Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Ρε καθυστερημένο εσύ ήρθες κι έκανες παράθεση στο ποστ μου!
Τέλος πάντων εγώ μια πλακίτσα έκανα και ούτε  είχα σκοπό να το συνεχίσω...στα @@ μου αν σου άρεσε ή όχι!

οκ, τέλος το θέμα! Αντε γαμήσου!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Τι να σβήσω ρε?Πας καλά?Σβήσε όλα σου τα ποστ που έγραψες τώρα και το συζητάμε...άιντε ψευτόμαγκες!

Γαμώ το σπίτι σου τη φύτρα σου και ότι έχεις ιερό παλιόπουστα γαμημένε τύπε, αρχίδι που σαι εσύ και ο κάθε πούστης να πιάνει σπίτια! Αρχιδόμαγκα πουτάνα του πληκτρολογίου! Εγώ ότι είπα το πα ΣΕ ΣΕΝΑ

και σε περίπτωση που κανά μπλέ ή κόκκινο στρουμφάκι το δει και έχει ορεξούλες

να δει πρώτα εδω:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΟΚ πουτανόσπερμα...το ξέρεις καλά ότι αν οι μοντς δεν ασχολιόντουσαν μόνο με τον Αβράμη τον τελευταίο καιρό τώρα θα είχες πάρει τον μπούλο!Σάλτα και γαμήσου που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου μπετόβλακα!Αν είχες λίγο νιονιό θα δεχόσουνα και την πλακίτσα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
δεν έχει έννομο συμφέρον.δεν είναι στο πρωτάθλημα αλλά στο κύπελλο οπότε δε χάνει βαθμούς.
Κάπου έγραψαν οι φυλλάδες οτι χάνει και 2 βαθμούς απο το πρωτάθλημα.

Χαλαρουίτα οι υποδέλοιποι  :knuppel: :knuppel: :bottom: :bottom: :bottom:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
ΟΚ πουτανόσπερμα...το ξέρεις καλά ότι αν οι μοντς δεν ασχολιόντουσαν μόνο με τον Αβράμη τον τελευταίο καιρό τώρα θα είχες πάρει τον μπούλο!Σάλτα και γαμήσου που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου μπετόβλακα!Αν είχες λίγο νιονιό θα δεχόσουνα και την πλακίτσα...

εγώ δεν βλέπω κανένα Αβράμη εδώ! Βλέπω εσένα αρχίδι που πιάνεις σπίτια! 1.000.000 ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΡΩΓΑ ΜΠΑΝ 1.000.000 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ! Κανένας δε με διώχνει, ΕΓΩ φεύγω όποτε θέλω!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Απαράδεκτο. Ο Ολυμπιακός αποφασίζει να μην κάνει ένσταση συμμετέχοντας στο σκάνδαλο
Μου κάνει εντύπωση η ανοχή που επιδεικνύει ο λαός σε κάθε καταπάτηση του νόμου. Αντί να βρίζουμε την Καλαμαριά και τον Πανσερραϊκό που εξαπάτησαν, κατηγορούμε τον Ολυμπιακό που ζητάει να τηρηθεί ο νόμος!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απαράδεκτο. Ο Ολυμπιακός αποφασίζει να μην κάνει ένσταση συμμετέχοντας στο σκάνδαλο
Μου κάνει εντύπωση η ανοχή που επιδεικνύει ο λαός σε κάθε καταπάτηση του νόμου. Αντί να βρίζουμε την Καλαμαριά και τον Πανσερραϊκό που εξαπάτησαν, κατηγορούμε τον Ολυμπιακό που ζητάει να τηρηθεί ο νόμος!!
Όχι και σκάνδαλο ρε αδελφέ...κόψε κάτι!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα χαλαρωσε λιγο ρε αρχηγε....μην τα τραγικοποιουμε ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom