Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
120spaikthsoa1.jpg

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ξεφύγαμε λίγο. Απειλές για σωματική ακεραιότητα προς άλλα μέλη δεν επιτρέπονται.  >:(

Παρακαλώ βαζελάκια, χανουμάκια κλπ να γυρίσουν στα κρεβάτια τους ... ερρρ ... στα threadakia τους ήθελα να πω. Αρκετά χαρήκατε 3 μέρες ... και μου φαίνεται πως ξεχνάτε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Οι γαύροι θα τη βρουν την άκρη μην ανησυχείτε  ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άστους ρε τύπε να πλακωθούν ,να σφαχτούν,να μαχαιρωθούν......αφού την βρίσκουν...γαμώ τα μυαλά μου γαμώ.....ιντερνετικά ραντεβού με αγνώστους....πως λένε στραβός στον άδη...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε τρισκολε μπαλμποα τι εγινε δεν μας εγραψες τα νεα  :2funny:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά, νομίζω πως τόση ώρα που τα λέτε, πρέπει να πεινάσατε. Έχω μία συνταγή να σας δώσω.

http://[URL unfurl="true"]www.nline.gr/s032/gavros_marinarismenos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]    εγω λαγος!!!!! μπααααααα δεν παιζη οσο για το μπασκετακι ξεχαστο το παρισι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αααααααααααααααααχαχαχχααχχαχαχαχααχχααχ

βαζελοποιήθηκαν και οι λιμανάτοι.....

πουστοφλώρια που πανηγυρίζουν με ξένες πουτσες...

αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

δε γαμάμε πουστράκια.  :pipa3:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η χώρα της κωλοτούμπας.....
μαγκιά κλανιά και πονηριά και κώλος φινιστρίνι.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ:
[size=14pt]
Πρασινοφρουρός
Όποιος πρόλαβε να γλιτώσει τη μήνι του αυτοκράτορα, γιατί από σήμερα ξεκινούν οι καλές παραστάσεις και τα μεγάλα γλέντια στο ΟΑΚΑ.
[/size]

αααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχχααχαχχαα

γαμώτ τη ράτσα μου ρε
ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο.... :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και βγάλε αυτή τη χλεμπονιάρα απ το αβατάρ.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ρε μάγκες...αυτός ο αλβανός ο Σκούρτης είναι τόσο καλός???Συνήθως όταν γίνεται ντόρος για κάποιον πιτσιρικά είναι...πατάτα!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Δοκιμάζεται λέει στη Λάτσιο και θέλει 250.000 € το χρόνο!!!

''«Αρπάζει» Σκούρτη η Λάτσιο

Στον Ολυμπιακό έσταζαν μέλι για τον επιθετικό της ομάδας Νέων, Βασίλη Σκούρτη, αλλά βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χάσουν μέσα από τα χέρια τους. Συγκεκριμένα, το πλάνο ήταν να ανανεώσει και να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα (καθώς πιάνει θέση ξένου), αλλά δεν επήλθε συμφωνία στο οικονομικό. Ο παίκτης τον οποίο χαρακτήριζαν ως «νέο Μήτρογλου» οι πιο… απαισιόδοξοι και ως «νέο Ζλάταν» οι πιο… αισιόδοξοι, ήθελε 250.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό που δεν ήταν διατεθειμένη να προσφέρει η διοίκηση. Έτσι, ο Αλβανός επιθετικός ταξίδεψε στη Ρώμη για να δοκιμαστεί στη Λάτσιο, υπό τις… ευλογίες του συμπατριώτη του τεχνικού διευθυντή των «λατσιάλι», Ίγκλι Τάρε.''

πηγή:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom