Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Με αεροβόλα και σημάδια (part 2)

Το θέμα θα το συνεχίσω. Για τους εξής λόγους: 1). Γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι ότι προέχει η ομαλή διεξαγωγή παιχνιδιών, η υγεία των αθλητών και η σιγουριά ότι… «μπορώ να πάω στο γήπεδο και να πάρω τον γιό μου», όπως μου λέει και ένας φίλος. 2). Γιατί θα πρέπει, επιτέλους, να μη γράφουμε και να μη λέμε πράγματα, ανάλογα με τα… οπαδικά μας πιστεύω ή συμφέροντα. 3). Γιατί θα πρέπει η ΑΛΗΤΕΙΑ να εξαφανιστεί μια και καλή από τα γήπεδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έκθεση της ιατροδικαστού, κ. Δήμητρας Τσακρή, τα σημάδια στην πλάτη του Τζόρβα προήλθαν από αεροβόλο. Ναι, καλά διαβάζετε! Από αεροβόλο κάποιων που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι ή ακόμη και οπαδοί. Συγνώμη μάγκες, αλλά οι οπαδοί δεν είναι έτσι…

Ο δεύτερος ιατροδικαστής που κλήθηκε, λόγω ασθένειας της κ. Τσακρή, συμφώνησε απολύτως με τη γνωμάτευση της συναδέλφου του. Το θέμα, όμως, είναι ότι τα σημάδια είναι πρόσφατα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποδείξει πότε ακριβώς έγιναν…

Υπάρχει, όμως, και γι’ αυτό εξήγηση. Βλέπετε κάποιοι φρόντισαν να τη δώσουν και να «αποκάλυψουν», έπειτα από δημοσιογραφική έρευνα, ποιοι είναι οι τρόποι, με τους οποίους ο Τζόρβας μπορεί να προκαλέσει σημάδια αεροβόλου στην πλάτη του. Γράφτηκαν, λοιπόν, οι εξής:

1. Να ζητήσει τη βοήθεια των νυχιών της φίλης του!
2. Να πάρει ένα καρφί, να το αποστειρώσει και να τρυπηθεί!
3. Να… προσλάβει κουνούπι για να κάνει τη δουλειά του!
4. Με αγγελία να βρει έναν ελεύθερο σκοπευτή, ο οποίος θα τον σημαδέψει και θα τον πυροβολήσει!
Απίστευτο!

Πέρα από την πλάκα (αυτά, πάντως, γράφτηκαν), η κατάσταση είναι σοβαρή και όπως έγραψα και στο προηγούμενο κείμενο, θα πρέπει οι αρμόδιοι να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Και οι δυο ομάδες, φυσικά. Γιατί διαφορετικά θα έρθουν χειρότερα και κάποια στιγμή θα αναρωτιόμαστε τι φταίει και ο κόσμος απομακρύνεται από τα γήπεδα, τι φταίει και τα χουλιγκάνια κάνουν ότι θέλουν, τι φταίει και αυτό το έρμο ελληνικό ποδόσφαιρο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι αν οι ΚΑΦΡΟΙ που κάνουν ότι θέλουν είναι «κόκκινοι» ή «πράσινοι». Αυριο μπορεί να είναι «κίτρινοι», «μαύροι» ή «μπλε». Το θέμα είναι τι κάνεις για να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους…

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
καλα ρε μεγαλε γιατι κουραζεσαι..ειπε κανεις πως διαφωνει μαζι σου..ολοι κατα της βιας ειμαστε..και εγω ακομα παραπανω γιατι οταν συμβαινουν τετοια γεγονοτα χανετε η ουσια..και η ουσια ειναι πως σας γαμησαμε στα ισια με τη δευτερη ομαδα

υ.γ. αν αναρωτιεσαι για τη βια καλα θα κανεις να διαβασεις πρωτοσελιδα derby και πρασσινη πριν τον αγωνα..εσεις αντι να πειτε πως παμε να παιξουμε με τους γαμιαδες μας ειχατε βγαλει και γλωσσα..ε δεν θελει και πολυ να βρεθει ενας τρελος με αεροβολο..οκ λαθος αλλα και οι μαλακες με τις εφημεριδες εχουν μεριδιο ευθυνης..ελα να φας τη πουτσα και να φυγεις ησυχα

αφου στα εξηγω απλα μην κουραζεσαι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
υ.γ. αν αναρωτιεσαι για τη βια καλα θα κανεις να διαβασεις πρωτοσελιδα derby και πρασσινη πριν τον αγωνα..
Ο Πρωταθλητής είχε εξώφυλλο την εικόνα του Ιησού Χριστού πριν τον αγώνα

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Με αεροβόλα και σημάδια (part 2)

Το θέμα θα το συνεχίσω. Για τους εξής λόγους: 1). Γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι ότι προέχει η ομαλή διεξαγωγή παιχνιδιών, η υγεία των αθλητών και η σιγουριά ότι… «μπορώ να πάω στο γήπεδο και να πάρω τον γιό μου», όπως μου λέει και ένας φίλος. 2). Γιατί θα πρέπει, επιτέλους, να μη γράφουμε και να μη λέμε πράγματα, ανάλογα με τα… οπαδικά μας πιστεύω ή συμφέροντα. 3). Γιατί θα πρέπει η ΑΛΗΤΕΙΑ να εξαφανιστεί μια και καλή από τα γήπεδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έκθεση της ιατροδικαστού, κ. Δήμητρας Τσακρή, τα σημάδια στην πλάτη του Τζόρβα προήλθαν από αεροβόλο. Ναι, καλά διαβάζετε! Από αεροβόλο κάποιων που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι ή ακόμη και οπαδοί. Συγνώμη μάγκες, αλλά οι οπαδοί δεν είναι έτσι…

Ο δεύτερος ιατροδικαστής που κλήθηκε, λόγω ασθένειας της κ. Τσακρή, συμφώνησε απολύτως με τη γνωμάτευση της συναδέλφου του. Το θέμα, όμως, είναι ότι τα σημάδια είναι πρόσφατα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποδείξει πότε ακριβώς έγιναν…

Υπάρχει, όμως, και γι’ αυτό εξήγηση. Βλέπετε κάποιοι φρόντισαν να τη δώσουν και να «αποκάλυψουν», έπειτα από δημοσιογραφική έρευνα, ποιοι είναι οι τρόποι, με τους οποίους ο Τζόρβας μπορεί να προκαλέσει σημάδια αεροβόλου στην πλάτη του. Γράφτηκαν, λοιπόν, οι εξής:

1. Να ζητήσει τη βοήθεια των νυχιών της φίλης του!
2. Να πάρει ένα καρφί, να το αποστειρώσει και να τρυπηθεί!
3. Να… προσλάβει κουνούπι για να κάνει τη δουλειά του!
4. Με αγγελία να βρει έναν ελεύθερο σκοπευτή, ο οποίος θα τον σημαδέψει και θα τον πυροβολήσει!
Απίστευτο!

Πέρα από την πλάκα (αυτά, πάντως, γράφτηκαν), η κατάσταση είναι σοβαρή και όπως έγραψα και στο προηγούμενο κείμενο, θα πρέπει οι αρμόδιοι να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Και οι δυο ομάδες, φυσικά. Γιατί διαφορετικά θα έρθουν χειρότερα και κάποια στιγμή θα αναρωτιόμαστε τι φταίει και ο κόσμος απομακρύνεται από τα γήπεδα, τι φταίει και τα χουλιγκάνια κάνουν ότι θέλουν, τι φταίει και αυτό το έρμο ελληνικό ποδόσφαιρο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι αν οι ΚΑΦΡΟΙ που κάνουν ότι θέλουν είναι «κόκκινοι» ή «πράσινοι». Αυριο μπορεί να είναι «κίτρινοι», «μαύροι» ή «μπλε». Το θέμα είναι τι κάνεις για να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους…
Ρε οργιο βαζε και το λινκ για το που το βρισκεις...!

Κατσε να το βαλω εγω γιατι εσυ εισαι πολυ μαλακας!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλα ρε μεγαλε γιατι κουραζεσαι..ειπε κανεις πως διαφωνει μαζι σου..ολοι κατα της βιας ειμαστε..και εγω ακομα παραπανω γιατι οταν συμβαινουν τετοια γεγονοτα χανετε η ουσια..και η ουσια ειναι πως σας γαμησαμε στα ισια με τη δευτερη ομαδα

υ.γ. αν αναρωτιεσαι για τη βια καλα θα κανεις να διαβασεις πρωτοσελιδα derby και πρασσινη πριν τον αγωνα..εσεις αντι να πειτε πως παμε να παιξουμε με τους γαμιαδες μας ειχατε βγαλει και γλωσσα..ε δεν θελει και πολυ να βρεθει ενας τρελος με αεροβολο..οκ λαθος αλλα και οι μαλακες με τις εφημεριδες εχουν μεριδιο ευθυνης..ελα να φας τη πουτσα και να φυγεις ησυχα

αφου στα εξηγω απλα μην κουραζεσαι

η αιτία για το αεροβόλο λες να ήταν τα πρωτοσέλιδα ή μήπως το ότι αυτό το παιχνίδι έπρεπε να κερδηθεί οπωσδήποτε, οπότε επιστρατεύτηκε κάθε δυνατό μέσο;

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Ο Πρωταθλητής είχε εξώφυλλο την εικόνα του Ιησού Χριστού πριν τον αγώνα

κανενας δεν λεει πως δεν προκαλουν και οι 2 μεριες..ευστοχο το σχολιο σου

αλλα σου ξαναλεω πως οταν πας να παιξεις στο ναο του γαμια σου δεν ειναι και εξυπνη ιδεα να κανεις δηλωσεις περι 2-4 και απο κατω και να σκουζουν

σου θυμιζω πως την τελευταια φορα που βγηκε η πρασσινη και το ντερμπυ με πρωτοσελιδα πατηστε τους, αποψε πεφτει ο διορισμενος και το σημα μας κομμενο στη μεση.......θυμηθηκες???...την επομενη ημερα κουκλε η Ελλαδα αναρωτιοταν εαν επρεπε να μετρησει το γκολ του νουνιες επειδη η μπαλα μπηκε και βγηκε..και το σκορ ηταν επισης βαρυ

το συμπερασμα ειναι το εξης: οταν ξερεις πως θα φας πουτσα κρατα τα προσχηματα..πολυ απλα..εγω οσους φιλους βαζελους ειχα που το βλεπουν σωστα δεν τους ειπα κουβεντα..για τους υπολοιπους ομως η απαντηση ειναι μια

2-0

@georgebest δεν εχουμε ξαναμιλησει αλλα φιλαρακο ελπιζω να μην εννοεις πως εχασες λογω του αεροβολου..μην τρελαθουμε κιολας αρχηγε μου

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
@georgebest δεν εχουμε ξαναμιλησει αλλα φιλαρακο ελπιζω να μην εννοεις πως εχασες λογω του αεροβολου..μην τρελαθουμε κιολας αρχηγε μου

φίλε, διάβαζε τι γράφω και μιας και κάνεις τον κόπο και απαντάς, απάντα μου επί αυτού: δεν γράφω για την αιτία της ήττας, αλλά για την αιτία που χρησιμοποιήθηκε αεροβόλο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η αιτία για το αεροβόλο λες να ήταν τα πρωτοσέλιδα ή μήπως το ότι αυτό το παιχνίδι έπρεπε να κερδηθεί οπωσδήποτε, οπότε επιστρατεύτηκε κάθε δυνατό μέσο;
δεν νομίζω φιλαρακο να ειναι έτσι.
αυτό, αν ηταν, ήταν μαλακία ανεγκέφαλου.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
φίλε, διάβαζε τι γράφω και μιας και κάνεις τον κόπο και απαντάς, απάντα μου επί αυτού: δεν γράφω για την αιτία της ήττας, αλλά για την αιτία που χρησιμοποιήθηκε αεροβόλο

χρησιμοποιηθηκε απο μαλακισμενο μυαλο..δεν νομιζω να μπορουμε να μπουμε σε αυτη τη λογικη οσο και να προσπαθυησουμε..σου θυμιζω πως εχει γινει καρμπον το ιδιο με τον Μπαρλο στο ΟΑΚΑ..και δεν εγινε τιποτα..καθε στρατοπεδο κανει μαλακιες επαναλαμβανομενες..

δεν εχει νοημα να το συζηταμε απο τη στιγμη που δεν διαφαινεται λυση στο θεμα της βιας

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

το αεροβολο περαστηκε απο τους ανθρωπους ασφαλειας του καραισκακη.

ειπαμε σε αυτο το παιχνιδι,ετσι και ειχε μπει μπροστα στο σκορ ο παναθηναικος θα γινοταν ακομα περισσοτερα..

επρεπε να χασει.και αυτη η γραμμη ειχε περασει παντου.μεχρι τον τελευταιο χουλιγκανο και security.

αυτα που ειδαμε εκεινη την ημερα δεν ηταν απλα παραξενα,ντροπιαστικα.

ηταν τραγικα επικινδυνα..

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Σχετικά με τον Τζόρβα.

Στον Εισαγγελέα και να γίνει δικαστήριο.Και ας μιλήσει η δικαιοσύνη για το τι τελικά συνέβει.Αν έχει στοιχεία θα δικαιωθεί.

Αλλιώς και απο μπαζούκας να την έφαγε δεν δικαιούται να ομιλεί.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
το αεροβολο περαστηκε απο τους ανθρωπους ασφαλειας του καραισκακη.

ειπαμε σε αυτο το παιχνιδι,ετσι και ειχε μπει μπροστα στο σκορ ο παναθηναικος θα γινοταν ακομα περισσοτερα..

επρεπε να χασει.και αυτη η γραμμη ειχε περασει παντου.μεχρι τον τελευταιο χουλιγκανο και security.

κοψε το κλαψομουνιασμα μαρθα βουρτση και πες οτι εχασες στα ισια..μην μου λες μαλακιες..

δεκτο πως το αεροβολο, αν πραγματικα ειναι ετσι το συμβαν και δεν σκηνοθετησατε παλι κατι, ειναι εγκληματικο αλλα ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ απο το αποτελεσμα

μη λες μαλακιες και με νευριαζεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Μήπως έμεινες και speechless;
Κάνεις και τον ανήξερο.
Αυτά τα κάνουν και οι δικοί σου, αλλά αν δεν πάρουμε απόφαση όλοι οι φίλαθλοι να τα απομονώσουμε, στην πράξη όμως, όχι μόνο στα λόγια, τότε δε βρίσκεται λύση με τιμωρίες (άγνωστη λέξη στην Ελλάδα)

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
μπορει να ταν κι ετσι..

ε οχι ρε πουστη μου.

ουτε να το παραδεχτουνε δεν εχουνε την ντομπροσυνη..

μεγαλε επειδ αρχισες να μου τη δινεις,

μας πρηζεις το πουτσο τοση ωρα για ενα θεμα που ΟΛΟΙ καταδικαζουμε

ΕΧΑΣΕΣ και μεχρι το επομενο τσιμπουκωμα κλεισε τη τρυπα σου

μαλακα βαζελε

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66