Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εγω γιατι νομιζω, οτι η πουστροαδερφω και μετα απο αυτες τις δηλωσεις που τον εβαλαν να κανει... Μαλλον θα ειναι "τραυματισμενος" εκεινη την βδομαδα...Και ουτε καν θα πατησει το ποδαρακι του στον ναο!!

γιατι εισαι γαυρος και δεν βλεπεις παρα μονο τα φυκια που βρισκονται ακριβως μπροστα σου.οπως τα ψαρια.

η πραγματικοτητα θα ναι πολυ σκληρη..

θα χουμε εμφραγματα στο καραισκακη μολις σκοραρει ο λετο.. ;) :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
η πραγματικοτητα θα ναι πολυ σκληρη..
Ακριβως στα λογια μου ερχεσαι... Την εχεις νιωσει στο πετσι σου τοσα χρονια την πραγματικοτητα, που ειναι βεβαιως βεβαιως πολυ σκληρη για σενα!! :pipa1: :2on1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :cum: :pipa3: :fuck2: :knockinb: :knockinb:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αν ειναι αμπαλος ο οσκαρ(αργος ναι αλλα με τιποτα αμπαλος)και ο ντομι που περσι ηταν πρωτος σε ασιστ ακομα και απο τα χαφ τοτε πρεπει να χαζευεις μπαλα και οχι να βλεπεις
Αν μετράς και τις ασσίστ στους αντιπάλους(βλ Sent Etienne), τότε πάω πάσο.
[size=12pt]Όξω πούστη αριστεροπόδαρε Βύντρα απ'την παράγκα!!! :s&m_2:[/size]

Ο Όσκαρ πίνει μπάφους και παίζει PRO. :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αν μετράς και τις ασσίστ στους αντιπάλους(βλ Sent Etienne), τότε πάω πάσο.
[size=12pt]Όξω πούστη αριστεροπόδαρε Βύντρα απ'την παράγκα!!! :s&m_2:[/size]

Ο Όσκαρ πίνει μπάφους και παίζει PRO. :2funny:
4 ωρες εκανες να σκεφτεις αυτη τη μαλακια?
πινεις τζινσενγκ? :jerking:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
4 ωρες εκανες να σκεφτεις αυτη τη μαλακια?
πινεις τζινσενγκ? :jerking:
Για την ηλικία σου, καλή η μαλακία σου, εκπρόσωπε τύπου των Οσκαροντομίδων και λοιπών άμπαλων :kissass2:

Πες τώρα ότι μου πήρε 10 ώρες να το γράψω αυτό. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου για να απαντάω σε παπαριές. :jerking:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τρομερο βιντεο απο τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ DELIJE !!!
Στο 7,7 του Βιντεο ακουγονται Συνθηματα για τον Ολυμπιακο ...και το "Εισαι στο Μυαλο"
Στα Σερβικα και στα Ελληνικα!!!
Ανατριχιαστικο!!!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τρομερο βιντεο απο τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ DELIJE !!!
Στο 7,7 του Βιντεο ακουγονται Συνθηματα για τον Ολυμπιακο ...και το "Εισαι στο Μυαλο"
Στα Σερβικα και στα Ελληνικα!!!
Ανατριχιαστικο!!!!!!

den exei gayro thn kiriaki. den exei kai karolina re gamoto.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Καλησπερα οπαδοι του μεγαλυτερου συλλογου που γεννησε ποτε αυτη η χωρα,
ελλειπης η αθλητικη δραστηριοτητα αυτο το ΣΚ λογω εθνικων. Πρωταθλημα δεν εχει, το μπασκετ αργει ακομα, σημερα ωστοσο οι επαγγελματιες πρωταθλητες μας στο βολει ανοιγουν την αυλαια του νεου πρωταθληματος κοντρα στις γριες. Η παρουσια μας διπλα στον Ιβαν τον τρομερο και την παρεα του κρινεται απαραιτητη. 19:00 κλειστο Ρεντη, οσοι πιστοι...

ΥΓ Για να ,μην ξεχνιωμαστε, χτες η ομαδα μπασκετ επαιξε κοντρα στους Σπερς. Χασαμε 107 - 89, ομως η εμφανιση μας στο 2ο ημιχρονο ηταν παρα πολυ καλλη με εκπληκτικο Τσιλντρες και πολυ καλλο Σοφοκλη. Ελπιζουμε σε καλλυτερη εμφανιση και γιατι οχι σε ιστορικη , για ευρωπαικη ομαδα, νικη κοντρα στους καβαλιερς...

Συνημμένα

• ibanotromeros.jpg
    ibanotromeros.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ελπιζουμε σε καλλυτερη εμφανιση και γιατι οχι σε ιστορικη , για ευρωπαικη ομαδα, νικη κοντρα στους καβαλιερς...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λες ότι έχουμε ελπίδες απέναντι στον King James;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Θα είναι ιστορική πάντως η κόντρα του Σόφο με τον Σακίλ. :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλησπερα οπαδοι του μεγαλυτερου συλλογου που γεννησε ποτε αυτη η χωρα,
ελλειπης η αθλητικη δραστηριοτητα αυτο το ΣΚ λογω εθνικων. Πρωταθλημα δεν εχει, το μπασκετ αργει ακομα, σημερα ωστοσο οι επαγγελματιες πρωταθλητες μας στο βολει ανοιγουν την αυλαια του νεου πρωταθληματος κοντρα στις γριες. Η παρουσια μας διπλα στον Ιβαν τον τρομερο και την παρεα του κρινεται απαραιτητη. 19:00 κλειστο Ρεντη, οσοι πιστοι...
πες μας τώρα για την πούτσα της γριάς....όχι το μαλλί της γριάς........

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ΗΜΟΥΝ στο ΟΑΚΑ χθες..

15-18000 φιλαθλοι με το ζορι.

στα εκδοτηρια πουλουσαν μονο των 20 ευρω.. και οχι των 10 ενω το γηπεδο ηταν αδειο!!

μαλακες ελληνες

τελικα βρηκαμε με 10 ευρω απο ατομο εξω απο το γηπεδο.ζητω η παραοικονομια!

μπαινουμε μεσα και ηταν 1-1!

μετα ειδαμε απο κοντα την πραγματικοτητα.

1.Ο Τζιολης δεν πρεπει να παιζει στην εθνικη αλλα και σε καμμια σοβαρη ομαδα. εξω.

2.το πεναλτι ηταν ενα απλο τζαρτζαρισμα,αλλα ο διαιτητης επαιξε εδρα και αυτο το καταλαβαινε

καποιος που ηταν στο γηπεδο απο ολα τα σφυριγματα συνολικα. ;) ;)

3.τα περισσοτερα μπινελικια απο την εξεδρα τα εφαγαν 2 παικτες. Ο Σαμαρας και ο Καραγκουνης. :headbang:

Ειδικα ο σαμαρας εκανε μαλακιες σε ολο το παιχνιδι!!  ουτε την μπαλα δεν μπορουσε να σουταρει.
εβαλε το γκολ στο 4-2 και ξαφνικα ξεχαστηκαν ολα.βεβαια οι φιλαθλοι τον ειρωνευοντουσαν μετα.

λεγανε ...αφου εβαλε ψαλιδακι ο σαμαρας τα χω δει ολα στη ζωη μου..

4.ο γκεκας πηρε πολυ χειροκροτημα,αν και οι περισσοτεροι απορουσαν πως γινεται να βλαει 4 γκολ..

5.ο τοροσιδης και ο σειταριδης ηταν οι καλυτεροι παικτες. ;)

6.λαθος που δεν εβαλε τον νινη και εβαλε τον πλιατσικα!!! κουφη αλλαγη. αρκει να παιζει ο καραγκουνης.. :headbang:

7.το καθοριστικο σημειο ηταν το πεναλτι.μη γελιομαστε..

γενικα το ευχαριστηθηκαμε ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και εδώ το έβλες ρε αντονιόνι?
Γιατί μπήκες μετά το 1-1?Δεν σε αφήνανε να περάσεις μέσα?  :grin:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Και εδώ το έβλες ρε αντονιόνι?
Γιατί μπήκες μετά το 1-1?Δεν σε αφήνανε να περάσεις μέσα?  :grin:

οχι ειχα παει για τεννις με ενα φιλο νωριτερα και αργησαμε λιγο.

μετα πηγαμε για εθνικη. :grin: 

βαλε ιταλιδες τωρα..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Λέτο: "Νίκη και γκολ στο Καραισκακη!"  :) :) :fuck1: :fuck1:

Ο Σεμπαστιάν Λέτο "τόλμησε" μέσα σε μία νύχτα αυτό που άλλοι θα σκέφτονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα: μετά από μία σεζόν στον Ολυμπιακό να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός, σε συνέντευξή του στο Παναθηναϊκό Τριφύλλι, μίλησε γι' αυτήν του την απόφαση, το τι συνάντησε στην Παιανία και πώς αντιμετωπίζει το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης

- Ποια ομάδα υποστήριζες σαν παιδάκι;

«Α, αυτή η ιστορία έχει πλάκα. Ο πατέρας μου και ο αδελφός μου υποστηρίζουν φανατικά την Ρίβερ Πλέιτ. Εγώ συνέπραξα με τη μαμά μου και ήμουν οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς. Μεγαλώνοντας πάντως άλλαξα. Ανδρώθηκα στη Λανούς και την αγάπησα πολύ. Αυτή είναι πλέον η ομάδα μου».

- Ποιος ήταν το είδωλό σου όταν ξεκίνησες;

«Εντάξει, για όλους τους Αργεντινούς αιώνιο είδωλο είναι ο Μαραντόνα. Εμένα μου άρεσε πολύ ο Σαντιάγο Σολάρι. Έπαιζε και στη θέση μου και τον θαύμαζα…»

- Στην Αργεντινή είπες πως δεν θα έκανες ποτέ το πέρασμα στον μεγάλο αντίπαλο. Στην Ελλάδα πάντως το έπραξες…

«Ναι, αλλά δεν είναι το ίδιο. Καθόλου μάλιστα. Στη Λανούς έμεινα πολλά χρόνια και δέθηκα με την ομάδα, την αγάπησα. Στον Ολυμπιακό έμεινα για 10 μήνες και δεν έγινα ποτέ οπαδός του, δεν δέθηκα μαζί του».

- Στον Παναθηναϊκό πώς νιώθεις;

«Υπέροχα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος θα έλεγα. Όλοι μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο και νιώθω μέλος μιας οικογένειας».

- Είπες ότι βρήκες τα πράγματα καλύτερα απ' ότι τα περίμενες. Δηλαδή;

«Είναι πολύ διαφορετικά να βλέπεις μια ομάδα απ’ έξω, όπως συνέβαινε πέρσι, και εντελώς διαφορετικό να τη ζεις από μέσα. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η οργάνωση της ομάδας. Όλοι όσοι δουλεύουν στο σύλλογο κάνουν πολύ καλή δουλειά. Οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί και ο κόσμος πάντα μαζί μας. Ειλικρινά σας λέω πριν γνωρίσω τα πράγματα από μέσα νόμιζα ότι -βάσει της βαθμολογίας- ο Παναθηναϊκός ήταν σαν σύλλογος πιο κάτω από την προηγούμενη ομάδα μου. Διαπίστωσα όμως ότι είναι πολύ πιο πάνω και ανήκει στις πραγματικά μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες».

- Ατομικά, νιώθεις την ανάγκη να αποδείξεις κάτι;

«Θέλω πάνω απ' όλα να στεφθώ πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε μεγάλη ομάδα και οφείλουμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα. Σε προσωπικό επίπεδο ελπίζω να βελτιωθώ και άλλο».

- Ξέρεις ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή παράδοση…

«Ναι, το είδα και πέρσι όταν έφτασε κοντά στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μη νομίζετε ότι το Γιουρόπα Λιγκ είναι εύκολη διοργάνωση. Συμμετέχουν πολλές καλές ομάδες και πολύ καλοί παίκτες. Αρχικά πρέπει να προκριθούμε από τη φάση των ομίλων -και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Μετά τα πράγματα θα δυσκολέψουν αλλά μπορούμε να φτάσουμε μακριά».

- Πέρσι έλεγαν ότι δεν μπαίνεις περιοχή και δεν σκοράρεις. Φέτος -ευτυχώς- τους διαψεύδεις…

«Ήταν πολύ διαφορετικές οι συνθήκες τότε. Πριν έρθω εδώ, κατ’ αρχήν, είχα σχεδόν έξι μήνες να παίξω. Φέτος είμαι πολύ πιο ήρεμος και αυτό μετράει. Επίσης νομίζω ότι έχω καλύτερους συμπαίκτες. Σίγουρα δεν είμαι σέντερ φορ, δεν είναι το φόρτε μου το σκοράρισμα αλλά τα δύο γκολ που έβαλα πέρσι ήταν πολύ λίγα. Το κλίμα και ο τρόπος παιχνιδιού με βοηθούν να έχω πιο καλή παρουσία στην αντίπαλη περιοχή».

- Σκέφτεσαι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι με δικό σου γκολ;

«Ναι. Θα ήταν πολύ ωραίο αυτό. Αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσουμε, όχι να βάλω γκολ εγώ. Αν τώρα υπάρξει συνδυασμός, θα είναι το τέλειο»
.  ;) ;) ;) ;) ;)

- Αναφέρθηκες πριν στον κόσμο, με τον οποίο έχεις ήδη μεγάλο δέσιμο…

«Αυτή η σχέση με κάνει πολύ χαρούμενο. Όταν ήρθα στην ομάδα ήξεραν μεν ποιος είμαι, αλλά εγώ είχα μεγάλη αγωνία για το πως θα με υποδέχονταν. Ο τρόπος τους με έκανε να νιώσω υπέροχα και είμαι αληθινά ευτυχισμένος για την αγάπη που μου δείχνουν. Τους υπόσχομαι ότι θα δώσω πολλά περισσότερα ώστε να τους «επιστρέψω» την αγάπη που μου δείχνουν».

- Το σύνθημα που λένε για σένα το καταλαβαίνεις;

«Όχι ακριβώς, αλλά ρώτησα το Νίνη και μου μετέφρασε τι λέει.
Καλό είναι (γέλια…)».

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
«Αποκάλυψη ο Κυριάκος»

Ο Ζίκο το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το παιχνίδι της εθνικής ομάδας με την Λετονία, στο οποίο νίκησε με 5-2. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός με αφορμή τόσο αυτό το ματς όσο και εκείνο της Ελπίδων με την Πορτογαλία έκανε ένα σχόλιο στην επίσημη ιστοσελίδα του. Έκανε ειδική αναφορά σε όλους τους διεθνείς του Ολυμπιακού, στον Γκέκα και φυσικά έπλεξε το εγκώμιο στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον οποίο αποκάλεσε αποκάλυψη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το παιχνίδι με την Λετονία έγραψε στην ιστοσελίδα του: "Η Ελλάδα πέτυχε μία μεγάλη νίκη παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με σκορ 2-1. Τα δύο γκολ της Λετονίας τα πέτυχε ο Βερπακόφσκις, ο οποίος αγωνίζεται στον Εργοτέλη και είναι ένας από τους επόμενους αντίπαλους του Ολυμπιακού. Η Ελλάδα στο δεύτερο μέρος είχε άλλο πνεύμα και έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση με πρωταγωνιστή τον Θεοφάνη Γκέκα, ο οποίος έβαλε τέσσερα γκολ. Τα έξι από τα επτά γκολ που σημειώθηκαν ήταν πολύ ωραία, ενώ δύο μπήκαν με ψαλιδάκι κι ένα με ψαράκι. Από τον Ολυμπιακό έπαιξε ο Τοροσίδης που έδωσε την πάσα για το τρίτο γκολ, ενώ ο Αβραάμ ήταν τιμωρημένος".

Όσον αφορά στους διεθνείς με την Ελπίδων είπε: "Τρεις παίκτες μας έπαιξαν με την Ελπίδων που νίκησε 2-1 την Πορτογαλία. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σημείωσε το νικητήριο γκολ. Είναι 17 ετών και θεωρείται μία από τις αποκαλύψεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ο πιο νεαρός παίκτης στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Στην συνέχεια ο Ζίκο αναφέρθηκε και στην προετοιμασία που γίνεται στο Ρέντη. "Μας έκανε πολύ καλό η διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Μοράσι μπόρεσε να δουλέψει πολύ δυνατά και κάναμε συνεχώς προπονήσεις στην φυσική κατάσταση. Στο τέλος της εβδομάδας επιστρέφουμε στα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν ξέρω πότε θα δουλέψουμε με μπάλα. Για τους παίκτες το απαραίτητο ήταν να αποκτήσουν ενέργεια".

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επίσκεψη σε Ρέντη, Καραϊσκάκη

Στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη ξεναγήθηκαν το μεσημέρι και το απόγευμα, αντίστοιχα, από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο, εκπρόσωποι του Ομίλου Λαυρεντιάδη, στα πλαίσια της συνεργασίας του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με τον Σωκράτη Κόκκαλη, για την είσοδο του πρώτου στην "Καραϊσκάκης ΑΕ", αλλά και την ΠΑΕ. Η συμφωνία μεταξύ Κόκκαλη και Λαυρεντιάδη, αφορά το 50% της εταιρίας "Καραϊσκάκης ΑΕ" αντί του ποσού των 25 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο 37χρόνος επιχειρηματίας θα μπει και στην ΠΑΕ, με ποσοστό 10%, καταβάλλοντας 11 εκατομμύρια ευρώ.

Αρχικά, δύο διευθυντές του Ομίλου Λαυρεντιάδη, κι ένας εκπρόσωπος της Deutsche Bank, συνοδευόμενοι από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, επισκέφθηκαν το Καραϊσκάκη, είδαν τις αίθουσες, τα μαγαζιά, αλλά και τους γύρω χώρους. Στη συνέχεια, παρέα με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο πήγαν στο Ρέντη, ξεναγήθηκαν (από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκο Δουρέκα) στις εγκαταστάσεις, ενώ είδαν και μέρος της προπόνησης. Είναι προφανές η ώρα των ανακοινώσεων της συνεργασίας πλησιάζει. Στην ΠΑΕ θεωρούν ότι αυτό θα συμβεί το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ άλλοι δεν αποκλείουν να συμβεί και εντός της εβδομάδας.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε διευκρινίσεις, σχετικά με τις επαφές του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr παραθέτει όλο το ρεπορτάζ.

Διευκρινίσεις δόθηκαν σήμερα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για το θέμα των επαφών του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα με αυτές:

"Δεν υπήρξε συνάντηση των δύο ανδρών σήμερα. Πολύ περισσότερο δεν υπήρξε ξενάγηση του Λαυρεντιάδη από τον πρόεδρο.

Συζητήσεις υπάρχουν. Τελευταία, χθες, στο περιθώριο των υπογραφών της μεταβίβασης του πρώην Μάτζικ από τον πρόεδρο στον Λαυρεντιάδη.

Συμφωνηθέν αντίτιμο για την εξαγορά περίπου του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ, δεν υπάρχει. Έχει, όμως, τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα και το αργότερο μέσα σε ένα μήνα, όλα θα έχουν τελειώσει. Ο Λαυρεντιάδης έχει συμφωνήσει να πάρει αυτό το ποσοστό της Καραϊσκάκης ΑΕ.

Μέσα σε αυτό το διάστημα του ενός μηνός, θα ξεκαθαρίσει εάν ο Λαυρεντιάδης πάρει κι ένα μικρό μετοχικό ποσοστό της ΠΑΕ Ολυμπιακός κι έναντι ποίου τιμήματος. Γιατί μέχρι στιγμής αυτό το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει".

Άρα: Ο Λαυρεντιάδης παίρνει τη μισή Καραϊσκάκης ΑΕ, με λεφτά που θα συμφωνηθούν προσεχώς. Και θα αποφασιστεί αν μπει στην ΠΑΕ και με πόσα λεφτά.

Η πληροφόρηση από την ΠΑΕ είναι ότι το φινάλε της υπόθεσης μπορεί να τραβήξει έως τις 15 Νοεμβρίου. Η πληροφόρηση η δική μας, πάντως, είναι ότι μπορεί να τραβήξει ως τις... 15 Οκτωβρίου.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχουν τελειωμό οι τραυματισμοί στο Ρέντη, αυτή τη φορά νέο θύμα ο Λεονάρντο που υπέστη κάκωση στο γόνατο. Ατομικό έκαναν οι Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Νικοπολίδης ενώ κατάσκοπος του Ολυμπιακού θα πάει στο Βέλγιο.

H κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς συνεχίζεται στον Ολυμπιακό καθώς ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο τραυματίστηκε στο φιλικό προπόνησης, διάρκειας 80΄λεπτών, που έδωσε το απόγευμα της Τρίτης, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, η επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τους "μικρούς" του συλλόγου (2-2).

Ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ χτύπησε προς το τέλος του αγώνα προπόνησης με την ομάδα Νέων με αποτέλεσμα ο Λεονάρντο να υπέστη μια κάκωση στο αριστερό γόνατο. Η κατάσταση του τραυματισμού του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί αύριο Τετάρτη (14/10).

Όσον αφορά τους παίκτες που δεν συμμετείχαν το παιχνίδι, ο Νικοπολίδης έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο, όπως και ο Παναγόπουλος, αλλά και ο Ζαϊρί που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική ομάδα του Μαρόκο. Ο Ντιόγκο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Ντάρμπισιρ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Η κατάσταση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί αύριο. Αύριο οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 18:00

Κατάσκοπος στο Βέλγιο

Ο σκάουτερ της ομάδας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα παρακολουθήσει το Σάββατο τον αγώνα Βέστερλο - Σταντάρντ Λιέγης, ενώ ο Διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ Ανδρέας Νινιάδης θα παρακολουθήσει την Κυριακή τον αγώνα Ατρόμητος - Λεβαδειακός. Τέλος ο σκάουτερ της ομάδας μας Δημήτρης Μπαρμπαλιάς θα παρακολουθήσει τον αγώνα Πανσερραϊκός - Διαγόρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom