hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα......να διαβάζετε σωστά.
η έκθεση λέει πως είχε όντως σημάδια από αεροβόλο και πως ήταν πρόσφατα.
Δεν λέει πουθενά πως υπήρχε αεροβόλο στο Καραϊσκάκη ή πως τα απέκτησε την ώρα του αγώνα.
και τέλος πάντων , είναι εύκολη λύση να κολλάτε όπου θέλετε στα γραφόμενα του άλλου.
Εγώ εξακολουθώ να μην το πιστεύω, τι να κάνουμε δηλαδή;
Αποφασίστε εσείς πρώτα τι ομάδα είστε (προς οπλοφόρο) γιατί μας τα πρήζετε διαρκώς για τις άλλες ομάδες παρά για το δικό σας συνοθύλευμα και αποφασίστε επίσης πως δεν είναι παρθενογένεση αυτό το γεγονός αλλά συνέχεια πολλών περιστατικών σε ΟΛΕΣ τις ομάδες και όλες τις κατηγορίες.
ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο hitman21 ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΧΤΙΡΙΖΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Μαθε να φέρεσαι με σεβασμό πρώτα εκεί που πηγαίνεις εσύ και μετά να καταδικάζεις όλους τους άλλους για τις ίδιες μαλακίες που κάνεις και εσύ.
ΗΛΙΘΙΕ
το θέμα είναι αν υπήρχε το αεροβόλο ρε μαλάκα ή αν θα ξανασυμβεί;
αποφάσισε αν θα μιλάς ποδοσφαιρικά ή εξωαγωνιστικά.
εισαι τελειως ζωο ρε.......
1)βρες μου ενα ποστ που λεω οτι πεταω κροτιδες ή ριχνω με αεροβολα στα γηπεδα........
το γεγονος οτι ξερω 5 πραγματα παει να πει οτι τα εμαθα στο γηπεδο???????
2)τα σημαδια κατ'εσε δεν συνεπαγονται υπαρξη οπλου στο γηπεδο...Θα ειχε πλακα,με συγχωρειτε,ενδιαφερον ηθελα να γραψω,να μας δωσεις μια πιθανη εξηγηση.........
3)αρχιμαλακα,για τελειωνω,το θεμα ειναι να μην ξαναγινει τιποτα αναλογο πουθενα...Ο μονος τροπος για να αποφευχθουν τετοια φαινομενα ειναι οι βαριες τιμωριες των θυτων...Οχι τα προστημα 50 χιλιαδων....Οχι το κουρελιασμα ιατρικων γνωματευσεων κατα το δοκουν....
Καλη διασκεδαση στο β' γυρο........