Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (9 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Α ρε γίγαντα Σισέ ... στα λόγια όλη τη βδομάδα μας είχες ξεκωλιάσει . Κι εσύ και τα υπόλοιπα σκουπίδια ....
Τα πράσινα περιττώματα πήραν αυτό που τους άξιζε .
Ο Δαλούκας επίσης που μας έπαιζε 90-10 ο ξεφτύλας .
Οι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφοι που μας ειρωνεύονταν όλη την βδομάδα .

Σε όλους αυτούς αλλά και στους υπόλοιπους αφιερωμένο εξαιρετικά το αποψινό ψωλόχυμα .

Επισκέπτης
Α ρε γίγαντα Σισέ ... στα λόγια όλη τη βδομάδα μας είχες ξεκωλιάσει . Κι εσύ και τα υπόλοιπα σκουπίδια ....
Τα πράσινα περιττώματα πήραν αυτό που τους άξιζε .
Ο Δαλούκας επίσης που μας έπαιζε 90-10 ο ξεφτύλας .
Οι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφοι που μας ειρωνεύονταν όλη την βδομάδα .

Σε όλους αυτούς αλλά και στους υπόλοιπους αφιερωμένο εξαιρετικά το αποψινό ψωλόχυμα .
Τζάμπα,τζάμπα χαρίστηκε το πρωτάθλημα στον λαγό αυτό ξέρω και εκνευρίζομαι!!! :headbang:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
losers και κομπλεξες, τιτικες, πελατες, πουτανακια...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

[move]
pegasus_LARGE_t_1041_13248493_type11486.jpg
[/move]

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τζάμπα,τζάμπα χαρίστηκε το πρωτάθλημα στον λαγό αυτό ξέρω και εκνευρίζομαι!!! :headbang:
Αν οι προπονηταράδες μας όλη τη χρονιά είχαν δώσει χρόνο συμμετοχής στο Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο και στον Κατσικογιάννη,
που από τα αμυντικά χαφ είναι οι μόνοι που κερδίζουν τη γιαγιά μου στο σπρίντ, ίσως να μη χανόταν το πρωτάθλημα.
Με Στολτίδη στα 30φεύγα & μετά από τραυματισμούς :woldman:, Μαρούσκα και Λεντέσμα, δεν κόβαμε ούτε με βαλέ όλη τη χρονιά. :headbang:

Ελπίζω να αξιοποιήσουμε τους νέους του χρόνου και να μη δώσουμε 5,5εκ για το παρτάλι τον Ντάτολο.
Κέρδισαν τους νέους της Μίλαν και της Λίβερπουλ για να μην ξεχνιόμαστε.
Αν δεν κάνουν ούτε τώρα, να τις κλείσουμε τις ακαδημίες να ξεμπερδεύουμε.

Επισκέπτης
Αν οι προπονηταράδες μας όλη τη χρονιά είχαν δώσει χρόνο συμμετοχής στο Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο και στον Κατσικογιάννη,
που από τα αμυντικά χαφ είναι οι μόνοι που κερδίζουν τη γιαγιά μου στο σπρίντ, ίσως να μη χανόταν το πρωτάθλημα.
Με Στολτίδη στα 30φεύγα & μετά από τραυματισμούς :woldman:, Μαρούσκα και Λεντέσμα, δεν κόβαμε ούτε με βαλέ όλη τη χρονιά. :headbang:

Ελπίζω να αξιοποιήσουμε τους νέους του χρόνου και να μη δώσουμε 5,5εκ για το παρτάλι τον Ντάτολο.
Ναι ρε συ έχουμε ακαδημίες μετά από χρόνια(εγώ μία  ζωή τον λαγό θυμάμαι να βγάζει καποιόν παικτή) και μαλακιζόμεθα,έλεος!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Να αγοράσουμε τον Μακελελέ αν είναι για αμυντικό Χαφ!!! :headbang:

Υ.Γ.Ο Στολτίδη γαμάτος αλλά 34ετών έφτασε,πόσοοο ακόμα!!! :woldman:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Αν οι προπονηταράδες μας όλη τη χρονιά είχαν δώσει χρόνο συμμετοχής στο Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο και στον [size=30pt]Κατσικογιάννη, [/size]

Αυτος δεν βρισκεται καν στο ροστερ του Ολυμπιακου!!

Ειναι στα τσιρακια μας τον Ο.Φ.Η...!! :2funny: :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Χάνει φέτος ο Θρύλος το πρωτάθλημα αλλά ο βάζελος την πραγματική χαρά δεν την πήρε και ούτε θα την πάρει!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ναι ρε συ έχουμε ακαδημίες μετά από χρόνια(εγώ μία  ζωή τον λαγό θυμάμαι να βγάζει καποιόν παικτή) και μαλακιζόμεθα,έλεος!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Να αγοράσουμε τον Μακελελέ αν είναι για αμυντικό Χαφ!!! :headbang:

Υ.Γ.Ο Στολτίδη γαμάτος αλλά 34ετών έφτασε,πόσοοο ακόμα!!! :woldman:
Κλεισμένα 35 (γεν. 02/02/1975) είναι ο Ιέρο και μετά από χρονιά γεμάτη τραυματισμούς...

Η γνώμη μου είναι να δώσουμε μπουλέτο στο Ντάτολο και να πάρουμε το Γιοβάνοβιτς :rockon: με αλλαγή του το Σοϊλέδη.
Αμυντικά χαφ Ντουντού-Γ.Παπαδόπουλος-Κατσικογιάννης και κάποιος ακόμα που θα αγοράσουμε.
Και για δεξιά Ζαϊρί-Νικλητσιώτης. Και αν μπορούσαμε να φέρουμε πίσω το Μπελούτσι με τα λεφτά που μας έδωσε η Πόρτο(χλωμό...) να τον ξαναπάρουμε.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Κλεισμένα 35 (γεν. 02/02/1975) είναι ο Ιέρο και μετά από χρονιά γεμάτη τραυματισμούς...

Η γνώμη μου είναι να δώσουμε μπουλέτο στο Ντάτολο και να πάρουμε το Γιοβάνοβιτς :rockon: με αλλαγή του το Σοϊλέδη.
Αμυντικά χαφ Ντουντού-Γ.Παπαδόπουλος-Κατσικογιάννης και κάποιος ακόμα που θα αγοράσουμε.
Και για δεξιά Ζαϊρί-Νικλητσιώτης. Και αν μπορούσαμε να φέρουμε πίσω το Μπελούτσι με τα λεφτά που μας έδωσε η Πόρτο(χλωμό...) να τον ξαναπάρουμε.
Θες να κρατήσουμε τον Ζαϊρί; :o :o :o
Προτιμώ Όσκαρ!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αυτος δεν βρισκεται καν στο ροστερ του Ολυμπιακου!!

Ειναι στα τσιρακια μας τον Ο.Φ.Η...!! :2funny: :2funny:
Το ξέρω, χοντρή μαλακία του Μπάντοβιτς που δεν τον κράτησε.
Δανεικός έχει πάει, έτσι;;; Δεν πιστεύω να τον διώξαμε οριστικά; :o

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Η γνώμη μου είναι να δώσουμε μπουλέτο στο Ντάτολο και να πάρουμε το [size=30pt]Γιοβάνοβιτς[/size] :rockon: με αλλαγή του το Σοϊλέδη.
Ειναι ηδη παιχτης της Λιβερπουλ... :headbang:

Επισκέπτης
Συνεπώς σουτ σε Ντιόγκο,Οσκάρ,Λεντέσμα,Ντομί,Λεοντάρντο,Μαρέσκα( ; ) οποσδήποτε και βλέπουμε.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Θες να κρατήσουμε τον Ζαϊρί; :o :o :o
Προτιμώ Όσκαρ!
Αν δεν ήταν ανισόρροπος ο Ζαϊρί, θα έπαιζε στη Λυών εδώ και χρόνια.
Σπυρόπουλος-Σεϊταρίδης ακόμα βλέπουν εφιάλτες με αυτόν μετά το 2-0.
Ο Ζίκο :zfuck: απ'την άλλη τραβούσε τις κωλότριχές του από το χαμένο τετ-α-τετ του Όσκαρ. :2funny:

Ειναι ηδη παιχτης της Λιβερπουλ... :headbang:
Κάπου άκουσα ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα και ότι έρχεται σε εμάς που θα είναι βασικός 1000%,
αλλά θέλει 3εκ το χρόνο. Όσα του δίνει η Λίβερπουλ δηλαδή.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Όχι και 3 εκατομμυρια ο Γιοβάνοβιτς...μην τρελαθούμε κιόλας!
:headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Όχι και 3 εκατομμυρια ο Γιοβάνοβιτς...μην τρελαθούμε κιόλας!
:headbang: :headbang: :headbang:
52 γκολ και άλλες τόσες ασσίστ σε 113 παιχνίδια σου φτάνουν;;
Ελεύθερος θα έρθει ο παιχταράς. 3χ3=9εκ.
Το παρτάλι ο Ντάτολο 5,5 +3*1,5=10 για 3 χρόνια.
Για 3 χρόνια το πολύ θέλουμε αριστερό χαφ. Μετά θα είναι βασικός ο Σοϊλέδης.

Επισκέπτης
52 γκολ σε 113 παιχνίδια σου φτάνουν;;
Ελεύθερος θα έρθει ο παιχταράς. 3χ3=9εκ.
Το παρτάλι ο Ντάτολο 5,5 +3*1,5=10 για 3 χρόνια.
Για 3 χρόνια το πολύ θέλουμε αριστερό χαφ. Μετά θα είναι βασικός ο Σοϊλέδης.
Τον πιστεύεις πολύ αυτόν βλέπω!!! :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Και για δεξιά Ζαϊρί-Νικλητσιώτης. Και αν μπορούσαμε [size=10pt]να φέρουμε πίσω το Μπελούτσι [/size]με τα λεφτά που μας έδωσε η Πόρτο(χλωμό...) να τον ξαναπάρουμε.

ποιός μπελούτσι ρε?πλάκα μας κάνεις?με το πιτσιποπάκι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom