Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ρε συ κρις λουγκανη θελω να μου λυσεις μια απορια.αναφερεις για αντρες με αρχιδια..και εχεις τον kovacevic;;;;;;;
abassaka38.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κοιτα οι γαυροι ετσι ειναι. γενικοτερα οσοι συχναζουν πειραια. το παιζουν αντρες.

αλλα πάντα γαμανε με δανεικα παντελονια.

τοσα χρονια με την επο,μητροπουλο και παμποριδιδες πιστευουνε πραγματικα οτι κερδίζουν το πρωταθλημα. :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

ο κovasevic ειναι πουστρακι τελικα απο φαινεται στην φωτογραφια . κριμα.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα οι γαυροι ετσι ειναι. γενικοτερα οσοι συχναζουν πειραια. το παιζουν αντρες.

αλλα πάντα γαμανε με δανεικα παντελονια.

τοσα χρονια με την επο,μητροπουλο και παμποριδιδες πιστευουνε πραγματικα οτι κερδίζουν το πρωταθλημα. :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

ο κovasevic ειναι πουστρακι τελικα απο φαινεται στην φωτογραφια . κριμα.
Κατι ξερεις παραπανω απο Πουστρακια εσυ του Κολωνακιου......
Ειναι Γνωστες οι Πιατσες των Πουστηδων στα στεκια των οπαδων της Ροζ Φανελας......
Κατα τα Αλλα απλα ΚΛΑΨΕ κοριτσακι.....
Ο Νταρκο στα εδινε στο Στομα γι αυτο σε ποναει ακομα.....
Καλα Χριστουγεννα .

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δε  ξερω τι εχεις πει με τον παππου,αλλα ειμαι σιγουρος οτι και με τον νταρκο θα ειχες κανα τρυφερο τετατετ,και τον γουσταρεις,ετσι; ;) ;) ;) ;)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
δε  ξερω τι εχεις πει με τον παππου,αλλα ειμαι σιγουρος οτι και με τον νταρκο θα ειχες κανα τρυφερο τετατετ,και τον γουσταρεις,ετσι; ;) ;) ;) ;)
Ελα ρε Αριωνα τωρα κοψε τις μαλακιες ρε ντρουλη.....

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θελω να μου πεις αληθεια τον γουσταρες τον παππου ετσι;γιατι δεν εχω ακουσει αλλον να τον μελετει τοσο πολυ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
θελω να μου πεις αληθεια τον γουσταρες τον παππου ετσι;γιατι δεν εχω ακουσει αλλον να τον μελετει τοσο πολυ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα που δεν ξερεις ρε ντρουλη......
2 χρονια μου κωλοτριβοσουν.....

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
νατο το βλεπεις τι σου λεω;εγω σου μιλαω και εσυ παλι τον παππου μελετας.αφου σου τριβοτανε του τον σφυριξες;και μετα αυτος;αληλοσφυριχτρικατε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
νατο το βλεπεις τι σου λεω;εγω σου μιλαω και εσυ παλι τον παππου μελετας.αφου σου τριβοτανε του τον σφυριξες;και μετα αυτος;αληλοσφυριχτρικατε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα ρε Ντρουλη!!!!
αφου την κουνας καλα την Κοιλια σου ρε Γιουσουφακι!!!!
Εισαι ενα Κοριτσακι Φυλακισμενο στο Σωμα ενος Γερου Χοντρου ΣαπιοΚοιλια!!!!!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειδες που στο λεω;συνεχιζεις να ονειρευεσαι τον παπουλη;το κορυφαιο ειναι οτι τον βλεπεις και σαν κοριτσακι.τον εκανες δικο σου βρε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ειδες που στο λεω;συνεχιζεις να ονειρευεσαι τον παπουλη;το κορυφαιο ειναι οτι τον βλεπεις και σαν κοριτσακι.τον εκανες δικο σου βρε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για το οτι Κωλοτριβεσαι Το ξερουν Ολοι....
Για τα παρακατω δεν θελω να σε εκθεσω......
Αν θελεις πες τα μονος σου.....
Γιατι Ρε Αριωνα εχεις και μια Αλφα Ηλικια......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και οσο για την Αλλη Ομαδα σου , ξερεις τα Γιουσουφακια ?
Οι Προστατες σας δεν θα μπορουν να κανουν Τιποτα.......
Στις 6 του Γεναρη "θα παει να Γαμηθει" θα Ριξουμε το "Παραρτημα" στην Β Εθνικη!!!!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βριζε τον παππου οσο θελεις πες και για την μανα του και για τον πατερα του μονο να γελαω περισσοτερο με κανεις να σαι καλα τυπαρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και οσο για την Αλλη Ομαδα σου , ξερεις τα Γιουσουφακια ?
Οι Προστατες σας δεν θα μπορουν να κανουν Τιποτα.......
Στις 6 του Γεναρη "θα παει να Γαμηθει" θα Ριξουμε το "Παραρτημα" στην Β Εθνικη!!!!
με ποιον ρε με τον μητρογλου και τον ντομι;κατσε μην ξυπνησουν και σας ανοιξουν τον κωλο περισσοτερο.αν και τοσο μεγαλος που ειναι δεν νομιζω να περνει περισσοτερο.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βριζε τον παππου οσο θελεις πες και για την μανα του και για τον πατερα του μονο να γελαω περισσοτερο με κανεις να σαι καλα τυπαρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιον Παππου Ρε Αριωνα για Εσενα  τα λεω.........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom