I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
[move] [/move]
Τόση ώρα περίμενα, τώρα μπορώ να πάω να κοιμηθώ με την ησυχία μου
[move] [/move]
Τόση ώρα περίμενα, τώρα μπορώ να πάω να κοιμηθώ με την ησυχία μου
κλωνακι ειναι...και κοτουλα που δεν μπαινει με το νικ τουτι να σου πω......αν διάβασες το σχόλειο πάει στον αντονιόνι και στον κρέταν....ελληνικά γ΄ραφουμε......
όσο για το άλλο που γράφεις....σου εύχομαι να το πάθεις δέκα φορές χειρότερα.......
το ξέρω μωρέ....αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...έγω δεν μιλάω ούτε λέω πολλά λόγια......Ρομποτάκο, γραψε τον στ αρχιδια σου το χιλιοχυμένο, έμαθε πως κάνουνε και κλώνια... το καθυστερημένο.
ααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχααχαχαχαχχααχαχα
μου έκλασες τ αρχίδια παππούλη τώρα.
persona grate ή ograten οπως σε λένε πάρε ένα φελό και βαλτον στο κώλο σου γιατί σα πολύ κλανίδι μας έχεις ρίξει και βρόμησε ο τόπος...μαλάκα ε μαλάκα....το τσίμπησες τ αρχιδάκι σημερα????Σου προεξέχει μια πουτσότριχα στα χείλια...για δες λίγο στο καθρέφτι
Πού ήσουν ρε μπουρδελιάρη να δω τα μεγάλα σου αρχίδια;έχω και μάλιστα μεγάλα κι αν έχεις αμφιβολίες έλα σε μισή ώρα στο βριλησού 55 να στα δείξω κιόλας
Έχει γίνει εθνικό σπόρ το "κάνω τον άντρα με ξένα αρχίδια". Μην δίνεις σημασία γέρο. Α και που είσαι, μην ξεχάσεις να μου δώκεις τα νούμερα του τζόκερ γαμώ τις προβλέψεις σου.της μάνας σου και σένα μουνοσπερμα.
μας έχεις πρήξει τα παπάρια τόσες μέρες.
Συμφωνω με ολλα οσα λες αλλα δεν ηταν εμφανιση αυτη για ΘΡΥΛΟ,δεν λεω οτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν πρεπει να χανει,αλλα ε οχι ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΤΩΝ ΑΡΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ1. δεν είδα τον αγώνα. είχα προαίσθημα μετά το μπάσκετ πως εχθές θα ήταν η ανάποδη μέρα από αυτήν που είχαμε την Κυριακή του ΠΑΟ.
2. Το αποτέλεσμα μου φτάνει για να κάνω μία κρίση. Σας είχα πει να μην προτρέχετε. Και ήταν σωστό.
3. Τώρα θα φανεί ο μπάρμπας, και μετά θα φανεί και ο Ζίκο. Παίρνει ο μπάρμπας ΑΜΕΣΑ δύ παίκτες εκεί που πονάμε; Αν τους πάρει αυτούς που θέλει ο Ζίκο, τ΄τοτε το μπαλάκι πέφτει στον Ζίκο να μη χάσει αγώνα ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος.
4. Είχα πει και για τους ΠΑναθηναϊκούς που λέγανε ψόφια για το Νιόπλια να περιμένουνε. Και πάλι καλό θα είναι να μην κάνουνε γρήγορη κρίση. Καλό είναι να περιμένεις μέχρι το τέλος για να κρίνεις επιλογές. Στο τέλος ξυρίζουνε το γαμπρό.
5. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει πρωταθλητές...αλλά δεν θα αρχίσει καλά με 9ήμερες άδειες διακοπών.
ο μυθος τι σχεση μπορει να εχει με τον οσφπ;την 7αρα που φαγετε νομιζω οτι σας πηρε αλλη ομαδα το ρεκορ.οποτε σε τι αλλο εισαστε μυθοι;στην μπυρα;Γεια σας αδερφια πρωταθλητες, (κανονικοι οχι χειμωνα)
Αποκαρδιωτικη η χτεσινη εμφανιση και στα 2 μετωπα. Στο μπασκετ επρεπε να γινει τωρα γιατι καιρο τωρα η ομαδα στα εκτος κυριως τον παιζει και με τη διαφορα ποιοτητας παιζει ενα πενταλεπτο και καθαριζει. Χωρις τιτλο τοσα χρονια θα πρεπει να ειναι συνεχως σε εγρηγορση και το χτεσινο μπορει να φανει χρησιμο..
Στο ποδοσφαιρο οταν παιζεις με σημαντικες απουσιες σε τετοια εδρα και παραλληλα τα ατου σου τον παιζουνε και εχεις στα χαφ (αναγκαστικα) τον Ντομι ειναι λογικο να δωσεις χαρα στους στερημενους.
Ωστοσο οι μεταγραφες ερχονται , η ομαδα ξεκινα τον δευτερο γυρο εχοντας βγαλει ενα προγραμμα φωτια και απο Γενναρη ξεκινα το ερυθρολευκο παρτι.
Τελος ας μην αγχωνομαστε γιατι μερες που ειναι ο Θρυλος προσομοιαζει στον Αγιο Βασσιλη:
1ον ειναι ερυθρολευκος
2ον ειναι ΜΥΘΟΣ
3ον κανει δωρα τα Χριστουγεννα και
4ον δινει ψευτικες ελπιδες σε παιδια και ταλαιπωρημενους...
Καλλες γιορτες!!
[size=20pt]
ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ... ΜΟΝΟ ΡΙΓΩΤΗ
ΘΥΡΑ 7 ΠΑ...ΝΤΟΥ [/size]
ο μυθος τι σχεση μπορει να εχει με τον οσφπ;την 7αρα που φαγετε νομιζω οτι σας πηρε αλλη ομαδα το ρεκορ.οποτε σε τι αλλο εισαστε μυθοι;στην μπυρα;
οι πρωταθλητες της ενστασης συμπεριλαμβανονται στο χαιρετισμο??Γεια σας αδερφια πρωταθλητες, (κανονικοι οχι χειμωνα)
...