Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πες και για τον Κοβέτσεβιτς που τον δείχνουν κάτι βιντεάκια να φιλάει συμπαίκτη στα χείλη σε πανηγυρισμό ή να πιάνει τον κώλο αλλουνού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ααααααααχαχαχαχαααχ....
πανω στη <<ΘΕΡΜΗ>> του αγωνα εγινε αυτο ρε..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
πες και για τον Κοβέτσεβιτς που τον δείχνουν κάτι βιντεάκια να φιλάει συμπαίκτη στα χείλη σε πανηγυρισμό ή να πιάνει τον κώλο αλλουνού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πες τα εσύ σε αυτούς που λένε ότι είναι καλύτερος του Μητρογκόλ.
Δεν τα έκανε πάντως όταν ήταν στον Ολυμπιακό αυτά (θυμάμαι καλά;  :think:). Εδώ γίνονται άντρες όλοι, στον κώλο βαζελοχανούμισων.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
βαριέμαι να σε γαμάω παντού και πάντα... μέσα έξω.. μπροστά και πίσω.... όπου σε βρω.
ελπίζω να μην αυτοκτονήσεις διαβάζοντας τις μαλακίες σου.... σε θέλουμε για να έχουμε κάποιον μαλάκα να δουλεύουμε εδώ μέσα.
:uglystupid:

αυτο που διαπιστωνει κανεις ειναι οτι εχεις πολυ ελευθερο χρονο.

φοιτητακος εισαι? ανεργος? η εχεις ψιλικατζιδικο? :2funny:

δυστηχως δεν εχω το χρονο για να σε παρω στα σοβαρα. οχι οτι αν ειχα ,

δεν θα τον διεθετα αλλου. ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

δυστηχως δεν εχω το χρονο για να σε παρω στα σοβαρα. οχι οτι αν ειχα ,

δεν θα τον διεθετα αλλου. ;)
μου αρέσει που το παίζεις και πολυάσχολος τώρα εκτός από πολυ-μαλάκας.
ταλαντεύεσαι μία στη μία μεριά και μία στην άλλη για να βγεις από πάνω.. αλλά και πάλι αγωνιστικά ή όχι από κάτω είσαι...

για ζώα έχω πολύ ελεύθερο χρόνο... άλλωστε και με το development/programming που ασχολούμαι σε Linux/Unix έχω πολλά χιλιόμετρα στο Internet, δεν έχω Internet για να το παίζω μάγκας.

κάτσε να τον φας και οθωμανικά σήμερα να δούμε αν και αυτή η πούτσα θα σου κλείσει το στόμα.
ελπίζω να γεμίσει κάποτε η σούφρα σου από πούτσες μπας και καταλάβεις πόσο ρεζίλι ομάδα έχεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Ενώ για εσένα δημόσιε υπάλληλε ο ελεύθερος χρόνος είναι άγνωστη λέξη  :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
καταλαβα. φοιτητακος και αεργος..  :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΑ? Κρατάει χροοοοοοονια αυτή η κολόνια....
strakia.jpg

:pipa3:

α, γι' αυτό φέρατε τον Ντάρκο; μιας και είχε κάποτε ο ΠΑΟ παίχτη αδερφή, ζηλέψατε και είπατε να πάρετε κι εσείς έναν; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πες τα εσύ σε αυτούς που λένε ότι είναι καλύτερος του Μητρογκόλ.
Δεν τα έκανε πάντως όταν ήταν στον Ολυμπιακό αυτά (θυμάμαι καλά;  :think:). Εδώ γίνονται άντρες όλοι, στον κώλο βαζελοχανούμισων.

τι παπαριές γράφεις μωρέ; τι σχέση έχουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις με την ποδοσφαιρική αξία; δηλαδή αν κάποιος είναι πούστης, με το που θα βάλει γκολ στον ΠΑΟ ξεπουστεύει; και τι σημασία έχει αν τα έκανε πριν ή μετά; και πριν από 20 χρόνια αν τον έχεις φάει, η ρετσινιά τού πούστη μια ζωή σου μένει

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι παπαριές γράφεις μωρέ; τι σχέση έχουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις με την ποδοσφαιρική αξία; δηλαδή αν κάποιος είναι πούστης, με το που θα βάλει γκολ στον ΠΑΟ ξεπουστεύει; και τι σημασία έχει αν τα έκανε πριν ή μετά; και πριν από 20 χρόνια αν τον έχεις φάει, η ρετσινιά τού πούστη μια ζωή σου μένει
ποσο μαλλον αν τον τρως απο κυριακη μεχρι πεμπτη συνεχομενα  :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ποσο μαλλον αν τον τρως απο κυριακη μεχρι πεμπτη συνεχομενα  :2funny: :2funny:

ωχχχχ, αυτός για τον οποίο μιλάμε τον τρώει από Κυριακή μέχρι Πέμπτη συνεχόμενα; γι' αυτό παραλίγο να πάει από καρδιά λες;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ωχχχχ, αυτός για τον οποίο μιλάμε τον τρώει από Κυριακή μέχρι Πέμπτη συνεχόμενα; γι' αυτό παραλίγο να πάει από καρδιά λες;
πολυ εμπνευσμενο χιουμορ,εχω παθει πλακα
που παιζεις να ερθουμε να σε δουμε κανα βραδυ να ξεκαρδιστουμε?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πολυ εμπνευσμενο χιουμορ,εχω παθει πλακα
που παιζεις να ερθουμε να σε δουμε κανα βραδυ να ξεκαρδιστουμε?

εμ, ο θιγόμενος ποτέ δεν γελάει. αλλά εσύ γιατί θίχτηκες; άλλος τον παίρνει, εσένα τσούζει;  :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κλασσική απάντηση αυτουνού που δεν έχει τι άλλο να πει. ειδικά όταν τη λέει και 2η φορά συνεχόμενα
διαβασε λιγο καλυτερα την τελευταια επιθυμια του "νικ" που εχεις και κοψε το ρημαδι θα σε καταστρεψει

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
διαβασε λιγο καλυτερα την τελευταια επιθυμια του "νικ" που εχεις και κοψε το ρημαδι θα σε καταστρεψει

αυτό είναι! βρίσκεις τη φόρμα σου (παπάρια, αλλά λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα).
επί του θέματος, τώρα που την ξαναδιαβάζω, η τελευταία επιθυμία τού φίλου μου του Νικ, πριν τον πάνε στην ηλεκτρική καρέκλα, ήταν να πάρει παρτούζα δυο ξανθιές μουνάρες. όντως, πρέπει να κόψω τις παρτούζες με ξανθιές γιατί θα καταστραφώ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτό είναι! βρίσκεις τη φόρμα σου (παπάρια, αλλά λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα).
επί του θέματος, τώρα που την ξαναδιαβάζω, η τελευταία επιθυμία τού φίλου μου του Νικ, πριν τον πάνε στην ηλεκτρική καρέκλα, ήταν να πάρει παρτούζα δυο ξανθιές μουνάρες. όντως, πρέπει να κόψω τις παρτούζες με ξανθιές γιατί θα καταστραφώ
κοψε το ποτο και σιγα σιγα θα κοπουν και οι παραισθησεις με τις ξανθες
σε κανα μηνα θα εχεις και στησεις το πρωι,μεχρι τοτε μονο για κατουρημα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κοψε το ποτο και σιγα σιγα θα κοπουν και οι παραισθησεις με τις ξανθες
σε κανα μηνα θα εχεις και [size=13pt]στησεις[/size] το πρωι,μεχρι τοτε μονο για κατουρημα

αμάν! θες επειγόντως μαθήματα συντακτικού εσύ. το ρήμα σε αυτόν τον τύπο θέλει και μόριο για να σταθεί (θα, αν, να, για να, κ.λπ.). ο Μεγαλέφας τα ξέρει αυτά. θα σε βοηθήσει. αλλά να κατηγορείς εμένα για έλλειψη έμπνευσης κι εσύ να λες πράματα που τα λένε και μικρά παιδιά, ανεπίτρεπτο. ειδικά για γαύρο, μιας και οι γαύροι φημίζονται για την... ευφυΐα τους.  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom