Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι αλλά έτσι την καταντήσατε.
Προς όλους τους ανύπαρκτους: Δεν σας παίρνει για ειρωνείες

Μια φιλική συμβουλή προς όλους τους ανύπαρκτους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αφήστε τις ειρωνείες γιατί δεν σας παίρνει. Η καλύτερα πείτε τα σε τίποτα πιτσιρικάδες που ίσως δεν γνωρίζουν και δεν έχουν πολλές εμπειρίες και παραστάσεις. Γιατί στα άτομα της δικής μου γενιάς δεν σας παίρνει με τίποτα. Και διευκρινίζω ότι ανήκω στην γενιά των 40άρηδων.
Δεν σας παίρνει να μιλάτε για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
Που έχετε να δείτε τίτλο από την εποχή που η Disco ήταν στην μόδα και φοράγατε άσπρη κάλτσα, είχατε αφάνα μαλλί. και βλέπατε ταινίες του Γαρδέλη και της Αλιμπέρτη.
Επειδή δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς, έχω προλάβει και έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια 17 ολόκληρα πρωταθλήματα για τον Ολυμπιακό. Και μιλάω μόνο γι αυτά που μπορώ να θυμάμαι. Δεν μιλάω για όλα τα πρωταθλήματα που έχει πάρει ο Θρύλος. Δηλαδή από το 1980 και μετά.
Ναι κύριοι έχω ζήσει την χαρά 17 πρωταθλημάτων και 8 κυπέλλων. Όσα δηλαδή η ομάδα σας δεν έχει πάρει σε ολόκληρη την ιστορία της, (βλέπε ΠΑΟ-ΑΕΚ). Και το βέβαιο είναι για κάποιους άλλους, (βλέπε ΠΑΟΚ-Άρης), ότι δεν θα πάρουν ΠΟΤΕ όσα πρωταθλήματα έχει δει με τα μάτια της ζωντανά η δική μου η γενιά .
Και αν θέλετε να σας απαριθμήσω το τι έχω βιώσει και στα υπόλοιπα σοβαρά ομαδικά σπορ τότε θα πάθετε κατάθλιψη. Ανύπαρκτοι.
Θέλετε να σας απαριθμήσω?
Έχω αξιωθεί να δω με τα μάτια μου (εγώ και οι υπόλοιποι της γενιάς μου βέβαια), τους ακόλουθους τίτλους.
Ποδόσφαιρο: 17 πρωταθλήματα και 8 κύπελλα
Μπάσκετ: 5 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και 1 Ευρωπαϊκό
Βόλεϊ: 17 πρωταθλήματα, 12 κύπελλα και 2 Ευρωπαϊκά
Πόλο: 14 πρωταθλήματα, 12 κύπελλα και 2 Ευρωπαϊκά
Σύνολο 94 τίτλους που τους ΕΖΗΣΑ και τους ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑ. Μελαγχολήστε τώρα ανύπαρκτοι δευτερότριτοι.
Γιατί πολύ απλά δεν θα αξιωθείτε ΠΟΤΕ να τα ζήσετε αυτά.
Γι αυτό χαρείτε τις ευκαιριακές νίκες σας φέτος και κλείστε το στοματάκι σας διότι είσαστε υπερβολικά μικροί σαν ομάδες για να μιλάτε και να πιάνετε στο στόμα σας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Δεν νομίζετε ότι είναι λίγο οξύμωρο ο πεινασμένος να ειρωνεύεται τον χορτάτο?
Ζητιάνοι των τίτλων. Περαστικά σας και όνειρα γλυκά. Μόνο που τα όνειρα κρατάνε λίγο. Μετά επιστρέφει η πραγματικότητα. Και είναι σκληρή, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Εφιάλτης είναι για εσάς .
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Αφήστε τις ειρωνείες γιατί δεν σας παίρνει. Η καλύτερα πείτε τα σε τίποτα πιτσιρικάδες που ίσως δεν γνωρίζουν και δεν έχουν πολλές εμπειρίες και παραστάσεις. Γιατί στα άτομα της δικής μου γενιάς δεν σας παίρνει με τίποτα. Και διευκρινίζω ότι ανήκω στην γενιά των 40άρηδων.
Δεν σας παίρνει να μιλάτε για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
Νομίζω σε περνάω καμμιά δεκαετία

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ριχτα αδερφε πλεζουρα...
Αν και αρκετα μικροτερος νομιζω οτι καλυψες πληρως καθε εναν απο μας.. Τωρα ας βγει ο καθενας απο το λαγουμι του και ας πει την παπαρια του .. ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!

ΥΓ: Το εχω ξαναπει ωστοσο επειδη οι πληροφοριες απο την φετινη ανυπαρκτη διοικηση συνεχιζουν να ειναι το ιδιο προκλητικες οπως καιρο τωρα, ξαναδηλωνω:
Θειο βγες και ξηγησου τωρα, γιατι ανθρωποι αρρωστοι ειμαστε και με την αρρωστεια μας δεν παιζει κανεις, ουτε ενας μεχρι προτινος ευεργετης της.. Το νου σας, γιατι αν μας την βαρεσει με την Μπορντω θα αναστεναξει ασχημα η τσεπη σου...

[size=30pt]RED SCIENTISTS 7 [/size]

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Προς όλους τους ανύπαρκτους: Δεν σας παίρνει για ειρωνείες
εσυ δεν αισθανθηκες εστω λιγο αβολα που 4 φορες παιχτες του γαυρου κανανε κωλοτουμπες για να παρουν πεναλτυ;
καλομαθατε τοσα χρονια και μεγαλη πουτσα σας περιμενει τα επομενα 10 χρονια

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
χου ρε νεόκοπε ξεφτίλα του λιμανιού.

Για την ιστορια, Ολυμπιακος εγινα στα πετρινα χρονια.. Ναι ειμαι απο κεινα τα παιδακια που οι αλλοθρησκοι λεγατε οτι βγαλαμε το δημοτικο χωρις να δουμε πρωταθλημα.. Οχι οτι μας κοιταξε ποτε καποιος στα ματια για να μας μιλησει , ειναι γνωστο αλλωστε οτι πουστης βαζελας γεννιεσαι δεν γινεσαι. Το νεοκοπος δεν κολαει σε καποιον που απεκτησε οπαδικη ταυτοτητα κατω απο αποτυχιες. Ουτε νομιζω πως πρεπει να αισθανομαι ασχημα επειδη δεν εχω πλησιασει ακομα τα 30.. Αυτα για την ιστορια, κατα τ'αλλα ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ   :birdman:

Επισκέπτης
πανθηρακια τοιχο-τοιχο λεμε..
ξερετε εσεις..
απο αυριο-μεθαυριο θα αρχισουμε με τα πιτσιρικια απο μοσχατο(για προπονηση)..
φροντιστε να εχετε κρυφτει στα λαγουμια σας μεχρι την κυριακη που θα κανουμε αποβαση..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για την ιστορια, Ολυμπιακος εγινα στα πετρινα χρονια.. Ναι ειμαι απο κεινα τα παιδακια που οι αλλοθρησκοι λεγατε οτι βγαλαμε το δημοτικο χωρις να δουμε πρωταθλημα.. Οχι οτι μας κοιταξε ποτε καποιος στα ματια για να μας μιλησει , ειναι γνωστο αλλωστε οτι πουστης βαζελας γεννιεσαι δεν γινεσαι. Το νεοκοπος δεν κολαει σε καποιον που απεκτησε οπαδικη ταυτοτητα κατω απο αποτυχιες. Ουτε νομιζω πως πρεπει να αισθανομαι ασχημα επειδη δεν εχω πλησιασει ακομα τα 30.. Αυτα για την ιστορια, κατα τ'αλλα ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ   :birdman:

χου ρε νεόκοπε μπάσταρδε δεν ξέρεις με ποιόν μιλάς.
τραγούδα

Επισκέπτης
έχεις ζήσει στο πέτρινο.
δε σε φοβάμαι.
πες στα μπαστάρδια να μη βγάζουν γλώσσα.
οτι τους καυλωσει θα κανουν με τους αλλοθρησκους..
μεταξυ μας θα την βρουμε την ακρη..
συνεχιστε να μας κουρδιζετε..
ΘΥΡΑ 7 οπως παλια & ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ..
ΤΕΛΟΣ..

Επισκέπτης
οτι τους καυλωσει θα κανουν με τους αλλοθρησκους..
μεταξυ μας θα την βρουμε την ακρη..
συνεχιστε να μας κουρδιζετε..
ΘΥΡΑ 7 οπως παλια & ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ..
ΤΕΛΟΣ..

μακάρι...γιατί στο γήπεδο είναι γελοίο αυτό που επικρατεί... ;) ;)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
τραγούδα

Με μια τριχα απ'τα αρχιδια μου μιλαω.. Και 90 χρονων να εισαι , οτι κι αν εχεις κανει ουτε με 10χρονο γαβρακι δεν μπορεις να συγκριθεις, τραγουδα παλιομαλακα , ο Σωκρατης σου εδωσε αυτο το δικαιωμα για φετος, εκμεταλευσου το..

Επισκέπτης
τραγούδα
osfp-pao2-0.jpg
ela+Leto+banana.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom