Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εσυ συνεχεια εκφερεις γνωμη για κατι που δεν εχεις δει...

Πως γινεται συνεχεια να μην βλεπεις Ολυμπιακο και εκφερεις γνωμη δεν μπορω να καταλαβω...  Οπως επισης γιατι δεν βλεπεις τα ματς, και γραφεις στα θρεντς περι "θλιβερου Γιωργακη" κ.α.  την ωρα της "καυτης πατατας"
μην ασχολεισαι..
αστον να μιλαει με τον αντονιονι..
τωρα εχουμε τα χρωστουμενα με τον εργοτελειο..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Πως γινεται συνεχεια να μην βλεπεις Ολυμπιακο και εκφερεις γνωμη δεν μπορω να καταλαβω...  Οπως επισης γιατι δεν βλεπεις τα ματς, και γραφεις στα θρεντς περι "θλιβερου Γιωργακη" κ.α.  την ωρα της "καυτης πατατας"
ρε συ..δεν κρίνω τον αγώνα!! την κατάσταση στον όμιλο κρίνω!! πώς να κρίνω τον αγώνα;;;;;μπορώ;; ο πυθίος είμαι;;;χαχαχαα

Επισκέπτης
ρε σεις, από τα στιγμιότυπα αυτά πάντως καταλαβαίνω πως είχανε πολλές ευκαιρίες αυτοί...
και πως η άμυνά μας ψιλοέμπαζε ... κάτι κάθετες μπαλιές τις είδα να περνάνε για πλάκα...
βέβαια αυτά είναι μόνο στιγμιότυπα, γιαυτό ρωτάω αυτούς που ήταν μέσα να μου πούνε πώς ήταν η κατάσταση...αγωνιστικά.
Γιατί από πλευράς κόσμου...κόλαση..χεχεχε
δεν σου λεμε ρε..
εσυ ομως ριξε κανα σεντονι με αναλυση να το στειλουμε στον ζηκο μηπως & προκριθουμε στους 16..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

ζήτησα να μου δώσει κάποιος σάιτ να δω το μάτς ιντερνετικά και δεν μου έδωσε κανείς...τι να σου κάνω. Είμαι Σόφια ...νομίζεις πως δεν τρωγόμουνα με τα ρούχα μου που δεν το έβλεπα το ματς;
και ΔΕΝ έγραψα στο Θλιβερό την ώρα του ματς, κάποιο λάθος κάνεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν σου λεμε ρε..
εσυ ομως ριξε κανα σεντονι με αναλυση να το στειλουμε στον ζηκο μηπως & προκριθουμε στους 16..
έχει βροχή...να το κάνω καλύτερα αδιάβροχο;;;
τεχνικές και παπαριές δεν έχω γράψει ΠΟΤΕ. αντιθέτως έχω πολλάκις πει πως δεν έχω τεχνικές γνώσεις εγώ για να κάνω τέτοια κριτική. Μπορώ να κρίνω και να κριτικάρω μόνο την εικόνα του ματς, οπότε αφού δεν το είδα το ματς...δεν μπορώ να εκφέρω απολύτως καμία γνώμη για αυτό.

Και τι να κάνουμε ρε παιδιά...συγχωρείστε μας που κάποιοι έχουνε δουλειές που δεν τους επιτρέπουν να πάνε στο γήπεδο...μας κάνει λιγότερο Ολυμπιακούς αυτό; Μη χέσω...

Επισκέπτης
έχει βροχή...να το κάνω καλύτερα αδιάβροχο;;;
τεχνικές και παπαριές δεν έχω γράψει ΠΟΤΕ. αντιθέτως έχω πολλάκις πει πως δεν έχω τεχνικές γνώσεις εγώ για να κάνω τέτοια κριτική. Μπορώ να κρίνω και να κριτικάρω μόνο την εικόνα του ματς, οπότε αφού δεν το είδα το ματς...δεν μπορώ να εκφέρω απολύτως καμία γνώμη για αυτό.

Και τι να κάνουμε ρε παιδιά...συγχωρείστε μας που κάποιοι έχουνε δουλειές που δεν τους επιτρέπουν να πάνε στο γήπεδο...μας κάνει λιγότερο Ολυμπιακούς αυτό; Μη χέσω...
μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα(οπως παντα)..μιλα μονος σου..ταμπουρι παντως δεν προκειται να παιξει ο ΘΡΥΛΟΣ του μπακαλογατου οτι & αν λες..
τελειωσαν τα 5 αμυντικα χαφ & τα 18 μπακ..
επιθεση-θεαμα & οτι κατσει..
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δηλαδη..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Δεν κάναμε κανένα κατόρθωμα, τη Σταντάρ Λιέγης εντός έδρας νικήσαμε.
Να σου υπενθιμησω τα χθεσινα αποτελεσματα του CH.L.?

Και να σου πω λιγο για την επιθετικη τριπλετα της Σ.Λιεγης, Μποκανι κοστολογειτε 20-25 εκ. ευρω... Και ειναι ηδη στα τεφτερια της Ρεαλ για τον Γεναρη... Ντε καμαργκο 10-12 εκ.ευρω(αυτος που εβαλε το γκολ) Γιοβανοβιτς ο βαζελος εδινε 5 μυρια το καλοκαιρι , και ζητουσαν τουλαχιστον 7 .  Ντεφουρ 21 χρονων παιχταρα που χτες δεν επαιζε, μεσος και αρχηγος της Σ.Λιεγης θα μοσχοποληθει οσο δεν φανταζεσαι...  Αυτα τα λιγα για να καταλαβουμε οτι δεν ειναι καμια τυχαια ομαδουλα...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

ZeroTolerance

Moderator