Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε παλιομαλακα Βουλγαρε του κερατα, ποτε θα μαθετε εκει πανω οτι με αυτα δεν γινονται αστεια? Ουτε με τα Τεμπη δε βαλατε μυαλο? Οσο και να παρακαλατε για κατι τετοια οτι βουντου και να μαζευτειτε να κανετε , το μπουρδελο σας τον ΟΦΗ του βορρα μια ζωη στην πουτσα θα τον εχουμε..
Καλλα περασαμε στο εξωχικο μας στην Τουμπα τωρα θα ερθετε και κατω να γελασουμε, μπουγατσομαλακες
βαζελος ειναι ο σκατοπουστας..
μην δινεις σημασια..

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παλιομαλακα Βουλγαρε του κερατα, ποτε θα μαθετε εκει πανω οτι με αυτα δεν γινονται αστεια? Ουτε με τα Τεμπη δε βαλατε μυαλο? Οσο και να παρακαλατε για κατι τετοια οτι βουντου και να μαζευτειτε να κανετε , το μπουρδελο σας τον ΟΦΗ του βορρα μια ζωη στην πουτσα θα τον εχουμε..
Καλλα περασαμε στο εξωχικο μας στην Τουμπα τωρα θα ερθετε και κατω να γελασουμε, μπουγατσομαλακες

ρε μαλάκα βάζελος είμαι.............άντε  ξύσε τη πλατούλα μου τώρα...γαύρε τηγανιτέ...

υ.γ. καλά ρε τι τους ταϊζετε εκεί στο πειραιά και τους έχετε γαμήσει τους παίχτες σας?

ο ένας καρδιά...ο άλλος νευρά...ο άλλος τσιρλιο....τι άλλο θ'ακούσουμε πια με σας...?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να σας στείλουμε το Σισέ να σας ρίξει ένα πούτσο μπάς και συνέλθετε?????????χαχαχαχα

και για το Ζίκο θα στείλουμε prive το Σιμάο  ;) :2funny: :2funny: :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Έτσιιιιιιιιιιιιι.............οι πουστιές τόσων χρόνων και οι κατάρες μας πιάσαν τόπο.Εκεί που παίζατε με Τζόλε Ριβάλντους,Μπελούτσιδες, το καλό Ντιόγο και το Ντάρκογκόλ....θα καταντήσετε σα τη Λάρισα με το Μήτρογλου,το Ζαϊρή και το Κατσικογιάννη....

Έλα ρε Παοκάρα πέρνα τους ανύπαρκτους............. :rockon:

Είσια μεγάλος καραγκιοζοπαίκτης! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ρε μαλάκα βάζελος είμαι.............άντε  ξύσε τη πλατούλα μου τώρα...γαύρε τηγανιτέ...

υ.γ. καλά ρε τι τους ταϊζετε εκεί στο πειραιά και τους έχετε γαμήσει τους παίχτες σας?

ο ένας καρδιά...ο άλλος νευρά...ο άλλος τσιρλιο....τι άλλο θ'ακούσουμε πια με σας...?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειναι απο το φαι.
αφροδισια απο τις μαναδες σας ειναι..

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
την πλατουλα σας την ξυνουμε ποικιλοτροπως χρονια ολοκληρα  ;)

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν τώρα πέρα απο τη πλάκα ...να ναι καλά το παιδί...κι ας μας πετάει και κανά γκολάκι... :P

Αν ρωτήσετε κάποιο νεφρολόγο και αν ισχύει ότι έχει ρίκνωση νεφρού, αυτό σημαίνει χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Και να επανέλθει θεωρητικά και όταν, ποτέ δεν θα μπορεί να παίξει όπως έπαιζε. π.χ. Klasnic της Werder

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Λοιπόν τώρα πέρα απο τη πλάκα ...να ναι καλά το παιδί...κι ας μας πετάει και κανά γκολάκι... :P
Ρε βλαμένε τι πέρα από την πλάκα; Καλαμπουράκια με θέματα υγείας δε χωράνε.
Πόσο ανωριμος είσαι πια;

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι ανωριμος, κωλοτουμπας ειναι
%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B11.jpg

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Άσε τις ατάκες άλλων αντιγραφέα.
Μη χαλάς όλη σου τη φαντασία στον αυνανισμό

καλά....άσε με τώρα...γιατί σε μιαμιση ωρίτσα παίζω κυπελάκι και θέλω να το χαρώ...εσύ με ποιό παίζεις σήμερα lion?? :2funny: :2funny: :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
σημερα οπως ολες τις καθημερινες ξεκουραζομαι εχω bordeaux σε ενα μηνα  ;)

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6

Συνημμένα

• oily.JPG