Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πάρε τη γλώσσα σου από τον κώλο σου.τι καθεστε και ασχοληστε με γκειβρους ρε.αν ειχαν λιγο μυαλο γκειβροι θα ηταν;
μην κρίνεις τους άλλους εξ ιδίων.
πάρε τη γλώσσα σου από τον κώλο σου.τι καθεστε και ασχοληστε με γκειβρους ρε.αν ειχαν λιγο μυαλο γκειβροι θα ηταν;
Μακάρι να είναι αυτό για να ξαναέρθει ο Λουα[sup]2[/sup].Η χοντρη μαλακια που ειχε κανει ηταν η Ριτρα που ειχε βαλει ο Ιλια με την Προηγουμενη του Ομαδα...
Οτι αν Ο Ολυμπιακος κατακτα το Πρωταθλημα πρεπει να δινουμε ενα ποσο σε αυτους....
Πραγμα γελοιο αφου ο Ολυμπιακος ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΤΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!
καθε φορα που εκαναν ντουζακι οι παιχτες τους τον καρφωνε και λιγο.και τους αρεσε κιολας.για αυτο ψιλοφοβουνται τωρα μην αρχισει τα ιδια.αλλα ο πετρακης ο κοκκαλης μολις εμαθε οτι μπορει να γυρισει,θελει να γινει γενικος αρχηγος.για να ειναι συνεχεια στα αποδητηρια,με τον Τρεζορ..Μακάρι να είναι αυτό για να ξαναέρθει ο Λουα[sup]2[/sup].
Αν και εννοούσε κάτι άλλο ο Δόντιας
πας καλα ρε παλομα;ποτε εχω χασει εγω την ψυχραιμια μου;και απο ποιους;απο σας;Ρε μαλάκα, θα αρχίσουν πάλι να ξαναβγαίνουν οι σημαίες της πατρίδας σου της Τουρκίας, να γράφονται διάφορα για την μάνα σου και όλα τα ωραία της παλιάς καλής σχολής.
Θα την ξαναχάσεις την ψυχραιμία σου και θα μας κάνεις πάλι μυνήσεις .
Σύρε ψόφα αλλού μα σε βαρεθήκαμε.
ο Αρίωνας είναι κρητικέ αυτός ο παπάρας;;;Ρε μαλάκα, θα αρχίσουν πάλι να ξαναβγαίνουν οι σημαίες της πατρίδας σου της Τουρκίας, να γράφονται διάφορα για την μάνα σου και όλα τα ωραία της παλιάς καλής σχολής.
Μεταξύ μας, είχα τις αμφιβολίες μου.ο Αρίωνας είναι κρητικέ αυτός ο παπάρας;;;
Ρε μαλάκα, θα αρχίσουν πάλι να ξαναβγαίνουν οι σημαίες της πατρίδας σου της Τουρκίας, να γράφονται διάφορα για την μάνα σου και όλα τα ωραία της παλιάς καλής σχολής.
Ρε μαλάκα, θα αρχίσουν πάλι να ξαναβγαίνουν οι σημαίες της πατρίδας σου της Τουρκίας, να γράφονται διάφορα για την μάνα σου και όλα τα ωραία της παλιάς καλής σχολής.
Με φώναξες αφεντικό ?
Για να μαζευόμαστε σιγά σιγάΜε φώναξες αφεντικό ?
Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά
πω πω .....τελικά είναι ορισμένοι που το κεφάλι τους έχει γίνει τράπεζα σπέρματος από την πολλή συσσωρευμένη μαλακία....Μεταξύ μας, είχα τις αμφιβολίες μου.
Χθές που διάβαζα όμως τις μαλακίες που έγραφε για τον Κοντίνιο...
Αν τον Ξερεις εσυ θελω πολυ να μου τον πεις...Τον αληθινο λογο που εφυγε ο λουα τον ξερεις ή @@?? ;)
Γιατι πανω που σε ρωτησαν το κανες αβαβα το θεμα.
Μαλλον Urban Legend ειναι αυτο που ξερωΑν τον Ξερεις εσυ θελω πολυ να μου τον πεις...
Αλλα τον "Λογο" οχι Urban Legend.....
Eιδες.... ;)Μαλλον Urban Legend ειναι αυτο που ξερω
Για πεςΜαλλον Urban Legend ειναι αυτο που ξερω