Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
να διαβάζετε σωστά.
η έκθεση λέει πως είχε όντως σημάδια από αεροβόλο και πως ήταν πρόσφατα.
Δεν λέει πουθενά πως υπήρχε αεροβόλο στο Καραϊσκάκη ή πως τα απέκτησε την ώρα του αγώνα.

και τέλος πάντων , είναι εύκολη λύση να κολλάτε όπου θέλετε στα γραφόμενα του άλλου.
Εγώ εξακολουθώ να μην το πιστεύω, τι  να κάνουμε δηλαδή;

Αποφασίστε εσείς πρώτα τι ομάδα είστε (προς οπλοφόρο) γιατί μας τα πρήζετε διαρκώς για τις άλλες ομάδες παρά για το δικό σας συνοθύλευμα και αποφασίστε επίσης πως δεν είναι παρθενογένεση αυτό το γεγονός αλλά συνέχεια πολλών περιστατικών σε ΟΛΕΣ τις ομάδες και όλες τις κατηγορίες.

ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο hitman21 ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΧΤΙΡΙΖΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Μαθε να φέρεσαι με σεβασμό πρώτα εκεί που πηγαίνεις εσύ και μετά να καταδικάζεις όλους τους άλλους για τις ίδιες μαλακίες που κάνεις και εσύ.

ΗΛΙΘΙΕ
το θέμα είναι αν υπήρχε το αεροβόλο ρε μαλάκα ή αν θα ξανασυμβεί;
αποφάσισε αν θα μιλάς ποδοσφαιρικά ή εξωαγωνιστικά.
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα......
εισαι τελειως ζωο ρε.......
1)βρες μου ενα ποστ που λεω οτι πεταω κροτιδες ή ριχνω με αεροβολα στα γηπεδα........
το γεγονος οτι ξερω 5 πραγματα παει να πει οτι τα εμαθα στο γηπεδο???????
2)τα σημαδια κατ'εσε δεν συνεπαγονται υπαρξη οπλου στο γηπεδο...Θα ειχε πλακα,με συγχωρειτε,ενδιαφερον ηθελα να γραψω,να μας δωσεις μια πιθανη εξηγηση.........
3)αρχιμαλακα,για τελειωνω,το θεμα ειναι να μην ξαναγινει τιποτα αναλογο πουθενα...Ο μονος τροπος για να αποφευχθουν τετοια  φαινομενα ειναι οι βαριες τιμωριες των θυτων...Οχι τα προστημα 50 χιλιαδων....Οχι το κουρελιασμα ιατρικων γνωματευσεων κατα το δοκουν....
Καλη διασκεδαση στο β' γυρο........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα......
εισαι τελειως ζωο ρε.......
1)βρες μου ενα ποστ που λεω οτι πεταω κροτιδες ή ριχνω με αεροβολα στα γηπεδα........
το γεγονος οτι ξερω 5 πραγματα παει να πει οτι τα εμαθα στο γηπεδο???????
2)τα σημαδια κατ'εσε δεν συνεπαγονται υπαρξη οπλου στο γηπεδο...Θα ειχε πλακα,με συγχωρειτε,ενδιαφερον ηθελα να γραψω,να μας δωσεις μια πιθανη εξηγηση.........
3)αρχιμαλακα,για τελειωνω,το θεμα ειναι να μην ξαναγινει τιποτα αναλογο πουθενα...Ο μονος τροπος για να αποφευχθουν τετοια  φαινομενα ειναι οι βαριες τιμωριες των θυτων...Οχι τα προστημα 50 χιλιαδων....Οχι το κουρελιασμα ιατρικων γνωματευσεων κατα το δοκουν....
Καλη διασκεδαση στο β' γυρο........
είπα πως σε γράφω στα αρχίδια μου.
1. Ποστάρισμά σου εχθές 14:18. Παραδέχεσαι εμμέσως πως εσύ έχεις ρίξει κροτίδες. Και άρα ξέρεις. Οι υπόλοιποι που δεν έχουνε ρίξει δεν ξέρουνε. το έχω παραθέσιε και στην ίδια σελίδα που γράφουμε εδώ....
2. και αυτό έχει ξαναγραφεί. μπορεί να έπαιξε την προηγούμενη paintball, δεν με ενδιαφέρει πώς τα απέκτησε αν δεν τα απέκτησε στο ματς. Αν τα απέκτησε στο ματς, τότε θεωρώ αδιανόητο να μην έχει βρεθεί ΕΝΑΣ έστω μαλάκας που να μην ζητήσει να βρεθούν τα σκάγια δίπλα στο τέρμα την ιδια μέρα. Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.
3. Συμφωνώ...το είπα πιο πριν πως πρέπει να σταματήσουνε οι αναστολές στις ποινές και να φάνε ποινές για έτη και έτη. Αλλά όλα αυτά όχι μόνο οταν γίνονται με τον ολυμπιακό...αλλά με όλες τις ομάδες! όχι να τα ξεχνάμε αυτά στο ΟΑΚΑ ή σε άλλα γήπεδα.
4. η διασκέδαση εννοείς όταν θα έρθεις εσύ στο Καραϊσκάκη;;; Ή μήπως άλλαξες πάλι ομάδα;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ντροπή...ακούς εκεί ..ντιντής το παιδί...απλά του αρέσει να του τον ακουμπάνε λίγο με το δάχτυλο...

by the way...βρίσκομαι στην πόλη σου μίστερ τώρα που γράφω :)
Ποιος καλός άνεμος σ'εφερε στα μέρη μας???

Μη μου πείς μόνο ότι πήγαινες στην Ξάνθη και χάθηκες στην Εγνατία και ξαφνικά βρέθηκες στα Γιάννενα... :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οχι ρε μαλακα...για σκ απλά ...
και τώρα είμαι ξενοδοχείο...και κωλοβαράω διαβάζοντας

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
οχι ρε μαλακα...για σκ απλά ...
και τώρα είμαι ξενοδοχείο...και κωλοβαράω διαβάζοντας
Ρε παπάρα ήρθες στα Γιάννενα για Σ/Κ και κάθεσαι στο μπου και μαλώνεις με τον χιτ...???? :think:

Τράβα ρε στο κάστρο στο Ιτς Καλέ να πιείς κανα τσιπουράκι δίπλα στο τζαμί,στο σπήλαιο του Περάματος,κανα Ζαγόρι ή κανα Μέτσοβο να φας κανα λαχταριστό κοντοσούβλι στα 5Φ που είναι και μισή ωρίτσα με το αυτοκίνητο... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Αν ήθελες να ψωλάρεις καθόσουν και στο σπίτι σου που λέει ο λόγος...εκτός αν κάνει κούρα το χαλόνι για το βράδυ... :grin:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τζόρβας: "Μίλησε η δικαιοσύνη"

Δικαιωμένος νιώθει ο Αλέξανδρος Τζόρβας μετά την έκθεση της ιατροδικαστού, Δήμητρας Τσακρή, η οποία επιβεβαίωσε ότι τα τραύματα στην πλάτη του προέρχονται από αεροβόλο όπλο.
Τζόρβας: "Μίλησε η δικαιοσύνη"Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίας Αφρικής, τόνισε ότι πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα όσα είχε καταγγέλει μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Τι να πω εγώ; Μίλησε η δικαιοσύνη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο" είπε ο πορτιέρο του Τριφυλλιού στην εφημερίδα.

δικαιωθηκε ο τζορβας. 0 αγωνιστικες ομως η τιμωρια για ολυμπιακο.

και το σημαντικοτερο. ο τεν κατε παραμενει στην ομαδα για να συνεχιζει να την κανει μπουρδελο..

ηττηθηκαν οι νεοι σημερα απο ατρομητο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε παπάρα ήρθες στα Γιάννενα για Σ/Κ και κάθεσαι στο μπου και μαλώνεις με τον χιτ...???? :think:

Τράβα ρε στο κάστρο στο Ιτς Καλέ να πιείς κανα τσιπουράκι δίπλα στο τζαμί,στο σπήλαιο του Περάματος,κανα Ζαγόρι ή κανα Μέτσοβο να φας κανα λαχταριστό κοντοσούβλι στα 5Φ που είναι και μισή ωρίτσα με το αυτοκίνητο... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Αν ήθελες να ψωλάρεις καθόσουν και στο σπίτι σου που λέει ο λόγος...εκτός αν κάνει κούρα το χαλόνι για το βράδυ... :grin:
χθες ήμουνα στη Σκάλα
το βράδυ θα ξαναβγω. περιμένω τη γυναίκα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αμα θες παμε καφε αυριο το πρωι, θα έχω λίγο χρόνο σχετικά νωρίς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλώς τον προφέσορα... :rockon: :rockon: :rockon:

Και μη μου κλείνεις εμένα το μάτι ντιντή... :s&m_1:

ακόμα να καταλάβει ο πουστροφέσσορας της παιδαγωγικής ότι εγώ, ο πλέ, τα μοντέρια και ο αντισθένης είμεθα το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικά νικς και σπάμε πλάκα με τους αυνανιόληδες....

παρά ταύτα χωρίς αιδώ και τσίπα συνεχίζει να γράφει προσπαθώντας να αποκτήσει προσωπικότητα εδώ μέσα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χθες ήμουνα στη Σκάλα
το βράδυ θα ξαναβγω. περιμένω τη γυναίκα.

στην ιχθυόσκαλα όταν κατέβεις πειραιά θα μου πεις να σε στείλω για ααα ψάρι.....
αααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχααχα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ακόμα να καταλάβει ο πουστροφέσσορας της παιδαγωγικής ότι εγώ, ο πλέ, τα μοντέρια και ο αντισθένης είμεθα το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικά νικς και σπάμε πλάκα με τους αυνανιόληδες....

παρά ταύτα χωρίς αιδώ και τσίπα συνεχίζει να γράφει προσπαθώντας να αποκτήσει προσωπικότητα εδώ μέσα.

ειδικα το τελευταιο...το πετυχες.. στο μυαλο μου μεσα εισαι :2funny:

ασε ρε κουραδομαγκα..  εσυ ακομα γραφεις στο thread του βαζελου 1 βδομαδα μετα τις κωλοτουμπες σου τοτε.τα ξεχασες??

θα μιλησεις εσυ για αιδώ..  γίδα.

γραφε καλυτερα εδω,στο γαυροthread που εχεις και κολληταρια.. το τουρκολιμανο αλλωστε ειναι η γειτονια σου. :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αμα θες παμε καφε αυριο το πρωι, θα έχω λίγο χρόνο σχετικά νωρίς
Σημερα δεν θα τον δεις τον αγώνα?θα πέσεις για τούφιγκ???

Αυριο θα έχουμε οικογειακή συγκέντρωση,γιατί έχουμε ονομαστικές εορτές,με ψήσιμο κ.λ.π. και στο καπάκι με τα παϊδάκια στο στόμα γήπεδο γιατί παίζουμε στις 14.30... :tickedoff: :grin:

Εσύ τι ώρα εννοάς πρωϊ??? :rolleyes:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σημερα δεν θα τον δεις τον αγώνα?θα πέσεις για τούφιγκ???

Αυριο θα έχουμε οικογειακή συγκέντρωση,γιατί έχουμε ονομαστικές εορτές,με ψήσιμο κ.λ.π. και στο καπάκι με τα παϊδάκια στο στόμα γήπεδο γιατί παίζουμε στις 14.30... :tickedoff: :grin:

Εσύ τι ώρα εννοάς πρωϊ??? :rolleyes:
θα το δω το ματσάκι...αλλα σκεφτόμουνα να το δω στο δωμάτιο. Αν έχεις καλύτερη ιδέα, πμ.
Αύριο έλεγα κατά τις 10-10:30

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειδικα το τελευταιο...το πετυχες.. στο μυαλο μου μεσα εισαι :2funny:

ασε ρε κουραδομαγκα..  εσυ ακομα γραφεις στο thread του βαζελου 1 βδομαδα μετα τις κωλοτουμπες σου τοτε.τα ξεχασες??

θα μιλησεις εσυ για αιδώ..  γίδα.

γραφε καλυτερα εδω,στο γαυροthread που εχεις και κολληταρια.. το τουρκολιμανο αλλωστε ειναι η γειτονια σου. :2funny:

πούτσα θα τρώς μόνο στο βαζελοθρεντ..
εδώ σε χύνουν ολοι οι δικοί μου......
όταν τελειώσεις το μεταπτυχιακό των πουσταράδων έλα να μας το δείξεις με καμάρι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στην ιχθυόσκαλα όταν κατέβεις πειραιά θα μου πεις να σε στείλω για ααα ψάρι.....
αααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχααχα
εσύ να εμφανίζεσαι όταν κλείνεις ραντεβού...
τα υπόλοιπα άστα, είναι ψόφια
χαχαχαχαχαχαχαχααχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ να εμφανίζεσαι όταν κλείνεις ραντεβού...
τα υπόλοιπα άστα, είναι ψόφια
χαχαχαχαχαχαχαχααχα

και συ να μην κλείνεις ραντεβού ως σιτιτουρίστρια.

ααααααααααααχχαχαχααχαχχαχααχχαχααχαχχαχαχαχααχαχα

γειά σας ήρθα σήμερα να με γαμήσετε μέχρι να φύγω....σήμερα
αααααααααααααααααχχααχχχααχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και συ να μην κλείνεις ραντεβού ως σιτιτουρίστρια.

ααααααααααααχχαχαχααχαχχαχααχχαχααχαχχαχαχαχααχαχα

γειά σας ήρθα σήμερα να με γαμήσετε μέχρι να φύγω....σήμερα
αααααααααααααααααχχααχχχααχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχα
καλά...σε έπιασε η μαλακία...ένα μήνα πριν στο είπα πως θα έρθω μόνο για 2 μέρες...
δεν φτάνει που ήρθα, δεν φτάνει που σε πήρα και τηλέφωνο, μου τη λες και από πάνω;
να κάνεις καλύτερο time management την επόμενη φορά παπάρα...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
εμένα πάντως μου φτάνουνε 2 μέρες για να σε γαμήσω...
αν εσύ χρειάζεσαι βδομάδα για να σου σηκωθεί, πες μου να σου φέρνω βιάγκρα την άλλη φορά...χαχαχαχ
δεν είναι ανάγκη να κρύβεσαι
χαχαχαχαχαχα

τέσπα, άλλαξε θε΄μα, είμαστε εκτός θεματολογίας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom