Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση δεν πιστεύω τίποτα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση δεν πιστεύω τίποτα!

ουτε εγω, καταρχην συμπεριλαμβανει μαλακιες το αρθρο. Το'χει 10 χρονια λεει, μιλαμε για ποδοσφαιριστες που κανουνε εξετασεις μεχρι και με ποσο αφρο ηπιαν το φραπε τους ξερουνε οι ομαδες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α-π-σ-τ-ε-υ-τ-ο
:( :( :( :( :( :( :( :(
απο που και ως που
για να δούμε

εγώ περιμένω ανακοίνωση Ολυμπιακού.
αλλά δεν μου προξενεί ενύπωση με τα συμπληρώματα που παίρνουνε οι αθλητές τώρα πια...
άσε που μπορεί να είναι και απλά μια πάθηση του παιδιού...δεν ξέρεις.
η ουσία είναι πως αν σταματήσει θα είναι κρίμα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ουτε εγω, καταρχην συμπεριλαμβανει μαλακιες το αρθρο. Το'χει 10 χρονια λεει, μιλαμε για ποδοσφαιριστες που κανουνε εξετασεις μεχρι και με ποσο αφρο ηπιαν το φραπε τους ξερουνε οι ομαδες.
ναι ρε αυτο ισχυει
ειναι υπουλη αρρωστεια
περασε στα 16 αμυγδαλιτιδα
και ετρεχε πυον στα νεφρα απο οτι φαινεται...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Μα είναι εντελώς μαλακία αυτό που γράφει!
Λέει πως 10 χρόνια είναι γνωστό...και μέσα σε αυτή την περίοδο δεν έγινε τίποτα για να θεραπευτεί ο άνθρωπος και οι ομάδες ήταν στραβές στις ιατρικές εξετάσεις;
Απο το συγκεκριμένο blog δεν πρέπει να παιρνει κανείς τίποτα στα σοβαρά!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
για να δούμε

εγώ περιμένω ανακοίνωση Ολυμπιακού.
αλλά δεν μου προξενεί ενύπωση με τα συμπληρώματα που παίρνουνε οι αθλητές τώρα πια...
άσε που μπορεί να είναι και απλά μια πάθηση του παιδιού...δεν ξέρεις.
η ουσία είναι πως αν σταματήσει θα είναι κρίμα
ποια συμπληρωματα... :- :- :-
πομφολυγες λες τωρα
αναφερω πιο κατω τι εχει

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι σκατα τους δινουν εκει στην ισπανια?
αλλοι πεθαινουν και αλλοι κοβουν την μπαλα ξαφνικα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε ειδικοί....
μπορείς να πάθεις νεφρική ανεπάρκεια από φάρμακα κάποια στιγμή και μικρός και να μην είναι αναστρέψιμο.....

ρε χίτμαν γαμώ τους ειδικούς τους που είσαι;

Υ.Γ.
καταλάβατε τώρα ρε μαλάκες γιατί ποτέ δεν έπαιξε σε μεγάλη ευρωπαική ομάδα;

Επισκέπτης
και γιατι δεν εκανε προετοιμασια ποτε απο τοτε που ηρθε :uglystupid:και γιατι καθε τρεις και λιγο δηλωνοταν τραυματιας :uglystupid:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Γνωστος μου τα χε πει ολα αυτα πριν καν μπει για εξετασεις...δεν τον πιστεψα... ΔΥΣΤΥΧΩΣ να που βγαινει αληθινος
Μου χε πει επι λεξη ξεχασε τον τον Γκαλετι...δεν ξαναπαιξει... ο γνωστος μου ειναι γιατρος και το ηξερε-δεν ξερω απο που πριν μπει για τη πρωτη εξεταση  :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποια συμπληρωματα... :- :- :-
πομφολυγες λες τωρα
αναφερω πιο κατω τι εχει
ρε συ, οι μαλακίες που παίρνουνε για ενδυναμώσεις κλπ (και τα φάρμακα ακόμα) έχουνε τόσες παρενέργειες που αν τις διαβάσεις μόνο θα αρρωστήσεις από μόνος σου.
δεν συμβαίνει σε όλους.
ούτε και μπορείς να ξέρεις ένας οργανισμός πού ακριβώς θα είναι αδύναμος, πού θα τον χτυπήσει.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Γνωστος μου τα χε πει ολα αυτα πριν καν μπει για εξετασεις...δεν τον πιστεψα... ΔΥΣΤΥΧΩΣ να που βγαινει αληθινος
Μου χε πει επι λεξη ξεχασε τον τον Γκαλετι...δεν ξαναπαιξει... ο γνωστος μου ειναι γιατρος και το ηξερε-δεν ξερω απο που πριν μπει για τη πρωτη εξεταση  :think:
τουλαχιστον θα εχει ποιοτικη ζωη;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε συ, οι μαλακίες που παίρνουνε για ενδυναμώσεις κλπ (και τα φάρμακα ακόμα) έχουνε τόσες παρενέργειες που αν τις διαβάσεις μόνο θα αρρωστήσεις από μόνος σου.
δεν συμβαίνει σε όλους.
ούτε και μπορείς να ξέρεις ένας οργανισμός πού ακριβώς θα είναι αδύναμος, πού θα τον χτυπήσει.
εχεις δικιο σε αυτο
εχω παρει και εγω τετοια σκευασματα παλιοτερα
αλλα αν εισαι υγειης και δεν κανεις μακροπροθεσμη καταναλωση δεν προκειται να παθεις τετοιου
βεληνεκους ζημια
εδω κανουμε λογο για ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ
ειπα πιο πανω τι εχει ο γκαλετι
το πυον απο τις αμυγδαλες που εσταζε στα νεφρα του ολα αυτα τα χρονια
του τα κατεστρεψε εν τελει
και οπως προειπα ειναι δυσκολο να το παρεις χαμαρι
να κανεις ορθη διαγνωση

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Χρονια νεφρικη ανεπαρκεια λενε για το λουτσι..κατάρχην αποτελει συνεπεια,και οχι πρωταρχικη νοσο.
δηλαδη μπορει να προλκηθει απο οξεια νεφρικη ανεπαρκεια ή απο ΧΡΟΝΙΕΣ παθησεις του νεφρου οπως η χ.σπειραματονεφριτιδα,χρονια πυελονεφριτιδα κ.α. που δεν εχει νοημα να αναφερω..
Μια αλλη σοβαρη παραμετρος ειναι να προκυψει νεφρικη νοσος δευτεροπαθης ως συνεπεια αλλης πρωτογενους νοσου..(διαβητης,υπερταση,λυκος κλπ)...
Τελος φαρμακα και διαφορες τοξικες εχουν ως κυριο στοχο το νεφρο και το ηπαρ για μεταβολικους λογους,που δεν ειναι της παρουσης να αναφερω...
Οποτε οι παραγοντες οπως καταλαβαινετε ειναι πολλοι.

Για να τελειωνουμε,το συγκεκριμενο μπλογκ δεν φημιζεται για την εγκυροτητα του...Ειναι δυνατον ο παικτης να'χει καποιο χρονιο νοσημα,να αγωνιζεται κανονικα τοσα χρονια και να'ρθε το πληρωμα του χρονου για την προκληση νεφρικης ανεπαρκειας..Τωρα (στα 30 δλδ)...Εφοσον δεν ξερουμε το ιστορικο του παικτη,το να λετε <<Πως ειναι δυνατον,αφου εκανε εξετασεις>> ειναι αστειο,αφου δεν ξερετε τι εδειχναν αυτες οι εξετασεις...Αφηστε να βγει το επισημο πορισμα και βλεπουμε.
Αυτα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αφηστε να βγει το επισημο πορισμα και βλεπουμε.
Ετσι...όλα τα άλλα,ο γνωστός του γνωστού της θείας του μπατζανάκη του φούφουτου ας τα αφήσουν μερικοί εδώ μέσα...

Μακάρι να πάνε όλα καλά...τίποτε άλλο!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ασθένειες νεφρών: Ποια είναι τα κυριότερα συμπτώματα και σημεία;
03-03-2009

Δυστυχώς, ο αριθμός των ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια, αυξάνεται σημαντικά

[size=14pt]Τα πρώτα σημεία και συμπτώματα των παθήσεων των νεφρών μπορεί να περάσουν απαρατήρητα.

Είναι γεγονός ότι μπορεί κάποτε να περάσουν πολλά χρόνια για να εξελιχθεί μια χρόνια πάθηση του νεφρού σε ανεπάρκεια της νεφρικής λειτουργίας.
[/size]

Υπολογίζεται ότι 1 στους 9 ενήλικες μπορεί να πάσχει από χρόνια νεφρική νόσο. Οι περισσότεροι από αυτούς που πάσχουν δεν το γνωρίζουν και έτσι δεν λαμβάνουν μέτρα για αποτροπή περαιτέρω επιδείνωσης των νεφρών τους.

Η συχνότητα των νεφρικών παθήσεων αυξάνεται. Οι ασθενείς με τελική νεφρική ανεπάρκεια υπολογίζεται ότι αυξάνονται κατά 2% ετησίως.

Οι γνώσεις σχετικά με τα συμπτώματα των νεφρικών παθήσεων, μπορεί να αποδειχθούν σωτήριες τόσο για σας όσο και για μέλη της οικογένειας ή φίλους σας.

Εάν οι γνώσεις αυτές οδηγήσουν ταχύτερα στο γιατρό, είναι πιθανόν σε περίπτωση που πράγματι υπάρχει νεφρική πάθηση, η έγκαιρη αντιμετώπιση να διασώσει τη νεφρική λειτουργία, να διαφυλάξει τον ασθενή από αχρείαστες περιπέτειες και να προφυλάξει τη ζωή του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ετσι...όλα τα άλλα,ο γνωστός του γνωστού της θείας του μπατζανάκη του φούφουτου ας τα αφήσουν μερικοί εδώ μέσα...

Μακάρι να πάνε όλα καλά...τίποτε άλλο!!!

ό,τι και να ναι επαγγελματική μπάλλα τέλος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην είσαι τόσο σίγουρος...ξεχνάς τον Κλάσνιτς????

η υγεία του ανθρώπου έχει πάντα προτεραιότητα.
τα νεφρά είναι ατιμο πρά,α δεν παίζεις.
συντήρηση θέλει και όχι καταπονήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom