Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ο ντικα παιδια ειναι μεγαλος παιχταρας αλλα επρεπε να ειχε παρει μετεγγραφη εδω κ 2-3 χρονια για να βελτιωθει κ να παει μπροστα η καριερα του... τελικα εμεινε στη στεαουα κ εχει αρχισει να παρακμαζει... παντως χωρις να ξερω για χαρακτηρα κ τετοια αν τον παρετε ειναι πολυ καλη μετεγγραφη! παρεπιπτοντως ο ντελγκαδο ανανεωσε κ δεν μενει ελευθερος το καλοκαιρι!

Επισκέπτης
παρεπιπτοντως ο ντελγκαδο ανανεωσε κ δεν μενει ελευθερος το καλοκαιρι!
μπορεις να δωσεις την "πηγη" που διαβασες οτι ανανεωσε ??? γιατι οπου κ να διαβασα σημερα λενε οτι του ζητησαν ν'ανανεωσει....κ δεν επιβεβαιωνει τπτ η ομαδα ή ο παιχτης...

Υ/Γ-->γνωμη μου ειναι πως καλυτερα ειναι να μην ερθει κ καστιγιο πισω...τουλαχιστον τη χρονικη στιγμη...ετσι κ αλλιως τσαμπιονς λιγκ δεν μπορει να παιξει ουτε κ να δηλωθει αφου εχει δηλωθει με τη σαχταρ αν δεν κανω λαθος...αλλα κυριως δεν θα ηθελα να ερθει πισω....λογω χαρακτηρα...αυτη τη στιγμη η ομαδα ειναι ευθραυστη....δεν ειναι καν ομαδα ακομη...θελουμε στρωσιμο κ εχουμε δρομο για να το πετυχουμε....δεν ειναι η σωστη ωρα για φασαριες αποδυτηριων...δν ειναι ωρα για κοντρες με αλλους παιχτες...πιστευω οτι ο καστιγιο κ ο χαρακτηρας του δεν αρμοζουν στον τωρινο οσφπ....κ επισης με τα τελευταια λογια που ειχε πει...ειναι ακομη καλυτερα να μην ερθει....
ετσι κ αλλιως το πρωταθλημα θα το παρουμε...δεν εχουμε αναγκη τον καστιγιο για να το σηκωσουμε...

ολο το υστερογραφο ειναι αποψη μου...δεν θελω να ερθω σε αντιδικια με καποιον ολυμπιακο αν διαφωνει...

Υ/Γ.2--->ρε φιλε faxanadu...αντε να δεις ποιους παιχτες θα παρει η ομαδα σου...κ ασε τον ολυμπιακο...τα πανηγυρια ακομη δεν κοπασαν για το πρωταθλημα που πηρατε απο 4η αγωνιστικη κ εσυ καθεσαι κ ποσταρεις...αντε στους δρομους...σε 30 χρονια θα ειναι το επομενο....

Επισκέπτης
ειπαμεεεεεεεεεεε..........στο κοτετσι σας γρηγορα & με ελαφρα πηδηματακια..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε Fax αφού το βλέπεις ΟΤΙ οι άνθρωποι δεν γουστάρουν ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ να γράφει εδώ μέσα πλην γαύρος.Τι κάθεσαι κ ασχολείσαι παιδάκι μου;
Τι Αεκτζής είσαι,τι βάζελος,τι Πανιώνιος(α ρε καημένε bodo πέσιμο που έφαγες το Σάββατο),τι Εθνικός Αστέρας,τι Άσπρα Χώματα,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ
Εδώ μέσα θέλουν να λένε τα δικά τους,μας αδικεί η διαιτησία π.χ.,μας δέρνουν π.χ.,είναι ολοι οι παίχτες του θρύλου θεοι π.χ. κ όλοι οι άλλοι άχρηστοι,έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο π.χ. και άλλα τέτοια κομπλεξικά.

Έλα στο δικό μας κ γράψε ότι θες.Βλέπεις κ οι οπαδοί των άλλων ομάδων γράφουν άνετα και αναλύουμε ανθρώπινα τα τεκτενόμενα δίχως καφριλίκια και κομπασμούς.Άντε παιδάκι μου σε μας.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μπορεις να δωσεις την "πηγη" που διαβασες οτι ανανεωσε ??? γιατι οπου κ να διαβασα σημερα λενε οτι του ζητησαν ν'ανανεωσει....κ δεν επιβεβαιωνει τπτ η ομαδα ή ο παιχτης...

Υ/Γ-->γνωμη μου ειναι πως καλυτερα ειναι να μην ερθει κ καστιγιο πισω...τουλαχιστον τη χρονικη στιγμη...ετσι αλλιως τσαμπιονς λιγκ δεν μπορει να παιξει ουτε κ να δηλωθει αφου εχει δηλωθει με τη σαχταρ αν δεν κανω λαθος...αλλα κυριως δεν θα ηθελα να ερθει πισω....λογω χαρακτηρα...αυτη τη στιγμη η ομαδα ειναι ευθραυστη....δεν ειναι καν ομαδα ακομη...θελουμε στρωσιμο κ εχουμε δρομο για να το πετυχουμε....δεν ειναι η σωστη ωρα για φασαριες αποδυτηριων...δν ειναι ωρα για κοντρες με αλλους παιχτες...πιστευω οτι ο καστιγιο κ ο χαρακτηρας του δεν αρμοζουν στον τωρινο οσφπ....κ επισης με τα τελευταια λογια που ειχε πει...ειναι ακομη καλυτερα να μην ερθει....
ετσι κ αλλιως το πρωταθλημα θα το παρουμε...δεν εχουμε αναγκη τον καστιγιο για να το σηκωσουμε...

ολο το υστερογραφο ειναι αποψη μου...δεν θελω να ερθω σε αντιδικια με καποιον ολυμπιακο αν διαφωνει...

Υ/Γ.2--->ρε φιλε faxanadu...αντε να δεις ποιους παιχτες θα παρει η ομαδα σου...κ ασε τον ολυμπιακο...τα πανηγυρια ακομη δεν κοπασαν για το πρωταθλημα που πηρατε απο 4η αγωνιστικη κ εσυ καθεσαι κ ποσταρεις...αντε στους δρομους...σε 30 χρονια θα ειναι το επομενο....
Θα συμφωνήσω μαζί σου για τον εξής απλό λόγο.
Η ομάδα φαίνεται οτι πήρε μπροστά όσον αφορά τις μετεγραφές της. Φέτος πουλήθηκε ο Καστίγιο έναντι ενός καλού τιμήματος και αμέσως ήρθαν 2 παίχτες (Λούα[sup]2[/sup] , Γκαλέτι) που μέχρι τώρα έχουν κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ.
Η άμεση επιστροφή του Καστίγιο, με οποιοδήποτε τρόπο, θα είναι πισωγύρισμα.  

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παντως τωρα πριν απο λιγο ο Νικολακοπουλος (ΦΩΣ)
ειπε στον sport-fm οτι ο Ντελγκαδο ανανεωσε!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παίκτης της Κρουζ Αζούλ για μία επιπλέον περίοδο θα είναι ο Σέζαρ Ντελγκάδο. Σύμφωνα με μεξικανικά δημοσιεύματα, ο 26χρονος επιθετικός, που βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και πιθανότατα εξακολουθεί να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, που έληγε τον προσεχή Ιούνιο.

«Ο Σέζαρ είναι σύμφωνος με αυτή την κίνηση και αναγνωρίζει πως η Κρουζ Αζούλ τον βοήθησε πολύ στην καριέρα του», δήλωσε διοικητικό στέλεχος του συλλόγου και πρόσθεσε: «Ξέρουμε καλά πόσο πολύ θέλει να μεταγραφεί στην Ευρώπη και το νέο συμβόλαιο δεν θα τον εμποδίσει να το κάνει. Πλέον, όμως, όποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με μας».

Επισκέπτης
δεν μου αρεσει το νεγκλιζε που φορας σημερα..τραβα αλλαξε(μην βαλεις την ξεκουμπωτη-σκισμενη ρομπα) & οταν ξαναρθεις,μπορει & να σου απαντησω..

Επισκέπτης
Ρε Fax αφού το βλέπεις ΟΤΙ οι άνθρωποι δεν γουστάρουν ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ να γράφει εδώ μέσα πλην γαύρος.Τι κάθεσαι κ ασχολείσαι παιδάκι μου;
Τι Αεκτζής είσαι,τι βάζελος,τι Πανιώνιος(α ρε καημένε bodo πέσιμο που έφαγες το Σάββατο),τι Εθνικός Αστέρας,τι Άσπρα Χώματα,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ
Εδώ μέσα θέλουν να λένε τα δικά τους,μας αδικεί η διαιτησία π.χ.,μας δέρνουν π.χ.,είναι ολοι οι παίχτες του θρύλου θεοι π.χ. κ όλοι οι άλλοι άχρηστοι,έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο π.χ. και άλλα τέτοια κομπλεξικά.

Έλα στο δικό μας κ γράψε ότι θες.Βλέπεις κ οι οπαδοί των άλλων ομάδων γράφουν άνετα και αναλύουμε ανθρώπινα τα τεκτενόμενα δίχως καφριλίκια και κομπασμούς.Άντε παιδάκι μου σε μας.

εγω δεν γραφω στο δικο σας...ουτε καν το ανοιγω....οποτε καλυτερα να κανετε κ εσεις το ιδιο...

μα καλα...κ εσυ δεν εισαι στα πανηγυρια...???? ρε δεν πηρατε τιτλο ? τοσα χρονια τρωγεστε...αλλα τοσα θα κανετε να το ξαναπαρετε....κ δεν πανηγυριζετε στους δρομους ???

ή μηπως προετοιμαζεστε για το ουεφα...πατε να σηκωσετε κ 2η κουπα μεσα στη χρονια ???

εδω μεσα λεμε τα δικα μας αν το θελεις....οποτε γιατι γραφετε κ μας χαλατε το ονειρο ?

ασε εμας τους κομπλεξικους να βγαζουμε το κομπλεξ μας στο θρεντ μας...κ αντε να ξεπουπουλιαστητε στο δικο σας....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εγω δεν γραφω στο δικο σας...ουτε καν το ανοιγω....οποτε καλυτερα να κανετε κ εσεις το ιδιο...

μα καλα...κ εσυ δεν εισαι στα πανηγυρια...???? ρε δεν πηρατε τιτλο ? τοσα χρονια τρωγεστε...αλλα τοσα θα κανετε να το ξαναπαρετε....κ δεν πανηγυριζετε στους δρομους ???

ή μηπως προετοιμαζεστε για το ουεφα...πατε να σηκωσετε κ 2η κουπα μεσα στη χρονια ???

εδω μεσα λεμε τα δικα μας αν το θελεις....οποτε γιατι γραφετε κ μας χαλατε το ονειρο ?

ασε εμας τους κομπλεξικους να βγαζουμε το κομπλεξ μας στο θρεντ μας...κ αντε να ξεπουπουλιαστητε στο δικο σας....

Δεν σου απαγόρεψε κανείς να γράψεις στο δικό μας ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ.Αν θες...αν δεν θες...Ξέρεις και μένα τώρα.ΤΕΛΟΣ.

Επισκέπτης
Παντως τωρα πριν απο λιγο ο Νικολακοπουλος (ΦΩΣ)
ειπε στον sport-fm οτι ο Ντελγκαδο ανανεωσε!!!
αυτο ειναι εγκυρη πηγη ? (δεν τον ξερω τον κυριο..γι'αυτο ρωταω)

Παίκτης της Κρουζ Αζούλ για μία επιπλέον περίοδο θα είναι ο Σέζαρ Ντελγκάδο. Σύμφωνα με μεξικανικά δημοσιεύματα, ο 26χρονος επιθετικός, που βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και πιθανότατα εξακολουθεί να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, που έληγε τον προσεχή Ιούνιο.

«Ο Σέζαρ είναι σύμφωνος με αυτή την κίνηση και αναγνωρίζει πως η Κρουζ Αζούλ τον βοήθησε πολύ στην καριέρα του», δήλωσε διοικητικό στέλεχος του συλλόγου και πρόσθεσε: «Ξέρουμε καλά πόσο πολύ θέλει να μεταγραφεί στην Ευρώπη και το νέο συμβόλαιο δεν θα τον εμποδίσει να το κάνει. Πλέον, όμως, όποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με μας».

αυτα ειναι γραμμενα στο sportdog...καπου αλλου τα εχετε διαβασει ρε παιδια..γιατι εγω διαβαζω ξενα sites κυριως...κ δεν εχει γραφτει τπτ...

Δεν σου απαγόρεψε κανείς να γράψεις στο δικό μας ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ.Αν θες...αν δεν θες...Ξέρεις και μένα τώρα.ΤΕΛΟΣ.

στα @@ μου ειτε γραφεις ειτε οχι...ετσι κ αλλιως μιλας αλλα δεν λες τπτ...κλασσικος 2ο-3ος....

δεν σου ταιριαζει το ΤΕΛΟΣ...εσυ στην τηλεφωνικη συνομιλια ησουν αυτος που ειχε βαλει την αγγελια...ξερεις...αυτος που τον γαζωνει(νικαει) ο ολυμπιακος...απο πισω κ απο μπρος...(εντος κ εκτος).... :rockon: :rockon: :rockon:

αντε να θυμηθουμε τα παλια....

Επισκέπτης
να υπενθυμισω στους "μερακληδες" που καθε τρεις & λιγο μας τα κανουν τουμπανο μηπως & τους τον ακουμπησουμε,οτι υπαρχει το ειδικο θρεντ "τραβελια με προσοντα"..δεν γαμαμε στρακια λεμε ρεεεεεεεεεεε..πω-πω κολλημα..ουτε ο spinos δεν κανει ετσι..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αυτο ειναι εγκυρη πηγη ? (δεν τον ξερω τον κυριο..γι'αυτο ρωταω)

αυτα ειναι γραμμενα στο sportdog...καπου αλλου τα εχετε διαβασει ρε παιδια..γιατι εγω διαβαζω ξενα sites κυριως...κ δεν εχει γραφτει τπτ...
ok δεν διαφωνω..
γραφω απλως οτι διαβασα!!

Επισκέπτης
ρε DARK  ΑΣΕ τουs  κομπλεξικουs στην ησυχια τουs. αφου ειπαμε ειναι η πιο κατατρεγμενη ομαδα του πρωταθληματοs και η πιο αδικημενη

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε DARK  ΑΣΕ τουs  κομπλεξικουs στην ησυχια τουs. αφου ειπαμε ειναι η πιο κατατρεγμενη ομαδα του πρωταθληματοs και η πιο αδικημενη
Για εσένα bodo ξέρουμε τι θα πουν!Να πας να φας πατατάκια στην πλατεία!Δεν έχουν και λίγη φαντασία!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε DARK  ΑΣΕ τουs  κομπλεξικουs στην ησυχια τουs. αφου ειπαμε ειναι η πιο κατατρεγμενη ομαδα του πρωταθληματοs και η πιο αδικημενη
εσενα δεν σε γαζωσαμε ακομη ? καλα,μην κλαις...θα ερθει κ η σειρα σου....θα περασεις καλα πονη-ρουλη.....

επειδη σας παρεπεμψαν κ οι φιλοι απο πανω...

Επισκέπτης
Για εσένα bodo ξέρουμε τι θα πουν!Να πας να φας πατατάκια στην πλατεία!Δεν έχουν και λίγη φαντασία!!! :2funny: :2funny: :2funny:
φαντασια εχουμε...σε αλλα θεματα...ξερεις,οταν σας γαζωνουμε στα 4 για παραδειγμα...ή οταν ειμαστε με τις πουτσες εξω...κ ερχομαστε κατα πανω σας...κ φωναζετε πεστε κατω...πεστε κατω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom