Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααχαχχαχαχαχαχα.....
που'σαι δωρητρια????
ελα να μας τα ξαναπεις για τα τουφεκια και τα οπλα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα ρθει μετά τη δίωξη να μας μιλήσει για το αντιολυμπιακό μένος της αθλητικής κοινωνίας της ελλάδας.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ηρεμα ψυχαρα μου περσοναρα μου
θα τους παρω στον ΝΑΟ
και παλι πρωτο μαγκα θα σε κανω
τωρα που τακιμιασαμε
:smitten:

αδερφέ το τι κάνουν οι άλλοι για να κερδίσουν το γάβρο δε με αφορά.

αυτά είναι για αδερφές αυνανιόλες.

εγώ είπα ότι για μένα ο βάζελας φέτος τελείωσε μετά το παίγνιο του Καραισκάκη.
και δεν αλλάζει αυτό.....
το 04 πήρε ντάμπλ ο εβραίος με ένα τρίψωλο από δω μέχρι την Κύπρο που παίζει τώρα ο Μιχαλάκης.
και έμειναν οι κλαψομούνες να μιλάνε για δούρειο...
φέτος δεν υπάρχει τίποτα ανάλογο...
έαν κερδίζουν με 4-0 στη ρεβάνς το συζητάμε πράγμα απίθανο βέβαια με αυτές τις αδερφές μπαλλαρίνες.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
ωραια!!! τωραααα να δω τι θα κανουνε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κυριε οπλουργε ελα να σε χτυπησω με οτι τυπο αεροβολου θελεις απο αποσταση και θα δουμε αν θα σου αφησει σημαδια απο κουνουπι  :jerking: :jerking:
αν χασουν την δυναμη τους δεν θα κανουν και μελανια
δες τις φωτο απο το οακα πως ειναι το σημαδι απο αεροβολο
μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τα πιστολια-αεροβολα γιατι θεωρω απιθανο να περασε μεγαλο,ειναι η με ελατηριο(που δεν φτανουν ουτε να ακουμπησουν σε τετοιες αποστασεις)και αυτα με τις αμπουλες που εχουν δυναμη στις πρωτες 5 βολες
παλι ομως η αποσταση ειναι τετοια που δυσκολα να αφησουν σημαδι
σε περιπτωση που περασουμε σε αεροβολα-τουφεκια εκει μπορει να γινει ζημια(αν ειναι δυνατο),απο το να τον διαπερασει μεχρι να του κανει μια μελανια σε σχημα γροθιας ακριβως οπως δειχνει στις φωτο του λινκ που εβαλα
αν το τουφεκι εχει κανα ελατηριο της πουτσας δεν του κανει τιποτα
εχω φαει απο 7-8 μ με ενα τετοιο στο στηθος και απλα με πονεσε τα ρουχα δεν αφησαν να γινει ζημια
οι παπαριες που γραφεις αλλα δειχνουν...
αφου λοιπoν εχεις 3 αεροβολα θα ξερεις οτι αναλογα με τον τυπο του Αεροβολου αλλαζει και το ειδος του χτυπηματος και κατα συνεπεια,to αποτελεσμα που προκαλλει..
αλλες συνεπειες προκαλλει ενα με ελατηριο,αλλες ενα με προσυμπιεσμενο αερα και αλλες ενα με co2....
επισης η αποσταση και ο αερας παιζουν ρολο στη βολη..
μεθαυριο θα βγει η γνωματευση...[size=15pt]μη συνεχιζεις γιατι θα εκτεθεις..[/size]
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
ανελυσα παρακατω αν δεν καταλαβες τι να πω?ισως φταιει το κομπλεξ σου απο τον ολυμπιακο που συμπεριφερεσαι τοσο μαλακισμενα και προβοκατορικα
σας εχει γαμησει τις ζωες ο κοκκαλης 13 χρονια και το κομπλεξ απο την μπαλλιτσα εξαπλωνεται σε ολες τις παραμετρους της ζωης σας
αντε γαμησου τωρα κωλο τουρκε κομπλεξικε
:2funny: :2funny: :2funny: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αδερφέ το τι κάνουν οι άλλοι για να κερδίσουν το γάβρο δε με αφορά.

αυτά είναι για αδερφές αυνανιόλες.

εγώ είπα ότι για μένα ο βάζελας φέτος τελείωσε μετά το παίγνιο του Καραισκάκη.
και δεν αλλάζει αυτό.....
το 04 πήρε ντάμπλ ο εβραίος με ένα τρίψωλο από δω μέχρι την Κύπρο που παίζει τώρα ο Μιχαλάκης.
και έμειναν οι κλαψομούνες να μιλάνε για δούρειο...
φέτος δεν υπάρχει τίποτα ανάλογο...
έαν κερδίζουν με 4-0 στη ρεβάνς το συζητάμε πράγμα απίθανο βέβαια με αυτές τις αδερφές μπαλλαρίνες.
κατσε ρε περσονα
υποτιθεται οτι εχεις παιξει και μπαλα ρε γαμωτο....
γιατι την καις την ομαδα σου οπως τοτε που διαλυσατε εν μια νυκτη την ομαδαρα εκεινη που καταποντιστηκε στην ριζουπολη
δεν περιμενα απο σενα συγκεκριμενα τετοια μικροπολιτικη συμπεριφορα.....
δηλαδη ρε περσονα αν παρεις κουπα χωρις να νικησεις τον γαυρο σε χαλαει :huh: :huh: :huh:
αφου στα ματς με τους μικρους εχεις δειξει μεγαλυτερη σταθεροτητα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αντε παλι...
φιλε εχεις πεταξει κροτιδα στη ζωη σου???
αλλο οι στρακαστρουκες και αλλο οι μεφιστο οι μαυρες που στην καλυτερη σου κανουν εγκαυμα δευτερου βαθμου!!!
Ημαρτον ο καθε ασχετος..
που σημαίνει φαντάζομαι πως εσύ έχεις πετάξει;;;
είσαι περήφανος φαντάζομαι, έτσι;;
όταν η ΟΥΕΦΑ απαγορεύει τις κροτίδες ΟΛΕΣ οι ελληνικές ομάδες και οι παράγοντες και οι "φίλαθλοι" = οπαδοί απαντάνε: μα και τις κροτίδες τις άκακες;;;
έτσι είναι...σε ένα κράτος που δεν σέβεται κανείς τους νόμους, ΟΥΤΕ καν εκείνοι που πρέπει να τους επιβάλλουνε και να τιμωρούν αυτούς που τους παραβιάζουν, αυτά θα ακούμε ΠΑΝΤΑ.

Αλλά για εξηγείστε μου. Αυτό το γενικό πλάνο, η γενική θεώρηση είναι ένα πράγμα, είναι άλλο όμως να θέλουμε πάντα η κάθαρση να ξεκινάει και να σταματάει στην πλάτη μόνο μιας ομάδας. Δεν είδα κανέναν από τους παναθηναϊκούς να κόπτονται όταν τα αντίστοιχα γινόντουσαν στα δικά τους γήπεδα ΚΑΙ είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος, πως όταν ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝΕ με μαθηματική ακρίβεια ΠΑΛΙ στα δικά τους γήπεδα, θα απαντάνε: και στο καραϊσκάκη τέτοια γινόντουσαν και όλα θα είναι μέλι γάλα...
για να μη συζητήσω το γεγονός πως την ώρα που λέμε για το αεροβόλο (ασχέτως που το θεωρώ απίστευτη μπαρούφα και μαλακία) έρχεται και ποστάρει ο άλλος επεισόδια και λέει κιόλας πως οι μεν τρέχουνε τους δε κλπ...

Ρε περσόνα, εδώ θα ξεκινήσει να βρίσκεται το μυαλό; Το μυαλό θα πρέπει να βρεθεί στους νομοθέτες πρώτα και να σταματήσει η πιπιλα της αναστολής στις ποινές.

Και για να μην τα ξαναλέμε....ΔΕΝ αποτελεί μαγκιά να τα βάζουνε 200 με εκατό ούτε 10 με 3 ούτε τίποτα άλλο. Οι μαγκιές μέσα από τον όχλο είναι απλές πουστιές...τίποτα παραπάνω.
Για οποιαδήποτε ομάδα.
Και είναι πουστιές που κοστίζουνε ζωές.

Κατά τα άλλα....οι παναθηναϊκοί ας κλάψουνε ακόμα λίγο για το αεροβόλο που δεν υπήρχε παρά μόνο στη φαντασία τους. Δεν μας χαλάει να μην βλέπουνε ακόμα τα αγωνιστικά τους χάλια.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
ρε παιδιά ο Πατέρας βγήκε πρόεδρας της Super League...το Μαϊο θα έρθει στον ΝΑΟ να μας απονείμει την κούπα ή θα πει πως υπάρχουν αεροβόλα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ως πρόεδρας της ΣΛ,  για να δούμε τι θα πει μόλις πέσουνε κροτίδες και λοιπά αντικείμενα στο ΟΑΚΑ.
Γιατί και εκεί θα πέσουνε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κατσε ρε περσονα
υποτιθεται οτι εχεις παιξει και μπαλα ρε γαμωτο....
γιατι την καις την ομαδα σου οπως τοτε που διαλυσατε εν μια νυκτη την ομαδαρα εκεινη που καταποντιστηκε στην ριζουπολη
δεν περιμενα απο σενα συγκεκριμενα τετοια μικροπολιτικη συμπεριφορα.....
δηλαδη ρε περσονα αν παρεις κουπα χωρις να νικησεις τον γαυρο σε χαλαει :huh: :huh: :huh:
αφου στα ματς με τους μικρους εχεις δειξει μεγαλυτερη σταθεροτητα

το θέμα είναι απλό........

έχεις αναγάγει από μόνος σου ένα ντέρμπυ σε σταθμό πρωταθλήματος...
θα σας γαμήσουμε η διοίκηση θα σας γαμήσουμε ο Σισέ θα σας γαμήσουμε οι παίκτες.
και ποιό το αποτέλεσμα;
πας στο καραισκάκη και χάνεις με κάτω τα σώβρακα......

δε με απασχολεί να χάσεις και 3 και 4-0 αρκεί να ματώσεις.

κατά συνέπεια ο τρόπος με χαλάει.

θα στο πω απλά....
πιο τσαμπουκά έχω αντιμετωπίσει σε ερασιτεχνικά παρά από τις μπαλλαρίνες με τα πράσινα.....
έμπα μέσα πάιξε ότι μπορείς πάρε και κόκκινες......τελείωσε με 8 αλλα δείξε ότι σε ενδιαφέρει.....

ψάξε βρες σε παρακαλώ ΠΟΣΕΣ κίτρινες πήραν βάζελοι στο ντέρμπυ, πόσες γάβροι και θα καταλάβεις τι εννοάω....

δεν είναι θέμα χαμένου παιγνίου αλλά του τρόπου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ως πρόεδρας της ΣΛ,  για να δούμε τι θα πει μόλις πέσουνε κροτίδες και λοιπά αντικείμενα στο ΟΑΚΑ.
Γιατί και εκεί θα πέσουνε.
στη φαντασια σου θα πεσουνε και εκει ρε...ξερεις εσυ. :rolleyes:
οι παναθηναϊκοί ας κλάψουνε ακόμα λίγο για το αεροβόλο που δεν υπήρχε παρά μόνο στη φαντασία τους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στη φαντασια σου θα πεσουνε και εκει ρε...ξερεις εσυ. :rolleyes:
λυπάμαι που δεν πείθομαι από τη λογική του "άφθαρτου" Τζόρβα για χάρη σου.

Εσύ που πας στα ματς και ρίχνεις κροτίδες προφανώς ξέρεις καλύτερα αν θα πέσουνε και στο ΟΑΚΑ ή όχι.

Εγω άλλωστε το δηλώνω...είμαι προπονητής του καναπέ.
και χέστης...δεν πάω να παίξω τη ζωούλα μου κορώνα γράμματα σε κανένα γήπεδο εδώ και αρκετά χρόνια. Προτιμώ να βγάζω χρήματα από τις ομαδούλες μας όποτε τυχαίνει.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
λυπάμαι που δεν πείθομαι από τη λογική του "άφθαρτου" Τζόρβα για χάρη σου.
διαβασε τις προηγουμενες σελιδες του θρεντ γιατι εκτιθεσαι...
αποδεδειγμενα υπηρχε αεροβολο στο γηπεδο,καθως συμφωνα με εκθεση ιατροδικαστη τα σημαδια στην πλατη του ηταν τα αναλογα...

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κατά τα άλλα....οι παναθηναϊκοί ας κλάψουνε ακόμα λίγο για το αεροβόλο που δεν υπήρχε παρά μόνο στη φαντασία τους. Δεν μας χαλάει να μην βλέπουνε ακόμα τα αγωνιστικά τους χάλια.

εχεις ενα δικιο παντως....βγηκαν δυο επιστημονες του κωλου-ιατροδικαστες, που πηραν εδρα στο πανεπιστημιο με βυσμα, κ ειπαν οτι ηταν αεροβολο....που πατε ρε καραμητροι με τετοιες διαγνωσεις, εδω οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιστημονες της 7 λενε οτι ηταν καβλοσπυρα....χαιρετισματα...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αδιάβαστο σε πιάνω...

Ο Περσόνας είναι και του αλωνιού και του σαλονιού... :cool2: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

με κολλητο τον moderator γαμάνε και οι πουθεναδες αμα θέλουνε..

αστο καλυτερα.αλλιως παιζεται το παιχνιδι.  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχεις ενα δικιο παντως....βγηκαν δυο επιστημονες του κωλου-ιατροδικαστες, που πηραν εδρα στο πανεπιστημιο με βυσμα, κ ειπαν οτι ηταν αεροβολο....που πατε ρε καραμητροι με τετοιες διαγνωσεις, εδω οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιστημονες της 7 λενε οτι ηταν καβλοσπυρα....χαιρετισματα...

διαβασε τις προηγουμενες σελιδες του θρεντ γιατι εκτιθεσαι...
αποδεδειγμενα υπηρχε αεροβολο στο γηπεδο,καθως συμφωνα με εκθεση ιατροδικαστη τα σημαδια στην πλατη του ηταν τα αναλογα...
να διαβάζετε σωστά.
η έκθεση λέει πως είχε όντως σημάδια από αεροβόλο και πως ήταν πρόσφατα.
Δεν λέει πουθενά πως υπήρχε αεροβόλο στο Καραϊσκάκη ή πως τα απέκτησε την ώρα του αγώνα.

και τέλος πάντων , είναι εύκολη λύση να κολλάτε όπου θέλετε στα γραφόμενα του άλλου.
Εγώ εξακολουθώ να μην το πιστεύω, τι  να κάνουμε δηλαδή;

Αποφασίστε εσείς πρώτα τι ομάδα είστε (προς οπλοφόρο) γιατί μας τα πρήζετε διαρκώς για τις άλλες ομάδες παρά για το δικό σας συνοθύλευμα και αποφασίστε επίσης πως δεν είναι παρθενογένεση αυτό το γεγονός αλλά συνέχεια πολλών περιστατικών σε ΟΛΕΣ τις ομάδες και όλες τις κατηγορίες.

ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο hitman21 ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΧΤΙΡΙΖΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Μαθε να φέρεσαι με σεβασμό πρώτα εκεί που πηγαίνεις εσύ και μετά να καταδικάζεις όλους τους άλλους για τις ίδιες μαλακίες που κάνεις και εσύ.

ΗΛΙΘΙΕ
το θέμα είναι αν υπήρχε το αεροβόλο ρε μαλάκα ή αν θα ξανασυμβεί;
αποφάσισε αν θα μιλάς ποδοσφαιρικά ή εξωαγωνιστικά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλώς τον προφέσορα... :rockon: :rockon: :rockon:

Και μη μου κλείνεις εμένα το μάτι ντιντή... :s&m_1:
ντροπή...ακούς εκεί ..ντιντής το παιδί...απλά του αρέσει να του τον ακουμπάνε λίγο με το δάχτυλο...

by the way...βρίσκομαι στην πόλη σου μίστερ τώρα που γράφω :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom