Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το αρθρο 44 για τον Ολυμπιακο εγινε?
Ρε θα μας τρελανεται?  :uglystupid: :uglystupid:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το άρθρο 44 υπήρχε ρε κρατικοδίαιτοι!Για εσάς φτιάξαν νόμους για να σωθείτε!!Έλεος που μιλάτε και εσείς!!!!!! :idiot: :idiot: :idiot:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το άρθρο 44 υπήρχε ρε κρατικοδίαιτοι!Για εσάς φτιάξαν νόμους για να σωθείτε!!Έλεος που μιλάτε και εσείς!!!!!! :idiot: :idiot: :idiot:
Σου χαρισαν τα χρεη σου χαριζουν και γηπεδο και ειμαι εγω καρτικοδιαιτος?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και που να δεις το απόλυτο βίντεο με τα 7 από Γιούβε με μουσική υπόκρουση "Φεύγω για το 7"...........αλλά δεν το ανεβάζω  ;)
Αααα...φίλτατε...το έχω δεί....λές να μην το έχω δεί :dancing:???Μου αρέσει και το τραγούδι :P :P :P.....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρεεεε...βάλτε και κανένα απο αγώνα της ΑΕΚ...όλο άλλων ομάδων κατά του θρύλου βλέπω.....

Επισκέπτης
ρε αριωνα δεν σου φτανει που κανεις μπαχαλο ολα τα αλλα θρεντ???αντε να μαλλωσεις με τους μαυρους φασιστες ρε ανθρωπε..παρε το κουβαδακι σου & σε αλλη παραλια..το αυτο ισχυει & για τους υπολοιπους "γραφικους" αλλοθρησκους που γραφουν κατα διαστηματα εδω..στο κοτετσι σας γρηγορα & με ελαφρα πηδηματακια..

Επισκέπτης
μπα..καμια σχεση με ροναλτινιο & μην ξεχνας οτι οι ρουμανοι ειναι προβληματικοι σαν χαρακτηρες..δεν θυμαμαι εστω & εναν που να μην εχει γραψει ιστορια με την αθλια συμπεριφορα του..μακρυα & αλλαργα..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα και καλη εβδομαδα Μαγκες!!!!
αναπαραγουν και αλλες εφημεριδες το θεμα Καστιγιο
σημερα..
και οπως λεει ο λαος οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια(στα μπατζακια των αλλοθρησκων αν ερθει ο ΝΕΡΙ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom