Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν μας ειπες για τον νατολο? του την ανοιξε την μολυβηθρα ο λουα λουα η θα αρησει λιγο?
ηρθε κ στην καταλληλη ομαδα ο νατολο
μποχα κ βρωμα του θρηνου η ιστορια
ελα λαγε το εκανες το κομματι σου παρε δρομο τωρα
αν νομιζεις οτι θα σε γαμησουμε σαν τον ηλιοπουλο για να γινεις αρχηγος στη 13 εισαι γελασμενος
τραβα τωρα να πεις στους φιλους σου ποσο μαγκας εισαι που μπηκες εδω μεσα και εγραψες

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
τον βρηκε τον ψηλο ο αρχηγος της γκευ 7 τακης τσουκαλας? η τον ψαχνει ακομα?
τις τραβαει ο σβερκος σου τις φαπες...

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
δωρητη σκισου ρε να βγαλεις το ψωμι σου..δεν δινει αλλα λεφτα ο θειος..θα σας κοψει κ τις τσαμπα εκδρομουλες τωρα...
αντε ΤσαΓια ...στρονια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σου έχω πει ρε άμπαλλε. Σέντερ μπακ δεν παίρνουν κούπα εκτός εάν είναι ο Μπεκενμπάουερ ή ο Καναβάρο.

ο βάζελας κάνει φέτος ότι έκανε ο γάβρος μετά την εποχή Ντούσαν...
με άμυνα κάτω του μετρίου απλά βάζει παραπάνω από αυτά που τρώει λόγω ποιότητας μεσοεπιθετικών.

ο καρκίνος του Ολυμπιακού είναι η νοοτροπία που καλλιέργησε στο γάβρο ο κόκκαλης.
δεν κερδίζω επειδή το αξίζω αλλά επειδή είμαι ο Ολυμπιακός.
τώρα αυτή η νοοτροπία θα γυρίσει μπούμεραγκ. ο κακομαθημένος είναι πρώτ απ όλα αχάριστος.
δεν με κατάαβες και δεν φταις εσύ. Εγώ δεν το διευκρίνισα σωστά.
είπα πως αποπροσανατολιστήκαμε κάποια στιγμή πως θα έπαιρνε σοβαρούς παίκτες, όχι πως με τον Μέλμπεργκ θα παίρναμε πρωτάθλημα.

Το χαρακτητισμό στον ανταποδίδω, όχι γιατί είσαι άμπαλος (δεν θα το κρίνω εγώ αυτό - δεν με αφορά) αλλά γιατί δεν διαβάζεις τι ποστάρει ο άλλος, σε ενδιαφέρει απλά να του την πεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν με κατάαβες και δεν φταις εσύ. Εγώ δεν το διευκρίνισα σωστά.
είπα πως αποπροσανατολιστήκαμε κάποια στιγμή πως θα έπαιρνε σοβαρούς παίκτες, όχι πως με τον Μέλμπεργκ θα παίρναμε πρωτάθλημα.

Το χαρακτητισμό στον ανταποδίδω, όχι γιατί είσαι άμπαλος (δεν θα το κρίνω εγώ αυτό - δεν με αφορά) αλλά γιατί δεν διαβάζεις τι ποστάρει ο άλλος, σε ενδιαφέρει απλά να του την πεις.

και γω σ αγαπάω.
αλλά είσαι άμπαλλος.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
θελω να παω με την μηχανη, πειραια. θα τα καταφερω με τους -8 βαθμους κελσιου η να παω με αμαξι κ να βαλω αλυσιδες?

για πειραια ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ το βλεπω... κανονισε να καταφερεις να πας μαρουσι πρωτα ή πατρα ΜΗΠΩΣ και  ;)... περαστικα ΛΑΓΕ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και γω σ αγαπάω.
αλλά είσαι άμπαλλος.
κι εσύ μαλάκας...
αλλά κι εγώ σε αγαπάω...
γενικώς με τους καθυστερημένους μου βγαίνει μια συμπάθεια ...
χαχαχαχαχαχαχ
αει σιχτήρ ρα....και καληνύχτα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δωρητη σκισου ρε να βγαλεις το ψωμι σου..δεν δινει αλλα λεφτα ο θειος..θα σας κοψει κ τις τσαμπα εκδρομουλες τωρα...
αντε ΤσαΓια ...στρονια

Καλα 16χρονε ακροατη λαγοσυνδεσμου αραξε λιγο και μαθε ποιοι πανε τα τελευταια 2 χρονια πληρωμενες εκδρομες... σπορε

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
θελουμε να παμε ρεντη να ανοιξουμε ζαχαροπλαστειο. θα πουλαμε μονο κορνεδες. Να βγαλουμε οικοδομικη αδεια η να χτισουμε παραγκα για τους ψευτοπρωταθλητες της παραγκας?

τίποτα από τα 2.Με τον κόσμο που θα μαζεύεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα εκεί πέρα,απλά μια καντινούλα και είσαι ωραίος! :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε μαλάκες...άμα βαρεθείτε να δέρνεστε μεταξύ σας ελάτε και απ εδώ να μου ρίξετε κανένα μπερντάκι.....να μαλακώσει η επιδερμίδα μου......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα διαβασα την ανακοινωση της 7 και αβαλα τα γελια.  :kissass2: :kissass2: :kissass2:
Αφεντικο μας γαμησες αλλα εμεις σε αγαπαμε. Οχι κυριοι οταν εκανε τα θαυματα και την υπερομαδα της δεκαετιας του 90 ειμουν ο πρωτος υποστηρικτης του. Πραγματικα ηταν ο προεδρος συμβολο στο ελληνικο πρωταθλημα με εργα και επενδυσεις που θα μεινουν στην ιστορια. Ομως οπως πολλοι μεγαλοι ηγετες της ιστοριας πρεπει να εγκαταλειπουν και να δινουν την σκυταλη την καταλληλη στιγμη αλλοιως γινονται τροχοπεδη και αυτοκαταστροφικοι.

Και φρασαμε σημερα εδω στο σημειο αυτο. Ας μας μιλησει τελικα τι σκεφτεται να κανει και οχι ναφηνει το αισθημα οτι τωρα περνω τα φραγκα πισω και θαφησω τον Ολυμπιακο γυμνο οπως τον βρηκα. Ας τον κρινει ο κοσμος του Ολυμπιακου και οχι οι υπαλληλοι του  :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Ισως ακομη μερικοι να λενε οτι λεω μαλακιες αλλα εαν δεν  :headbang: :headbang: :headbang: καποια λυση ριζικη και μακροχρονια πρεπει να βρεθει και οχι μπαλωματα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
όπως τα λέει ο περσόνας είναι!Μην υπεκφεύγουμε πιά άλλο.Ο Κρόκους πέρασε στη συνείδηση του γαύρου ώς "πρώτη ανάγκη" την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων επειδή είναι ο ολυμπιακός και όχι επειδή το αξίζει!Άσχετα αν κάποιες φορές το άξιζε κιόλας πραγματικά!!!αυτό είναι τραγέλαφος για τον ολυμπιακό που εγώ και κάποιοι άλλοι ονειρευόμαστε!έναν ολυμπιακό που θα παίζει τόπι με ταχύτητα και φαντασία,με ποδοσφαιριστές πραγματικά αξιόλογους,με ώριμες,μεστές κινήσεις σε βάθος χρόνου και πάνω απ'όλα όχι με άλλους "επιστήμονες" που εμποδίζουν αυτήν την ολόδομη "ανέγερση" του θρύλου!Όχι με άλλες αρρωστημένες εγωπάθειες και τραμπουκισμούς!άργησε πάρα πολύ να γίνει η πτώση επειδή είτε οι άλλοι είχαν τρομερά διοικητικά προβλήματα είτε γιατί κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου και προσπαθούσαν να ρίξουν τον κόκκαλη με σφεντόνες που αντί για πέτρα είχε αλεύρι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε μαλάκες...άμα βαρεθείτε να δέρνεστε μεταξύ σας ελάτε και απ εδώ να μου ρίξετε κανένα μπερντάκι.....να μαλακώσει η επιδερμίδα μου......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπά...εσένα η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι προδέρμ!φράπα φραπούλα!για να κρύβεις τα χρόνια σου γέρο! :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όπως τα λέει ο περσόνας είναι!Μην υπεκφεύγουμε πιά άλλο.Ο Κρόκους πέρασε στη συνείδηση του γαύρου ώς "πρώτη ανάγκη" την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων επειδή είναι ο ολυμπιακός και όχι επειδή το αξίζει!Άσχετα αν κάποιες φορές το άξιζε κιόλας πραγματικά!!!αυτό είναι τραγέλαφος για τον ολυμπιακό που εγώ και κάποιοι άλλοι ονειρευόμαστε!έναν ολυμπιακό που θα παίζει τόπι με ταχύτητα και φαντασία,με ποδοσφαιριστές πραγματικά αξιόλογους,με ώριμες,μεστές κινήσεις σε βάθος χρόνου και πάνω απ'όλα όχι με άλλους "επιστήμονες" που εμποδίζουν αυτήν την ολόδομη "ανέγερση" του θρύλου!Όχι με άλλες αρρωστημένες εγωπάθειες και τραμπουκισμούς!άργησε πάρα πολύ να γίνει η πτώση επειδή είτε οι άλλοι είχαν τρομερά διοικητικά προβλήματα είτε γιατί κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου και προσπαθούσαν να ρίξουν τον κόκκαλη με σφεντόνες που αντί για πέτρα είχε αλεύρι.

κάποτε έλεγαν ότι ομάδες που απλά παίζουν μπάλλα χωρίς υστεροβουλία δεν πάνε πουθενά.

ΗΡΘΕ η ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΝΤΙΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΠΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ.

Οι ομάδες που χτίζονται με υγεία και παίζουν υγιές ποδόσφαιρο πάντα κερδίζουν όλες τις αρρώστιες των υπολοίπων.
Μπορεί η Μπάρτσα να μην έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια όσα πρωταθλήματα πήρε ο Ολυμπιακός, αλλά ΟΛΟΙ ακόμα και οι εχθροί της ΣΕΒΟΝΤΑΙ τη ΜΠΑΛΛΑ που παίζει και τη φανέλλα που φοράει.
εσείς έχετε πάρει 12 κούπες και δε σέβεται κανένας ούτε τη μπάλλα που παίζετε ούτε τη φανέλα που φοράτε. 

Και αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του πρόεδρα. Θα μπορούσατε και οπαδικά και συλλογικά και διοκητικα να είστε μια ποκίτα Μπάρτσα και ο πρόεδρά σας ένας ποκίτο Λαπόρτα.
Και τελικά αυτό που εισπράτετε από αλλόθρησκους είναι ένα μεγαλοπρεπές ποκίτο "πούτα μάδρε".

Επισκέπτης
osfppaok20_b.jpg

[move][size=20pt]ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ[/size][/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom