Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οταν απογονε πηγαινα γηπεδο δεν ηξερες ουτε που πεφτει το καραισκακη :birdman:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι συνεχιζεις βαζοντας απο τα μισα και πανω βιντεο σου αγωνες στο ch lg  :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα πραγματικα δεν ξανασχολουμαι, πολυ σημασια εδωσα σε βλακα οπαδο ομαδας Β εθνικης. να σκεπαζεσαι το βραδυ

Επισκέπτης
ναι συνεχιζεις βαζοντας απο τα μισα και πανω βιντεο σου αγωνες στο ch lg  :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα πραγματικα δεν ξανασχολουμαι, πολυ σημασια εδωσα σε βλακα οπαδο ομαδας Β εθνικης. να σκεπαζεσαι το βραδυ
βλεπω τα βιντεο τα ελληνικα δεν τα σχολιαζεις !!!!!!τετοια πρωταθληματα να τα χαιρεσαι ψευτοπρωταθλητη!!!!!!!!ετσι να χαιρεσαι με σημαδεμενη τραπουλα.τραβα τωρα στον κοκκαλη να σου παρει και αλλο πρωταθλημα!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας και για άγνωστο λόγο, ο Ντιόγο γρονθοκόπησε τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο πρόσωπο και ο νεαρός Έλληνας μέσος των Πειραιωτών προσπάθησε να ανταποδώσει.
Τελικά, οι συμπαίκτες τους έσπευσαν να τους χωρίσουν. Ο Ντιόγο έφυγε στη συνέχεια προς τα αποδυτήρια, βρίζοντας τον Παπαδόπουλο, ο οποίος επίσης ήταν σε έξαλλη κατάσταση.
Και οι δύο θα απολογηθούν ενώπιον της διοίκησης του Ολυμπιακού, που θα αποφασίσει για την τιμωρία που θα τους επιβληθεί.

Νευράκια?  :cool2:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ελπιζω να προλαβε να ριξει 2-3 ο γιαννακης

Επισκέπτης
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας και για άγνωστο λόγο, ο Ντιόγο γρονθοκόπησε τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο πρόσωπο και ο νεαρός Έλληνας μέσος των Πειραιωτών προσπάθησε να ανταποδώσει.
Τελικά, οι συμπαίκτες τους έσπευσαν να τους χωρίσουν. Ο Ντιόγο έφυγε στη συνέχεια προς τα αποδυτήρια, βρίζοντας τον Παπαδόπουλο, ο οποίος επίσης ήταν σε έξαλλη κατάσταση.
Και οι δύο θα απολογηθούν ενώπιον της διοίκησης του Ολυμπιακού, που θα αποφασίσει για την τιμωρία που θα τους επιβληθεί.

Νευράκια?  :cool2:
κοιτα το δικο σου μπουρδελακι που αυτα ειναι στην ημερησια διαταξη..
το σαββατο στο μνημοσυνο θα ακουσουν αυτα που πρεπει & οι παιχτες..

Επισκέπτης
Αυτό ο Ντιογκό ρε γμτ πότε θα ξεκουμπιστεί;! :tickedoff:
Eντελώς άχρηστοοος!!! :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όλα τα μπουρδελάκια τα κοιτάζω!  :sunglasses:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Ο Ντιόγκο θα έρθει ή θα ξεμείνει σε κανά κολόμπαρο πάλι ??  :headbang:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
διαβαζω απο καποιους να λενε παντως πως θα τον περιμενουν στο αμαξι του  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
«Αγαπώ τον Θρύλο»
3 | 2 | 2010 - Ποδόσφαιρο

Tην αγάπη του για τον Θρύλο επεσήμανε για μια ακόμη φορά ο Βασίλης Σκούρτης, ο οποίος επανέλαβε ότι αποχωρεί  επειδή πρέπει να κοιτάξει το επαγγελματικό του συμφέρον.

Αποσπάσματα της συνέντευξης:

Για τις διαπραγματεύσεις:

"Εγώ ποτέ δεν ζήτησα τόσα λεφτά. Αντίθετα, όταν πήγαμε να μιλήσουμε για τους όρους του συμβολαίου. Μας ρώτησε η διοίκηση τι λεφτά θέλουμε. Εμείς ρωτήσαμε τι μας δίνουν αυτοί και μας απάντησαν 175 χιλ. ευρώ που μαζί με τα μπόνους και τα πριμ θα έφταναν τις 200 χιλ. Εμείς απλώς δεχθήκαμε. Το θέμα όμως δεν είναι τα λεφτά και βασικό μισθό να μου έδιναν εγώ δεν είχα πρόβλημα".

Για το αν τον προσέγγισε ο ΠΑΟ:

"Ναι. Είχαν πάρει τον μάνατζέρ μου, τον Βαγγέλη Τσιάβο, μόλις ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις. Του είπαν πώς όποτε θέλω, μπορώ να πάω στον Παναθηναϊκό και μου προσέφεραν επαγγελματικό συμβόλαιο. Αυτός μου μετέφερε το ενδιαφέρον, όμως το απέρριψα χωρίς καν να το σκεφτώ. Εφόσον είμαι ελεύθερος, θα μπορούσα να πάω και να υπογράψω. Όμως στον Παναθηναϊκό δεν θα πήγαινα ποτέ".

Για τον αν έριξε γέφυρες στον ΟΣΦΠ:

"Από την ημέρα που έφυγα εγώ, δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα".

Για την ομάδα:

"Αγαπάω πολύ τον Ολυμπιακό, ήθελαν σαν τρελός να παίξω στην ομάδα, όμως έπρεπε να κοιτάξω την καριέρα μου".

Αν ήθελε να μείνει:

"Ήθελα πολύ να μείνω, είχα πολλά όνειρα για αυτή την ομάδα. Ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό και να κάνω μία μεγάλη καριέρα. Ανυπομονούσα να έρθει η στιγμή να μπω στο Καραϊσκάκη και να παίξω μπροστά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Θέλω να ξέρει ο κόσμος αυτό που έχω πει ήδη αρκετές φορές. Ότι εγώ ήθελα να μείνω. Είμαι γαύρος και θα παραμείνω. Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom