Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ζωντοβολο μιλαω για φετος οτι ηταν το μονο πρωατθλημαπου μπορουσες να παρεις!!αλλα με ζωα τη καθομαι και ασχολουμε αλλωστε ολυμπιακος εισαι τη περιμενω!!τραβα τωρα να κλαωεις στον κοκκαλη!!!!!

ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗ ΤΟΥΡΚΕ ποσα πρωταθληματα παιζονται σε μια σεζον και λες οτι ηταν το μονο πρωταθλημα φετος που θα μπορουσα να παρω? αν βρεις την απαντηση εχεις δωρο να ταψι μπακλαβα, φελε...

επισης το "τι" γραφεται με ι και το ασχολουμαι με "αι"... δεν σας τα μαθανε καλα στο φαναρι τα γραμματα.

Επισκέπτης
ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗ ΤΟΥΡΚΕ ποσα πρωταθληματα παιζονται σε μια σεζον και λες οτι ηταν το μονο πρωταθλημα φετος που θα μπορουσα να παρω? αν βρεις την απαντηση εχεις δωρο να ταψι μπακλαβα, φελε...

επισης το "τι" γραφεται με ι και το ασχολουμαι με "αι"... δεν σας τα μαθανε καλα στο φαναρι τα γραμματα.
ρε απογονε του στολου ξεχασα για το πολο εκει το εχεις σιγουρο.αλλα το μπασκετακι σε καιει εκει που 10 χρονια σε γαμαει ο βαζελος στο περνει ειτε με πλεονεκτημα ειτε χωρις.ειπες φετος που πηρες διαφορα μηπως ξαναπαρεις πλεονεκτημα και ηρθες απογονε του στολου και σε γαμησα ασαλιωτα!!!!το ταψακι φατο να γλυκαθεις γιατι οι πουτσες φετος ειναι πολλες!!!ερχεται και η ευρωπη εκει να δεις γλεντια!!!!!!ποτανα της ευρωπης ετοιμασου ο φλαβαρης μπηκε!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
376349476.jpg

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε απογονε του στολου ξεχασα για το πολο εκει το εχεις σιγουρο.αλλα το μπασκετακι σε καιει εκει που 10 χρονια σε γαμαει ο βαζελος στο περνει ειτε με πλεονεκτημα ειτε χωρις.ειπες φετος που πηρες διαφορα μηπως ξαναπαρεις πλεονεκτημα και ηρθες απογονε του στολου και σε γαμησα ασαλιωτα!!!!το ταψακι φατο να γλυκαθεις γιατι οι πουτσες φετος ειναι πολλες!!!ερχεται και η ευρωπη εκει να δεις γλεντια!!!!!!ποτανα της ευρωπης ετοιμασου ο φλαβαρης μπηκε!!!!

λοιπον ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗ ΤΟΥΡΚΕ απογονε του αλη πασα για μπασκετ τι να μας πεις απο τη ζωη σου και εσυ που για 32 χρονια ησουν ακουπος...
αληθεια πιο πολυ τι εισαι ΤΟΥΡΚΟΣ ή βαζελος? η απλα αντιολυμπιακος? φαντασου να καθομαι να γραφω εγω για καθε ομαδα που σε γαμαει πατοκορφα... δεν χρειαζεται μωρη κιλοτα κλαψομουνα, γιατι και ως θρυλος σου εχω κανει το γκροβερ σαν το μπουρι της σομπας.
ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΕΣ, ΜΕΤΡΑ ΓΚΟΛ, ΜΕΤΡΑ ΚΟΥΠΕΣ, ΜΕΤΡΑ ΛΑΟ και μετα φυγε πανικοβλητος να παιζεις με την μπεσικτας και την γαλατα...
εσυ στην ευρωπη πως πας καλα? αχαχχαχα
πουτανα της ευρωπης εγω, ηρακλης της αθηνας εσυ... περαστικα σου ΤΟΥΡΚΕ ΜΕΧΜΕΤ

το παιρνει με αι αναλφαβητε μπακλαβατζιογλου

Επισκέπτης
λοιπον ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗ ΤΟΥΡΚΕ απογονε του αλη πασα για μπασκετ τι να μας πεις απο τη ζωη σου και εσυ που για 32 χρονια ησουν ακουπος...
αληθεια πιο πολυ τι εισαι ΤΟΥΡΚΟΣ ή βαζελος? η απλα αντιολυμπιακος? φαντασου να καθομαι να γραφω εγω για καθε ομαδα που σε γαμαει πατοκορφα... δεν χρειαζεται μωρη κιλοτα κλαψομουνα, γιατι και ως θρυλος σου εχω κανει το γκροβερ σαν το μπουρι της σομπας.
ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΕΣ, ΜΕΤΡΑ ΓΚΟΛ, ΜΕΤΡΑ ΚΟΥΠΕΣ, ΜΕΤΡΑ ΛΑΟ και μετα φυγε πανικοβλητος να παιζεις με την μπεσικτας και την γαλατα...
εσυ στην ευρωπη πως πας καλα? αχαχχαχα
πουτανα της ευρωπης εγω, ηρακλης της αθηνας εσυ... περαστικα σου ΤΟΥΡΚΕ ΜΕΧΜΕΤ

το παιρνει με αι αναλφαβητε μπακλαβατζιογλου
τελικα εισαι πολυ χαζος απογονε του στολου.νομιζεις οτι ειμαι αεκ!!αλλα σου ποσταρα το μπασκετ μηπως καταλαβεις οτι ειμαι πανιωνιος αλλα εισαι τοσο ηλιθιος που μονο ολυμπιακος μπορει να ησουν.οσο για τιτλους στους χαριζω τετοιους τιτλους που οι περισοτεροι ειναι απο πουστιες και λαμογιες παρτους να τους χαιρεσαι.εγω απλα γουσταρω το ξεβρακωμα που σου κανουν στην ευρωπη και οχι η γαλατα γιατι αυτη εχει παρει και ευρωπαικη κουπα αλλα κατι μολντε χερεφεν μακαμπι ροζενμπεργκ και κατι αλλα καφενεια που σου δειχνουν ποσο λιγος εισαι οταν δεν εχεις γκαγκατση παραγκα μητροπουλο τσαγκαρακη κασναφερη.σε φωναζουν η πουτανα της ευρωπης!!καταλαβες επιτελους χαζοηλιθιε τη ομαδα ειμαι η μηπως πρεπει να στο ζωγραφισω!!!!!!!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα εισαι πολυ χαζος απογονε του στολου.νομιζεις οτι ειμαι αεκ!!αλλα σου ποσταρα το μπασκετ μηπως καταλαβεις οτι ειμαι πανιωνιος αλλα εισαι τοσο ηλιθιος που μονο ολυμπιακος μπορει να ησουν.οσο για τιτλους στους χαριζω τετοιους τιτλους που οι περισοτεροι ειναι απο πουστιες και λαμογιες παρτους να τους χαιρεσαι.εγω απλα γουσταρω το ξεβρακωμα που σου κανουν στην ευρωπη και οχι η γαλατα γιατι αυτη εχει παρει και ευρωπαικη κουπα αλλα κατι μολντε χερεφεν μακαμπι ροζενμπεργκ και κατι αλλα καφενεια που σου δειχνουν ποσο λιγος εισαι οταν δεν εχεις γκαγκατση παραγκα μητροπουλο τσαγκαρακη κασναφερη.σε φωναζουν η πουτανα της ευρωπης!!καταλαβες επιτελους χαζοηλιθιε τη ομαδα ειμαι η μηπως πρεπει να στο ζωγραφισω!!!!!!!

και συ τουρκος εισαι, σαλτα πηδηξου βλακα κομπλεξικε... 115 σχεδον χρονια ιστοριας καταφερες να εισαι ενα πραμα κατω του μετριου, που πανηγυριζει που εκοψε βαθμους απο τον οσφπ... χαχαχαχα τοσο μικρος εισαι και εγω τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...
μου ποσταρες το μπασκετ με αντιπαλο τον βαζελο εν τω μεταξυ, λες και θα μυρισω τα νυχια η λες και εχει καμια σχεση με μενα. τρεχα να κανεις τον ιστορια σε καναν ατρομητο ρε, και πολυ σου ειναι...
δεν φταιει κανεις ρε γαμιολες, εμεις φταιμε, που οταν πηρατε το τελευταιο σας κυπελακι ειχαμε γεμισει το καραισκακη και γινατε μαγκες τσουτσεκια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Αφού δεν ξέρεις ελληνικά, τι κάθεσαι και γράφεις ολόκληρες παραγράφους και μας τυραννάς;
Γράψε μια πρόταση σαν το SSG1, θα καταλάβουμε τι θες να πεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• phones.jpg
    phones.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
και συ τουρκος εισαι, σαλτα πηδηξου βλακα κομπλεξικε... 115 σχεδον χρονια ιστοριας καταφερες να εισαι ενα πραμα κατω του μετριου, που πανηγυριζει που εκοψε βαθμους απο τον οσφπ... χαχαχαχα τοσο μικρος εισαι και εγω τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...
μου ποσταρες το μπασκετ με αντιπαλο τον βαζελο εν τω μεταξυ, λες και θα μυρισω τα νυχια η λες και εχει καμια σχεση με μενα. τρεχα να κανεις τον ιστορια σε καναν ατρομητο ρε, και πολυ σου ειναι...
δεν φταιει κανεις ρε γαμιολες, εμεις φταιμε, που οταν πηρατε το τελευταιο σας κυπελακι ειχαμε γεμισει το καραισκακη και γινατε μαγκες τσουτσεκια
ρε απογονε που δεν ξερεις ποιος σε εχει γεννησει ξεχνας οτι εγω σε εχω κανει μαγκα απο τους παιχτες που σου εδινα που εισαι ρε μαλακα τεραστιος εξω!!οτι εχεις κανει το εχω κανει και εγω και με λιγοτερες συμμετοχες.οσο για το ποιος γεμισε το καραισκαη σιγα ρε μαλακα μην ησουν και εσυ.σιγα να μην δεν μπορω να εχω 10000 κοσμο αλλωστε παλι το ειχα ξανακενει και με αεκ.αλλα τελικα δειχνεις ποσο ηλιθιος εισαι μετα απο 10 ποστ καταφερες να καταλαβεις οτι ειμαι πανιωνιος εχεις μεγαλη πλακα απογονε δεν ξερω και εγω ποια νου!!!!! το ποσο τεραστιος εισαι στο ειπα που φαινεται μολις βγεις εξω απο την παραγκα..... καλως τα παιδια καλως τα 3-0  7-0 5-0 5-1!!!!!!

Επισκέπτης
Αφού δεν ξέρεις ελληνικά, τι κάθεσαι και γράφεις ολόκληρες παραγράφους και μας τυραννάς;
Γράψε μια πρόταση σαν το SSG1, θα καταλάβουμε τι θες να πεις
καταλαβαινεις μια χαρα εσυ!!!!αλλωστε εσεις οι ολυμπιακοι ειστε ανωτερου επιπεδου.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε απογονε που δεν ξερεις ποιος σε εχει γεννησει ξεχνας οτι εγω σε εχω κανει μαγκα απο τους παιχτες που σου εδινα που εισαι ρε μαλακα τεραστιος εξω!!οτι εχεις κανει το εχω κανει και εγω και με λιγοτερες συμμετοχες.οσο για το ποιος γεμισε το καραισκαη σιγα ρε μαλακα μην ησουν και εσυ.σιγα να μην δεν μπορω να εχω 10000 κοσμο αλλωστε παλι το ειχα ξανακενει και με αεκ.αλλα τελικα δειχνεις ποσο ηλιθιος εισαι μετα απο 10 ποστ καταφερες να καταλαβεις οτι ειμαι πανιωνιος εχεις μεγαλη πλακα απογονε δεν ξερω και εγω ποια νου!!!!! το ποσο τεραστιος εισαι στο ειπα που φαινεται μολις βγεις εξω απο την παραγκα..... καλως τα παιδια καλως τα 3-0  7-0 5-0 5-1!!!!!!

ΤΟΥΡΚΕ,
τι εχεις κανει στην ευρωπη ρε? ποσο χρονων εισαι και λες τετοιες μαλακιες? 10.000 κοσμος ηταν μονο ρε κοθωνι?
Πες μου ρε τους πολλους παιχτες που μου δωσες... γιατι τα τελευταια χρονια μονο τον κωλο του βαζελου γλειφεις σιχαμενε
ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΣ 5αρεσ και τις 6αρες σου, μια χαρα τις τρως και απο τις ομαδουλες του τριτοκοσμικου πρωταθληματος. με δανεικα αρχιδια μαγκας...

παρε ΤΟΥΡΚΕ

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΣΠΟΡΕ ΠΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει πολλές μεγάλες σε έκταση σκορ νίκες επί του Πανιωνίου -η μεγαλύτερή του πάντως δεν είναι εντός έδρας αλλά εκτός (1-6)-, με πιο εμφατικό σκορ το 5-0 που έχει εμφανιστεί τρεις φορές από το 1998 και εντεύθεν

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δειτε μια πουσταρα, βαζει βιντεο της Juventus... χαχαχα. δικα σου εχεις να βαλεις ρε, η σου εχει φτασει η πουτσα απο τον οισοφαγο στα ματια  και δε βλεπεις?
το uefa ειναι το αντιστοιχο με το παλιο κυπελλουχων. εσυ για uefa ΑΜΑ βγαινεις πολυ σου ειναι και κανεις και πανηγυρια ηλιθιε, εγω εχω παιξει ελαχιστες φορες εκει γιατι παιζω ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ(που να ξερεις απο τετοια). συγκρινεις ch lg με uefa και λες οτι εχεις κανει τα ιδια, ζωντοβολο (που στην τελικη παραδεχομαι πως στην ευρωπη ειμαι ανυπαρκτος).

εισαι πανω απο 18 χρονων? πες μου. και ρωτα καποιον παλιο δικο σου να σου πει αν και ποσοι γαυροι ηταν μεσα σε εκεινο το ματς. για τους παικτες ακομα να μου απαντησεις ε?

σεβασμο στον γαμια σου μωρη ταναπου της πλατειας... ακομα και εκει ΣΟΥΖΑ ειστε, εσυ πως ξεφυγες? η μηπως εχεις φαει πολυ φαπα στο σχολειο απο γαυρους, που εχουν ΓΕΜΙΣΕΙ τα σχολεια της νεας σμυρνης?

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πωπω πονοςςςς...
δεν απαντησες σε τιποτα ηλιθιο 15χρονο. πηγαινε αγορασε τωρα με 10 ευρω 5 εισιτηρια για τους ροζ πανθηρες και ασε μας στην ησυχια μας, τουρκακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom