Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου ο Γιαννακόπουλος!

Επισκέπτης
134404.jpg

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
.

Συνημμένα

• 17831_1205535747714_1508264500_445326_7182149_n.jpg
    17831_1205535747714_1508264500_445326_7182149_n.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 17

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Απο βεβαιο πνιγμο γλυτωσαν πριν λιγο 7 δυσμοιροι παοτζηδες που βουτηξαν στην πισινα του Παπαστρατειου κολυμβυτηριου..
Τελικο σκορ: Καρχαριες - Δικεφαλες νεροκοτες 17-3 ...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Mόνο με 17 την έβγαλαν καθαρή;
Τον σταυρό τους να κάνουν!

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ρητορικο ερωτημα:

Στον μπασκετικο Παναθηναικο εκατσε μια στραβη ..περιοδος και ολες οι φυλλαδες (πλην των δικων τους :think: :think: :think:) εσπευσαν να στηριξουν μη παει και τα μαλωσουνε τα παιδια.. σωστο θα ελεγα, δεν μπορεις να απαξιωνεις ετσι τον κυριαρχο της τελευταιας 10ετιας...
Ενας αλλος κυριαρχος της τελευταιας 10ετιας ειναι ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος.. φετος φαινεται να του καθεται μια στραβη.. Αληθεια , εκει οι αντικειμενικοι γιατι επεσαν σαν τα κορακια....?

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Ρητορικο ερωτημα:

Στον μπασκετικο Παναθηναικο εκατσε μια στραβη ..περιοδος και ολες οι φυλλαδες (πλην των δικων τους :think: :think: :think:) εσπευσαν να στηριξουν μη παει και τα μαλωσουνε τα παιδια.. σωστο θα ελεγα, δεν μπορεις να απαξιωνεις ετσι τον κυριαρχο της τελευταιας 10ετιας...
Ενας αλλος κυριαρχος της τελευταιας 10ετιας ειναι ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος.. φετος φαινεται να του καθεται μια στραβη.. Αληθεια , εκει οι αντικειμενικοι γιατι επεσαν σαν τα κορακια....?

Γιατι κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρητορικο ερωτημα:

μετρα τα αστερια που'χει γυρω απ'το σημα και θα καταλαβεις οτι συγκρινεις το βασιλια της αλβανιας με το βασιλια της αγγλιας..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μετρα τα αστερια που'χει γυρω απ'το σημα και θα καταλαβεις οτι συγκρινεις το βασιλια της αλβανιας με το βασιλια της αγγλιας..

ποιάς αλβανίας ρε. μολδαβίας που βγάζει και καλές πουτάνες.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Έπρεπε να τον δώσει μπάς και ξυπνήσει... :headbang: :headbang: :headbang:

«Όχι» στην Παλμέιρας για Ντιόγο

Αρνητικά φέρεται να απάντησε ο Ολυμπιακός σε πρόταση της Παλμέιρας για το δανεισμό του Ντιόγο. Παρά την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν έχει σκοράρει από τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Λεβαδειακό, οι Πειραιώτες δεν συζήτησαν καν το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ρητορικο ερωτημα:

Αν και ρητορικο το ερώτημα απαντώ μια και την έχω πέσει και εγώ:

1. Γιατί δεν έδιωξε τον Ομπράντοβιτς για να πάρει το Γκέκο. (βλ. Βαλβέρδε)
2. Γιατί δεν του έφυγε ο Διαμαντίδης χωρίς να τον αντικασταστήσει. (βλ. Τζόρτζεβιτς).
3. Γιατί οι Γιαννακόπουλοι δεν σταμάτησαν στιγμή να ενισχύουν την ομάδα (αντίθετα με τον κόκκαλη)

θες κιάλλα????  >:( >:( >:( >:(

Επισκέπτης
τη εγινε πως παει η προπονηση σημερα με το λεβαδειακο :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τη εγινε πως παει η προπονηση σημερα με το λεβαδειακο :2funny: :2funny:

Κοίτα εσύ να σωθείς γιατί δεν σε βλέπω και πολύ καλά....το βαρέλι,δυστυχώς για τον πάνθηρα,έχει και άλλο....ακόμα δεν πιάσατε πάτο... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Ευτυχώς που επιτέλους ο Μάτ παίζει ακριβώς όπως πρέπει να παίζει ένα σέντερ-φορ...και όχι σαν τον Ντιόγκο που συνέχεια τραβιέται στις γραμμές.... :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Κοίτα εσύ να σωθείς γιατί δεν σε βλέπω και πολύ καλά....το βαρέλι,δυστυχώς για τον πάνθηρα,έχει και άλλο....ακόμα δεν πιάσατε πάτο... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Ευτυχώς που επιτέλους ο Μάτ παίζει ακριβώς όπως πρέπει να παίζει ένα σέντερ-φορ...και όχι σαν τον Ντιόγκο που συνέχεια τραβιέται στις γραμμές.... :jerking: :jerking: :jerking:
εγω σωμενος ειμαι ειδικα οταν κερδιζεις το παραρτημα σου.και φυσικα οταν μου ακυρωνονται γκολ και δεν δινονται πεναλτυ!!!οντως ο ματ βρισκει τη φορμα του με το παραρτημα :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αυτο ο λουα τι ρολο βαραει? :jerking:

Γάμησέ τα... :headbang: :headbang: :headbang:

...εγω σωμενος ειμαι ειδικα οταν κερδιζεις το παραρτημα σου...

Αν βγάλεις άκρη...πες μας να βγάλουμε και εμείς... :jerking: :jerking: :jerking:

...και φυσικα οταν μου ακυρωνονται γκολ και δεν δινονται πεναλτυ!!!

Ακόμα σε πονάει ο κώλος σου απο το κυριακάτικο γαμήσι??? :fuck1: :fuck2: :knockinb:

ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

...οντως ο ματ βρισκει τη φορμα του με το παραρτημα :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ξέρεις γιατί γελάω???γιατί το 1ο απο τα 3 φετινά γκόλ, το έβαλε με τον....πουσταρά τον αιώνιο!!!Κοίτα να σωθείς βόδι.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom