Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα
κανεις σαν να πρωτοειδες χαρα στα σκελια σου ρεεεεεε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τοσο κομπλεξ σας εχει αφησει ο γαυρος......
ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
εισαι παναθεμασε :grin: :grin: :grin:

γαματα....

ο μητρογκολ με έχει ξενερώσει σε σημείο ανικανόητας.......
εάν δε γαμήσουν στο ΟΑΚΑ με 3-0 τα μπαλλαρίνια θα τους πάει πίπα κώλο ξεκινώντας απ τον αντονιόνι.....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γαματα....

ο μητρογκολ με έχει ξενερώσει σε σημείο ανικανόητας.......
εάν δε γαμήσουν στο ΟΑΚΑ με 3-0 τα μπαλλαρίνια θα τους πάει πίπα κώλο ξεκινώντας απ τον αντονιόνι.....
ο ολυμπιακος εχει ομαδαρα
μου θες και τριαρες
βρε παρε στα μουλωχτα την κουπα και βλεπουμε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Στο ποδοσφαιρο οταν παιζεις με σημαντικες απουσιες σε τετοια εδρα και παραλληλα τα ατου σου τον παιζουνε και εχεις στα χαφ (αναγκαστικα) τον Ντομι ειναι  λογικο να δωσεις χαρα στους στερημενους.
[size=14pt]ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ;;;;; [/size]:uglystupid:  :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:
Δε μπορούσε να παίξει στο β' ημίχρονο ο Πάντος για να παίξει ο Τόρο στο κέντρο;;;;
Ο Στολτίδης είχε πρόβλημα και δεν έπαιξε;  (Νομίζω είχε.:think: )
Ο Γ.Παπαδόπουλος και ο Κατσικογιάννης δε μας κάνουν;; Είπε ο Ζίκο "ήθελα παίκτες με εμπειρία..." :jerking: :jerking:
Που τη βρήκε την εμπειρία για αμυντικό χαφ ο Ντομί;;;; Είχε παίξει στο Λύκειο μια φορά;; :huh:

Ο Ντομί με τον Όσκαρ πρέπει να παίζουν μόνο στη φυσική τους θέση, στην εξέδρα.
smiley-kick-butt.gif

Να μας το πει ο Ζίκο, να κλείσουμε τις ακαδημίες και να αγοράζουμε 25άρηδες(ως επένδυση για μετά από 2-3 χρόνια) και πάνω.
Αλλά ξέχασα, ο Ντιόγκο είναι 22 και το "κατσίκι" ο Μήτρογλου (21) ως εκ θαύματος έμαθε μπάλα και
απέκτησε εμπειρία μόλις τραυματίστηκαν οι άλλοι. Άι στο διάολο με όλους τους προπονητές-μεσσίες.  :zfuck:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ειναι επειδη επαιξαν οι "βασικοι" αυτοι τη φορα..οι λεγομενες "Απουσίες.΄." :2funny:

αυτοι που ελειπαν τοσο καιρο αφηνοντας γυμνη την ομαδα..

ο γκαλετι και ο ντιογο και ο τοροσιδης..

γι αυτο εφαγε πουτσα
ο ολυμπιακος.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλησπερίζουμε τον πρωταθλητή χειμώνα antonioni!  :cool2:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Καλησπερίζουμε τον πρωταθλητή χειμώνα antonioni!  :cool2:

καλησπερα γατε!  πλεον μετα τον πουτσο που εφαγε ο γαυρος, μας ενδιαφερουν μοναχα οι ιταλιδες γκομενες

των ποδοσφαιριστων της ρομα.. :2funny: :2funny:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Γαμαικανε νικησες δικαια. Παροτι η ομαδα σου παραμενει τουρλουμπουκι ξενων παρολαυτα επαιξαν μπαλα και σωστα κερδισες.Βεβαια επαιζες με 12 παικτες γιατι ο μαγικος Οσκαρ γκονζαλες εκανε μεγαλο μπασιμο στην μικρη περιοχη και βοηθησε οσο μπορουσε το παιδι να βαλετε γκολ.Σημειωτεον πως ο μεγαλος αυτος μαγος της μπαλας αποφασισε να κανει κοντρολ μεσα στη μικρη περιοχη αντι να σουταρει κατευθειαν και να βαλει ενα απλο γαμημενο γκολ.Ασσος λοιπον.

Οσο για το γλυκο μου πουτανακι την περσονα αφου τον τσιμπουκωσα σε μπαλα και μπασκετ ξαφνικα θυμηθηκε το παιχνιδι με τον αρη για να μας πει νεα της ζωης του. Επειδη εχουμε και δευτερο γυρο παρακαλω ολους τους παρευρισκομενους να σημειωσουν το θρασος του εν λογω λαγου ωστε να δικαιολογησουν τα σχολια που θα κανω οταν με το καλο τον γαμησω ακομα μια φορα και στον δευτερο γυρο.

υ.γ. το οτι ειμαστε δευτεροι δεν μου λεει τιποτα.η αεκ ειναι χαλια για να πω οτι θα χασω βαθμο και γενικοτερα εχω ευκολοτερο προγραμμα απο τους λαγους.τα ιδια να ειχαμε ομως ολοι ξερουμε τι θα γινοταν..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γαμαικανε νικησες δικαια. Παροτι η ομαδα σου παραμενει τουρλουμπουκι ξενων παρολαυτα επαιξαν μπαλα και σωστα κερδισες.Βεβαια επαιζες με 12 παικτες γιατι ο μαγικος Οσκαρ γκονζαλες εκανε μεγαλο μπασιμο στην μικρη περιοχη και βοηθησε οσο μπορουσε το παιδι να βαλετε γκολ.Σημειωτεον πως ο μεγαλος αυτος μαγος της μπαλας αποφασισε να κανει κοντρολ μεσα στη μικρη περιοχη αντι να σουταρει κατευθειαν και να βαλει ενα απλο γαμημενο γκολ.Ασσος λοιπον.

Οσο για το γλυκο μου πουτανακι την περσονα αφου τον τσιμπουκωσα σε μπαλα και μπασκετ ξαφνικα θυμηθηκε το παιχνιδι με τον αρη για να μας πει νεα της ζωης του. Επειδη εχουμε και δευτερο γυρο παρακαλω ολους τους παρευρισκομενους να σημειωσουν το θρασος του εν λογω λαγου ωστε να δικαιολογησουν τα σχολια που θα κανω οταν με το καλο τον γαμησω ακομα μια φορα και στον δευτερο γυρο.

υ.γ. το οτι ειμαστε δευτεροι δεν μου λεει τιποτα.η αεκ ειναι χαλια για να πω οτι θα χασω βαθμο και γενικοτερα εχω ευκολοτερο προγραμμα απο τους λαγους.τα ιδια να ειχαμε ομως ολοι ξερουμε τι θα γινοταν..
εχεις την εντυπωση οτι και ετσι που ειναι η αεκ ειναι καλυτερος ο οσφπ;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ειναι επειδη επαιξαν οι "βασικοι" αυτοι τη φορα..οι λεγομενες "Απουσίες.΄." :2funny:

αυτοι που ελειπαν τοσο καιρο αφηνοντας γυμνη την ομαδα..

ο γκαλετι και ο ντιογο και ο τοροσιδης..

γι αυτο εφαγε πουτσα
ο ολυμπιακος.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θεέ Αυνάν, είπαμε. Να βγάλεις τα απωθημένα σου με τον Περσόνα  :grin: :grin: :grin:
Χαλαρά όμως γιατί υπάρχει και ο δεύτερος γύρος  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

μπενε, καλα ολα αυτα αλλα δεν μου σχολιασες την διαιτησια.... :-
τι ειναι αυτα τα πραματα τωρα.... :headbang: :headbang:
καταφανεστατο χερι
αναποδα πλαγια για να βαλει την ομαδα σου μεσα στην περιοχη,μπας και σκοραρει απο στημενο
σφυριξε δυο φορες το ματς....
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ :o :o :o
φιλε παραδεχομαι οτι εχεις ομαδαρα αλλα αυτο με το να επηρεαζεται τους διαιτητες
δεν θα το κοψετε;
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Κι επειδη ασχετα απο το χτεσινο χαλι της ομαδας, καποιοι πανε να μας τρελανουν απο την αρχη της σεζον (και οχι μονο φετος), ενα εχω να πω..
Αδερφια ολοι το μπουρδελο το κουτι της ΝΟΒΑ στα σκουπιδια, να τους χτυπησουμε εκει που πονανε, δηλαδη στην τσεπη. Δεν γινεται το καθε μουνοπανο σχολιαστης να παιζει με τα νευρα μας.. Προσωπικα εγω την κοβω τελος του μηνα. Κριμα για το ντισκαβερι και το ανιμαλ πλανετ αλλα τους βαρεθηκα...

Συνημμένα

• 16358_1332621918131_1308534668_30983255_6942617_n.jpg
    16358_1332621918131_1308534668_30983255_6942617_n.jpg
    11,3 KB · Εμφανίσεις: 14

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κι επειδη ασχετα απο το χτεσινο χαλι της ομαδας, καποιοι πανε να μας τρελανουν απο την αρχη της σεζον (και οχι μονο φετος), ενα εχω να πω..
Αδερφια ολοι το μπουρδελο το κουτι της ΝΟΒΑ στα σκουπιδια, να τους χτυπησουμε εκει που πονανε, δηλαδη στην τσεπη. Δεν γινεται το καθε μουνοπανο σχολιαστης να παιζει με τα νευρα μας.. Προσωπικα εγω την κοβω τελος του μηνα. Κριμα για το ντισκαβερι και το ανιμαλ πλανετ αλλα τους βαρεθηκα...
ναι σας αδικουν οι πουστηδες οι σχολιαστες.ακους εκει να λεει οτι το πεναλτυ ηταν πεναλτυ.ντροπη του.τα ιδια λετε και για την νετ.σε λιγο θα βλεπετε μονο σταρ την λαμπιρη και τον παπαρα τον τσουκαλα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Tι απίστευτα γεγονότα ρε, με τον Παναθηναικό δε σφαχτήκατε;
δεν μας εδωσε ενα πενταλτυ στο τελος.
αν θυμασαι καλα
εκραζα τον περσονα για αυτο τοτε
αλλα που κολλαει ο βαζελος τωρα;;;; :huh:
για το χθεσινο ματς καναμε λογο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
δεν μας εδωσε ενα πενταλτυ στο τελος.
αν θυμασαι καλα
εκραζα τον περσονα για αυτο τοτε
αλλα που κολλαει ο βαζελος τωρα;;;; :huh:
για το χθεσινο ματς καναμε λογο
Έγραψες απίστευτα γεγονότα λες και τα βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου.
Γι αυτό το ανέφερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom