Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παλι επιβεβαιωθηκα δυστυχως με αυτον τον ΠΕΝ!μιλαμε το παληκαρι ειναι για πολλες κλωτσιες.....παιρνει την μπαλα και νομιζει οτι ειναι ο rivers που ειχαμε προ δεκαετιας.....σκορπισε τουλαχιστον 5,6 επιθεσεις και μαλιστα σε κρισιμα σημεια...δεν μπορεις να στοχευεις σε μεγαλα πραματα με πλει μεικερ τους ΠΕΝ-ΧΑΡΙΣΗ....δεν παιζει κατι τετοιο.....αν χανεις απο αυτην την μπανταλονα που ειχε 2/15 τριποντα και 12/30 βολες δεν εισαι σοβαρη ομαδα....και αυτον τον ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ επιτελους ας τον χρησιμοποιει αλλα 10 λεπτα!αν επαιζε χθες παραπανω ειμαι σιγουρος οτι θα το παιρναμε το ματσακι!Τωρα πρεπει να κερδισουμε την ΤΣΣΚΑ εδω για να εχουμε σιγουρη την δευτερη θεση η οποια μας οδηγει στα δοντια της ΤΑΟΥ με ντεζαβανταζ....οποτε θα την πατησουμε οπως περσι με την μακαμπι!κριμα...

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
χυνουν χολη οι αντικειμενικοι :jerking: ,οι σωστοι  :jerking:, οι δικαιοι  :jerking:.

ποσο ποναει τελικα οταν ο θρυλος γαμαει και γαμαει 10 χρονια τωρα .

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μην κοιτάς εσύ που είσαι ευρω...ΠΕΟΣ!!!Εγω πανηγυρίζω όταν σε κερδίζω με τα δικά μου τα αρχίδια....και όχι της κάθε ξένης πμάδας...έχετε γίνει όλες οι ομάδες τής ευρώπης εκτός από την...ελληνική!!!καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη....αν και στην πόλη ούτε δεύτεροι δεν είστε....ελάτε,ελάτε...κυριακή στις 7 έχει τσόντουλα.........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γαύροι θα πεθάνετε.
Την Κυριακή θα απολαύσετε την καλύτερη χωρογραφία μας.

Y.Γ.:Μην μου επιτεθείτε τώρα όλοι μαζι.Δεν το γράφω αυτό σαν darksideofthemoon,αλλά σαν
Monimo sex,γιατί άμα ήταν εδώ τέτοια θα σας έγραφε.Τώρα είπα να το παίξω εκπρόσωπός του.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
απαντηση στον VASOS
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους η ηλικία μου είναι 30 ετών και πηγαίνω φανατικά στο γήπεδο από το 1989 . όπως καταλαβαίνεις έγινα Ολυμπιακός όταν δεν παίρναμε το πρωτάθλημα !!! έγινα Ολυμπιακός εξαιτίας του Πατέρα μου που δεν ζει πια ο οποίος πέθανε με το όνομα μου και το όνομα του  Θρύλου στα χείλη (όπως μας είπε ο γιατρός που ήταν κοντά του την στιγμή του μοιραίου ). Έγινα Ολυμπιακός λοιπόν γιατί όπως μου έμαθε αλλά και φρόντισα να μάθω από μόνος μου μελετώντας το αρχείο του Θρύλου γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που πρεσβεύει το πάθος για ΝΙΚΗ και μόνο για ΝΙΚΗ αυτό πηγαίνει στο(την πρωτάθληματοπάθεια των οπαδών της) που είπες εσύ . Ο Ολυμπιακός από την ίδρυση του πρεσβεύει το πάθος των ανθρώπων του λιμανιού (θα έχεις ακούσει για την πολιτικοκοινωνική κατάσταση που επικρατούσε στον Πειραιά στις αρχές του αιώνα) να ΠΕΤΥΧΟΥΝ να ξεφύγουν από τον βραχνά της πεινάς της φτώχιας και της ανεργίας και να εξελιχθούν κοινωνικά , πάντα με τίμιο τρόπο πάντα με αγώνα,  πρεσβεύει λοιπόν τον φτωχό που παλεύει να γίνει  κάτι να ανεληχθει  , πάντα με την ΔΟΥΛΕΙΑ  του και όχι με κλάψα(διάφορα με αεκτζιδες) δεν είπε ποτέ και κανένας από αυτούς που ιδρύσαν τον Ολυμπιακό ότι είναι ευρωπαίοι – κολωνακιώτες η αστοί αυτά τα πρέσβευαν πάντα οι παναθηναϊκοί (σαν τον αδελφό του Κωνσταντίνου στο « καλώς ήρθε το δολάριο » )
Ένα παράδειγμα από το αρχείο του Θρύλου

«Περνούσαν από τους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας για να διατρανώσουν τη νίκη επί των Αθηναίων, κατηφόριζαν την οδό Πειραιώς και κατέληγαν με ζητωκραυγές στον κεντρι
κό Πειραιά αλλά και ακόμη παραπέρα στις απόμακρες φτωχογειτονιές που ήταν τα σπίτια τους. Ήταν οι στιγμές της δικαίωσης, της καταξίωσης που έφερνε η νίκη επί των αθηναίων ανταγωνιστών. Ιδιαίτερα οι επιτυχίες κατά του Παναθηναϊκού γιορτάζονταν με ένα ξεχωριστό τρόπο. Οι ολυμπιακοί φίλαθλοι επινοούσαν διάφορα για να πανηγυρίσουν τη νίκη και να περιγελάσουν τους υποστηρικτές του αντίπαλου.»
δεν ξερω αν εχει ακουσει επισης την ιστορια του Νικου Γοδα παιχτη του Θρυλου προπολεμικα και κουμουνιστη που οταν ηρθε η ωρα για την εκτελεση του στις φυλακες κερκύρας στην διαρκεια του εμφυλιου ζητησε ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ τα τελευταια του λογια "Να μου ρίξετε και να με δολοφονήσετε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να μη μου δέσετε τα μάτια, για να βλέπω τα χρώματα της ομάδας μου, πριν από τη χαριστική βολή".

αυτή ήταν λοιπόν η πείνα  των οπαδών του αιώνιου δαφνοστεφανομενου έφηβου να δείξουν ότι είναι καλύτεροι , ότι αξίζουν ,ότι τα κατάφεραν να κερδίσουν ΜΕΣΑ στο γήπεδο τους πλούσιους ,τους αστούς .για αυτό τώρα πια στα εκατομμύρια των πιστών του ανήκουν άνθρωποι όλων των κατηγόριων κοινωνικών μορφωτικών κ.τ.λ
αν δεν αισθάνεσαι έτσι καλά κανείς μην κρίνεις όμως αυτούς που αισθάνονται ΜΑΓΚΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ και θέλουν να κερδίζουν στο γήπεδο και στην ζωή τους γιατί έτσι έμαθαν !!!
για αυτό και πάντα ινδάλματα του ήταν παίχτες μάγκες τσαμπουκάδες και συνήθως φτωχόπαιδα όπως εκείνος , ποιος ξεχνάει το τι έγινε στην κηδεία του   Μουρατη  το 2001 που είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο από το 1956 ?αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία του κόσμου του Ολυμπιακού και μάλλον εσύ δεν ανήκεις εκεί . Ο μπαμπάς
σου και ο παππούς άνηκαν εσύ όχι 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Για μια ακόμα φορά , το τμήμα βόλει του Ολυμπιακού μας έκανε ρεζίλι. Συνετρίβη 3-0 σετ από τη Λαμία χαρίζοντας το Κύπελλο Ελλαδος στους τριφυλλοφόρους. Κύριοι του βόλει για να μη σας σαπίσουμε στο ξύλο φέρτε το πρωτάθλημα και συνειδητοποιήστε ότι φοράτε τη φανέλα μιας ομάδας που έχει κερδίσει 2  φορές το Κύπελλο Ευρώπης. Ντροπή και αίσχος  :tickedoff: :tickedoff:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Προς Αλέξανδρο1976.
                                    Σύντροφε συγχαρητήρια, απάντησες σαν σωστός Ολυμπιακός, τίμια, ντόμπρα και σταράτα. Νασαι καλά.

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Η μπάλα είναι μεγάλη πόρνη τελικά. Δεν κέρδισαν οι βάζελοι. Ο Ολυμπιακός καταφερε και εχασε ενα σίγουρο παιχνίδι. Δεν εχω να πω κατι αλλο.

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Tι εγινε ρε παιδια???????????????????????
Πως εγινε αυτο παλι???????????????

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
καιρος για ξεσκαρταρισμα.......!!!!!ολοι δρομο

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Η μπαλα φταιει?Μαλλον εφταιγε το γρασιδι που ηταν ακουρευτο..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ρε ξυπνατε!Ελληνικο ποδοσφαιρο βλεπετε τι περιμενατε?
Απορω πως καποιοι το πληρωνουν απο το υστερημα τους κιολας να βλεπουν 35αρηδες να παιζουν λιγο πριν τη συνταξη.Ασχετα με το νικητη το ματς ηταν ελεεινοτατο..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μπραβο ρε λαπλας χαιρομαι που εμεινες ικανοποιημενος απο την Παναθα σου...Μονο πες στους παιχταραδες σου οτι πανε πολλα χρονια που εφυγε ο Μαρκαριαν...πλεον το ποδοσφαιρο παιζεται απ την σεντρα και πανω κι οχι απο κατω..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο κύριοι και όχι στην ΕΠΟ και στην διαιτησία...

leon_23

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ηρεμήστε δεν ήθελε να περάσει τα δίχτυα η πόρνη τι να κάνουμε.
Ο νόμος της μπάλας χάνεις ευκαιρίες βάζουνε οι κολόφαρδοι γκολ έτσι είναι.
Είχανε να μας νικήσουνε από το 95  και μας σπάσανε το σερί κρίμα?.
Αφήστε τους να χαρούνε λίγο η φιέστα κοντά είναι και θα τσούζει ποιο πολύ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
leon_23 Που τις είδες τις ευκαιρίες? για εμένα το μάτς έληξε 0-2 (μας έφαγε πάναλτι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ο κασναγάβρος) και έπρεπε να αποβληθεί ο Μάριτς,οπότε το σκόρ θα ήταν ΑΝΕΤΑ 0-6...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom