1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι να γαμήσεις ρε κοντοψώλη,εγω δεν σε γαμαω ομως επειδη εισαι σαν γαμω την μανα σου
τράβα γλείψε τα φλόκια μου τώρα απ το κωλόσογό σου.
έχουν πρωτείνες.
τι να γαμήσεις ρε κοντοψώλη,εγω δεν σε γαμαω ομως επειδη εισαι σαν γαμω την μανα σου
ωπα ρε..τι παλι;;;
ρε μαλακα ποτε με ετρεξες πρασινε λαγε
ντροπη των οπαδων......
τουτε εχεις καταλαβει τι ομαδα ειμαι
υα σε γαμησω στον τελικο μες το ο.α.κ.α
θα μου κλασει ο κωλογερος
ρε μαρτσιανο τι εγινε τελικα τις προαλλες βρεθηκατε με τον αλλο να τις παιξετε?
θα σιυ γαμήσει το σουφρέτο και γω θα τραβάω βίντεο μωρή φλόμπα.
ρε βαζελε αυτο που λες οντως ισχυει;ακομα ερχεται...
μου εστειλε πμ μετα απο μια μερα και καλα ηρθε και δεν με βρηκε...
ενω ειχε πει οτι θα ειναι αλλου..παπαριες
και θα συνεχισετε να χανετε
Muted με τις γνωστες δημοκρατικες διαδικασιες..καινουριος ταλαιπωρημενος μας βρηκε..
ελα ξετυλιξε κι εσυ την προσωπικη σου τραγωδια στο θρεντ μας.
πες μας για τις τρεχαλες και τις φαπες που εχεις μαζεψει, εδω μεσα παντα θα βρεις εναν φιλοξενο ωμο για να κλαψεις...
ακριβως ετσι ειναι ρε δικε μου εδω και χρονια οι λαγοι ταχουν χαμενα απο την την φαπα.καινουριος ταλαιπωρημενος μας βρηκε..
ελα ξετυλιξε κι εσυ την προσωπικη σου τραγωδια στο θρεντ μας.
πες μας για τις τρεχαλες και τις φαπες που εχεις μαζεψει, εδω μεσα παντα θα βρεις εναν φιλοξενο ωμο για να κλαψεις...
800 ατομα ολοι κ ολοι εμαθα εγω
παιζει ρολο ο ακριβης αριθμος?800 ατομα ολοι κ ολοι εμαθα εγω
παιζει ρολο ο ακριβης αριθμος?
κοιτα,αν σκεφτεις οτι το ολο θεμα το ανοιξε ο γιος του ιδιοκτητη της ομαδας,και 1000 που μαζευτηκαν καλα ειναι..εσυ τι λες, δεν παιζει? πηγαν να στηριξουν το πιο ενδοξο τμημα τους και μαζευτηκαν ολοι κι ολοι 800... ρε ουστ
εδω οι ξεφτιλισμενοι πανε για νταμπλ στη μπαλα και προχτες ηταν 2χιλιαρικα σε γηπεδο 70
εσυ τι λες, δεν παιζει? πηγαν να στηριξουν το πιο ενδοξο τμημα τους και μαζευτηκαν ολοι κι ολοι 800... ρε ουστ
εδω οι ξεφτιλισμενοι πανε για νταμπλ στη μπαλα και προχτες ηταν 2χιλιαρικα σε γηπεδο 70