Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι εκει το θεμα, το θεμα ειναι οτι διωκεται για κακουργηματα και αν ερθει θα ερθει για να ''εξασφαλισει'' ''ασυλια'',  μην εχουμε τα ιδια οπως με λουβαρη...

Ρε αιγεα αυτο σε νοιαζει τωρα ????
Εδω οι αλλοι εχουν κλεψει γηπεδο απο το κρατος και το παρουσιαζαν ως δικο τους δεν πληρωνουν φραγκο σε ολες τις εγκαταστασεις του οακα και σε ενοχλει η δικαιοσυνη ???? Ημαρτον

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
επειδη ειμαστε και μαλλον συνομιλικοι τουλαχιστον γραψε και σωστα τον μεγαλο Martin Novocelach που χεις για νικ...επισης αυτο λεω οτι τα τελευταια 2-3 χρονια εχοντας γραψει τα παντα κι αφηνοντας ασχετους να κουμανταρουν (βλ χρυσικο,θεωδοριδης τζουνιορ κτλ)φερει καθαρα την ευθυνη της εικονας των αποτυχημενων επιλογων!!κι αυτην την στογμη ειναι αποτυχημενος οπως και να το κανεις....επισης αν προτιμας το ρε μαλκα απο το φιλαρακο κανενα προβλημα... :)
O.K. λοιπόν , μιά και θες να παίξουμε έτσι το παιχνίδι , επ[size=20pt]Ι[/size]τρεψε μου και μένα , να σου υπενθυμίσω πως το όνομα του Martin Novoselac , σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην wiki ΔΕΝ είναι με -ch στην λήγουσα αλλά με σκέτο -c .  
ΚΑΙ ΕΔΩ ---> ... στο θεματάκι μας τώρα ...
Αλλο το << φεύγω σαν αποτυχημένος >> , άλλο τo << απέτυχα και φεύγω >> και άλλο το << πέτυχα τα πάντα , αλλά οι τελευταίες αποτυχίες μου κρούουν τον κώδωνα πως ήγγικεν η ώρα της αποχώρησης >> .
Σε περίπτωση που θες περαιτέρω εξηγήσεις , λυπάμαι μα δεν δύναμαι !

... όσο γιά τον χαρακτηρισμό που προτιμώ ... τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα κάτσω να ασχοληθώ ;;;
:) :) :)  

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
σωστος σε ολα εκτος απο πηλαδακη..κουμπαρος συναιτερος του βγενο κι αντιπροεδρος της MIG..οσο για τις μεταγραφες οι καλοι παικτες δεν ειναι απαραιτητα ακριβοι...θυμισου γιαγια τουρε,και δες αλλες ομαδες οπως λυων,πορτο κτλ..ισαι ισα εκει ειναι η μαγκια να φερεις λαβρακια με νορμαλ φραγκα... :)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
O.K. λοιπόν , μιά και θες να παίξουμε έτσι το παιχνίδι , επ[size=20pt]Ι[/size]τρεψε μου και μένα , να σου υπενθυμίσω πως το όνομα του Martin Novoselac , σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην wiki ΔΕΝ είναι με -ch στην λήγουσα αλλά με σκέτο -c .  
ΚΑΙ ΕΔΩ ---> ... στο θεματάκι μας τώρα ...
Αλλο το << φεύγω σαν αποτυχημένος >> , άλλο τo << απέτυχα και φεύγω >> και άλλο το << πέτυχα τα πάντα , αλλά οι τελευταίες αποτυχίες μου κρούουν τον κώδωνα πως ήγγικεν η ώρα της αποχώρησης >> .
Σε περίπτωση που θες περαιτέρω εξγήσεις , λυπάμαι μα δεν δύναμαι !

... όσο γιά τον χαρακτηρισμό που προτιμώ ... τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα κάτσω να ασχοληθώ ;;;
:) :) :)  
χαιρομαι που δεν ασχολεισαι...οσο για την wikipedia τα χουμε πει τοσες φορες..αν καποιος γραψει κατι λαθος δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο... :)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ρε αιγεα αυτο σε νοιαζει τωρα ????
Εδω οι αλλοι εχουν κλεψει γηπεδο απο το κρατος και το παρουσιαζαν ως δικο τους δεν πληρωνουν φραγκο σε ολες τις εγκαταστασεις του οακα και σε ενοχλει η δικαιοσυνη ???? Ημαρτον
αλλο αυτοι, δεν ειμαστε ισα και ομοια...δεν ξευτιλιζεσαι να βγεις πρωτος...ο γκαγκατσης ειναι για φυλακη...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παιδια τι λετε;; αν ερθει ο γκαγκατσης επιβεβαιωνωνται ολοι εκεινοι που ελεγαν οτι εβαζε πλατες να παρουμε πρωταθληματα...

Ε τοτε μεινε οπως εισαι τωρα.Οπου σημερα και γενικα φετος τα κορακια μας αντιμετωπισαν σαν τον Εορδαικο της Ελλαδας , εσυ πρεπει να δυναμωσεις , να κανεις κινησεις ουσιας εξω γηπεδικα με ατομα δοκιμασμενα , εμπειρα στο κουρμπετι μα πανω απο ολα επιτυχημενα και ο Γκαγκατσης εχει ολα τα φοντα να αναλαβει την ανοικοδομηση εξωαγωνιστικα του Ολυμπιακου

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
o γκαγκα θυμιζει πολυ λουβαρη κι υπαρχουν πολλες αντιδρασεις..θα δουμε...
προσωπικα θα προτιμουσα καρεμπε...κυρος,σεβασμος,διεθνης αναγνωριση..ουτε γκαγκα ,ουτε βρυζα...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αλλο αυτοι, δεν ειμαστε ισα και ομοια...δεν ξευτιλιζεσαι να βγεις πρωτος...ο γκαγκατσης ειναι για φυλακη...
ΑΙΓΕΑ ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ παει στο δς της ΠΑΕ , συμμετεχει στην ΕΠΟ και υστερα ας αφησουμε τα αλλα να ερθουν απο μονα τους.Αν γουσατρεις να γινουμε αεκακι απο τη κλαψα εγω δεν το γουσταρω , θελω να ειμαστε δυνατοι παντου και εδω θα σου πω το πιο απλο η Μπαρτσα στο Μπασκετ ηταν καλυτερη μας αλλα ο πουστης ο Μπερτομεου λες και σφυριζε αυτος ηταν οι 2 απο τους 3 , ηταν καλυτεροι μας αλλα ετσι περασε στα ψηλα η σφαγη μας

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
χαιρομαι που δεν ασχολεισαι...οσο για την wikipedia τα χουμε πει τοσες φορες..αν καποιος γραψει κατι λαθος δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο... :)

και πάμε γιά νανάκια ... άντε καλό βράδυ  

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ε τοτε μεινε οπως εισαι τωρα.Οπου σημερα και γενικα φετος τα κορακια μας αντιμετωπισαν σαν τον Εορδαικο της Ελλαδας , εσυ πρεπει να δυναμωσεις , να κανεις κινησεις ουσιας εξω γηπεδικα με ατομα δοκιμασμενα , εμπειρα στο κουρμπετι μα πανω απο ολα επιτυχημενα και ο Γκαγκατσης εχει ολα τα φοντα να αναλαβει την ανοικοδομηση εξωαγωνιστικα του Ολυμπιακου
και γιατι να μην παρεις προπονητη και 4-5 καλους παιχτες και να γαμισεις τους παντες και τα παντα;; εχεις την εντυπωση οτι αυτοι που λες το κανουν για την ψυχη της μανας τους;;; γιατι να μην δωσει τα λεφτα να χαρουμε και λιγη μπαλα;; περυσι δηλαδη με βαλβερδε μας επαιξε καλυτερα η διαιτησια;; προσωπικη μου αποψη οχι, αλλα περυσι ειχες ομαδα...

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
επειδη εχω βαρεθει ειλικρινα ολα τα χρονια για το θεμα του Κοκκαλη στον Ολυμπιακο να μας εχει πιασει αυτο το φιλοσοφικο ερωτημα για το εαν η κοτα εκανε το αβγο η το αβγο την κοτα(σικ)...νομιζω οτι πρωτα απο ολα θα πρεπει να  δουμε την πραγματικοτητα και να περαδειγματιστουμε ,καταλαβουμε λιγο δηλαδη και πως σκεφτονται ολοι αυτοι που ολα τα χρονια ξεζουμιζουν αυτην την πατριδα...οσο ο Θειος ειχε νταλαβερια με το δημοσιο και μεταγγραφες και τιτλοι ερχονταν βροχηδον...στην ουσια ομως εμμεσα,οπως και τωρα αν και σε αλλες αναλογιες αυτα γινονται στον βαζελο...εγω λοιπον για να μην πλατιαζω θα ηθελα να ρωτησω καποια απλα πραγματα και καποιος χριστιανος ας μου απαντησει γιατι δεν μου βγαινουν καποια στοιχεια
οταν μια εταιρια  δια του προεδρου της  λεει οτι εχει ανοιγμα δηλαδη ελλειμα 60 εαν δεν κανω λαθος εκατομμυριων,οφειλη εκτος απο την υποχρεωση που εχει στον ισολογισμο ς να αναφερει,το που,οταν λεγεται δεν και Ολυμπιακοςειναι απαιτηση να ξερουμε ΠΟΥ τα οφειλει ...γιατι για μενα με την δημιουργικη λογιστικη, ,ου φαινεται οτι η μια τσεπη χρωστα στην αλλη....

ακομα μπορει καποιος να μου εξηγησει μονο τα σχεδον 150 μυρια απο το Τσου Λου που πηγαν?γιατι εγω νομιζω οτι η ομαδα την τλευταια δεκαετια εχει κυκλο εργασιων πασης φυσεως ΟΜΩΣ κοντα στα 500 μυρια...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΑΙΓΕΑ ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ παει στο δς της ΠΑΕ , συμμετεχει στην ΕΠΟ και υστερα ας αφησουμε τα αλλα να ερθουν απο μονα τους.Αν γουσατρεις να γινουμε αεκακι απο τη κλαψα εγω δεν το γουσταρω , θελω να ειμαστε δυνατοι παντου και εδω θα σου πω το πιο απλο η Μπαρτσα στο Μπασκετ ηταν καλυτερη μας αλλα ο πουστης ο Μπερτομεου λες και σφυριζε αυτος ηταν οι 2 απο τους 3 , ηταν καλυτεροι μας αλλα ετσι περασε στα ψηλα η σφαγη μας
ασε το μπασκετ γιατι εχω διαρκειας και παω συνεχεια, προχθες με το μαρουσι ο μπερτομεου εφταιγε που σερνομαστε;; στο μπασκετ εχει ονοματεπωνυμο το ποιος φταιει.. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
και πάμε γιά νανάκια ... άντε καλό βράδυ  
μακαρι να ταν το προβλημα μας ο μαρτιν..
ολα αυτα που αναφερεις σαν βασικη πηγη εχουν την ιδια wiki...οποτε...ρωταω αυριο απο πρωτο χερι τους σερβους μας...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οχι συγγαυρε..Ο Λουβαρης ειχε παρελθον οικογενειακο στον Ολυμπιακο αλλα δεν ειχε αθλητικα κοννε μονο πολιτικα ειχε. Ο Γκαγκατσης εχει και αθλητικα και πολιτικα κοννε.

Σχετικα με τους παιχτες ο Τουρε ειναι ο μονος που μας εκατσε σε μια δεκαετια μην πω εικοσαετια.Ειμαστε Ελλαδα και θελουμε ετοιμους παιχτες τα πιτσιρικια απο εξωτερικο ειναι για Γαλλιες , Πορτογαλλιες,Βελγια , Ολλανδιες εδω θελουμε πιτσιρικια ντοπια και ξενους - ονοματα

Ο Καρεμπε δεν μου γεμιζει το ματι και θα σου πω και κατι. Ο Γκαγκατσης λογω της θητειας του εχει γνωστους απο Ομοσπονδιες σημαντικο και για τα ευρωπαικα παιχνιδια αφενος και αφετερου αν πχ τον Δασκαλακη του Εργοτελη τον θελουν αεκ παοκ παο οσφπ   εμεις θα χουμε προβαδισμα λογω παπουτσακη - γκαγκατση και ετσι αν δεν κανω λαθος δεν χτιστηκε η αυτοκρατορια επι ΒαΤΡΑΧΟΥ ??? ο Στελαρας , ο Τζολε , ο Καραφλος , Ο Μαυρος ηρθαν λογω Ντουσκο και σεβασμου στο προσωπο του

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Οχι συγγαυρε..Ο Λουβαρης ειχε παρελθον οικογενειακο στον Ολυμπιακο αλλα δεν ειχε αθλητικα κοννε μονο πολιτικα ειχε. Ο Γκαγκατσης εχει και αθλητικα και πολιτικα κοννε.

Σχετικα με τους παιχτες ο Τουρε ειναι ο μονος που μας εκατσε σε μια δεκαετια μην πω εικοσαετια.Ειμαστε Ελλαδα και θελουμε ετοιμους παιχτες τα πιτσιρικια απο εξωτερικο ειναι για Γαλλιες , Πορτογαλλιες,Βελγια , Ολλανδιες εδω θελουμε πιτσιρικια ντοπια και ξενους - ονοματα

Ο Καρεμπε δεν μου γεμιζει το ματι και θα σου πω και κατι. Ο Γκαγκατσης λογω της θητειας του εχει γνωστους απο Ομοσπονδιες σημαντικο και για τα ευρωπαικα παιχνιδια αφενος και αφετερου αν πχ τον Δασκαλακη του Εργοτελη τον θελουν αεκ παοκ παο οσφπ   εμεις θα χουμε προβαδισμα λογω παπουτσακη - γκαγκατση και ετσι αν δεν κανω λαθος δεν χτιστηκε η αυτοκρατορια επι ΒαΤΡΑΧΟΥ ??? ο Στελαρας , ο Τζολε , ο Καραφλος , Ο Μαυρος ηρθαν λογω Ντουσκο και σεβασμου στο προσωπο του
ρ συ εχεις ενα κολλημα με τον γκαγκατση, το οτι διωκεται για κακουργηματα και ειναι με το ενα ποδι στην φυλακη δεν σου λεει τιποτα;; τι θα γινουμε ασυλο του καθε απατεωνα;; θες να πιασουμε και τον λουβαρη μηπως να δουμε πως και γιατι ηρθε στο ολυμπιακο;;

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
μακαρι να ταν το προβλημα μας ο μαρτιν..
ολα αυτα που αναφερεις σαν βασικη πηγη εχουν την ιδια wiki...οποτε...ρωταω αυριο απο πρωτο χερι τους σερβους μας...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρώτα και τους Κινέζους μας ρε μόρτη ... πωπω ρε μάγκα μου ... δε παίζεσαι ...

Το πρόβλημα μας , μάγκα μου , ΔΕΝ είναι ο Νοβοσέλατς ... Η ξερολίαση και το πουλ μουρ είναι ... και το πως θα την πούμε στον καθένα γιά κάτι ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ξέρουμε ... αυτά ...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
+1000000000000000000000...αν κι αυτος δεν φυτρωσε..τον φερανε και τον ανεχονται...
ελα ντε;;; τυφλοι ειναι;; ενα ολοκληρο γηπεδο τον βριζει, ολοι οι δημοσιογραφοι τον κραζουν οι αγγελοπουλαιοι τιποτα δεν παιρνουν χαμπαρι...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ασε το μπασκετ γιατι εχω διαρκειας και παω συνεχεια, προχθες με το μαρουσι ο μπερτομεου εφταιγε που σερνομαστε;; στο μπασκετ εχει ονοματεπωνυμο το ποιος φταιει.. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Μα οι Αγγελοπουλοι εκαναν διπλο λαθος

α) ο Γιαννακης κανει για Προεδρος ή Διευθυνων Συμβουλος λογω φιλιας με πουστη Βασιλακοπουλο , να κινει τα νηματ εξω γηπεδικα

β) Προπονητη ειχαμε και τον διωξαμε Σφαιροπουλος

Τωρα για το μελλον για μενα η λυση ειναι Δ.Συμβουλος ή Τεχνικος Διευθυντης  Ιβκοβιτς με Προπονητικο Τιμ Βουγιοσεβιτς α κοουτς β κοουτς Τομιτς   Στο τιμ να ειναι ο Σιγαλας επισης ουστ και δρομο οι μανουσεληδες , μαρμαρινος

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
το νου σας οσοι ακολουθησετε την ομαδα σε αυτες τις εκδρομες........  ολοι με μποτακια γιατι παιζουν πολλα φιδια στα χωρια αυτα και θα φατε πολυ χωματοδρομο :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom