You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι δέν λέω αλλα μην τα ρίχνουμε όλα εκεί
[/quote
σωστος για να λεμε τα πραματα οπως πρεπει...!!!παντως ειναι καλο που το πρωταθλημα εγινε πιο ανταγωνιστικο...
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγώ λέω όταν πάιξουμε με το Πάοκ να του δώσουμε το παιχνίδι να περάσει ακόμη περισσότερο τον ανύπαρκτο.....ήδη δώσαμε σήμερα το χ στο σκουλήκι.....
ανύπαρκτε?ούτε ουέφα δε θα βγείς φέτος........
άντε να δούμε τι παραμύθι θα πουλήσει αύριο ο Πρωταθλητής περί διαιτησίας στα πρόβατα του...
μπεεεεεε................
άντε να δούμε τι παραμύθι θα πουλήσει αύριο ο Πρωταθλητής περί διαιτησίας στα πρόβατα του...
μπεεεεεε................
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεταιdum spiro spero
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
χλωμο σε κοβω να το δωσεις !μαλλον θα στο παρει οπως αυτος θελει !μην ξανοιγεσαι πολυ γιατι ο νικολακης ειναι για τσικο !εγώ λέω όταν πάιξουμε με το Πάοκ να του δώσουμε το παιχνίδι να περάσει ακόμη περισσότερο τον ανύπαρκτο.....ήδη δώσαμε σήμερα το χ στο σκουλήκι.....
μπεεεεεε................
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
και 3 να βγώ υπάρχουν και τα play offs,,εγώ λέω όταν πάιξουμε με το Πάοκ να του δώσουμε το παιχνίδι να περάσει ακόμη περισσότερο τον ανύπαρκτο.....ήδη δώσαμε σήμερα το χ στο σκουλήκι.....
μπεεεεεε................
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ααα και για να τα λέμε όλα...
η μοναδική φάση που κανε ο άρης(που έκανε τη μεγάλη απόκρουση ο Τζόρβας), ήταν οφ-σαϊντ
δεν έδωσε πέναλτυ σε ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΙΤΑ, απο σουτ του Κατσουράνη.
Έτσι για να τα βλέπουμε όλα.....και να μη φοράμε κόκκινα γυαλλάκια..
άντε το γαλατάκι σας τώρα και ύπνο...να ξυπνήσετε νωρίς να πάρετε πρωταθλητή......μπεεεεεεεεε
η μοναδική φάση που κανε ο άρης(που έκανε τη μεγάλη απόκρουση ο Τζόρβας), ήταν οφ-σαϊντ
δεν έδωσε πέναλτυ σε ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΙΤΑ, απο σουτ του Κατσουράνη.
Έτσι για να τα βλέπουμε όλα.....και να μη φοράμε κόκκινα γυαλλάκια..
άντε το γαλατάκι σας τώρα και ύπνο...να ξυπνήσετε νωρίς να πάρετε πρωταθλητή......μπεεεεεεεεε
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
και 3 να βγώ υπάρχουν και τα play offs,,
και κεί μ αυτά τα χάλια....θα φάς το μέγιστο χύσιμο σε Τούμπα,Βιγκελίδης και ΟΑΚΑ
Επισκέπτης
.....ήδη δώσαμε σήμερα το χ στο σκουλήκι.....
Ωραία σάλτα και γ@μ@σ@υ τώρα μ@λ@κ@
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ωραία σάλτα και γ@μ@σ@υ τώρα μ@λ@κ@
αυτή ήταν η μεγάλη ομάδα ρε μαλάκα που μας πρήξατε τ αρχίδια με "Την υπερομάδα του Κούπερ-που παίζει μπαλάρα"?????
1 σούτ μέχρι το 70?...άχρηστοι.....ε άχρηστοι....έχε χάρη που κανε μόκο ο διαιτητής και δεν έδωσε το καθαρό πεναλτι στο χέρι του πρίτα να σας αποτελειώσουμε........ξου απο δω σκουληκαντέρια.....
Ετσι σε θέλω, αισιοδοξία πάνω απ' όλα.Υπάρχει και το Βαλκανικό κύπελλο!!!(Balcan's Cup)και 3 να βγώ υπάρχουν και τα play offs,,
Επισκέπτης
αυτή ήταν η μεγάλη ομάδα ρε μαλάκα που μας πρήξατε τ αρχίδια με "Την υπερομάδα του Κούπερ-που παίζει μπαλάρα"?????
1 σούτ μέχρι το 70?...άχρηστοι.....ε άχρηστοι....έχε χάρη που κανε μόκο ο διαιτητής και δεν έδωσε το καθαρό πεναλτι στο χέρι του πρίτα να σας αποτελειώσουμε........ξου απο δω σκουληκαντέρια.....
Εντάξει είπαμε..σάλτα γαμήσου τώρα
Θα το πάρουμε στο μπάσκετ
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ετσι σε θέλω, αισιοδοξία πάνω απ' όλα.Υπάρχει και το Βαλκανικό κύπελλο!!!(Balcan's Cup)
ιντερτότο με τη ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ (που θα αποκλειστέι όπως με την Ανόρθωση )
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
μπεεεεεε................
Ούτε UEFA του χρόνου.... μεγάλη ξεφτίλα. Κάτι που δεν έχει συμβεί στον Ολυμπιακό τα τελευταία 15 χρόνια. Ούτε και στην ομαδάρα σου φαντάζομαι, ε;
Όσο για το παραμύθι του Πρωταθλητή, πες μου ότι δεν ξέρεις τι παραμύθι θα πουλήσει! Αυτό που σου πουλάει 13 χρόνια τώρα η Πράσινη, η Ηχω και η Derby. Ποιο άλλο; Βέβαια εσύ δεν είσαι μπεεεεεε......
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ούτε UEFA του χρόνου.... μεγάλη ξεφτίλα. Κάτι που δεν έχει συμβεί στον Ολυμπιακό τα τελευταία 15 χρόνια. Ούτε και στην ομαδάρα σου φαντάζομαι, ε;
Όσο για το παραμύθι του Πρωταθλητή, πες μου ότι δεν ξέρεις τι παραμύθι θα πουλήσει! Αυτό που σου πουλάει 13 χρόνια τώρα η Πράσινη, η Ηχω και η Derby. Ποιο άλλο; Βέβαια εσύ δεν είσαι μπεεεεεε......
εμείς λόγω ξενέρας...παίρναμε sporday goal(τις μη οπαδικές).Αυτό φαίνεται κι απ τις πωλήσεις που οι δύο πράσινες είναι χαμηλές....αντίθετα ο γαύρος μια ζωή πρωταθλητή θα διαβάζει.....
αα έχω μια πρόταση...να μετονομαστεί απο του χρόνου η εφημερίδα σε "Πρώην πρωταθλητής"
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
μπουρδελιαρη θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει εισαι..κρυψου στο λαγουμι σου ρε! βγαζεις και γλωσσα αιωνιε δευτερειντερτότο με τη ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ (που θα αποκλειστέι όπως με την Ανόρθωση )
Ποια διαιτησια ρε!!ε,λιγακι και η διαιτησια δεν εφταιγε ρε συ???
Να ποιος φταει!!
Εγω φταιω που τον ψηφισα στις εκλογες
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K