Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι ναι
τρεμω ρε δεν με βλεπεις?
καθε 5 χρονια με κερδιζουν κ με βαση το σημερινο παιχνιδι με μια αμυνα του κωλου σε σχεση με την δικια μου,μιλαω για την δικια σου,το χ ειναι το στανταρακι

στα παπάρια μου.
κούπα θέλω με μισό πόντο διαφορά.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
διώξτε τα μπάζα που τολμάνε και φοράνε την μεγάλη φανέλα του ολυμπιακού.. :tickedoff: άν είναι δηνατόν χρυσοπληρομένοι πέχτες ,,που τους υποδέχονται στο αεροδρόμιο σαν θεούς και όμως είναι παλτά!! Μόνο αν χαθεί το πρωτάθλημα θα γείνουν αλλαγές στην ομάδα...που κατα 75% έχει χαθεί!! Δεν κατηγόρω τον πρόεδρο , μας πείρε απο τα μαυρα χάλια,,και μας έδωσε πρωταθλήματα,,έφερε μεγάλα ονόματα όπως,Τζιοβάνη,ριβάλντο,καρεμπέ,Τζόρτζεβιτς κ.λ.π!! Αλλα φέτος το γάμησε η μόνη μεταφραφή αξίας είταν του μέλπεργκ,,τα άλλα είναι πήγενε-ελά,,όπως η περίπτωση του καστίγιο, και του λουα λουα,,,τώρα δεν μπορεί να κάνει κάτη,,είναι πλέον αργά,,το πρωτάθλημα τελείωσε,,θα χάσει μέν ο παο βαθμούς αλλά θα χάσουμε και εμείς πολλούς ακόμα!!
αυτο ειναι το λαθος σας

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ξέρω κι ένα καλύτερο.
Θα το πάρουμε στο βόλευ :rockon:
Νομίζω ότι τον μικρό σαντικάι που έλεγε τέτοια τον μαζέψανε
τώρα δεν βγαίνει ούτε το πάσχα
(μου έφτιαξες το κέφι φίλε..)

Συνημμένα

• cd_santikai_01b.jpg
    cd_santikai_01b.jpg
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 13

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία;

τι θά είναι?.....πότε?.....πού?........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[move][size=18pt]32 μέλη (του Ολυμπιακού?) και 11 επισκέπτες (οι 11 τουρίστες με τις ερυθρόλευκεςς φανέλες?) διαβάζουν αυτό το θέμα. [/size][/move]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χρηστήδηηηηηηηηηηηηηηη.............πούσαι μουρόμ?.........έλα πίσω...σ αγαπάμε........μην κρύβεσαι,δεν θα σου κάνουμε κακό...... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χρηστήδηηηηηηηηηηηηηηη.............πούσαι μουρόμ?.........έλα πίσω...σ αγαπάμε........μην κρύβεσαι,δεν θα σου κάνουμε κακό...... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ?
[move][size=24pt]
ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ.
[/size][/move]
ααααααααααααααααααχαχχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom