Επισκέπτης
οκ..Δεν υπάρχουν σίγουρα...τοπέταλο των φιλοξενούμενων είναι αυτό πίσω απ'το Νικοπολίδη και είναι άδειο.
ευχαριστω..
οκ..Δεν υπάρχουν σίγουρα...τοπέταλο των φιλοξενούμενων είναι αυτό πίσω απ'το Νικοπολίδη και είναι άδειο.
οκ..
ευχαριστω..
μου ανοιγει αλλα δεν εχω μυαλο να το βλεπω με τα κολληματα που τραβαει..Δε σου ανοίγει το link??
μου ανοιγει αλλα δεν εχω μυαλο να το βλεπω με τα κολληματα που τραβαει..
ειμαι παππους-παραδοσιακος,το ακουω στο τραντζιστορακι(παγκοσμιας εμβελειας που πιανει bbc,deutsche welle κλπ..)
καταλοιπο απο την χουντα ρε..
ΤΑΚΑΡΟΣ..ήταν αυτός με τη πιο πετυχημένη πορεία στο τσου λου μέχρι σήμερα. μη το ψάχνεις άλλο.
ΤΑΚΑΡΟΣ..
το 6-2 με την λεβερκουζεν & τα διπλακια ο ΤΑΚΑΡΟΣ τα εχει κανει ομως..ΤΑΚΑΡΟΣ .... όπως Μπάντοβιτς ε??! κανένας άλλος να μάθει στου κασίδι το κεφάλι? ρε για το θρύλο μιλάμε μη ξεχνιόμαστε!!
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΣΤΑΡ..
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..[size=60pt]ATTACK NOW[/size]
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..
ομως δεν γινεται στο μιλητο παιχτη..
οι αδεκαροι ειχαν μισο πεταλο στον πανθρακα..
πως γινεται αυτο ενω εχουν απαγορευτει οι μετακινησεις???
με τον εργοτελη πρεπει να ειμαστε το λιγοτερο 15.000..
ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..
στα παπαρια μας τι λεει η διοικηση & η 7..
Επειδη τεθηκε το θεμα απο τον αδερφο πλεζουρα,
γαβροι υπηρχαν καμια 200ρια ειπε το Νοβα (αρα παραπανω) χωρις πανο κλ. οχι στο πεταλο αλλα στην κεντρικη Θυρα εκει που πηγε και πανυγηρισε ο Λουα2..
[size=30pt]Μαλιστα επεσαν και οι σχετικες ψηλες με κατι τσεους..[/size]
Απαγορευση σαφως και υπαρχει μονο για μας, παραδειγμα το μπασκετ το προηγουμενο ΣΚ.
ΥΓ Επιθεση σε ολα τα μετωπα απο τον κοκκινο στρατο.
ΥΓ2 Το Μαρουσι σημερα θυμιζε χαβουζα.. Εγιναν παμπολες κλησεις στο δημο για να επεμβουν τα βυτιοφορα..
ΥΓ3 Δεν τρεχει τιποτα , μη στεναχωριεστε, απλα... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
εμεις γερα στην κρητη για το 2..κι αν το βορειο παραρτημα δεν ανοιξει ποδια θα χουμε γελιο!!!!!