Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
η υγεία του ανθρώπου έχει πάντα προτεραιότητα.
τα νεφρά είναι ατιμο πρά,α δεν παίζεις.
συντήρηση θέλει και όχι καταπονήσεις.
Ρε αγόρι δεν διαφωνώ...απλά σου ανέφερα έναν παίκτη ο οποίος έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια,έκανε 2 μεταμοσχέυσεις νεφρών και επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους παίζοντας στη Ναντ και τώρα στη Μπόλτον...
Μπορεί να μην έπιασε ποτέ τα παλιά υψηλά στανταρ απόδοσης αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το να μην μπορέσει να ξαναπαίξει ποτέ ξανά επαγγελματικό ποδόσφαιρο...

Γι'αυτό σου λέω,μην προτρέχεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε αγόρι δεν διαφωνώ...απλά σου ανέφερα έναν παίκτη ο οποίος έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια,έκανε 2 μεταμοσχέυσεις νεφρών και επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους παίζοντας στη Ναντ και τώρα στη Μπόλτον...
Μπορεί να μην έπιασε ποτέ τα παλιά υψηλά στανταρ απόδοσης αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το να μην μπορέσει να ξαναπαίξει ποτέ ξανά επαγγελματικό ποδόσφαιρο...

Γι'αυτό σου λέω,μην προτρέχεις...

τα νεφρά δεν τα μεταμοσχεύεις σαν να αλλάζεις λάστιχα στο αυτοκίνητο.
ο Γκαλέττι θυμάσαι πόσων χρόνων είναι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΜΗ ξεχνιόμαστε: ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΣΑΣ.
:pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Προσβλητικός ο τρόπος που με έδιωξαν
«Θα προσφύγω στη FIFA» το μήνυμα του Ζίκο στον ΟΣΦΠ

Στην FIFA θα πάει ο Ζίκο για να πάρει τα λεφτά της αποζημίωσής του

Μπορεί ο Σωκράτης Κόκκαλης να μην θέλει να εξοφλήσει τον Ζίκο, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν είναι διατεθειμένος να φύγει απλήρωτος από τον Ολυμπιακό και είναι αποφασισμένος να προσφύγει στη FIFA για να εξασφαλίσει όσα δικαιούται να λάβει. «Θα προσφύγω στη FIFA διεκδικώντας τα δικαιώματά μου, δεν πρόκειται να τα παρατήσω», τόνισε χαρακτηριστικά στην «bandsports» ο Ζίκο.

«Μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές βρεθήκαμε από την κορυφή στο -7, αλλά μας έλειπαν παίκτες - κλειδιά, όπως ο Ντουντού. [size=14pt]Ο τρόπος με τον οποίο απομακρύνθηκα ήταν προσβλητικός. Όταν δεν χρειάζεσαι κάποιον του το λες πρόσωπο με πρόσωπο και σέβεσαι όσα αναφέρονται στο συμβόλαιο.[/size]

»Έμεινα έκπληκτος ακούγοντας από τη διοίκηση πως δεν θα τηρηθούν όσα προβλέπονταν στο συμβόλαιό μου. Θα προσφύγω στη FIFA διεκδικώντας τα δικαιώματά μου, δεν πρόκειται να τα παρατήσω», είπε αρχικά ο Ζίκο και στην συνέχεια αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Ανθή Καραγιάννη» στο ματς με την Καβάλα.

«Στη Ρωσία οι ποδοσφαιριστές πέφτουν θύματα ρατσισμού, στην Τουρκία οι οπαδοί πετούν αντικείμενα. Εδώ την περασμένη Κυριακή έγινε πραγματική μάχη. Πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν με την αστυνομία και αντίπαλους οπαδούς.

»Οι παίκτες αναγκάστηκαν να κλειστούν στα αποδυτήρια την στιγμή που οπαδοί έριχναν πλαστικά μπουκάλια και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν οι στόχοι της μάχης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να προφυλαχθώ, ένας από τους αναπληρωματικούς μας ( Γιάννης Παπαδόπουλος) δεν είχε την ίδια τύχη και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

»Μετά το τέλος του αγώνα τα επεισόδια επεκτάθηκαν γύρω από το στάδιο. Έζησα μία κατάσταση που πιστεύω δεν άξιζα. Έπρεπε να έχω κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου 10 ανθρώπους για την ασφάλεια μου. Το λεωφορείο μας συνοδευόταν από περισσότερα από 12 περιπολικά της αστυνομίας.
[size=14pt]
»Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι δουλεύοντας για το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου και ότι θα απειληθεί η σωματική μου ακεραιότητα ενώ εργάζομαι».
[/size]

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Περιμένουν την βιοψία του Γκαλέτι

Στο "βωμό" της δήθεν αποκλειστικότητας και της "πληροφόρησης" τις τελευταίες ώρες ακούγονται και γράφονται διάφορα για την υγεία του Λουτσιάνο Γκαλέτι που φτάνουν μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας αλλά και σοβαρών επιπλοκών για την υγεία του. Η αλήθεια είναι πως αυτή την στιγμή ο Γκαλέτι κάνει εξετάσεις και οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα της βιοψίας που έκανε.

Αυτά ήταν να γίνουν γνωστά σήμερα όμως καθυστέρησαν να σταλούν από το Πανεπιστήμιο και θα τα έχουν στα χέρια τους οι γιατροί την Πέμπτη. Τότε θα μπορούν να γνωρίζουν την σοβαρότητα της κατάστασης του Γκαλέτι και τον τρόπο αντιμετώπισης. Σίγουρα είναι ξεκάθαρο πως το πρόβλημα του Αργεντινού στα νεφρά είναι σοβαρό όμως για τα υπόλοιπα αρμόδιοι είναι οι γιατροί να ανακοινώσουν τι ακριβώς έχει και πως αντιμετωπίζεται πρώτα από όλα για την υγεία του και μετά για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

]

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τα νεφρά δεν τα μεταμοσχεύεις σαν να αλλάζεις λάστιχα στο αυτοκίνητο.
ο Γκαλέττι θυμάσαι πόσων χρόνων είναι;
Οσο ήταν και ο Κλάσνιτς...ε και???
Αστο γαμώ την καταδίκη μου...πάω να μιλήσω με το τον τοίχο... :2funny: :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οσο ήταν και ο Κλάσνιτς...ε και???
Αστο γαμώ την καταδίκη μου...πάω να μιλήσω με το τον τοίχο... :2funny: :birdman:

καλά.
μεταμόσχευση σημαίνει ότι παίρνεις δια βίου φάρμανα για να μην αποβάλλει ο οργανισμός το μόσχευμα.
έχετε γαμώ τα γέλια σ αυτή τη χώρα.

Κάνετε την ξεφτίλα να φαίνεται νορμάλ και το εξεζητημένο κοινό τόπο.
ελεος γαμώ τη ράτσα μου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Την εχεις ξεμουνιασει αυτη τη ρατσα.. :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο κλασνιτσ ειναι ΤΩΡΑ 28,δεν την επαθε στα 28..

τωρα συγγνώμη απαντάς σοβαρά;

σε λίγο θα μας πούνε σιγά ρε.....
μια μεταμόσχευση είναι. Πατ πατ βρίσκεις δότη πατ πατ κάνει την εγχείριση πατ πατ πατάς χορτάρι.

Ρε γαμώ την ιθαγένειά μου εδώ για χιαστό επανέρχεσαι με μόσχευμα από τον οργανισμό σου σε 1 χρόνο σε πλήρη επαγγελματική δραστηριότητα.

Γαμώ τα τσουρέκια σας γαμώ.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
καλά.
μεταμόσχευση σημαίνει ότι παίρνεις δια βίου φάρμανα για να μην αποβάλλει ο οργανισμός το μόσχευμα.
έχετε γαμώ τα γέλια σ αυτή τη χώρα.

Κάνετε την ξεφτίλα να φαίνεται νορμάλ και το εξεζητημένο κοινό τόπο.
ελεος γαμώ τη ράτσα μου.
Ρε μαλακα...ξαναέπαιξε μπάλα ή όχι????
Εγώ απλά σου λέω μην προτρέχεις πριν βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις...
Τι είσαι συ ρε πούστη μου???? :headbang:
ο κλασνιτσ ειναι ΤΩΡΑ 28,δεν την επαθε στα 28..
30 πατημένα είναι ο Κλάσνιτς αδερφέ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Την εχεις ξεμουνιασει αυτη τη ρατσα.. :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:

γάμα ρε ρε μαλάκα.

όποτε μας συμφέρει όλα γίνονται πατ πατ, όποτε δε μας συμφέρει περνάνε τα χρόνια λες και είναι δευτερόλεπτα χωρίς να αλλάζει τίποτα.

Βρήκε τώρα μια περίπτωση εξεζητημένη και πατάει σ αυτή για ένα πάρα πολύ σοβαρό θεμα και χρονοβόρο όπως μια μεταμόσχευση οποιουδήποτε οργάνου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μαλακα...ξαναέπαιξε μπάλα ή όχι????
Εγώ απλά σου λέω μην προτρέχεις πριν βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις...
Τι είσαι συ ρε πούστη μου????

οκ να περιμένουμε.
πάντως φέτος γκαλέττι δεν ξαναβλέπουμε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τωρα συγγνώμη απαντάς σοβαρά;

σε λίγο θα μας πούνε σιγά ρε.....
μια μεταμόσχευση είναι. Πατ πατ βρίσκεις δότη πατ πατ κάνει την εγχείριση πατ πατ πατάς χορτάρι.

Ρε γαμώ την ιθαγένειά μου εδώ για χιαστό επανέρχεσαι με μόσχευμα από τον οργανισμό σου σε 1 χρόνο σε πλήρη επαγγελματική δραστηριότητα.

Γαμώ τα τσουρέκια σας γαμώ.
προσπαθω,αλλα δεν.. :2funny: :2funny:
30 πατημένα είναι ο Κλάσνιτς αδερφέ...
ναι καλα..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
γάμα ρε ρε μαλάκα.

όποτε μας συμφέρει όλα γίνονται πατ πατ, όποτε δε μας συμφέρει περνάνε τα χρόνια λες και είναι δευτερόλεπτα χωρίς να αλλάζει τίποτα.

Βρήκε τώρα μια περίπτωση εξεζητημένη και πατάει σ αυτή για ένα πάρα πολύ σοβαρό θεμα και χρονοβόρο όπως μια μεταμόσχευση οποιουδήποτε οργάνου.
Άσε τα φάρμακα και τις ηλικίες.
Άσε και τα μεταεγχειρητικά.
Ανάλογα ποιός ψάχνει όργανο, έτσι γίνονται οι μεταμοσχεύσεις.
Μετά είναι θέμα του ανθρώπου αν θα ρισκάρει ή οχι.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε μην γίνεσαι μαλάκας. [size=40pt]ΠΑΛΙ[/size]

Κάποιοι τα ζούμε κιόλας.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Άσε τα φάρμακα και τις ηλικίες.
Άσε και τα μεταεγχειρητικά.
Ανάλογα ποιός ψάχνει όργανο, έτσι γίνονται οι μεταμοσχεύσεις.
Μετά είναι θέμα του ανθρώπου αν θα ρισκάρει ή οχι.
τι λετε ρε.. :headbang: :headbang:
αυτα που λες <<ασε>> ειναι μειζονος σημασιας..

οσο για το οργανο.τα αντιγονα ιστοσυμβατοτητας τι σου λενε??τιποτα να φανταστω...
για την ιστορια ο κλσνιτσ τελικα αφου απερριψε το νεφρο της μητερας του,πηρε του πατερα του..δηλαδη ηδη μια αποτυχημενη μεταμοσχευση.. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom