Επισκέπτης
5 Μυρια
Το πρωί γιατί τώρα έχω δουλειά.
Και που είσαι..αν αργήσω βάλε να φας!
5 Μυρια
ρε συ κρις λουγκανη θελω να μου λυσεις μια απορια.αναφερεις για αντρες με αρχιδια..και εχεις τον kovacevic;;;;;;;
Κατι ξερεις παραπανω απο Πουστρακια εσυ του Κολωνακιου......κοιτα οι γαυροι ετσι ειναι. γενικοτερα οσοι συχναζουν πειραια. το παιζουν αντρες.
αλλα πάντα γαμανε με δανεικα παντελονια.
τοσα χρονια με την επο,μητροπουλο και παμποριδιδες πιστευουνε πραγματικα οτι κερδίζουν το πρωταθλημα.
ο κovasevic ειναι πουστρακι τελικα απο φαινεται στην φωτογραφια . κριμα.
Νταξει ρε Αριωνα Μαζι σου , Τα χουμε Ξαναπει αυτα.....ρε συ κρις λουγκανη θελω να μου λυσεις μια απορια.αναφερεις για αντρες με αρχιδια..και εχεις τον kovacevic;;;;;;;
Ελα ρε Αριωνα τωρα κοψε τις μαλακιες ρε ντρουλη.....δε ξερω τι εχεις πει με τον παππου,αλλα ειμαι σιγουρος οτι και με τον νταρκο θα ειχες κανα τρυφερο τετατετ,και τον γουσταρεις,ετσι; ;) ;) ;) ;)
Ελα που δεν ξερεις ρε ντρουλη......θελω να μου πεις αληθεια τον γουσταρες τον παππου ετσι;γιατι δεν εχω ακουσει αλλον να τον μελετει τοσο πολυ.
Πάρε κάτι άντρες ο βάζελος!!!!ρε συ κρις λουγκανη θελω να μου λυσεις μια απορια.αναφερεις για αντρες με αρχιδια..και εχεις τον kovacevic;;;;;;;
Ελα ρε Ντρουλη!!!!νατο το βλεπεις τι σου λεω;εγω σου μιλαω και εσυ παλι τον παππου μελετας.αφου σου τριβοτανε του τον σφυριξες;και μετα αυτος;αληλοσφυριχτρικατε;
Για το οτι Κωλοτριβεσαι Το ξερουν Ολοι....ειδες που στο λεω;συνεχιζεις να ονειρευεσαι τον παπουλη;το κορυφαιο ειναι οτι τον βλεπεις και σαν κοριτσακι.τον εκανες δικο σου βρε;
Τι βάζεις 800 "2funny" ρε χάχα;;;βριζε τον παππου οσο θελεις πες και για την μανα του και για τον πατερα του μονο να γελαω περισσοτερο με κανεις να σαι καλα τυπαρα
με ποιον ρε με τον μητρογλου και τον ντομι;κατσε μην ξυπνησουν και σας ανοιξουν τον κωλο περισσοτερο.αν και τοσο μεγαλος που ειναι δεν νομιζω να περνει περισσοτερο.Και οσο για την Αλλη Ομαδα σου , ξερεις τα Γιουσουφακια ?
Οι Προστατες σας δεν θα μπορουν να κανουν Τιποτα.......
Στις 6 του Γεναρη "θα παει να Γαμηθει" θα Ριξουμε το "Παραρτημα" στην Β Εθνικη!!!!
γιατι για 1000 "2funny" ειστε και οι 2 αλλα εχουμε εκπτωσεις.Τι βάζεις 800 "2funny" ρε χάχα;;;
Ποιον Παππου Ρε Αριωνα για Εσενα τα λεω.........βριζε τον παππου οσο θελεις πες και για την μανα του και για τον πατερα του μονο να γελαω περισσοτερο με κανεις να σαι καλα τυπαρα