You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δηλαδη ρε μαγκες για να καταλαβω τωρα ο Ολυμπιακος αποκλειστηκε απο τους 32 του champions league και αυτο τον κανει την χειροτερη ομαδα της ευρωπης και αλλα διαφορα που λενε οι καραγκιοζηδες ενω η αεκ αποκλειστηκε απο τους 32 του champions league και απο τους 32 του uefa και ο παο απο τους 32 του uefa ειναι μεγαλες ευρωπαικες ομαδες και εκαναν και πορεια??????
γι'αυτο μια ζωη ειναι στην σφαλιαρα
ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟ 12
δεν βαλατε μυαλο δεν βαλατε μυαλο
γι'αυτο μια ζωη ειναι στην σφαλιαρα
ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟ 12
δεν βαλατε μυαλο δεν βαλατε μυαλο
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
η αλήθεια ειναι οτι και τους 3 μας δουλευουνε. Αλλα απο τους 3 μας μονο εμεις οι Αεκτζηδες μπορει να μιλαμε. ο γαβρος στην ευρωπη μια απο τα ιδια στην Ελλαδα καλά πας αλλα οσο σε καλομαθαινουνε και κερδιζεις τα παιχνιδια χωρις ιδρωτα (όπως τον ηρακλη) όξω δεν θα κάνεις τίποτα. ο βαζελος περα απο τον νινη και την τεσσαρα φετος ειναι για τα μπαζα. εγω και το βαζελο κερδισα στο 90 και εκανα την 1η νίκη στο cL και τη μίλαν πήρα (προσωρινή χαρα μεν αλλα και το γκολ προσωρινή χαρα ειναι να μην το πανυγηρίζω??). όπως εχω ξαναπει ειναι σαν να πήγα σε ενα μασατζιδικο να μου σηκωθηκε να μην μου έκαναν ουτε φραπε ουτε τίποτα αλλα να μου υποσχεθηκαν οτι την επομενη φορα θα γίνουν όργια. το αποτελεσμα ειναι να εχω μεινει με το πουλί στο χέρι αλλα με την ελπίδα οτι την αλλη φορα θα γίνει κάτι παραπάνω. Εσυ ξερεις οτι αποκλειεται να πηδήξεις αλλα αρκεισαι στο μασαζάκι!!!
Το πρωί της 12ής Μαρτίου θα το ποστάρω και θα το αφιερώσω σε όλα τα thread των σκουλικιών που τολμάνε και αμφισβητούν τον Θρύλο.
Μέχρι τότε το ποστάρω μόνο εδώ μέσα...
Α ρε ΘΡΥΛΑΡΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 11ο και άσε τις άλλες αδελφές να καμαρώνουν για το Wembley πριν απο 500 χρόνια, και για τα σουξέ την Βανδή...
Μέχρι τότε το ποστάρω μόνο εδώ μέσα...
Α ρε ΘΡΥΛΑΡΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 11ο και άσε τις άλλες αδελφές να καμαρώνουν για το Wembley πριν απο 500 χρόνια, και για τα σουξέ την Βανδή...
Συνημμένα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Περιμένω πώς και πώς το ντέρμπι της άλλης Κυριακής.Ελπίζω να βρω εισιτήριο και να είμαι στο ναό.Θα έχουμε και γαμώ τις τσόντες.Το ξέρετε ότι τα βαζέλια έχουν να μας νικήσουν στην έδρα μας από την περίοδο 1995-96;
κατουρατε και λιγο φλωρια
δεν σταματας ρε καραγκιοζακο , κουραδομαγκα.
τραβα με τους αλλους
Τα θέλει ο κωλαράκος σου dark.....
Εφόσον όμως προκαλείς τους Ολυμπιακούς συχνά στο δικό τους threat μετά μην κλαίγεσαι και να μην έχεις την απαίτηση να μη σε "ενοχλόυν" οπαδοί ολυμπιακών αισθημάτων στο threat της ΑΕΚ, οπως έγινε προχθές με τον spermbob....
o καβγας εγινε επειδη οι μαγκες oi mods κοβουν και ραβουν τα ποστ οπως γουσταρουν
Έλα ρε nik και μας κοψοχόλιασες...
γιατι?
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
α ρε nik μου ελειψες και ας μην σε ξερω και ας διαφωνισαμε και ειμαι γαυρος
γιατι?
Με αυτές τις ιστορίες σου περί αποχώρησης...
δυο τρια παραγματα με πειραζουν οι ανθρωποι ζωα(γιατι με τα σκετα ζωα δεν εχω τιποτα) οι φασιστες(που κοβουν κια ραβουν οπως γουσταρουν)!!α ρε nik μου ελειψες και ας μην σε ξερω και ας διαφωνισαμε και ειμαι γαυρος
το οτι εισαι γαυρος δικαιωμα σου αλλα οταν με βριζεις (εσυ δεν το εκανες)τα πραγματα αλλαζουν.......
Με αυτές τις ιστορίες σου περί αποχώρησης...
ο μονος λογος που ξαναεγραψα ειναι επειδη δεν μου αρεσουν τα ΨΕΜΜΑΤΑ και ο zero δεν ειπε την αληθεια του προχθεσινου καβγα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις