ότι να'ναι....
δεν ξέρω...ο...Αλεξανδρής μπορεί να βοηθήσει???
ότι να'ναι....
δεν ξέρω...ο...Αλεξανδρής μπορεί να βοηθήσει???
Ρητορικο ερωτημα:
Στον μπασκετικο Παναθηναικο εκατσε μια στραβη ..περιοδος και ολες οι φυλλαδες (πλην των δικων τους ) εσπευσαν να στηριξουν μη παει και τα μαλωσουνε τα παιδια.. σωστο θα ελεγα, δεν μπορεις να απαξιωνεις ετσι τον κυριαρχο της τελευταιας 10ετιας...
Ενας αλλος κυριαρχος της τελευταιας 10ετιας ειναι ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος.. φετος φαινεται να του καθεται μια στραβη.. Αληθεια , εκει οι αντικειμενικοι γιατι επεσαν σαν τα κορακια....?
Γιατι κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.
μετρα τα αστερια που'χει γυρω απ'το σημα και θα καταλαβεις οτι συγκρινεις το βασιλια της αλβανιας με το βασιλια της αγγλιας..Ρητορικο ερωτημα:
Στον μπασκετικο Παναθηναικο εκατσε μια στραβη ..περιοδος και ολες οι φυλλαδες (πλην των δικων τους ) εσπευσαν να στηριξουν μη παει και τα μαλωσουνε τα παιδια.. σωστο θα ελεγα, δεν μπορεις να απαξιωνεις ετσι τον κυριαρχο της τελευταιας 10ετιας...
Ενας αλλος κυριαρχος της τελευταιας 10ετιας ειναι ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος.. φετος φαινεται να του καθεται μια στραβη.. Αληθεια , εκει οι αντικειμενικοι γιατι επεσαν σαν τα κορακια....?
μετρα τα αστερια που'χει γυρω απ'το σημα και θα καταλαβεις οτι συγκρινεις το βασιλια της αλβανιας με το βασιλια της αγγλιας..
Ρητορικο ερωτημα:
τη εγινε πως παει η προπονηση σημερα με το λεβαδειακο
εγω σωμενος ειμαι ειδικα οταν κερδιζεις το παραρτημα σου.και φυσικα οταν μου ακυρωνονται γκολ και δεν δινονται πεναλτυ!!!οντως ο ματ βρισκει τη φορμα του με το παραρτημαΚοίτα εσύ να σωθείς γιατί δεν σε βλέπω και πολύ καλά....το βαρέλι,δυστυχώς για τον πάνθηρα,έχει και άλλο....ακόμα δεν πιάσατε πάτο...
Ευτυχώς που επιτέλους ο Μάτ παίζει ακριβώς όπως πρέπει να παίζει ένα σέντερ-φορ...και όχι σαν τον Ντιόγκο που συνέχεια τραβιέται στις γραμμές....
αυτο ο λουα τι ρολο βαραει?
...εγω σωμενος ειμαι ειδικα οταν κερδιζεις το παραρτημα σου...
...και φυσικα οταν μου ακυρωνονται γκολ και δεν δινονται πεναλτυ!!!
...οντως ο ματ βρισκει τη φορμα του με το παραρτημα