Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
To να πω οτι "τα ειχα πει" δεν λεει και πολλα......
Θα πω λοιπον την Γνωμη μου για τελευταια φορα ....
ΔΕΝ μου φταιει ο Ζικο αλλα αυτος που τον εφερε....
ΔΕΝ μου φταινε οι Παιχτες μας αλλα αυτος που τους εφερε...
ΔΕΝ μου φταινε οι Μεταγραφες που ΔΕΝ γινονται αλλα αυτος που ΔΕΝ τις Κανει....
ΔΕΝ μου φταινε οι "υποτιθέμενοι" διευθυντες αλλα αυτος που τους Εβαλε να κανουν ΜΟΥΝΙ την Ομαδα....
ΔΕΝ μου φταιει η Σοβαροτητα που ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ αλλα αυτος που δεν την Εχει!!!

Το τελευταιο που λεω ειναι ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΛΛΑΞΕ ΜΥΑΛΑ Η ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!!!!
Φίλε μου Χρήστο συμφωνώ σε αυτά που λες , αλλά με έναν αστερίσκο. Στον Κόκκαλη δε λέμε ποτέ "Άντε γαμήσου". Χάθηκε απλά ένα πρωτάθλημα. Είναι τέτοια η προσφορά του στην ομάδα  , που είναι τουλάχιστον ιεροσυλία αυτή η έκφραση.
Ο Κόκκαλης εκανε μια μεγάλη μαλακία στον Ολυμπιακό. Ενώ είχε εξασφαλισμένο τόσα χρόνια το πρωτάθλημα , δεν κατάφερε να φτιάξει μια ομάδα αλά Λυών. Ήταν χρυσή ευκαιρία. Έχοντας ήσυχο το κεφάλι του όσον αφορά την υπόθεση τίτλος ,με τους πεθαμένους που είχε για αντιπάλους , μπορούσε με απλές κινήσεις να φτιάξει ρολαρισμένη ομάδα , όπως έκανε και ο παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Απλά να έπαιρνε έναν προπονητή (και όχι μάνατζερ) και να τον ΑΦΗΣΕΙ να κάνει δουλειά. Χάθηκε η ευκαιρία. Τέλως πάντων , ας μην είμαστε και αχάριστοι. 12 στα 13 πήραμε. Ρεκόρ των ρεκόρ.
Τώρα το απόλυτο ξενέρωμα , είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν χάνεις το πρωτάθλημα όλα τα άλλα είναι ανούσια...
Υ.Γ. Προς ΑΕΚτζήδες. Μην υποτιμάτε τόσο την ομάδα σας. Νικήσατε απλά σε μια γωνιστική του πρωταθλήματος. Μην κάνετε λες και πήρατε το Τσάμπιονς Λιγκ...
Υ.Γ. 2 Είναι δυνατόν στον πάγκο του Άρη να κάθεται ο Έκτορ Κούπερ , και στους "μεγάλους" ο  Ζίκο και ο Νιόμπλιας

Επισκέπτης
Είναι δυνατόν στον πάγκο του Άρη να κάθεται ο Έκτορ Κούπερ , και στους "μεγάλους" ο  Ζίκο και ο Νιόμπλιας
& βεβαια ειναι..
αν ο θειος δεν ηταν αρρωστακι γαυρος,θα ειχαμε παρει τα παπαρια μου..
τα ιδια ακριβως θα εκανε & οποιοσδηποτε απο εμας ειχε την οικονομικη του επιφανεια & την καυλα να ξοδεψει στον ΘΡΥΛΟ τα ευρα του & οχι στις πουτανες..
ο χριστοφορος το εχει ηδη μετανοιωσει..
δεν το εννοουσε..
ξερει ποια ειναι η αληθεια..
ο μακαρος εχει προπονητη???
ο μπεος???
ο θωμας???
παλαιοτερα ο κανελακης???
οποιοι ονειρευονται ευρωπαϊκες προδιαγραφες στην ομαδα τους,ν αλλαξουν χωρα..
γιατι η ομαδα να αποτελεσει εξαιρεση στον γενικο κανονα του μπουρδελισταν που ζουμε???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οποιοι ονειρευονται ευρωπαϊκες προδιαγραφες στην ομαδα τους,ν αλλαξουν χωρα..
γιατι η ομαδα να αποτελεσει εξαιρεση στον γενικο κανονα του μπουρδελισταν που ζουμε???

γιατί στην άμμο ΔΕ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ ΜΙΚΡΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑ

Επισκέπτης
koufalitsa...
prwth fora eida sto karaiskakh na mpinelikwnoun apo ta epishma, kai twra katalava to logo  :2funny:
καλα ξηγιουνται..
μονο που καποια στιγμη,καποιος θα πηδηξει & τοτε να δω τι εχει να γινει..

Υ.Γ ηδη βγηκε η επικυρηξη..
nea smirni sto sugar cubes arazei to mounaki! tha ta poume ekei....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Oπως ξερετε!!
Αντρικα..30 με εναν.. :jerking:
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τραβα μωρη στο δωματιακι σου λεμε..
τερμα οι καταληψεις???
ολα καλα πλεον???
την καταληψη την εκανε το κλαμπ πατησιων,οχι εμεις...
το βαρυ πυροβολικο βγαινει στην κρισιμη στιγμη!!! ;) :zfuck:
Αν συνεχισουν ετσι,τοτε :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
ψευτοπρωταθλητες της παραγκας το πριμ των 150χιλ ευρω το εδωσε το λυκοσκυλο ο Πατερας στους αεκτζηδες?????

Παλι ειδηση, σας εδωσα οπαδοι του 7-0

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χαμενα ταχουν οι λαγοι :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σωπατε ρε παντελονατοι & στα ισα εσεις...
για φερε παραδειγμα και ασε τις παπατζες..
ο κηπουρος εφυγε κυριος περσυ απο την κηφισια,παρα τις μαλακιες που εκανε μετα τον τελικο

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
α εσυ γραφεις για οπαδους προς παιχτες... εγω το γραφα για οπαδους προς οπαδους...
και δεν θυμαμαι παντως να την εχουνε πεσει δικοι μας σε παιχτη αλλης ομαδας, ειδικα ετσι οπως το λες... ασχετα αν κατι πουτανακια στυλ κυριακου μου ειχανε μπραβους για να κανουνε χαρουμενες διακοπες πριν 5-6 χρονακια  :2funny:

[move]
233697.jpg
[/move[/URL]]

Επισκέπτης
α εσυ γραφεις για οπαδους προς παιχτες... εγω το γραφα για οπαδους προς οπαδους...
και δεν θυμαμαι παντως να την εχουνε πεσει δικοι μας σε παιχτη αλλης ομαδας, ειδικα ετσι οπως το λες... ασχετα αν κατι πουτανακια στυλ κυριακου μου ειχανε μπραβους για να κανουνε χαρουμενες διακοπες πριν 5-6 χρονακια  :2funny:

[move]
233697.jpg
[/move[/URL]]
να σου θυμησω πριν αρκετα χρονια μπροστα μου 30 δικοι σσας ειχαν κατεβασει τον νικολαιδη απο το wrangler που ειχε τοτε και τον ειχαν κανει ασηκωτο στο ξυλο!!το περιστατικο ειχε γινει στη νεα σμυρνη οταν ακομα η πλατεια δεν ειχε πεζοδρομηθει και τον σταματησαν 25μαρτιου και βενιζελου!!!μιλαμε για πολλη ξυλο

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
να σου θυμησω πριν αρκετα χρονια μπροστα μου 30 δικοι σσας ειχαν κατεβασει τον νικολαιδη απο το wrangler που ειχε τοτε και τον ειχαν κανει ασηκωτο στο ξυλο!!το περιστατικο ειχε γινει στη νεα σμυρνη οταν ακομα η πλατεια δεν ειχε πεζοδρομηθει και τον σταματησαν 25μαρτιου και βενιζελου!!!μιλαμε για πολλη ξυλο

1. μιλας για τοσο προσφατα, πριν γινει η πλατεια πεζοδρομος
2. θες να μου πεις οτι μια τυχαια στιγμη, βρεθηκαν στην καρδια της νεας σμυρνης 30 μαχιμοι την στιγμη που περνουσε ο Νικολαιδης και του την πεσανε... μαλιστα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
2. θες να μου πεις οτι μια τυχαια στιγμη, βρεθηκαν στην καρδια της νεας σμυρνης 30 μαχιμοι την στιγμη που περνουσε ο Νικολαιδης και του την πεσανε... μαλιστα
1) :uglystupid:
Θες και ποιο προσφατο??Περσυ στο μολ τα σεκιουριτι γλιτωσανε τον μπλανκο και το μαντουκα απο κατι ολυμπιακαρες που'χαν μαζευτει!!
2)αρκετα γνωστο αυτο που ειπε ο μποντος..ρωτα καναν πλεζουρ θα το ξερει..ειχε βγει προς τα εξω οτι ο ντεμης ειχε προβλημα στη μεση για να δικαιολογηθει η αποχη!!!

Επισκέπτης
σου φαινεται τοσο περιεργο. να σου πω οτι ο κοντος συχναζε πολυ συχνα στη νεα σμυρνη και δεν ειναι δυσκολο με ενα τηλεφωνο να μαζευτουν οχι 30 αλλα 130!!!!!!

Επισκέπτης
1) :uglystupid:
Θες και ποιο προσφατο??Περσυ στο μολ τα σεκιουριτι γλιτωσανε τον μπλανκο και το μαντουκα απο κατι ολυμπιακαρες που'χαν μαζευτει!!
2)αρκετα γνωστο αυτο που ειπε ο μποντος..ρωτα καναν πλεζουρ θα το ξερει..ειχε βγει προς τα εξω οτι ο ντεμης ειχε προβλημα στη μεση για να δικαιολογηθει η αποχη!!!
ημουν μπροστα στο περιστατικο και το ειδα.αλλα δεν καταλαβαινω τη σημασια εχει αν εγινε τωρα η πριν καποια χρονια!!!!δηλαδη αυτο ειναι μαγκια;απο οποιοδηποτε ειτε γαυρο βαζελο αεκτζη!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom