Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Για να αρπαξω 5 απο αυτο το φετινο και σημερινο γαυρο, επρεπε να κανει 5 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ-ΣΟΥΤ......... για να περασει 4 μαλακες, οπως σωστα ειπες και συμφωνω, επρεπε να ξεκινησει απο αναποδο φαουλ-πλαγιο αουτ και εκτος χρονου καθυστερησεων????????? Εγινε, οτι πεις.... οσο για την καρτα, ας ειχε τα παπαρια το πουστρακι ο ντακος να δωσει ΕΣΤΩ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ τακλιν του παρντο στον αρανο, οχι να του πουλησει τρελα και να μη δωσει ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ....... τρελαθηκε και το δικο μας το βλημα και εκανε την αγκωνια που μπορουσε να δωθει κιτρινη και οχι κοκκινη, το τακλιν του παρντο ηταν πολυ πιο σκληρο και αντιαθλητικο απο την αγκωνια...............

Εσυ πες πως δικαια κερδισες, εχουμε ακουσει και ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο γαυρους......
παπαρια μαντολες..
ξαναδες το ματς χωρις παρωπιδες..
ο λουα-λουα,ο λεοναρτνο & ο μαρεσκα εχασαν απο 2-3 γκολ..
εκαναν τσαμπα μαγκα το ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ τον σηφακη..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ε αυτο λεμε ρε παιχτη..
αμα δεν μπορεις να κερδισεις το τσιρκο που ειχες απεναντι σου σημερα,δεν βλεπεις κουπα ουτε του αγιου πουτσου..

Μη μπερδευεσαι ρε τυπε, αλλο το ενα παιχνιδι αλλο το ΑΛΛΟ.......... για εκεινο καιγομαστε και θα παιζουν τα ΠΡΩΤΑ!  ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μη μπερδευεσαι ρε τυπε, αλλο το ενα παιχνιδι αλλο το ΑΛΛΟ.......... για εκεινο καιγομαστε και θα παιζουν τα ΠΡΩΤΑ!  ;)
Ποια πρωτα,αριστερα εγω θα παιζω,κλασεις καλυτερος του Βαγγελι...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
παπαρια μαντολες..
ξαναδες το ματς χωρις παρωπιδες..
ο λουα-λουα,ο λεοναρτνο & ο μαρεσκα εχασαν απο 2-3 γκολ..
εκαναν τσαμπα μαγκα το [glow=red,2,300]ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ[/glow] τον σηφακη..

Απο το 80 και υστερα που ειχε ανεβει ολος ο Αρης για να ισοφαρισει βγηκαν κοντρες, στο 1ο μετα το 15' δεν υπηρχες, να λες καλα που τα σουτ τα εκανε ο Χαβιτο και ο Πριττας (γαμω την πουτανα μου)!!!!!!!!

Αυτον μαλλον θα τον ηθελες, ε???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Το κολπο ηταν να μεινει ο Αρης στο 0 και φυσικα ο γαυρος επικεφαλης, αεκ-μπαοκ δεν εχουν τυχη στα πλει ωχ, αλλα ανα ψαλιδιζοταν η διαφορα σημερα και ερχομουν φουριοζος απο πιθανη κατακτηση κυπελλου, ΙΣΩΣ να δημιουργουσα προβλημα στα σχεδια τους...... Μπορει να φαινεται σεναριο επιστημονικης φαντασιας, αλλα δεν ειναι εξωπραγματικο, βαση ΦΟΡΜΑΣ των τελευταιων παιχνιδιων και καταστασης ομαδων........ μην ξεγελιεσαι απο το 4-1 στην τρουμπα, ο κουμπαρος με τον κουμπαρο επαιζαν......
καλα κρασια..
φροντισε να ξαναπεταξεις καμια πετρα στο δικο σας πουλμαν στο επομενο ματσακι στο βικελιδης & ασε τις μαλακιες..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μην υποτιμας ουτε αυτον ουτε τον ΕΡΚ.

Σημερα παιζαμε με τα δευτερα σχεδον.
Δεν τον υποτιμω,απλα δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης Βαγγελι,παρτυ θα κανει το κοντοπουτανο το Σαββατο απο δεξια...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καλα κρασια..
φροντισε να ξαναπεταξεις καμια πετρα στο δικο σας πουλμαν στο επομενο ματσακι στο βικελιδης & ασε τις μαλακιες..

Και σεις αφηστε και το επομενο παιχνιδι, αυτο στα πλει οφ και παιξτε κυνηγητο με τα χοιρινα.......(αληθεια, τι στον πουτσο εγινε?)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα κρασια..
ρε αντε να συμαζεψεις το μπουρδελο σου ρε λακαμα...
εμεις ετσι και αλλιως ως αουτσαιντερ παμε στον τελικο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μπροστα στον εποπτη γινεται η φαση και δινει αναποδο το πλαγιο,ο Ντακος στο παραμικρο μαρκαρισμα στην περιοχη δινει το πεναλτι,ο Αρανο τρωει κοκκινη απο το πουθενα, ο αλλος ο θεατρινος πιανει την φατσα του ενω τον βρηκε στο στηθος,τι να λεμε τωρα,απο χερι καμμενοι ειμασταν...

Και ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ, ο πουτανας γιος μας εχει δωσει φαουλ στο 1ο μονο απο το κεντρο και ΠΙΣΩ, το πεναλτυ ΑΝ γινοταν θα το επαιρνε ΠΙΣΩ, ενω του παντου αν ηταν φαση δικη μας με τον Κοκε θα του εδινε κιτρινη για θεατρο....... οπως τα ειπες.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε αντε να συμαζεψεις το μπουρδελο σου ρε λακαμα...
εμεις ετσι και αλλιως ως αουτσαιντερ παμε στον τελικο
μαλαματινα 4 ever..
εγω εχω το γνωθι σ αυτον παιχτη..
αυτο εγραψα..
αμα δεν μπορεις να με κερδισεις ετσι οπως κατεβηκα σημερα,ΓΑΜΑΤΑ..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μαλαματινα 4 ever..
αυτο εγραψα..
αυτο που λες ειναι ορθολογικο
αλλα μπαλλα ειναι...οχι πυρηνικη φυσικη.
αστα γαματα σε λεω
δεν βγαζεις ακρη....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ας είναι αυτη η χρονια μια παρενθεση για να χτησουμε μια νεα υσχηρη ομαδα και μια αλλη 5ετια με συνεχομενα πρωταθληματα και μια καλη πορεια στην ευρωπη! Αν και τον κυρ προεδρο δεν τον βλεπω στα κεφια του οπως παλια που αγραζε πεχτες ονοματα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μαλαματινα 4 ever..
αυτο εγραψα..
γιατι εχεις κατεβασει καλυτερη ομαδα απο σημερα?εχεις να φας κατι 3αρες απο την παρεα του σκοκο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ας είναι αυτη η χρονια μια παρενθεση για να χτησουμε μια νεα υσχηρη ομαδα και μια αλλη 5ετια με συνεχομενα πρωταθληματα και μια καλη πορεια στην ευρωπη! Αν και τον κυρ προεδρο δεν τον βλεπω στα κεφια του οπως παλια που αγραζε πεχτες ονοματα!
μαλον δεν εισαι και πολυ ανοιχτοματης.εχεις καταλαβει σε τι ασχημη κατασταση εισαστε οικονομικα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γιατι εχεις κατεβασει καλυτερη ομαδα απο σημερα?εχεις να φας κατι 3αρες απο την παρεα του σκοκο.
τραβα ρε ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΕ να κανεις καμια διαδηλωση στα μπαζα του τζαμιου & μην αχολεισαι λεμε..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαλον δεν εισαι και πολυ ανοιχτοματης.εχεις καταλαβει σε τι ασχημη κατασταση εισαστε οικονομικα?
Ασε μας ρε φιλε  πουλα κανα παιχτη εκει κοιτα να δεις τα δικα σας οικονομια που ειναι τρησχειροτερα απο τα δικα μας και ασε τη θα κανουμε εμεις βαζελο μεσα εξο φετος αυτο μου φτανει  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom