You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ποιον δικεφαλο?
την αεκ φυσικα.
στον παοκ γαμιουνται μονοι τους.ειναι πουθεναδες ετσι κι αλλιως.
καλα χαλαρωσε εσυ.....εγω φταιω που ειπα κ καλα λογια για το κωλοχανιο σαςτην αεκ φυσικα.
στον παοκ γαμιουνται μονοι τους.ειναι πουθεναδες ετσι κι αλλιως.
καλα χαλαρωσε εσυ.....εγω φταιω που ειπα κ καλα λογια για το κωλοχανιο σας
ποιο ειναι το κωλοχανιο μας?
εγω δεν ειμαι ολυμπιακος..
αλλα ο γαυρος γαμησε σημερα.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν έχουμε περάσει ακόμα.περασε ο γαυρος!
Αυτό το ξέρουμε και χωρίς να έχουμε δει το ματς.
Ήμαρτον. Εδώ ο ΠΑΟ είχε περάσει παίζοντας πέρσι μόνο ένα γύρο.
κράτα μικρό καλάθι. Και με 10 βαθμούς έχουμε αποκλειστεί ΑΝ θυμάσαι.
Θέλουμε άλλους 4 πόντους στο δεύτερο γύρο. Και αν μια ισοπαλία την έχουμε, τη νίκη θέλω να δω πώς θα την κάνουμε ...
οπότε...ήρεμα...θα δούμε στο τέλος πόσα αβγά έχουνε σπάσει...
ο γαυρος ειναι....αλλα οτι κ να εισαι μαλλον δεν θα διαφερει η ομαδα σου.μαλλον βαζελος θα σαιποιο ειναι το κωλοχανιο μας?
εγω δεν ειμαι ολυμπιακος..
αλλα ο γαυρος γαμησε σημερα.
δεν έχουμε περάσει ακόμα.
Θέλουμε άλλους 4 πόντους στο δεύτερο γύρο. Και αν μια ισοπαλία την έχουμε, τη νίκη θέλω να δω πώς θα την κάνουμε ...
Kαλα ρε φιλε δηλαδη οι αλλοι που εχουνε 1 και 2 βαθμους τι να πουνε?
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Δυσκολο να παρει βαθμους ο Ολυμπιακος στο Βελγιο.Πολυ καλη ομαδα τελικα και αυτος ο Μποκανι μεγαλη παικτουρα.Ασε που κοιταγε ο Ζικο στον παγκο και δεν ειχε παικτη να βαλει απο το κεντρο κ μπροστα.Να λεμε τα παντα ολα.
Δυσκολο να παρει βαθμους ο Ολυμπιακος στο Βελγιο.Πολυ καλη ομαδα τελικα και αυτος ο Μποκανι μεγαλη παικτουρα.Ασε που κοιταγε ο Ζικο στον παγκο και δεν ειχε παικτη να βαλει απο το κεντρο κ μπροστα.Να λεμε τα παντα ολα.
Θα ψιλοδιαφωνησω,ο Ολυμπιακος οταν θελει και παιζει οργανωμενα πισω,ειναι δυσκολο να φαει γκολ,μονο πολυ μεγαλες ομαδες τον κερδιζουνε ετσι πχ Αρσεναλ μετα το 75,και δε νομιζω η Στανταρ να ειναι Αρσεναλ.Δε λεω οτι θα κερδισει,αλλα το χ μπορει να το παρει αν εχει και λιγη τυχη
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
και το διπλό το έχει στο τσεπάκι αν παίξει έξυπνα.... μόλις έσφιξαν τα πράγματα η άμυνα της σταντάρ τα έχασε, γι' αυτό μπήκε και το γκολ.
εγώ βλέπω μόνο ανοδική ποδρεία με τον μπακαλόγατο και νομίζω ότι το χ είναι στο τσεπάκι και το 2 το παλεύουμε ,,,, μέσα σε 2 βδομάδες μεσολαβούν και 2 παιχνίδια πρωταθλήματος οπότε θα πάρουν και παιχνίδια αυτοί που γύρισαν πρόσφατα.
edit: ο άγγλος πότε επιστρέφει; προλαβαίνει τον επόμενο αγώνα στο τσου λου;
εγώ βλέπω μόνο ανοδική ποδρεία με τον μπακαλόγατο και νομίζω ότι το χ είναι στο τσεπάκι και το 2 το παλεύουμε ,,,, μέσα σε 2 βδομάδες μεσολαβούν και 2 παιχνίδια πρωταθλήματος οπότε θα πάρουν και παιχνίδια αυτοί που γύρισαν πρόσφατα.
edit: ο άγγλος πότε επιστρέφει; προλαβαίνει τον επόμενο αγώνα στο τσου λου;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δεν έχουμε περάσει ακόμα.
αν πάρουμε ισοπαλία εκεί μέσα στη λιέγη τότε έχοντας ως δεδομένο τη νικη της άρσεναλ με την αλκμααρ τότε έχουμε περάσει σίγουρα ως δεύτεροι.Ουσιαστικά θέλουμε 1 πόντο άντε το πολύ 2 για να φτάσουμε τους 8.Θα πρέπει να κερδίσει η αλκμααρ μέσα στη λιεγη την τελευταία αγωνιστική για να έχουν ελπίδες να μας φτάσει η αλκμααρ.
αν πάρουμε ισοπαλία εκεί μέσα στη λιέγη τότε έχοντας ως δεδομένο τη νικη της άρσεναλ με την αλκμααρ τότε έχουμε περάσει σίγουρα ως δεύτεροι.Ουσιαστικά θέλουμε 1 πόντο άντε το πολύ 2 για να φτάσουμε τους 8.Θα πρέπει να κερδίσει η αλκμααρ μέσα στη λιεγη την τελευταία αγωνιστική για να έχουν ελπίδες να μας φτάσει η αλκμααρ.
Δυσκολα ο ολυμπιακος εκτος εδρας. ειπαμε ειναι αλλη ομαδα εκτος.
το 5ο παιχνιδι θα κρινει για παντα..
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τα ζώα μου αργά..... γύρνα στον βάζελο και στα χάλια του .. μπας και πάρετε κανέναν αγώνα με καμιά καβάλα στο ουέφα....Δυσκολα ο ολυμπιακος εκτος εδρας. ειπαμε ειναι αλλη ομαδα εκτος.
το 5ο παιχνιδι θα κρινει για παντα..
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ασε φιλε που να δεις και στο μπασκετ που εχω διαρκειας,μονο μπασκετ δεν βλεπουμε....αλλα αυτη ολα τα λεφτα...αυτα ειναι...
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
στο μπασκετ απο που ν αρχισεις κ που να τελειωσεις...ασε φιλε που να δεις και στο μπασκετ που εχω διαρκειας,μονο μπασκετ δεν βλεπουμε....αλλα αυτη ολα τα λεφτα...
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83