Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εισιτήρια… γιοκ

Κατά τα άλλα,ναι μεν υπάρχει προβληματισμός για τα γεγονότα στην Ιταλία μετά το θάνατο του οπαδού της Λάτσιο,αλλά το μεσημέρι της Τρίτης,οι «ερυθρόλευκοι» με ανακοίνωσή τους,γνωστοποίησαν στους φιλάθλους που επιθυμούν να ταξιδέψουν μεμονωμένα ότι τα εισιτήρια του αγώνα της 28ης Νοεμβρίου,έχουν εξαντληθεί.Είναι γεγονός, πως υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση για το ματς που θα κρίνει πολλά,για το μέλλον και των δύο ομάδων.

Πανό συμπαράστασης ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λάτσιο.Θα έχει μήνυμα για τον οπαδό που έχασε τη ζωή του,από σφαίρα όπλου αστυνομικού.
 

Επισκέπτης
Λεμονής:"Μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού,ο ίδιος του ο εαυτός"

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και η πτώση στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχουν κάνει βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό.Στην προπόνηση της Τρίτης,ο Τάκης Λεμονής μίλησε στους παίκτες του προσπαθώντας να τονίσει το ηθικό τους,ενώ τόνισε ο μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού μπορεί να είναι μόνο ο ίδιος του ο εαυτός.
"Σίγουρα μετά από μια τέτοια ήττα είμαστε όλοι στενοχωρημένοι και κατά κάποιο τρόπο προβληματισμένοι,ιδιαίτερα για το κομμάτι που αφορά τον τρόπο αντίδρασης μετά το γκολ και αυτό γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δείξαμε ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε σοβαροί",είπε αρχικά για να συμπληρώσει:Έχουμε ξεκινήσει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και όπως είδατε μετά από κάποιες νίκες ή πολύ καλές εμφανίσεις,το μόνο που έλεγα ήταν ότι είμαστε σε ένα σωστό δρόμο.Οι τριγμοί που ρωτήθηκα στην συνέντευξη Τύπου αν μπορούν να φέρουν αναστάτωση στην ομάδα,είναι κάτι που στον Ολυμπιακό είναι σύνηθες φαινόμενο και γνωρίζω πολύ καλά ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού μπορεί να είναι μόνο ο ίδιος του ο εαυτός.Αν κατορθώσουμε να είμαστε ενωμένοι όλοι στον Ολυμπιακό, μόνο τότε θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας γι’ αυτή την ομάδα".
 

Επισκέπτης
Χωρίς "Μάτσας" και "Τζέικ" στη Μόσχα ο Ολυμπιακός

Μία λύση λιγότερη,σε περιφέρεια και ρακέτα,θα έχει ο Πίνι Γκέρσον στην αναμέτρηση της Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ,την προσεχή Τετάρτη (14/11, 19:15) στη Μόσχα.

Οι Άρβιντας Ματσιγιάουσκας και Ιάκωβος Τσακαλίδης δεν θα μπουν στο αεροπλάνο για τη ρωσική πρωτεύουσα,αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών.Ο Λιθουανός γκαρντ έχει ένα αιμάτωμα στο βραχίονα και προτιμήθηκε να μην ρισκάρει,ενώ ο ομογενής σέντερ ταλαιπωρείται από πελματιαία απονεύρωση και τέθηκε εκτός μάχης.
Όσον αφορά,τέλος,τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, η αξονική που υποβλήθηκε ήταν "καθαρή" κι ως εκ τούτου το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί δεν θα υποστεί μετατροπές.Η επιστροφή του διεθνή σέντερ στη δράση υπολογίζεται σε δέκα ημέρες.

1ος γύρος - Όμιλος Α
1 Montepaschi Siena 5 3
2 TAU Ceramica 5 3
3 Ολυμπιακός 5 3
4 ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5 3
5 Ολύμπια Λιουμπλιάνας 5 3
6 Ζαλγκίρις 4 3
7 Virtus Bologna 4 3
8 Πρόκομ Τρεφλ 3 3
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κιφινα φιλτατε δυστυχως το ποστ σου ειναι πολυ μεγαλο(οπως και τα περισσοτερα δικα μου) και δεν εχω την ωρα για να κανω παραθεσεις σε αυτα που πριν λιγο ποσταρες.Σε γενικες γραμμες ομως μπορω να σου αναφερω καποιες αποψεις μου.Σε σεβομαι και σε εκτιμω περισσοτερο απο ολους εδω μεσα γιατι ξερεις να την λες ωραια και με ευπρεπεια.Παμε λοιπον!Φυσικα και ολες οι ομαδες κανουν λαναθασμενες μεταγραφες με πρωτο κυριο παραδειγμα οχι την μπαρτσελονα που ανεφερες αλλα την κακομοιρα την ιντερ και την ρεαλ τα τελευταια χρονια,αλλα να μην συγκρινουμε καλυτερα αυτα τα μεγεθη γιατι αυτοι οι συλλογοι αγοραζουν καθε μεταγραφικη σεζον 10 παικτες με κοστος απο 3,4 εκατομμυρια ευρω και πανω.Ο Μπασινας οταν ηταν στα ντουζενια του εκανε πολυ περισσοτερα πραματα απο αυτον τον λεντεσμα που βλεπω μεχρι τωρα(πιστεψε με αν τον δω να βελτιωνεται δεν θα κρυφτω...αφου θα ειναι κατι που θα με ενθουσιασει).Ετρεχε ακαταυπαστα,μαρκαρε με συνεχη τακλιν,εκρυβε παρα πολλους χωρους για τους αντιπαλους του,σουταρε...ΣΟΥΤΑΡΕ!και αν θυμασαι τί γκολαρες εχει βαλει με σουτ(θυμισου φενερμπαχτσε) απο μακρινη αποσταση δεν νομιζω να επιμενεις οτι αυτος ο λεντεσμα είναι καλυτερος του.Οσο για τον Μενδρινό το ειπα και προηγουμενως...ειναι ο μονος παικτης απο τους αναπληρωματικους που πιστευω οτι αν δουλευοταν καλυτερα θα ειχε πολυ καλυτερη εξελιξη γιατι εχει τα ατομικα στοιχεια που χρειαζεται ενα παιδι για να παιξει μπαλλα,στοιχεια που δεν τα εχει ουτε ο νιουνιεζ,ουτε ο μητρογλου,ουτε το παλτο ο μιχαλακης(η μεγαλυτερη μαλακια του ολυμπιακου)τουλαχιστον απο τους παικτες της μεσαιας γραμμης και μπροστα.Ειδα στο παιχνιδι του σουπερ καπ αυτον τον σοιλεδη τον αριστεροποδαρο και μου αρεσε παρα πολυ.Τωρα απο εκει και περα ελπιζω να γινεται δουλεια στις μικρες ηλικιες,να ερχονται παικτες απο την μικρη ομαδα στην μεγαλη και ας παρω πρωταθλημα του αγιου πουτσου ανημερα.Δεν ειμαι τιτλολαγνος ουτε κανεις μας θα επρεπε να ειναι.Ζουμε σε μια κοινωνια που η απληστια ειναι το πιο σημαντικο ιδεωδες.Ολοι θελουν να εχουν δυναμη,εξουσια,χρημα και τιτλους τιμης...Σε οτι αφορα για αυτο που με ρωτησες και λες οτι δεν σου απανταω,τί να σου απαντησω?οτι δηλ.ειναι μαγκια να κερδιζεις εξω,αλλα να μην τρως μεσα 3 και 4?σορυ,αλλα δεν σε πιανω(αν θες εξηγησου διεξοδικοτερα).Τελος ο φυσσας και ο νασιοπουλος δεν εκαναν καριερα(πως θα εκαναν αλλωστε?),αλλα μην ξεχνας οτι ο βαζελος πηρε απο αυτους οτι καλυτερο μπορουσαν να βγαλουν στο γηπεδο και μαλιστα ο δευτερος την βραδυα του τραγικου "σαμαινα" τους χαρισε διπλο μεσα στο αμβουργο.Σε αντιθεση εμεις απο τους αντιστοιχα μετριους παικτες μας πολυ σπανια εχουμε παρει αυτο που μπορουσαν να μας δωσουν.Οταν επισης λεω αμυνα δεν αναγερομαι μονο στα σεντερ μπακ αλλα και στα πλαγια μπακ και στα αμυντικα χαφ και στο πως αμυνονται,βοηθουν και κλεβουν μπαλλες τα σεντερ φορ και οι δεξιοι μεσοι.Απο το συνολο αυτων των πραγματων πασχουμε επι δεκαετιες εμεις και αυτο πληρωνουμε στην ευρωπη οπου υπαρχουν πολυ σπουδαιοτεροι συλλογοι..
 

Επισκέπτης
Παπαλουκάς: "Ένα ματς σαν όλα τα άλλα"

Την Τετάρτη (14/11) ο Θοδωρής Παπαλουκάς θα...υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής πόιντ γκαρντ,στο blog που διατηρεί μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη (),μίλησε για την αναμέτρηση στη Μόσχα,την οποία χαρακτήρισε σαν όλες τις υπόλοιπες. Αναλυτικά ο "Τεό" επισήμανε...

"Γεια χαρά σε όλους.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη για εμάς,αφού χάσαμε σε δύο σερί αγώνες.Από την Ολίμπια στην Λιουμπλιάνα,για την Ευρωλίγκα και από τη Δυναμό Μόσχας στο Ρώσικο πρωτάθλημα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας.Θέλουμε τη νίκη για να συνέλθουμε και να ηρεμήσουμε.Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς.Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το μεγαλύτερο μέρος των παικτών του.

Οι αγώνες στην Μόσχα είναι πάντα δυσκολότεροι,πολύ απλά επειδή οι ομάδες έρχονται πιο χαλαρές.Λένε δηλαδή,πως «και να χάσουμε δεν τρέχει τίποτε,αφού λίγο έως πολύ είναι αναμενόμενο».Είναι πιο εύκολο να σουτάρεις και γενικά να παίξεις,όταν δεν σε πιέζει το αποτέλεσμα.Γι’ αυτό τα εντός έδρας ματς παρουσιάζουν περισσότερες προκλήσεις για την ομάδα μου.

Έχουμε χρέος να παίξουμε καλά.Διαθέτουμε τέτοιο επίπεδο και υλικό,που αν πιάσουμε την απόδοσή μας είναι δύσκολο να χάσουμε από οποιονδήποτε αντίπαλο.Αυτή η μονομαχία δεν έχει διαφορά σε σχέση με αυτές που θ’ ακολουθήσουν στην Μόσχα.Είναι άλλο ένα παιχνίδι κανονικής περιόδου για την Ευρωλίγκα.

Ιδιαιτερότητα θα υπάρχει στον αγώνα του β’ γύρου στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».Στον Πειραιά.Μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού,που πέρυσι με συγκίνησε με τη συμπεριφορά του.

Εις το επανιδείν.
Θοδωρής"
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε Elvis ....αμάν όμως ...κάθεσαι και ασχολείσαι με τον Vaso που μετα το "μπούκωμα" στην Βέρντερ  κυκλοφορούσε με ροζ ξεκούμπωτη ρομπίτσα για κανένα μήνα
Το "παλικάρι" το "παίζει" γάβρος μάλλον γιατί δεν μπορεί να χωνέψει το δευτεροτριτιλίκι της 12ετίας
Θαυμάζει κατά καιρούς τους 11+3 της Ριζούπολης και γενικώς ότι φανεί του Λολοστεφανή
Μην δίνεις πλέον σημασία σε 2 μήνες θα καταπίνει πάλι την γλώσσα του και θα βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που ξετσιμουχιάστηκε πάλι στο Thread.

παλι,βαζελος ε?σε βολευει και σενα ετσι?αν εισαι ωραιος και μαγκιτης αντι να αποδιδεις χαρακτηρισμους και λεκτικα παιγνια που σε αντιπροσωπευουν γραψε τη γνωμη σου για την ομαδα για να δουμε τί λες και εσυ.
 

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.422
Like
2
Πόντοι
16
το πρόβλημα είναι οτι συγκρίνεις παίκτες χωρίς λόγο.
αν ο κάθε λεμονής αυτό ζητάει απο λεντέσμα το θέμα είναι λήξαν. απλό είναι. φέτος ο στολτίδης δεν είναι καλύτερος απο πέρυσι? και είναι και πόσο χρονών
πέρυσι έτρεχε να καλύψει για να πάρουν μπάλα τουρέ και ρίμπο, φέτος με τον αργεντινό παίρνει παραπάνω προσπάθειες. αυτό δεν λέει κάτι?
το τι θα λείψει απο την ομάδα θα το δούμε στην πορεία και ανάλογα θα πράξουν. άλλο να έχεις ένα πλάνο, άσχετα αν είναι καλό η άσχημο, άλλο να αγοράζεις αβέρτα παίχτες απλά για να έχεις όπως εποχή Κοσκωτά.
το να κάνεις κριτική απο τις πρώτες 6 αγωνιστικές λοιπόν είναι άδικο. και δίκιο να έχεις το έχασες.
όταν κάνεις ανανέωση παίρνεις ρίσκα. πήρε το ρίσκο και οτι βρέξει θα κατεβάσει. και πάλι τα χώνουμε.
αν ήμουν κόκκαλης θα σας έλεγα δεν γαμιέστε ρε μαλάκες? το ενα σας ξυνίζει το άλλο σας βρωμάει 7 κιλά μου τα κάνατε. και αν το πει ποτέ δεν θα τον αδικίσω καθόλου.

σε αυτό που σε ρώτησα είναι πολύ απλό. οτι ο βάζελος έπαιξε και πήρε την πολωνική ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας (μετα την γνωστή ιστορία με τις γούνες) μπράβο του. ίσως εγώ δεν τα κατάφερνα. οτι έφερε το διπλό με τον άγιαξ μπράβο του, έβαλε το κεφάλι κάτω ο βουκεφάλας ο δώνης και η ιστορία γνωστή. μετά τρως 3 εδω μέσα. δηλαδή μαγκιά το ένα δεν πειράζει το άλλο, φτάσαμε 4 αυτό μετράει?
όπως εμένα μετράνε ανάποδα τις εκτός ήττες θα μπορούσα να μετρήσω τις εντός νίκες που κανείς δεν έχει.
μπράβο τους που πήραν απο τον κάθε νασιόπουλο. ότι μπορούσαν.
μπράβο που τους έκατσε αντίπαλος σε κακή μέρα ή έκατσαν ταμπούρι πίσω και στην αντεπίθεση το πήραν το ματσάκι! εγώ και στην χειρότερη τους δεν μπορούσα ή γινόντουσαν όλα τα κουφά. αλλά όχι να μιλάμε για οργάνωση και πίπες. έχει διαφορά το ένα με το άλλο.

φέτος δείχνουμε οτι αν βρουν ευκαιρία μπορούν να την αρπάξουν. απο ελληνική ομάδα τι άλλο περιμένεις?

κάποτε είχα πει οτι ο κόσμος είναι ευχή και κατάρα. και εννοούσα άτομα σαν και εσένα.
ο κάθε σοιλαρέδης πως τον λένε σε ένα παιχνίδι να πάει στραβά θα πέσουν να τον φάνε.
ο κάθε νούνιες με την πρώτη στραβή το ίδιο. στις υπόλοιπες ομάδες βλέπεις το ίδιο? εγω πάλι καθόλου.
τι να πρωτοθυμηθώ? τον "νέο ντέμη" τον κυριακίδη που θα αφησει εποχή? τον αραπάκο τερματοφύλακα του βάχελου το "φάντομ"? ποιοι τους θυμούνται αυτούς? κανείς? εμας ακόμα μας τα κάνουν τσουρέκια για τον μπερμούδες. εκεί είναι η διαφορά. εμείς οι ίδιοι τους αγχώνουμε.
μην μιλήσω για προπονητές, απο εκεί και μόνο βλέπεις και συγκρίνεις.

δεν με νοιάζει αν είσαι κρυφοβάζελος ή αν απλά μουρμούρης! δεν μπορώ όμως να σε ακούω να βλέπεις όλα τα υπόλοιπα σωστά και τα δικά μας λάθος.
πόσο μάλλον όταν βλέπεις οτι φέτος κινούνται και δεν αρκέστηκαν να φέρουν εναν σουπερσταρ στα 32 για να τον χαζεύουμε να κάνει τακουνάκια
 

Επισκέπτης
Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού μπορεί να είναι μόνο ο ίδιος του ο εαυτός.Αν κατορθώσουμε να είμαστε ενωμένοι όλοι στον Ολυμπιακό, μόνο τότε θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας γι’ αυτή την ομάδα..
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού μπορεί να είναι μόνο ο ίδιος του ο εαυτός.Αν κατορθώσουμε να είμαστε ενωμένοι όλοι στον Ολυμπιακό, μόνο τότε θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας γι’ αυτή την ομάδα..


....να κερδίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα ματς στην επαρχία.
 

Επισκέπτης
....να κερδίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα ματς στην επαρχία.
τραβα μωρη βροχοπουλου στο κοτετσι σου..γαργαρα για το επεισοδιο μορετο-φερερ/τις δηλωσεις ριμπο,ετσι???μεχρι προχτες μας επρηζες τα παπαρια με το τραινο..τωρα μονο κλαμα μωρη μαρθα βουρτση???αντε ρε βασιλακη καιλα να κλαφτεις για τις αδικιες εις βαρος σας..με την παρασταση στον ΟΗΕ τι εγινε???
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Πρωτότυπες απαντήσεις πάντα ο φίλτατος pleasure.Σας αφήνω τώρα,γιατί έχετε προβλήματα με τον vaso.Mουτς.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Φίλοι μάγκες οπαδοί
του Μεγαλυτέρου Ελληνικού Συλλόγου!!!

Ε αφού ακούσαμε ότι ο μπασινάς είναι καλύτερος του Λεντεσμα
Τότε τα ακούσαμε ΟΛΑ!!!!!!
Αυτό το ποδόσφαιρο ξέρετε αυτό σας αρέσει με γκουμομπασιναδοδελλοβρυζοχαριστεες……
Δυστυχώς στον Θρύλο παίζουν ΔΙΕΘΝΕΙΣ  Αργεντινοί
Όπως ο Λεντεσμα και ο Γκαλετι και όχι γκουμομπασιναδοδελλοβρυζοχαριστεες……
Όποτε δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τα γούστα σας
Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία!!!!!! Υπάρχουν σύλλογοι (χάχαχα) που αγωνίζονται εκεί οι ποδοσφαιριστές(αχαχούχα) αυτοί και μπορείτε να θαυμάσετε το ταλέντο(αχαχούχα!!!!) τους……

Οι φίλοι φίλαθλοι της Ομάδας της κωλοτουμπας(αδεκαρα44-χαριστε μου γήπεδο-οικόπεδο-πρωτάθλημα)
Πριν κάνουν κριτική για τις εκτός έδρας νίκες του Θρύλου στο Πρωτάθλημα ας μας ενημερώσουν
1. Ήταν αδικία η κόκκινη του άντζα όπως ισχυρίζονται τώρα ή ήταν σωστή όπως έλεγαν το καλοκαίρι??????
2. Ποιος προπονητής θα απολυθεί ΠΡΩΤΟΣ?????
3. Ριμπο ε?
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Γιατί πιστεύεις πως με το παρακάτω αναφέρομαι σε εσένα???

pleasuregiver αδερφέ...είδες ποιός εμφανίστηκε μετά την ήττα απο τον Αστέρα???Με τις ωραίες και αντικειμενικές αναλύσεις......αν δεν το κατάλαβες θα σου πώ:
ο.....ΞέρωΤαΠάνταΚαιΠάνταΕκτίθομαι ΒαζελοΧανούμοΑντιΟλυμπιακός......

Είδα πως το έβαλες παράθεση και απάντησες....

εγω εμφανιζομαι παντος καιρου ...

όπως σου έχω ξαναγράψει πλέον δεν ασχολούμαι με το τί γράφεις....απλά μου έκανε εντύπωση.....
ΥΓ1--->Χαιρετώ τα αδέρφια Αλεξ και pleasuregiver καθώς και τους φίλους απο τις άλλες ομάδες....
ΥΓ2--->Το παρακάτω το αφιερώνω εξαιρετικά σε ''κάποιον'' που τελικά εκτέθηκε....


Για να καταλάβουν κάποιοι πως όταν γράφει ο podolagnos δεν τα βγάζει απο το μυαλό του.....(ρωτήστε τον Νίκο τον ΑΕΚτζή...)
 

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
978
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ρε που πατε με τον sir τακη κακομοιρηδες υπαλληλοι του Σωκρατη :bottom:ολοι μελοι ρε κακομοιρηδες
 

Επισκέπτης
ρε που πατε με τον sir τακη κακομοιρηδες υπαλληλοι του Σωκρατη :bottom:ολοι μελοι ρε κακομοιρηδες
αγραμματε κρετινε τα "μελη" γραφονται με Η..ουτε με οι,ουτε με ι,ουτε με ει..τραβα τωρα στον ΟΗΕ να κλαφτεις για την αδικη κοινωνια που σε εχει αφησει 14 χρονια χωρις πρωταθλημα..αντε βροχοπουλου..
 

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
978
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
αντε στο Σωκρατη τον μπαμπα σας κακομοιρηδες  οτι πει ο Σωκρατης μετα τον Λεμονη θα σας φερει κ Αλεφαντο :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:οτι πει ο θειος σωκρατης κ σουζα οι υπαλληλοι σουζα λεμε
 

Επισκέπτης
αντε στο Σωκρατη τον μπαμπα σας κακομοιρηδες  οτι πει ο Σωκρατης μετα τον Λεμονη θα σας φερει κ Αλεφαντο :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:οτι πει ο θειος σωκρατης κ σουζα οι υπαλληλοι σουζα λεμε
τραβα μωρη μαρθα βουρτση στους "μερακληδες" να ποσταρεις..εδω δεν γαμαμε στρακια λεμε..
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
αντε στο Σωκρατη τον μπαμπα σας κακομοιρηδες  οτι πει ο Σωκρατης μετα τον Λεμονη θα σας φερει κ Αλεφαντο :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:οτι πει ο θειος σωκρατης κ σουζα οι υπαλληλοι σουζα λεμε

:2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny:καλύτερα στον Σωκράτη παρά στο...δωματιάκι....:2funny: :2funny: :2funny:

τραβα μωρη μαρθα βουρτση στους "μερακληδες" να ποσταρεις..εδω δεν γαμαμε στρακια λεμε..

:2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny:
Γειά σου ρε pleasuregiver..... :boobies: :boobies: :boobies:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom