Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Φίλε μου Χρήστο συμφωνώ σε αυτά που λες , αλλά με έναν αστερίσκο. Στον Κόκκαλη δε λέμε ποτέ "Άντε γαμήσου". Χάθηκε απλά ένα πρωτάθλημα. Είναι τέτοια η προσφορά του στην ομάδα , που είναι τουλάχιστον ιεροσυλία αυτή η έκφραση.To να πω οτι "τα ειχα πει" δεν λεει και πολλα......
Θα πω λοιπον την Γνωμη μου για τελευταια φορα ....
ΔΕΝ μου φταιει ο Ζικο αλλα αυτος που τον εφερε....
ΔΕΝ μου φταινε οι Παιχτες μας αλλα αυτος που τους εφερε...
ΔΕΝ μου φταινε οι Μεταγραφες που ΔΕΝ γινονται αλλα αυτος που ΔΕΝ τις Κανει....
ΔΕΝ μου φταινε οι "υποτιθέμενοι" διευθυντες αλλα αυτος που τους Εβαλε να κανουν ΜΟΥΝΙ την Ομαδα....
ΔΕΝ μου φταιει η Σοβαροτητα που ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ αλλα αυτος που δεν την Εχει!!!
Το τελευταιο που λεω ειναι ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΛΛΑΞΕ ΜΥΑΛΑ Η ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!!!!
Ο Κόκκαλης εκανε μια μεγάλη μαλακία στον Ολυμπιακό. Ενώ είχε εξασφαλισμένο τόσα χρόνια το πρωτάθλημα , δεν κατάφερε να φτιάξει μια ομάδα αλά Λυών. Ήταν χρυσή ευκαιρία. Έχοντας ήσυχο το κεφάλι του όσον αφορά την υπόθεση τίτλος ,με τους πεθαμένους που είχε για αντιπάλους , μπορούσε με απλές κινήσεις να φτιάξει ρολαρισμένη ομάδα , όπως έκανε και ο παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Απλά να έπαιρνε έναν προπονητή (και όχι μάνατζερ) και να τον ΑΦΗΣΕΙ να κάνει δουλειά. Χάθηκε η ευκαιρία. Τέλως πάντων , ας μην είμαστε και αχάριστοι. 12 στα 13 πήραμε. Ρεκόρ των ρεκόρ.
Τώρα το απόλυτο ξενέρωμα , είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν χάνεις το πρωτάθλημα όλα τα άλλα είναι ανούσια...
Υ.Γ. Προς ΑΕΚτζήδες. Μην υποτιμάτε τόσο την ομάδα σας. Νικήσατε απλά σε μια γωνιστική του πρωταθλήματος. Μην κάνετε λες και πήρατε το Τσάμπιονς Λιγκ...
Υ.Γ. 2 Είναι δυνατόν στον πάγκο του Άρη να κάθεται ο Έκτορ Κούπερ , και στους "μεγάλους" ο Ζίκο και ο Νιόμπλιας