1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κρίμα.α-π-σ-τ-ε-υ-τ-ο
απο που και ως που
ένα απο τα καλύτερα παιδιά και ένας απο τους καλύτερους παίκτες.
περαστικα Λουτσι.
κρίμα.α-π-σ-τ-ε-υ-τ-ο
απο που και ως που
αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση δεν πιστεύω τίποτα!
για να δούμεα-π-σ-τ-ε-υ-τ-ο
απο που και ως που
ναι ρε αυτο ισχυειουτε εγω, καταρχην συμπεριλαμβανει μαλακιες το αρθρο. Το'χει 10 χρονια λεει, μιλαμε για ποδοσφαιριστες που κανουνε εξετασεις μεχρι και με ποσο αφρο ηπιαν το φραπε τους ξερουνε οι ομαδες.
ποια συμπληρωματα... :- :- :-για να δούμε
εγώ περιμένω ανακοίνωση Ολυμπιακού.
αλλά δεν μου προξενεί ενύπωση με τα συμπληρώματα που παίρνουνε οι αθλητές τώρα πια...
άσε που μπορεί να είναι και απλά μια πάθηση του παιδιού...δεν ξέρεις.
η ουσία είναι πως αν σταματήσει θα είναι κρίμα
ρε συ, οι μαλακίες που παίρνουνε για ενδυναμώσεις κλπ (και τα φάρμακα ακόμα) έχουνε τόσες παρενέργειες που αν τις διαβάσεις μόνο θα αρρωστήσεις από μόνος σου.ποια συμπληρωματα... :- :- :-
πομφολυγες λες τωρα
αναφερω πιο κατω τι εχει
τουλαχιστον θα εχει ποιοτικη ζωη;Γνωστος μου τα χε πει ολα αυτα πριν καν μπει για εξετασεις...δεν τον πιστεψα... ΔΥΣΤΥΧΩΣ να που βγαινει αληθινος
Μου χε πει επι λεξη ξεχασε τον τον Γκαλετι...δεν ξαναπαιξει... ο γνωστος μου ειναι γιατρος και το ηξερε-δεν ξερω απο που πριν μπει για τη πρωτη εξεταση
εχεις δικιο σε αυτορε συ, οι μαλακίες που παίρνουνε για ενδυναμώσεις κλπ (και τα φάρμακα ακόμα) έχουνε τόσες παρενέργειες που αν τις διαβάσεις μόνο θα αρρωστήσεις από μόνος σου.
δεν συμβαίνει σε όλους.
ούτε και μπορείς να ξέρεις ένας οργανισμός πού ακριβώς θα είναι αδύναμος, πού θα τον χτυπήσει.
Ετσι...όλα τα άλλα,ο γνωστός του γνωστού της θείας του μπατζανάκη του φούφουτου ας τα αφήσουν μερικοί εδώ μέσα...Αφηστε να βγει το επισημο πορισμα και βλεπουμε.
Ετσι...όλα τα άλλα,ο γνωστός του γνωστού της θείας του μπατζανάκη του φούφουτου ας τα αφήσουν μερικοί εδώ μέσα...
Μακάρι να πάνε όλα καλά...τίποτε άλλο!!!
Μην είσαι τόσο σίγουρος...ξεχνάς τον Κλάσνιτς????ό,τι και να ναι επαγγελματική μπάλλα τέλος.
Μην είσαι τόσο σίγουρος...ξεχνάς τον Κλάσνιτς????