Αυτο ισχυει?
η λενε παλι μαλακιες?
Αυτο ισχυει?
η λενε παλι μαλακιες?
εφόσον η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έχει επίσημη απόφαση της ΠΑΕ ολυμπιακός. (αλλη ομάδα δεν έχει εννομο συμφερον) μάλλον θα κάνει τον πόντιο πιλάτο.
ασε που υπάρχει και το πέμα της κοινοτικής νομοθεσίας....
μύλος θα γίνει η υπόθεση και βλέπω νατο κλείνουν πάραυτα όπως αποφάσισε ο ολυμπιακός.
Γλυκάκι πήρατε παιδιά?Ήρεμα όμως...μέχρι [size=10pt][size=10pt][size=10pt]3[/size][/size][/size] ο καθένας!
Κάποια ομάδα 2 βαθμούς πίσω από τον Πανσερραϊκό στη Β' εθνική;;δεν υπάρχει αυτεπάγγελτη ένσταση...
εκτός εάν την κάνει τρίτος που έχει έννομο συμφέρον.....
ψάξτε βρέστε τον......
Παίξτο όσο θες...η ΠΟΥΤΣΑ έγραψε!
Παίξτο όσο θες...η ΠΟΥΤΣΑ έγραψε!
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμιλάς εσύ μωρή καψερή για πούτσες? Τσου ρε γκάτοοοοοοοοοοοοοο
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σε βλέπω...και κυρίως ψύχραιμος!Αίντε σάλτα και γαμήσου τώρα μαλακιστήρι και μάθε να δέχεσαι την πλακίτσα!Τα ίδια κάναμε και πέρυσι στους βάζελους...τότε δεν θίχτηκες!δε με βλέπεις? Εχω πλαντάξει! Μαλάκα διασκεδαστή!
δεν έχει έννομο συμφέρον.δεν είναι στο πρωτάθλημα αλλά στο κύπελλο οπότε δε χάνει βαθμούς.Κάποια ομάδα 2 βαθμούς πίσω από τον Πανσερραϊκό στη Β' εθνική;;
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σε βλέπω...και κυρίως ψύχραιμος!Αίντε σάλτα και γαμήσου τώρα μαλακιστήρι και μάθε να δέχεσαι την πλακίτσα!Τα ίδια κάναμε και πέρυσι στους βάζελους...τότε δεν θίχτηκες!
Στα @@ μου κι εμένα για εσένα μαλακάκο!Φάε τους ακανέδες σου και σκάσε!Στ αρχίδια μου για τους Βάζελους! Α γαμήσου να κάνεις καριέρα!
Στα @@ μου κι εμένα για εσένα μαλακάκο!Φάε τους ακανέδες σου και σκάσε!
Το είδα...γι'αυτό πετάχτηκες σαν την κλανιά!εγώ ούτε στ αρχίδια μου δε σε γράφω, κλάνω και μύρισε μαλάκα!
Το είδα...γι'αυτό πετάχτηκες σαν την κλανιά!
Ρε καθυστερημένο εσύ ήρθες κι έκανες παράθεση στο ποστ μου!εγώ εδώ είμαι ώρα, εσύ πετάχτηκες μωρή λινάτσα!