Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα το οτι πιάνει θέση ξένου..

Και ποιός σου είπε ότι δεν έχουμε θέση ξένου???Ας πάρει τον πούλο ο...Ρομπέρτο Κάρλος  :headbang: -Λεονάρντο και να μείνει αν είναι τόσο καλός...μην μπούμε πάλι στην διαδικασία να αγοράζουμε...Ντιόγκους  :headbang: με 10 εκατ. €...Πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει κανένας μα κανένας προγραμματισμός....απο τότε που ανέλαβε ο Χρυσικόπουλος...απο το κακό...στο χειρότερο... :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Και ποιός σου είπε ότι δεν έχουμε θέση ξένου???Ας πάρει τον πούλο ο...Ρομπέρτο Κάρλος  :headbang: -Λεονάρντο και να μείνει αν είναι τόσο καλός...μην μπούμε πάλι στην διαδικασία να αγοράζουμε...Ντιόγκους  :headbang: με 10 εκατ. €...Πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει κανένας μα κανένας προγραμματισμός....απο τότε που ανέλαβε ο Χρυσικόπουλος...απο το κακό...στο χειρότερο... :jerking: :jerking: :jerking:
σκουπισου..
a96741_spiderman_goods1.jpg

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι  ;)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπα, η μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας παντα στα ιδια θα γυριζει, αυτα ειναι για κατι ομαδουλες β' διαλογης :rockon:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν το κανα εγω ρε, αλλα φαινεται οτι ειμαστε  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και βγάλε αυτή τη χλεμπονιάρα απ το αβατάρ.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δεν μπορώ ... της το χρωστάω γιατί μου έκατσε
δεν τα μπερδεύω...εσύ είπες πιο πριν πως έχεις γκόμενο...χαχαχα, να προσέχεις τι λες για να μη σου βγαίνει το όνομα

πρόβλημα με τα πρόσωπα έχεις εσύ...μία με τα πρώτα και τα δεύτερα πληθυντικά, μία με τα ενικά...γενικώς...
ρίχτο στα μαθηματικά που σου πάνε καλύτερα

χαχααχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ. έχω όρεξη να σε πειράξω σημερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom