Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακα στη νεα σμυρνη ειχαμε ντυθει ολυμπιακοι και πλακωθηκαμε μεταξυ μας!!!ετσι ειχε πει το τελικο πορισμα τοτε!!! ε ρε αθανατη ελλαδα παντα ο ισχυρος τη γλυτωνει και οι νομοι ειναι παντα μεταφρασμενοι οπως τους βολευει!!!!!!εδω ρε μουνια με το ματζαβελακη τα βρηκατε μεταξυ σας αυτα ειναι ψιλα γραμματα!!!

ο νόμος τότε είχε ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ βάσει πορίσματος της αστυνομίας.
Είχαν αφαιρεθεί οι βαθμοί βάσει νόμου από αθλητικούς δικαστές.
ο γάβρος έκανε έφεση και στο δευτεροβάθμιο, δλδ την Επιτροπή ΕΦΕΣΕΩΝ της ΕΠΟ (ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) δεν ακυρώθηκε η απόφαση. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ακυρώθηκε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Και σαφώς δε μπορεί η ομάδα να έχει ευθύνη για τους ανεγκέφαλους οπαδούς της (γι αυτό και άλλαξε μετά ο ΚΑΠ).

βέβαια οι γάβροι κατέχουν μια πρωτοτυπία ακόμα καλύτερη και από τον βουλγαράκη.
Δεν είναι το νόμιμο και ηθικό.
Απλά όταν μας συμφέρει το ηθικό είναι νόμιμο και όταν δε μας συμφέρει το νόμιμο είναι ηθικό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πολύ αθώα τα βλέπεις όλα όταν σε συμφέρει...
όταν δε σε συμφέρει ξυπνάει η πουτάνα μέσα σου...
όπως ότι δεν αποδείχθηκε ότι τα επεισόδια στη Ν. Σμύρνη τα έκαναν γάβροι....

μέχρι τώρα ξέραμε για πουτάνες
για πουτάνες πουτάνες
για ανήθικες πουτάνες
τώρα μαθαίνουμε και τις αθώες πουτάνες.
προφανώς με συμφέρει να το δω αθώα και να το δει λίγο καλύτερα το ματς ο Ζίκος. Από το να το δω πονηρά (όπως πιθανότατα είναι) και ο Ζίκος να θεωρήσει πως απλά ήταν φτιαχτό να χάσουμε και δεν έκανε κανένα λάθος...το προτιμώ. Αντιλαβού;

Και δεν μου λες ρε παπάρα εσύ που είσαι έξυπνος.
Ξέρεις κανένα να πλακώνεται μόνος του; Γιατί εγώ ξέρω πως τα επεισόδια τα κάνουνε πάντα δύο αντίπαλοι. Είτε λέγονται αυτοί μπάτσοι και οπαδοί είτε αντίπαλοι οπαδοί.
Εάν συνέβηκε το πρώτο, την αστυνομία ποιος θα τη μαζέψει τόσες μαλακίες που κάνει στα γήπεδα;
Εάν το δεύτερο...γιατί να την πληρώσει μόνο ο Ολυμπιακός; Συμφέρει καλύτερα,ε;

Και γιατί δεν σχολιάζεις πως την ίδια χρονιά ο κανονισμός αυτός εφαρμόστηκε ΜΟΝΟ με τον ΟΣΦΠ ενώ έγιναν τα ίδια και αλλού; Σκαλώνεις εκεί που σε συμφέρει ξιγκούλα;;
Δεν είχα τότε (και ούτε τώρα) κανένα πρόβλημα με το να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι εκείνο. Αρκεί ο κανονισμός ή νόμος να εφαρμοζότανε και στα υπόλοιπα παιχνίδια και να μην αποσυρότανε αμέσως μετά. Ή θέλεις να σταματήσεις τη βία στα γήπεδα ή όχι. Γιατί η ουσία δεν ήταν η τιμωρία, αλλά το να σταματήσει η βία νομίζω...έτσι;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και μην ξανακούσω οτι οι νόμοι είναι για να εφαρμοζονται, γιατί όλοι μας και έχουμε παραβιάσοι νόμους (όριο ταχύτητας, μιλάμε στο κινητό ενώ οδηγάμε) και μετά βρίζαμε το μπάτσο που μας έγραφε.
Έτσι δεν είναι;

Βασικά θέλουμε να σκίσει τον ΑΛΛΟ μαλάκα που μιλάει στο κινητό,
για να μη μας τρακάρει την ώρα που μιλάμε & εμείς!! :grin:

Έτσι θέλουμε να εφαρμόζονται και οι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προφανώς με συμφέρει να το δω αθώα και να το δει λίγο καλύτερα το ματς ο Ζίκος. Από το να το δω πονηρά (όπως πιθανότατα είναι) και ο Ζίκος να θεωρήσει πως απλά ήταν φτιαχτό να χάσουμε και δεν έκανε κανένα λάθος...το προτιμώ. Αντιλαβού;

Και δεν μου λες ρε παπάρα εσύ που είσαι έξυπνος.
Ξέρεις κανένα να πλακώνεται μόνος του; Γιατί εγώ ξέρω πως τα επεισόδια τα κάνουνε πάντα δύο αντίπαλοι. Είτε λέγονται αυτοί μπάτσοι και οπαδοί είτε αντίπαλοι οπαδοί.
Εάν συνέβηκε το πρώτο, την αστυνομία ποιος θα τη μαζέψει τόσες μαλακίες που κάνει στα γήπεδα;
Εάν το δεύτερο...γιατί να την πληρώσει μόνο ο Ολυμπιακός; Συμφέρει καλύτερα,ε;

Και γιατί δεν σχολιάζεις πως την ίδια χρονιά ο κανονισμός αυτός εφαρμόστηκε ΜΟΝΟ με τον ΟΣΦΠ ενώ έγιναν τα ίδια και αλλού; Σκαλώνεις εκεί που σε συμφέρει ξιγκούλα;;
Δεν είχα τότε (και ούτε τώρα) κανένα πρόβλημα με το να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι εκείνο. Αρκεί ο κανονισμός ή νόμος να εφαρμοζότανε και στα υπόλοιπα παιχνίδια και να μην αποσυρότανε αμέσως μετά. Ή θέλεις να σταματήσεις τη βία στα γήπεδα ή όχι. Γιατί η ουσία δεν ήταν η τιμωρία, αλλά το να σταματήσει η βία νομίζω...έτσι;
την αποψή μου την είχα γράψει και τότε και τώρα..

εσείς κάνετε κωλοτούμπες.
εγώ συμφωνώ σε όσα λες...
αλλά είστε τόσο πουτάνες που τόσα χρόνια για την παράγκα κάνατε τον κινέζο.
φέτος έχετε ρίξει σε 7 αγωνιστικές όσο κλάμα δεν έχουν ρίξει οι λοιποί 12 χρόνια.....
τότε τουμπέκα και αβαβά για τη βία και τη μη τιμωρία του ζμπαοκ που έριχνε πόμολα και τούβλα..... γιατί θέλατε να κάνετε τα ίδια...
μόλις φάγατε την ψώλα σας έπιασε η ηθική στενοχώρια για τα παίγνια που έπρεπε να κερδίζονται στο γήπεδο.
Η ίδια στενοχώρια που έγινε φιέστα για το ΚΑΣ..

χου ρε πουτάνες.
εάν δεν είσαι λιμανιώτης δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει γάβρος.
αλλα έχει γιομίσει αδερφές ο γάβρος, έγινε πολυσυλλεκτικός.
μέχρι και οι πούστρες της κέρκυρα γάβροι είναι πλέον......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Έτσι θέλουμε να εφαρμόζονται και οι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης.

α ρε καριόλη πόσο σ αγαπάω εσένα.......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

έτσι μπράβο...
ισχύει και αλλιώς όμως...
να μην την πληρώσει ο άλλος για να μπορούμε να κάνουμε ΚΑΙ εμείς την ίδια παρανομία.
Η συζήτηση θα πάει αναγκαστικά στον ίδιο παρανομαστή όπως πριν από ένα χρόνο.
Αν το αφήσεις να περάσει, και δεν κάνεις ένσταση, τότε δεν δικαιολογείς μια οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο μέλλον να το ξανακάνει;

Τέλος πάντων, ξαναλέω, αν είναι φτιαχτό...άντε κάνε κριτική στο ματς αν έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός ή όχι. παπαριές. Και φυσικά μετά δεν τίθεται καν θέμα ηθικής ένστασης ή όχι. Γιατί όλη η ιστορία είναι φτιαχτή.

Αν δεν είναι φτιαχτό (να το δούμε αθώα όπως είπα πιο πριν), τότε είναι όπως τα λέει ο Μάκης.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
έτσι μπράβο...
ισχύει και αλλιώς όμως...
να μην την πληρώσει ο άλλος για να μπορούμε να κάνουμε ΚΑΙ εμείς την ίδια παρανομία.

Μα στην Ελλάδα ο καθένας θέλει να παρανομεί και να τα παίρνει μόνο ο ίδιος.

Αν ο δίπλα φάει το μισό μισθό σε τροχαία παράβαση, δε θα του μείνουν να πετάξει γαρύφαλλα στα μπουζούκια
και έτσι θα πουλήσουμε μεγαλύτερη μούρη!! :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μα στην Ελλάδα ο καθένας θέλει να παρανομεί και να τα παίρνει μόνο ο ίδιος.
κάνεις λάθος.
στην ελλάδα είμαστε της απόλυτης αντιγραφης.
Αν κάποιος τα κονομήσει με ένα χ τρόπο, τότε όλοι πανε να κάνουνε το ίδιο για να κονομήσουνε με τον ίδιο τρόπο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν ήτανε απλά μαλάκας ο Όγιος και ανήθικος ο ολυμπιακός )αλλά σωστός βάσει κανονισμών) ή απλά ήταν ανήθικοι όλοι τους.

μάλιστα...έ,ρε κάτι διλήμματα που έχουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τελικά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν ήτανε απλά μαλάκας ο Όγιος και ανήθικος ο ολυμπιακός )αλλά σωστός βάσει κανονισμών) ή απλά ήταν ανήθικοι όλοι τους.

μάλιστα...έ,ρε κάτι διλήμματα που έχουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο....

Μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι και το ποδόσφαιρο.
Μπουρδέλο και τα 2 και μάλιστα κατ' ευφημισμό...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
γιατί;
εδώ σε κράζουν από χθες.....
για την αγάπη μας έχεις ηθικό θέμα;

ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαα

Εμένα προσωπικά δε με έκραξαν. Άλλωστε είμαι υπέρ της μη προσφυγής
και ο Kompe έδωσε και την επιχειρηματολογία για να μην την κάνουμε.

Τι αγάπες και παπαριές λες, είναι και εθνική επέτειος...
Μήπως πήγαν και με την όπισθεν στο μέτωπο οι παππούδες μας;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εμένα προσωπικά δε με έκραξαν. Άλλωστε είμαι υπέρ της μη προσφυγής
και ο Kompe έδωσε και την επιχειρηματολογία για να μην την κάνουμε.

Τι αγάπες και παπαριές λες, είναι και εθνική επέτειος...
Μήπως πήγαν και με την όπισθεν στο μέτωπο οι παππούδες μας;;; :2funny: :2funny: :2funny:
εγώ ξέρω πως είτε τον χώνεις σε άντρα είτε τον παίρνεις από άντρα...πούστης είσαι.
τώρα αν είσαι στη λεπτομέρεια κωλομπαράς ή αδερφή του ελέους...πούστης είσαι στην ουσία.
και bi να είσαι...πάλι πούστη σε λέω εγώ.
Δεν αναφέρομαι σε εσένα...η γενική χρησιμοποιείται για αόριστο πρόσωπο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ ξέρω πως είτε τον χώνεις σε άντρα είτε τον παίρνεις από άντρα...πούστης είσαι.
τώρα αν είσαι στη λεπτομέρεια κωλομπαράς ή αδερφή του ελέους...πούστης είσαι στην ουσία.

οι bi γαμάνε τα καλύτερα μουνιά.

αλλά εσύ μπορείς να ασχολείσαι με τους ορισμούς...
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
καλημερα σας!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

[size=12pt]Χτίσε 1000 γέφυρες και πάρε 1 πίπα.
Ο κόσμος δε θα λέει ότι είσαι αρχιτέκτονας, θα λέει ότι είσαι πούστης![/size]

[size=9pt]Από την ταινία www.amazon.com/Play-Bone-Antonio-Banderas/dp/6305874948]Play it to the Bone[/url]
Έχει απίστευτες ατάκες, δείτε τη οπωσδήποτε!!
[/size]

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Προεδρε ασε τις μαλακιες !!!  Και κανε ενσταση τωρα!!   Και ασε ολους τους "ιπποτες του καλου" να μας  πρηζουν τα αρχιδια για τον κακο Ολυμπιακο.  Γαμησε τους μην τους αφησεις σε χλωρο κλαρι!!!   
Λαθεψανε θα πληρωσουν!!  Με τον Ολυμπιακο δεν μπορει να παιζει κανεις!!(Αυτο ισχυει και για τους παιχτες και τον προπονητη)

Καλημερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom