gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όχι φοβήθηκα καραγκιοζάκο!Και βρες και κανένα δικό σου μπινελίκι για να απαντάς μέσω του κλώνου σου!Ε ρε κάψιμο!Αμα θες συνέχεια μωρή πουτάνα συνέχισε να τραγουδάς
Όχι φοβήθηκα καραγκιοζάκο!Και βρες και κανένα δικό σου μπινελίκι για να απαντάς μέσω του κλώνου σου!Ε ρε κάψιμο!Αμα θες συνέχεια μωρή πουτάνα συνέχισε να τραγουδάς
να κατουράτε που και πού...
Όχι φοβήθηκα καραγκιοζάκο!Και βρες και κανένα δικό σου μπινελίκι για να απαντάς μέσω του κλώνου σου!Ε ρε κάψιμο!
Εγώ το καθήκον μου το έκανα...κατούρησα πριν και αν συνεχίσει το καθυστερημένο θα το ξανακάνω!Γιατί ρε χαμήλωσε η στάθμη στην Παμβώτιδα?
Εγώ το καθήκον μου το έκανα...κατούρησα πριν και αν συνεχίσει το καθυστερημένο θα το ξανακάνω!
Εγώ το καθήκον μου το έκανα...κατούρησα πριν και αν συνεχίσει το καθυστερημένο θα το ξανακάνω!
Καλά έλα εσύ να κατουρήσεις στη λίμνη αν θες...να προσέχεις τα πιράνχας μόνοΓιατί ρε χαμήλωσε η στάθμη στην Παμβώτιδα?
Τι να πώ βρε κοπελιά :-* :-* :-*Δεν υπάρχει θέμα αφαίρεσης βαθμών παρά μόνο μηδενισμός και 3-0 υπερ του αντιπάλου το συγκεκριμένο ματς...
Τι μπινελίκια πέφτουν πάλι χρονιάρα μέρα σήμερα???? :o :o :o
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Καλά φτάνει εσύ είσαι πολύ ΗΛΙΘΙΟΣ!Μίλα μόνος σου...
[move] [/move]
Καλά έλα εσύ να κατουρήσεις στη λίμνη αν θες...να προσέχεις τα πιράνχας μόνο
Σε ποια φυλλάδα το διάβασες Λούσυ μου???στον Πρωταθλητή ,τη Γάτα ή κάμια EspressoΤι να πώ βρε κοπελιά :-* :-* :-*
Το πρωί το διάβασα στις φυλλάδες.
Χρόνια σου πολλά γκάβλα
Eγώ γιατί νομίζεις ότι,πάντα όταν βγαίνω έξω,φοράω μόνο αθλητικά(με αεροσόλα)...Έχετε και κάτι πιράνχας φοιτητριούλες εκεί που ούτε για κατούρημα δεν τολμάς να τη βγάλεις
Δεν υπάρχει θέμα αφαίρεσης βαθμών παρά μόνο μηδενισμός και 3-0 υπερ του αντιπάλου το συγκεκριμένο ματς...
Πως φαίνονται οι οπαδοί που ξέρουν από Β' εθνική
Σάλτα γαμήσου ρε αιώνιε...Πως φαίνονται οι οπαδοί που ξέρουν από Β' εθνική
Σάλτα γαμήσου ρε αιώνιε...
Ρεεεεεεεεεεεεεεεε, που είσαι σε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Πως φαίνονται οι οπαδοί που ξέρουν από Β' εθνική