Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αφιερωμένη στους μουνοπανάδες της Σταντάρ που ήταν προκλητικότατοι και το είχαν ξεσκίσει στη καθυστέρηση . Το βογγητό από το κωλογαμήσι που τους ρίξαμε πρέπει να ακούστηκε μέχρι το βέλγιο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν έχουμε περάσει ακόμα.
Αυτό το ξέρουμε και χωρίς να έχουμε δει το ματς.
Ήμαρτον. Εδώ ο ΠΑΟ είχε περάσει παίζοντας πέρσι μόνο ένα γύρο.
κράτα μικρό καλάθι. Και με 10 βαθμούς έχουμε αποκλειστεί ΑΝ θυμάσαι.
Θέλουμε άλλους 4 πόντους στο δεύτερο γύρο. Και αν μια ισοπαλία την έχουμε, τη νίκη θέλω να δω πώς θα την κάνουμε ...
οπότε...ήρεμα...θα δούμε στο τέλος πόσα αβγά έχουνε σπάσει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ποιο ειναι το κωλοχανιο μας?

εγω δεν ειμαι ολυμπιακος..

αλλα ο γαυρος γαμησε σημερα.
ο γαυρος ειναι....αλλα οτι κ να εισαι μαλλον δεν θα διαφερει η ομαδα σου.μαλλον βαζελος θα σαι

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
19
Πόντοι
1
Θέλουμε άλλους 4 πόντους στο δεύτερο γύρο. Και αν μια ισοπαλία την έχουμε, τη νίκη θέλω να δω πώς θα την κάνουμε ...

Kαλα ρε φιλε δηλαδη οι αλλοι που εχουνε 1 και 2 βαθμους τι να πουνε?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Γλυψε την πουτσα μου πουτανας γιε κωλοτουρκε .... της μανας σου η κωλοτρυπα ειναι τεραστια και ροζ ...... γαμιεστε ολοι ρε πουστηδες τουρκοι .....

URL]]

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Δυσκολο να παρει βαθμους ο Ολυμπιακος στο Βελγιο.Πολυ καλη ομαδα τελικα και αυτος ο Μποκανι μεγαλη παικτουρα.Ασε που κοιταγε ο Ζικο στον παγκο και δεν ειχε παικτη να βαλει απο το κεντρο κ μπροστα.Να λεμε τα παντα ολα.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Παιδια ευχαριστηθηκα μπαλιτσα σημερα.

Ενας πολυ καλος γαυρος και σχετικα ατυχος γιατι μπορουσε να ειχε μπει τριτο και τεταρτο μη σου πω.

μακαρι να συνεχισει ετσι.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
19
Πόντοι
1
Δυσκολο να παρει βαθμους ο Ολυμπιακος στο Βελγιο.Πολυ καλη ομαδα τελικα και αυτος ο Μποκανι μεγαλη παικτουρα.Ασε που κοιταγε ο Ζικο στον παγκο και δεν ειχε παικτη να βαλει απο το κεντρο κ μπροστα.Να λεμε τα παντα ολα.

Θα ψιλοδιαφωνησω,ο Ολυμπιακος οταν θελει και παιζει οργανωμενα πισω,ειναι δυσκολο να φαει γκολ,μονο πολυ μεγαλες ομαδες τον κερδιζουνε ετσι πχ Αρσεναλ μετα το 75,και δε νομιζω η Στανταρ να ειναι Αρσεναλ.Δε λεω οτι θα κερδισει,αλλα το χ μπορει να το παρει αν εχει και λιγη τυχη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και το διπλό το έχει στο τσεπάκι αν παίξει έξυπνα.... μόλις έσφιξαν τα πράγματα η άμυνα της σταντάρ τα έχασε, γι' αυτό μπήκε και το γκολ.
εγώ βλέπω μόνο ανοδική ποδρεία με τον μπακαλόγατο και νομίζω ότι το χ είναι στο τσεπάκι και το 2 το παλεύουμε ,,,, μέσα σε 2 βδομάδες μεσολαβούν και 2 παιχνίδια πρωταθλήματος οπότε θα πάρουν και παιχνίδια αυτοί που γύρισαν πρόσφατα.

edit: ο άγγλος πότε επιστρέφει; προλαβαίνει τον επόμενο αγώνα στο τσου λου;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

αν πάρουμε ισοπαλία εκεί μέσα στη λιέγη τότε έχοντας ως δεδομένο τη νικη της άρσεναλ με την αλκμααρ τότε έχουμε περάσει σίγουρα ως δεύτεροι.Ουσιαστικά θέλουμε 1 πόντο άντε το πολύ 2 για να φτάσουμε τους 8.Θα πρέπει να κερδίσει η αλκμααρ μέσα στη λιεγη την τελευταία αγωνιστική για να έχουν ελπίδες να μας φτάσει η αλκμααρ.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αν πάρουμε ισοπαλία εκεί μέσα στη λιέγη τότε έχοντας ως δεδομένο τη νικη της άρσεναλ με την αλκμααρ τότε έχουμε περάσει σίγουρα ως δεύτεροι.Ουσιαστικά θέλουμε 1 πόντο άντε το πολύ 2 για να φτάσουμε τους 8.Θα πρέπει να κερδίσει η αλκμααρ μέσα στη λιεγη την τελευταία αγωνιστική για να έχουν ελπίδες να μας φτάσει η αλκμααρ.

Δυσκολα ο ολυμπιακος εκτος εδρας. ειπαμε ειναι αλλη ομαδα εκτος.

το 5ο παιχνιδι θα κρινει για παντα..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δυσκολα ο ολυμπιακος εκτος εδρας. ειπαμε ειναι αλλη ομαδα εκτος.

το 5ο παιχνιδι θα κρινει για παντα..
τα ζώα μου αργά..... γύρνα στον βάζελο και στα χάλια του .. μπας και πάρετε κανέναν αγώνα με καμιά καβάλα στο ουέφα....

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
αυτα ειναι...

Συνημμένα

• preview_exi.jpg
    preview_exi.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 19

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ασε φιλε που να δεις και στο μπασκετ που εχω διαρκειας,μονο μπασκετ δεν βλεπουμε....αλλα  αυτη ολα τα λεφτα...
στο μπασκετ απο που ν αρχισεις κ που να τελειωσεις... :2on1:

Συνημμένα

• b6_2009_3_26_23_33_40_b.jpg
    b6_2009_3_26_23_33_40_b.jpg
    180,2 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom