Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Θα προτείνω ο κάθε οπαδός ας γράφει στο ανάλογο thread για την ομάδα του επειδή δεν καταλήγει πουθενά αυτό που γίνεται τώρα.
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.073
Like
1
Πόντοι
16
Θα προτείνω ο κάθε οπαδός ας γράφει στο ανάλογο thread για την ομάδα του επειδή δεν καταλήγει πουθενά αυτό που γίνεται τώρα.

διαφορετικα να φτειαξουμε ετα thread που θα γραφουμε ολοι και θα ''βριζουμε'' ετσι για να ξεσπαμε.......

υ.γ. ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟ?????
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Γιατί πάνε ΟΛΟΙ εξωτερικό ρε παιδιά???????? Τι γίνανε ξαφνικά οι γιατροί των ομάδων????

Ανησυχία για τον Μιχάλη

Στην Αυστρία μετέβη χθες ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, προκειμένου να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων στον τραυματισμένο δεξιό αστράγαλό του, αφού οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει. Χάνει το ματς με τον Ατρόμητο ο Κύπριος φορ, πιθανότατα και αυτό με τον Εργοτέλη. Αμφίβολος και ο Ντομί για το ματς της Κυριακής, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από τους Περιστεριώτες. Σέντερ φορ, αμυντικό χαφ, στόπερ και αριστερό μπακ είναι οι προτεραιότητες για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, όπως έχει διαγνώσει ο Τάκης Λεμονής.

Οι πόνοι δεν υποχωρούν

Στην Αυστρία μετέβη χθες ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, προκειμένου να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων στον τραυματισμένο δεξιό αστράγαλό του και να πάρει μια δεύτερη γνώμη. Ο Κύπριος φορ είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση απέναντι στη Βαλένθια στις 22 Νοεμβρίου και παρά το γεγονός ότι μετά τις γιορτές επέστρεψε στη δράση, οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν εγκαταλείψει. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θεωρούν πως το οστικό οίδημα που ταλαιπωρεί τον 28χρονο άσο είναι συνέπεια των συνεχών αγώνων στους οποίους συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα (με ΑΕΚ και εθνική Κύπρου). Δεδομένη είναι η απουσία του Κωνσταντίνου από την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη», ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός έχει μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του, ο δυναμικός επιθετικός θα παραμείνει εκτός δράσης για όσο χρειαστεί, προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά τον τραυματισμό του, ο οποίος τον έχει ταλαιπωρήσει πολύ φέτος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνου έχει αγωνιστεί σε μόλις 11 αγώνες (στον έναν ως αλλαγή) στις 21 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Κι άλλα προβλήματα

Πέρα από τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, από τον αγώνα της Κυριακής θα λείψει και ο Μάρκο Νε, λόγω μιας κάκωσης στην ποδοκνημική, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ντιντιέ Ντομί. Ο Γάλλος αριστερός μπακ έκανε χθες φυσιοθεραπεία και σήμερα θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Τάκη Λεμονή. Θεραπεία έκανε και ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ενώ ο Χρήστος Πατσατζόγλου θα ξεκινήσει τρέξιμο την επόμενη εβδομάδα και σε 2-3 εβδομάδες θα τεθεί στη διάθεση του Τάκη Λεμονή.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό χθες και θα ξεκινήσουν σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου. Πέρα από τη διατήρηση της διαφοράς ασφαλείας (που θα αυξηθεί έναντι ΑΕΚ και Παναθηναϊκού ή και των δύο, αφού αναμετρώνται μεταξύ τους), επιπλέον κίνητρο αποτελεί για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως ο Ατρόμητος είναι μία από τις δύο ομάδες που φέτος τον έχει υποχρεώσει σε ήττα, με 1-0 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (η άλλη ήττα από τον Παναθηναϊκό). Συνεπώς, ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής προσφέρει μια ευκαιρία για? ρεβάνς.

Μεταγραφικός σχεδιασμός

Η μεγάλη διαφορά από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κάνουν με περισσότερη άνεση τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους για την επόμενη περίοδο. Ο Τάκης Λεμονής έχει διαγνώσει πως η ομάδα του θα πρέπει σε πρώτη φάση να ενισχυθεί σε τέσσερις θέσεις, του σέντερ φορ, του αμυντικού χαφ, του στόπερ και του αριστερού μπακ.

Ο Φέλιξ Μπόρχα δεν έχει ικανοποιήσει και ο Γιάννης Οκκάς συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης παρά παραμονής με ανανέωση του συμβολαίου του. Συνεπώς στόχος είναι η απόκτηση ενός επιθετικού εγνωσμένης αξίας για να πλαισιώσει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Στη θέση του αμυντικού χαφ, αναζητείται ο άνθρωπος που θα δώσει επιτέλους ανάσες στον Ιεροκλή Στολτίδη ή θα αποτελέσει τον παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή. Τη θέση αυτή μπορούν να καλύψουν ο Τοροσίδης και ο (υγιής) Πατσατζόγλου, ωστόσο οι προαναφερθέντες μπορούν να βοηθήσουν και σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας. Στο κέντρο της άμυνας, με τις αποχωρήσεις των Κωστούλα, Καψή και Ουαντού, υπάρχει λειψανδρία, αφού μοναδικοί καθαρόαιμοι σέντερ μπακ είναι ο Ζούλιο Σέζαρ και ο Γιώργος Ανατολάκης. Ο Toροσίδης και ο Ζεβλάκοφ μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση, αλλά περισσότερο κατά συνθήκη. Τέλος, στο αριστερό άκρο της άμυνας, αν ο Γρηγόρης Γεωργάτος αποχωρήσει από τη δράση (όπως έχει προαναγγείλει) και ο Ερόλ Μπουλούτ αποχωρήσει (όπως αναμένεται), θα απομείνει μόνο ο Ντιντιέ Ντομί. Για τις δύο τελευταίες θέσεις (στόπερ και αριστερό μπακ) ψηλά στη λίστα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος του ʼρη και ο Νίκος Σπυρόπουλος του Πανιωνίου, αντιστοίχως.

Πηγή:
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Φιλαράκια μου καλά,κάλα να περάσετε σήμερα.Με τις Βαλεντίνες σας κ μη.
Κ αν κάτσετε σπιτάκι...όλο κ κάτι θα βρεθεί να δείτε.
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:


[move] :cheesy: :grin: :2funny: :cheesy: :grin:[/move]
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ρε ντάρκ, βλέπω οτι τα περισσότερα μηνύματα σου είναι σε threads με θέμα τον Ολυμπιακό.
Πιο πολύ με τον Ολυμπιακό ασχολείσαι παρα με οτιδήποτε άλλο !
Τι γίνεται κρυφο-Γάυρος είσαι ? Ζείς σε κανένα απολυταρχικό περιβάλλον που σου απαγορεύουν να εκδηλώσεις τα πραγματικά σου αισθήματα ??
Αν είναι να λυτρωθείς να σε γράψουμε μέλος του Ολυμπιακού ρε φίλε  :2funny:
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Μέλος ο DARK εδώ και τώρα!!!! Φέρε 100 ευρώ ρε.............
 

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
865
Like
2
Πόντοι
6
Μέλος ο DARK εδώ και τώρα!!!! Φέρε 100 ευρώ ρε.............
Λυπαμαι ο.. ditryDark, ειναι επιτιμο δικο μας μελος & μαλιστα κατοπιν δικης του  www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,4932.msg82296#msg82296]δηλωσης!!![/b[/URL]] [move]:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/move] [move]ps: & αν ειναι δυνατον, ας του κοπει το κιτρινο χρωμα  ;) & τα emotions!! :thefinge:  :grin:[/move]
 

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Μηνύματα
1.136
Like
4
Πόντοι
16
κρυφογαυρε λεπα θα σε ξεσκεπασουμε!!!!!
[move]:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/move] [move]ps: & αν ειναι δυνατον, ας του αφαιρεθει το avatar   ;) & τα emoticons!! :thefinge:  :grin:[/move]
 

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Μηνύματα
604
Like
3
Πόντοι
6
αξιζει σημερα να αναφερουμε την νικη του θρυλου στην ευρωλιγκα!!καλη μας αρχη!!!
 

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.283
Like
62
Πόντοι
16
πολύ καλή εμφάνιση του Θρύλου χθες :thumbsup: , με φοβερή επανεμφάνιση του Σοφο (σαρώνει και δεν κολώνει ο Σχορτσιανίτης :ak:) ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι η ομάδα
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Προς χειρουργείο ο Κωνσταντίνου

Στη λύση του αρθροσκοπικού καθαρισμού καταφεύγει όπως όλα δείχνουν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου για να απαλλαγεί οριστικά από τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Απόψε επιστρέφει ο Κύπριος φορ από την Αυστρία, όπου εξετάστηκε από ειδικό γιατρό, και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός του. Προάγγελος ανανέωσης; Σχολείο για τα δύο παιδιά του από τον πρώτο του γάμο, που ζουν στη Βραζιλία, βρήκε ο Ριβάλντο και ξεπεράστηκε ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια της παραμονής του στον Ολυμπιακό. Στη διάθεση του Τάκη Λεμονή από σήμερα Ντομί και Γεωργάτος. Στα υπόψιν για το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ντερλέι και ο συμπατριώτης του μέσος Ντούντου.
Πηγή:www.sportfm.gr/news.jsp?newsID=74596]http://www.sportfm.gr/news.jsp?newsID=74596[/url]
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα.Συγχαρητήρια για το μπασκετ χθες.Μπράβο.
 

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Μηνύματα
112
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο στο big-σόφο είναι ψυχάρα αλλα να δούμε σταθερότητα στην ομάδα και μετά να κάνουμε υποθέσεις.
Οσο για το άλλο ας μην ασελγούμε σε πτώματα είναι βαρύ το αδίκημα.
Πληροφορήθηκα οτι στο οακα είχαμε τον γνωστό διχασμό .....βοήθεια τους!!!
Προσωπικά δεν συμπάθησα ποτέ τους γενίτσαρους-συνεργάτες της αστυνομίας ..... ας τον κρίνει ο κόσμος τους.....
 

Συνημμένα

  • koystoymi.jpg
    koystoymi.jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 22

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Μπορώ να πω ότι απόλαυσα περισσότερο τους γαύρους στο μπάσκετ από την ΑΕΚ.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Ξύπνησε κ ο βλάκας ο Γκέρσον κ βάζει τον Σόφο ,ο οποίος γαμεί κ δέρνει.



ʼ, ρε μαλάκα γιαουρτά....
:jerking: :jerking:
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.073
Like
1
Πόντοι
16
Μπορώ να πω ότι απόλαυσα περισσότερο τους γαύρους στο μπάσκετ από την ΑΕΚ.

ε βεβαια εσυ εχεις μυαλο και αθλητικη παιδια!!!
δεν εισαι μελος...........
αν και δεν ειδα το μπασκετ συμφωνω μαζι σου και εχω βαλει λυτους και δεμενους για να βρω εισητηρια για final four!!
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Πιστεύω ΟΣΦΠ και ΠΑΟ θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στην Euroleague.
Και αν ήμουν Αθήνα και φυσικά θα ήμουν ΟΑΚΑ χτες. ;)
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Το έχω ξαναγράψει κ έχω δώσει συγχαρητήρια που ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλα βήματα προς τα εμπρος στο μπάσκετ.


Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑ
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Ξύπνησε κ ο βλάκας ο Γκέρσον κ βάζει τον Σόφο ,ο οποίος γαμεί κ δέρνει.



ʼ, ρε μαλάκα γιαουρτά....
:jerking: :jerking:

Είναι κρίμα να αφήνει ο Εβραίος έξω τον Σόφο. Όπως και να το κάνεις δίνει σιγουριά το παιδί κάτω από την ρακέτα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom