κιφινα φιλτατε δυστυχως το ποστ σου ειναι πολυ μεγαλο(οπως και τα περισσοτερα δικα μου) και δεν εχω την ωρα για να κανω παραθεσεις σε αυτα που πριν λιγο ποσταρες.Σε γενικες γραμμες ομως μπορω να σου αναφερω καποιες αποψεις μου.Σε σεβομαι και σε εκτιμω περισσοτερο απο ολους εδω μεσα γιατι ξερεις να την λες ωραια και με ευπρεπεια.Παμε λοιπον!Φυσικα και ολες οι ομαδες κανουν λαναθασμενες μεταγραφες με πρωτο κυριο παραδειγμα οχι την μπαρτσελονα που ανεφερες αλλα την κακομοιρα την ιντερ και την ρεαλ τα τελευταια χρονια,αλλα να μην συγκρινουμε καλυτερα αυτα τα μεγεθη γιατι αυτοι οι συλλογοι αγοραζουν καθε μεταγραφικη σεζον 10 παικτες με κοστος απο 3,4 εκατομμυρια ευρω και πανω.Ο Μπασινας οταν ηταν στα ντουζενια του εκανε πολυ περισσοτερα πραματα απο αυτον τον λεντεσμα που βλεπω μεχρι τωρα(πιστεψε με αν τον δω να βελτιωνεται δεν θα κρυφτω...αφου θα ειναι κατι που θα με ενθουσιασει).Ετρεχε ακαταυπαστα,μαρκαρε με συνεχη τακλιν,εκρυβε παρα πολλους χωρους για τους αντιπαλους του,σουταρε...ΣΟΥΤΑΡΕ!και αν θυμασαι τί γκολαρες εχει βαλει με σουτ(θυμισου φενερμπαχτσε) απο μακρινη αποσταση δεν νομιζω να επιμενεις οτι αυτος ο λεντεσμα είναι καλυτερος του.Οσο για τον Μενδρινό το ειπα και προηγουμενως...ειναι ο μονος παικτης απο τους αναπληρωματικους που πιστευω οτι αν δουλευοταν καλυτερα θα ειχε πολυ καλυτερη εξελιξη γιατι εχει τα ατομικα στοιχεια που χρειαζεται ενα παιδι για να παιξει μπαλλα,στοιχεια που δεν τα εχει ουτε ο νιουνιεζ,ουτε ο μητρογλου,ουτε το παλτο ο μιχαλακης(η μεγαλυτερη μαλακια του ολυμπιακου)τουλαχιστον απο τους παικτες της μεσαιας γραμμης και μπροστα.Ειδα στο παιχνιδι του σουπερ καπ αυτον τον σοιλεδη τον αριστεροποδαρο και μου αρεσε παρα πολυ.Τωρα απο εκει και περα ελπιζω να γινεται δουλεια στις μικρες ηλικιες,να ερχονται παικτες απο την μικρη ομαδα στην μεγαλη και ας παρω πρωταθλημα του αγιου πουτσου ανημερα.Δεν ειμαι τιτλολαγνος ουτε κανεις μας θα επρεπε να ειναι.Ζουμε σε μια κοινωνια που η απληστια ειναι το πιο σημαντικο ιδεωδες.Ολοι θελουν να εχουν δυναμη,εξουσια,χρημα και τιτλους τιμης...Σε οτι αφορα για αυτο που με ρωτησες και λες οτι δεν σου απανταω,τί να σου απαντησω?οτι δηλ.ειναι μαγκια να κερδιζεις εξω,αλλα να μην τρως μεσα 3 και 4?σορυ,αλλα δεν σε πιανω(αν θες εξηγησου διεξοδικοτερα).Τελος ο φυσσας και ο νασιοπουλος δεν εκαναν καριερα(πως θα εκαναν αλλωστε?),αλλα μην ξεχνας οτι ο βαζελος πηρε απο αυτους οτι καλυτερο μπορουσαν να βγαλουν στο γηπεδο και μαλιστα ο δευτερος την βραδυα του τραγικου "σαμαινα" τους χαρισε διπλο μεσα στο αμβουργο.Σε αντιθεση εμεις απο τους αντιστοιχα μετριους παικτες μας πολυ σπανια εχουμε παρει αυτο που μπορουσαν να μας δωσουν.Οταν επισης λεω αμυνα δεν αναγερομαι μονο στα σεντερ μπακ αλλα και στα πλαγια μπακ και στα αμυντικα χαφ και στο πως αμυνονται,βοηθουν και κλεβουν μπαλλες τα σεντερ φορ και οι δεξιοι μεσοι.Απο το συνολο αυτων των πραγματων πασχουμε επι δεκαετιες εμεις και αυτο πληρωνουμε στην ευρωπη οπου υπαρχουν πολυ σπουδαιοτεροι συλλογοι..