ερωτηση 1,κονσεισαο,μπισκαν κ τα αλλα σαπακια που κατα καιρους εχει φερει ο βαζελος με υπερογκα ποσα,εχεις να μας πεις κατι γι'αυτο ? στα @@ μου,οτι κ να απαντησεις,απλα θετω το ερωτημα!
ερωτηση 2,ο χενρικσεν που ειχε παιξει πριν το βαζελο ? μετα απο αυτον ? παλι στα @@ μου τι θα απαντησεις.
ερωτηση/προταση 3,μεσομακροπροθεσμε εχεις καταντησει γραφικος,εντεχνος κ ολα τα καλα που θες να ακους,μονο προσεχε μη χτυπησεις πουθενα.
ποδοσφαιρο θα δουμε,υπομονη χρειαζεται.Εγω παντως δεν βιαζομαι!
ειδες κανενα να θριαμβολογει ? απλα εκφραζουμε τη χαρα κ την αισιοδοξια μας για την ομαδα,σε αντιθεση με σενα που εισαι ενας τυπικος κλαψομουνης φιλαθλος (δηθεν) του καναπε που μαλλον εισαι αντιολυμπιακος ή αμπαλος!
οι μεταγγραφες δεν εχουν τελειωσει αφενως,αφετερου η ομαδα χτιζεται.αυτο σημαινει πως οι υπευθυνοι εχουν χρονο να διορθωσουν τα τυχον λαθη τους.(οι οποιοι υπευθυνοι)!
συνεχιζω,λεγοντας πως ταιριαζεις στις ταξεις του φιλαθλου βαζελου που κ παλι ομως κρινει απο καναπε-ως.
ΕΥΡΟ-ΠΕΕ,η ομαδα κουναει το σεντονι εδω κ πολλα χρονια.οι βαζελοι μια το βλεπουν κ 2 παιζουν σε χωματινο γηπεδο τα μεσημερια.Σε μεταγγραφουμε ανετα στην ομαδα τους!
Κλεινω,μιλας ως γραφικος,μαλλον αφραπεδιαστος κ το κυριοτερο τα @@ μας ηδη πρηστηκαν.
Υ.Γ.Ο βαζελος δεν ξερω αν ετρωγε γκολ ή οχι στο τσαμπιονς λιγκ,αυτο που με ενδιαφερει κ ειναι σιγουρο ειναι πως απο μενα τα μαζευε.Απο πισω κ απο μπρος τους γαζωνω.(νικαω εντος κ εκτος)!