Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδιά καλημέρα κ καλή σας χρονιά.
Ρε παιδιά για πείτε μου κάτι.
Πόσο έδινε χθες τον 1 του γαύρου στο στοίχημα στο ντέρμπι;;;;

Πόοοοοοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοο;;;

ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κατσε να δω τον αντισθενη πως θα κινηθει αν καποιος ξαναβρισει μανα και πατερα στο μελλον.

οσο για σενα ...

αποψε κλαις εσυ γαυρακι.. ;)

και ποιός είσαι συ μωρή κωλοτρυπίδα να δεις πώς θα κινηθεί ο ιδιοκτήτης του σάιτ;
σαλτα και γαμήσου ρε αριωνόφιλε που έχεις και άποψη ρε ρουφιάνε για το πώς θα είναι το σάιτ αλλου.

τράβα φτιάξε ένα άλλο σάιτ να παίζεις με τις κούκλες και τις φίλες σου μωρη αδερφή.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
και ποιός είσαι συ μωρή κωλοτρυπίδα να δεις πώς θα κινηθεί ο ιδιοκτήτης του σάιτ;
σαλτα και γαμήσου ρε αριωνόφιλε που έχεις και άποψη ρε ρουφιάνε για το πώς θα είναι το σάιτ αλλου.

τράβα φτιάξε ένα άλλο σάιτ να παίζεις με τις κούκλες και τις φίλες σου μωρη αδερφή.

αυτό ακριβώς που είπες , μια κωλοτρυπίδα.

ο Αντισθένης είναι άρρωστος Ολυμπιακος.
Σε οποιον αρέσει.
Οποιον τον χαλάει να πάει να κλάψει, και να μην μας ζαλιζει τα αρχίδια με ρουφιανιλίκια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτό ακριβώς που είπες , μια κωλοτρυπίδα.

ο Αντισθένης είναι άρρωστος Ολυμπιακος.
Σε οποιον αρέσει.
Οποιον τον χαλάει να πάει να κλάψει, και να μην μας ζαλιζει τα αρχίδια με ρουφιανιλίκια

έλα ρε με τις ρουφιάνες.
μην ασχολείσαι....

παρακαλάει πριν από κάθε παίγνιο άλλους να γαμήσουν τον ολυμπιακό...και μετά όταν χάνουν τους βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο λες και είναι η ομάδα του.
γράψτον στα πελέ σου, μια πουτάνα βαζελινα ακόμα είναι.
αρχίδια δεν έχει, γαμάει με ξένα.

από την άλλη για διάβασε αυτό και σχολίασε.
Σφοδρότατη επίθεση προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις σχετικά με το θέμα της αποπομπής του από τον Ολυμπιακό, εξαπέλυσε ο Τιμούρ Κετσπάγια σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα FM 99,5".

Ο πρώην τεχνικός των "ερυθρολεύκων" χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για όσους -εκείνος θεωρεί- πως ευθύνονται για τη λύση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες και υπερασπίστηκε το έργο του για το διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια:

Για τη φυσική κατάσταση των παικτών του Ολυμπιακού:
"Αυτό το παραμύθι είναι που πουλάτε εσείς οι δημοσιογράφοι εδώ και έξι μήνες. Ο Ολυμπιακός προχώρησε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι στην κορυφή. Αυτά είναι δικαιολογίες. Πρέπει να δικαιολογήσετε, γιατί έφυγε ένας προπονητής χωρίς να χάσει παιχνίδι. Δεν μπορεί να έχει προβλήματα μια ομάδα, έχοντας κερδίσει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια".

Για τις δηλώσεις του συνεργάτη του, κ. Μιχαήλ, ότι τα προβλήματα τραυματισμού οφείλονται στην εκγύμναση που έγινε μετά την αποχώρησή του:
"Όταν ήμασταν εμείς δεν υπήρχαν τα προβλήματα τραυματισμού. Αν υπήρχαν κάποια, ήταν αυτά που είχαν οι παίκτες από παλαιότερους τραυματισμούς".

Για το γεγονός ότι πολύς κόσμος δεν κατάλαβε γιατί έπρεπε να φύγει από τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που είχε μόνο νίκες και η ομάδα δεν είχε δεχτεί γκολ:
"Είναι αυτά τα λαμόγια οι οργανωμένοι που από την αρχή δεν θέλανε να έρθω και κάποια λαμόγια δημοσιογράφοι που με πολεμούσαν από την πρώτη μέρα που πήγα. Όταν έβλεπαν ότι η ομάδα πετύχαινε τους στόχους της, αυτό τους ερέθιζε πολύ".

Για το ποιοι ήθελαν το κακό του στον Ολυμπιακό:
"Εγώ τη δουλειά μου την έκανα όπως πρέπει. Το πρόβλημα είναι ότι εκεί δεν ξέρουν τι θέλουν. Μπορεί να μην τους άρεσε που η ομάδα πήγαινε μπροστά χωρίς να έχει ξοδέψει ευρώ, σε αντίθεση με άλλα χρόνια που έδινε 10, 20 και 30 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος χωρίς να ξοδέψει τίποτα, έκανε αυτά που δεν έχει κάνει τις προηγούμενες χρονιές, είναι στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και κοντά στην κορυφή. Και τώρα που πήραν τα λεφτά, μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Να ξοδέψουν τα παραπάνω λεφτά".

Για την αγχωτική πρόκριση στους "16":
"Είναι αυτό που με τρελαίνει. Τι περιμένατε ότι με 2-3 εκατομμύρια, να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ;".

Για τον πόλεμο που του έγινε:
"Με πολεμούν κάποια λαμόγια δημοσιογράφοι και κάποια λαμόγια οργανωμένοι. Είναι αυτά τα λαμόγια που ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είχα πόλεμο μέσα στην ομάδα, δεν είχα πρόβλημα με κάποιον κι έβγαινε προς τα έξω ότι είχα πόλεμο με τους παίκτες. Στην Ελλάδα ζείτε και ξέρετε τι γίνεται. Πολλές φορές έχουν βγει οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και είχαν πει ότι δεν είχαμε πρόβλημα. Ήμουν μία χαρά με όλους, η ομάδα πήγαινε μία χαρά αλλά δεν με γούσταραν από την αρχή και ήθελαν αλλαγή. Αυτοί είναι μία χαρά κι εγώ το ίδιο κι η ζωή συνεχίζεται".

Για τις μεταγραφές:
"Τουλάχιστον πείτε κάποια θετικά πράγματα. Έφερα παίκτες στην ομάδα που δεν είχαν έρθει για δεκαετίες στο ελληνικό ποδόσφαιρου. Τουλάχιστον πείτε καλά λόγια γι’ αυτούς".

Για το αν υπήρχαν άνθρωποι που τον πολέμησαν με σκοπό να γίνουν μεταγραφές για να δαπανηθούν χρήματα τώρα:
"Γιατί να δαπανηθούν χρήματα τώρα; Εσείς απλά θέλετε να βρείτε κάποιον μαλάκα να πληρώνει εκατομμύρια κι εσείς απλά να φωνάζετε. Αυτή είναι η εύκολη λύση, εμείς να φωνάζουμε κι ο άλλος να πληρώνει εκατομμύρια".

Για το αν κάποιοι έχουν συμφέροντα από τις ακριβές μεταγραφές στον Ολυμπιακό:
"Μπορεί…".

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
άς μουν πάρει το πρωτάθλημα κι ας τα βάζει και με το κώλο.............εσείς τόσα χρόνια με το τζόλε και το γιαννακόπουλο τα βάζατε με πέναλτυ.......τι να λέμε τώρα ρε μυρωδιά??// :kissass:

ιδια δουλεια κανουν τα εξτρεμ με τον υποτιθεμενο center for ρε αρχιαμπαλε? τι συγκρινεις? να μου πεις εδω εγραφες οτι εχετε ποιοτικη ομαδα και οτι παλιοτερα ειχατε τους παιχτες που σηκωσαν το γιουρο (με την φοβερη τεχνικη τους και ποιοτητα φανταζομαι) :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
[size=30pt]Περιεργα Πραγματα Βλεπω σε Μεταγραφες αλλα και στην "Προετοιμασια" του Ντερμπι :huh: :huh: :huh: :huh:......
Ετσι Λοιπον αποφασισα  να μην Μιλησω Σημερα.......[/size]
To να πω οτι "τα ειχα πει" δεν λεει και πολλα......
Θα πω λοιπον την Γνωμη μου για τελευταια φορα ....
ΔΕΝ μου φταιει ο Ζικο αλλα αυτος που τον εφερε....
ΔΕΝ μου φταινε οι Παιχτες μας αλλα αυτος που τους εφερε...
ΔΕΝ μου φταινε οι Μεταγραφες που ΔΕΝ γινονται αλλα αυτος που ΔΕΝ τις Κανει....
ΔΕΝ μου φταινε οι "υποτιθέμενοι" διευθυντες αλλα αυτος που τους Εβαλε να κανουν ΜΟΥΝΙ την Ομαδα....
ΔΕΝ μου φταιει η Σοβαροτητα που ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ αλλα αυτος που δεν την Εχει!!!

Το τελευταιο που λεω ειναι ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΛΛΑΞΕ ΜΥΑΛΑ Η ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!!!!

Επισκέπτης
μην γραφετε παπαριες..
ξερει ο θειος..
απλα φετος ειπαμε να αναστησουμε μερικους πεθαμενους..
στο τελος κανουν ταμειο..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ωραια τα'πε ο χριστοφορος!

Επισκέπτης
Ωραια τα'πε ο χριστοφορος!
ε ναι..
να φυγει ο θειος,να ερθει ο σφουγκαρακης..
καντε ονειρα..
Υ.Γ ο θειος θα σας γαμαει αλυπητα για αλλη μια 5ετια & μετα θα αναλαβει ο φτωχομπινες λαυρεντιαδης..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom