Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μόνο πάνω απ'το πτώμα μου...Δε θέλω πρωτάθλημα..την άλλη κούπα θέλω μέσα στο ΟΑΚΑ.
Μόνο πάνω απ'το πτώμα μου...Δε θέλω πρωτάθλημα..την άλλη κούπα θέλω μέσα στο ΟΑΚΑ.
στην λεωφόρο δεν λες?με τον ευθυμιαδη???γιατι εκει ηταν ο βενετιδης...
ποσταρε μου το βιντεο γιατι δεν το βρισκω για επιβεβαιωση
το χαλουμι ειχε κανει πεναλτυ στην μαρινα..μην επιμενεις...
Να πω κατι...
καταρχην ειμαι γαυρος
λεω μηπως ηταν στημενο το σημερινο ματς?
το ειδα το παιχνιδι και δεν ειδα ιδιαιτερη πιεση εκ μερους της Τριπολης
Θα μπορουσε καλλιστα να το ειχε δωσει ο Σωκρατες στο στοιχημα το διπλο του γαυρου και το διπλο της Καβαλας στο ΟΑΚΑ δηλαδη μερικα εκατομμυρια ευρω σε πρασινους επενδυτες σε ανταλλαγμα τη μειωση της διαφορας στους 3βαθμους.
Μπορει να λεω και μαλακιες , αλλα κανενας δεν ειναι σιγουρος με τα μπουμπουκια Πατερα-Κοκκαλη
...Μπορει να λεω και μαλακιες...
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Να πω κατι...
καταρχην ειμαι γαυρος
λεω μηπως ηταν στημενο το σημερινο ματς?
το ειδα το παιχνιδι και δεν ειδα ιδιαιτερη πιεση εκ μερους της Τριπολης
Θα μπορουσε καλλιστα να το ειχε δωσει ο Σωκρατες στο στοιχημα το διπλο του γαυρου και το διπλο της Καβαλας στο ΟΑΚΑ δηλαδη μερικα εκατομμυρια ευρω σε πρασινους επενδυτες σε ανταλλαγμα τη μειωση της διαφορας στους 3βαθμους.
Μπορει να λεω και μαλακιες , αλλα κανενας δεν ειναι σιγουρος με τα μπουμπουκια Πατερα-Κοκκαλη
εισαι μαλακας..θεώρησέ το δεδομένο...
...τωρα θα διαλυθουμε που συνηθισαμε να ειμαστε δευτεροι?
Για το -3 συμφωνώ...
λες & τα ταρω???κοίτα που δικαιώνομαι 1 εβδομάδα μετά...
πιο πιθανο ειναι να αναστηθω εγω,παρα να το σηκωσετε εσεις ή ο ρουληςΜόνο πάνω απ'το πτώμα μου...
παιχτη καλα κανεις & ψαχνεσαι..αλλα κανενας δεν ειναι σιγουρος με τα μπουμπουκια Πατερα-Κοκκαλη
πιο πιθανο ειναι να αναστηθω εγω,παρα να το σηκωσετε εσεις ή ο ρουλης
ο θειος ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ..
μπανταλονα & κυπελλο με ζμπαουγκ..
Υ.Γ ετσι θελω να πιστευω αφου δεν εξηγουνται με την λογικη τα αποτελεσματα αυτων των αγωνων..
παιχτη καλα κανεις & ψαχνεσαι..
ο θειος ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ..
μπανταλονα & κυπελλο με ζμπαουγκ..Υ.Γ ετσι θελω να πιστευω αφου δεν εξηγουνται με την λογικη τα αποτελεσματα αυτων των αγωνων..
ρε μαλακα εκεινη την χρονια κενταγαμε..Μη με φυτιλιάζεις βραδυάτικα..