μαλλον τρεχει στα φιλαρακια του γκοντζο και βασσιλαρα!!!δεν υπάρχει περίπτωση πλέον.
του πάοκ του δίνεις πρωτάθλημα και πάει και χάνει από όποιον μπορεί να περπατήσει
να χαρώ εγώ γαμιά
μετά το τέλος του αγώνα έβγαλε και το σωβρακάκι του για το after-match
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τετοιους παικτες αλανια θελουμε..οπως και το αγγλακι!!που βαζει γκολ και φυλαει φανελα και τη δειχνει!!!ακομα και τον τσαμπουκα του μητρο..οχι τα καραγκιοζιλικια του...
χεστηκε η φοραδα μας στ αλωνι..θελουν χοντρη πουτσα τα μουνοπαναρε!!εγω το ξαναλεω..τα τοσα πρωταθληματα μας κανανε κακο..φλωρεψανε καποιοι αρκετα και γινανε καναπεδατοι!!!ειδικα οσοι δεν εζησαν τη δεκαετια 86-96..που ειχα καλυτερες ομαδες κατακαιρους επαιζα μπαλλαρα αλλα εξωαγωνιστικα μου στερουσαν τιτλους!!ομως ο κοσμος ηταν παντα εκει...γι αυτο το φετινο καλο μας κανει!!!Και επειδη θελω να ειμαι τιμιος με αυτους απο την διοικηση που τους τα χωνω,
Μπραβο τους σημερα που αφησαν τους ρεπορτερ (λεμε τωρα) της ΝΟΒΑ με το μικροφωνο στο χερι..
Επιτελους μια σωστη κινηση ...
δεν υπάρχει περίπτωση πλέον.
του πάοκ του δίνεις πρωτάθλημα και πάει και χάνει από όποιον μπορεί να περπατήσει
να χαρώ εγώ γαμιά
μετά το τέλος του αγώνα έβγαλε και το σωβρακάκι του για το after-match
ΒΑΖΕΛΕΕΕΕΕ ΕΛΑΑΑΑ ΜΠΑΝΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τελικα αποδειχτηκε οτι πολυ πιο ευκολα εστω και ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ με αρκετους τραυματιες καρδιζω τον πελατη και το χανω απο τις μικρες ομαδες (βλκαβαλ,πας,ηρα,αντε και αεκ)μιλαμε οτι με τη στοιχειωδη σοβαροτητα,και παρα το οτι παρατησε την ομαδα ο καισαρας το παιρνα για πλακα!!!
Επισκέπτης
Καληνύχτα λαγουδάκια κ περαστικά σας!!!
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Κάποιος από τους υπεύθυνους να βάλει το ΟΑΚΑ και τη λεωφόρο στη λίστα των μπουρδέλων.
Πούτσα ζέλες....
Πούτσα ζέλες....
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.622
- Πόντοι
- 42.697
Επισκέπτης
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα [glow=red,2,300]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ[/glow]!! Το αφεντικό στο πάρτι ήταν ο μάγκας ο Δαφνοστεφανομένος έφηβος από τον Πειραιά,
μια νικη βεβαια που η μονη της αξια ηταν να τους ξενερωσουμε και να τους δειξουμε ποιος εχει ΑΡΧΙΔΙΑ....
Μην ξανακουσω Βαζελακι να μιλαει για "Ριζουπολη" μετα τα χθεσινα.....Απλα κο κο κο κο......
Οσο Αφορα την Ομαδα μας Τωρα, Εδειξε πως Απλα η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Ψυχη ειναι κατι Ανυπερβλητο....
Πανω Σε αυτο πρεπει να "χτισει" η Διοικηση την Νεα ομαδα...πανω στην Ψυχη!!!
Ελπιζω να σταματισει ο "Θειος" να μας ξενερωνει και να καταλαβει η μαλλον να θυμιθει ποια ομαδα διοικει....
Κινησεις Οραματος σε Ολα τα επιπεδα αγωνιστικα και μη ΤΩΡΑ!!!!
μια νικη βεβαια που η μονη της αξια ηταν να τους ξενερωσουμε και να τους δειξουμε ποιος εχει ΑΡΧΙΔΙΑ....
Μην ξανακουσω Βαζελακι να μιλαει για "Ριζουπολη" μετα τα χθεσινα.....Απλα κο κο κο κο......
Οσο Αφορα την Ομαδα μας Τωρα, Εδειξε πως Απλα η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Ψυχη ειναι κατι Ανυπερβλητο....
Πανω Σε αυτο πρεπει να "χτισει" η Διοικηση την Νεα ομαδα...πανω στην Ψυχη!!!
Ελπιζω να σταματισει ο "Θειος" να μας ξενερωνει και να καταλαβει η μαλλον να θυμιθει ποια ομαδα διοικει....
Κινησεις Οραματος σε Ολα τα επιπεδα αγωνιστικα και μη ΤΩΡΑ!!!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
“Κύριε Κόκκαλη, πολλοί φίλαθλοι σας κατηγορούν ευθέως για τον αποκλεισμό από τη Μπορντώ. Λένε ότι οφείλεται στο γεγονός ότι δεν κάνατε μεταγραφές”.
“Πότε δεν έκανα μεταγραφές; Φέτος;”
“Καλά πλάκα μου κάνετε; Τέσσερεις προπονητές έχω φέρει και ετοιμάζομαι να φέρω και πέμπτο…”
αχαχαχαχα αυτό τα έσπασε
υγ: και καλημέρες στους ολυμπιακάρες
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 366
Υπερβαλεις...Πουτσες με βουρτσεςΜην ξανακουσω Βαζελακι να μιλαει για "Ριζουπολη" μετα τα χθεσινα.....Απλα κο κο κο κο......
Και οσο για το ματς απλα εισασταν πιο κωλοφαρδοι.
Παρολο αυτα ειστε αξιοι συγχαρητηριων
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83