Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν έχουν τελειωμό οι τραυματισμοί στο Ρέντη, αυτή τη φορά νέο θύμα ο Λεονάρντο που υπέστη κάκωση στο γόνατο.

μια χαρά...
υπάρχει δηλαδή περίπτωση να πάρει κανά 20λεπτο ο Σοϊλέδης;;;;;;;;;
Μαλακία είπα,ε; Γίνονατι αυτά στον Ολυμπιακό;;

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
www.sport-fm.gr/article/199446]ΟΣΦΠ: Βλέπει Ουρεταβισκάγια![/url]

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και του Ζίκο βρίσκεται ο 19χρονος αριστερός χαφ, Γιόναθαν Ουρεταβισκάγια! Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είναι μεγάλος θαυμαστής του Ουρεταβισκάγια (δείγματα του ταλέντου του έδειξε στο 17ο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων της Αιγύπτου) και όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να γίνει και… επίσημο!

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης κοστολογείται κοντά στα 5 εκατ. ευρώ και ήδη, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον (και) από την Αλκμάαρ για την απόκτησή του.

Ο Ουρεταβισκάγια ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ (2007-2008), όπου πέτυχε 8 γκολ σε 14 εμφανίσεις και κίνησε το ενδιαφέρον των «αετών»…

Μονο και μονο απο το ονομα απορριπτεται! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μώραλης: «Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία»

Δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όσον αφορά την αγορά του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ και του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Κύπριο επιχειρηματία,
όπως δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Καμία οριστική συμφωνία. Όταν αυτό γίνει, θα υπάρξει ανακοίνωση», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας του πειραϊκού συλλόγου. «Δεν ασχολούμαστε από τώρα», το σχόλιό του για τις μεταγραφές.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κ. Μώραλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

- Για το θέμα της αγοράς ποσοστού της «Καραϊσκάκης ΑΕ» και της επικείμενης συμμετοχής του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Εδώ και περίπου δύο μήνες υπάρχει μια συζήτηση μεταξύ του Σωκράτη Κόκκαλη και του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για να μπει ο δεύτερος μέτοχος στην «Καραϊσκάκης Α.Ε.» και το αν επιθυμεί και σε ποιο βαθμό να εμπλακεί στην ΠΑΕ. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν στη δημοσιότητα τι συζητούν οι δύο άνδρες. Και τα δύο θέματα παραμένουν ανοιχτά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Χρυσικόπουλος, ξενάγησε χθες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κάποιους συνεργάτες του κ. Λαυρεντιάδη και όλα αυτά δείχνουν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτε. Είναι λογικό και σαφές να θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα για την «Καραϊσκάκης Α.Ε.» και την ΠΑΕ. Κατά τη γνώμη μου, αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να απασχολούν καθημερινά τον Τύπο.

Οι φίλαθλοι ενδιαφέρονται για άλλα πράγματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Όταν έχουμε την οποιαδήποτε τελική εξέλιξη, είναι βέβαιο ότι είτε μέσω ανακοίνωσης, είτε μέσω κάποιας συνέντευξης Τύπου, θα δοθούν τα στοιχεία που ενδιαφέρουν. Γνωρίζουμε ότι ο κ. Λαυρεντιάδης θα μπει στην «Καραϊσκάκης Α.Ε.», αλλά αν το ποσοστό αυτό θα είναι 48 ή 49%, δεν νομίζω ότι αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια επιθυμία του επιχειρηματία να εμπλακεί σε έναν βαθμό και με την ΠΑΕ. Είναι σε συζητήσεις με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Όταν αυτό οριστικοποιηθεί, θα δημοσιοποιηθεί.

Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω και ούτε γνωρίζουμε κάτι παραπάνω από αυτά που συζητούν μεταξύ τους. Το χρονικό όριο για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ είναι μέχρι τον Δεκέμβριο. Μέχρι τότε, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει. Τα πάντα κινούνται. Υπάρχει μια καθημερινή εξέλιξη και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει συνεχής ενημέρωση. Όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, θα υπάρξουν ανακοινώσεις και σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου και σε ό,τι αφορά την «Καραϊσκάκης Α.Ε.»

πουλα... πουλα....

πουλααααααααααα.............. :2funny: :2funny: :2funny:

σιγα σιγα την κανει ο κοκκαλης..

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
www.gazzetta.gr/content/view/50634/4/]http://www.gazzetta.gr/content/view/50634/4/[/url]

Το gazzetta.gr συνομίλησε με τον πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή, Αντώνη Μπλάθρα( η φωτό είναι από δημοσίευμα της εποχής) και σας παραθέτει τις απόψεις ενός ανθρώπου που – μετά την ολοσχερή καταστροφή που υπέστη το μαγαζί του – αποφάσισε εν μία νυκτί να εγκαταλείψει την διαιτησία…

Το περιστατικό…

«Ήμουν βοηθός στον αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού στα Πηγάδια (σ.σ.: 03/10/2004) και είχα δείξει ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος μετά από κεφαλιά του Ζαπρόπουλου, όταν και δέχτηκα σφοδρή λεκτική επίθεση κατά κύριο λόγο από τον Γεωργάτο και κατά δεύτερον από τον Νικοπολίδη, ο οποίος πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα μεν, κόσμια δε… Ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει και για τουλάχιστον μία εβδομάδα η συγκεκριμένη απόφαση ήταν κεντρικό θέμα στις περισσότερες αθλητικές εφημερίδες… Ακολούθως, παρ’ότι ο παρατηρητής του αγώνα δεν με παρέπεμψε και μου έδωσε δίκιο, η επιτροπή ορισμού διαιτητών με έθεσε στο περιθώριο, χωρίς όμως να με τιμωρήσει… Μετά από περίπου 25 ημέρες ήρθε και το οριστικό τέλος μου από την διαιτησία, όταν ένα βράδυ μου τηλεφώνησε ο αδελφός μου και μου είπε ότι άγνωστοι έκαψαν το μαγαζί αθλητικών ειδών που διατηρούσε στον Πύργο», μας είπε αρχικά ο κ. Μπλάθρας και συνέχισε σχολιάζοντας το πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στον διαιτητή Καρατζίκα…

καψιμο στο μαγαζι του μπλαθρα,χτυπημα στον γενναιο,χειροβομβιδα στο αμαξι του δουρου,καψιμο στο μηχανακι του καρατζικα,μαχαιρωμα στον συριγο,ξυλο στον νικολακοπουλο.τι κοινο ειχαν ολοι αυτοι???ασχοληθηκαν με τον οσφπ κ οτι εκαναν η ειπαν δεν αρεσαν σε καποιον-ους...

ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αυτοι ειναι φυσικα.

εχουν καταντησει το ελληνικο πρωταθλημα σαν τα μουτρα τους.

φετος πρεπει να πεσει η χουντα και η παραγκα του γαυρου

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
ξεχασατε το Μπακα με το κοκκινο σωβρακο ρε. Α, και τον Ευθυμιαδη με τα αιματα στο προσωπο.  Ε ρε κομπλεξ

Επισκέπτης
πουστρακια ξεχασατε την παιανια & το χτεσινο..

Μολότοφ στο γήπεδο του Μετς..

Βόμβα μολότοφ πέταξαν άγνωστοι στην είσοδο του γηπέδου του Μετς, την ώρα που μέσα βρισκόταν για προπόνηση η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Οι άγνωστοι, οι οποίοι δεν έφεραν διακριτικά κάποιας ομάδας, αποχώρησαν αμέσως, χωρίς να εντοπιστούν από τους άνδρες της ομάδας Ζ που έσπευσαν στο σημείο.

κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
www.gazzetta.gr/content/view/50634/4/]http://www.gazzetta.gr/content/view/50634/4/[/url]

Το gazzetta.gr συνομίλησε με τον πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή, Αντώνη Μπλάθρα( η φωτό είναι από δημοσίευμα της εποχής) και σας παραθέτει τις απόψεις ενός ανθρώπου που – μετά την ολοσχερή καταστροφή που υπέστη το μαγαζί του – αποφάσισε εν μία νυκτί να εγκαταλείψει την διαιτησία…

Το περιστατικό…

«Ήμουν βοηθός στον αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού στα Πηγάδια (σ.σ.: 03/10/2004) και είχα δείξει ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος μετά από κεφαλιά του Ζαπρόπουλου, όταν και δέχτηκα σφοδρή λεκτική επίθεση κατά κύριο λόγο από τον Γεωργάτο και κατά δεύτερον από τον Νικοπολίδη, ο οποίος πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα μεν, κόσμια δε… Ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει και για τουλάχιστον μία εβδομάδα η συγκεκριμένη απόφαση ήταν κεντρικό θέμα στις περισσότερες αθλητικές εφημερίδες… Ακολούθως, παρ’ότι ο παρατηρητής του αγώνα δεν με παρέπεμψε και μου έδωσε δίκιο, η επιτροπή ορισμού διαιτητών με έθεσε στο περιθώριο, χωρίς όμως να με τιμωρήσει… Μετά από περίπου 25 ημέρες ήρθε και το οριστικό τέλος μου από την διαιτησία, όταν ένα βράδυ μου τηλεφώνησε ο αδελφός μου και μου είπε ότι άγνωστοι έκαψαν το μαγαζί αθλητικών ειδών που διατηρούσε στον Πύργο», μας είπε αρχικά ο κ. Μπλάθρας και συνέχισε σχολιάζοντας το πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στον διαιτητή Καρατζίκα…

καψιμο στο μαγαζι του μπλαθρα,χτυπημα στον γενναιο,χειροβομβιδα στο αμαξι του δουρου,καψιμο στο μηχανακι του καρατζικα,μαχαιρωμα στον συριγο,ξυλο στον νικολακοπουλο.τι κοινο ειχαν ολοι αυτοι???ασχοληθηκαν με τον οσφπ κ οτι εκαναν η ειπαν δεν αρεσαν σε καποιον-ους...

ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

απορία..

γνωστές οι πουστιές.
το γκολ ήταν κανονικό όμως;

Υ.Γ.
ο νικολακόπουλος ολυμπιακός δεν είναι;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.097
Πόντοι
22.785
Γαμιέται ό Πειραιάς .........γαυράκια!!!!!!!!!!!!!!

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Γαμιέται ό Πειραιάς .........γαυράκια!!!!!!!!!!!!!!

σε εχω 14 χρονια καθε Μαη να μου  :pipa2: κι εσυ καθε Ιουνιο κανεις φιεστες  :2funny: :2funny:
Ρε αντε απο μαλακοπιτουρες φτιαχτε ομαδα και μετα μου τη λετε. ΖΩΑ ΟΡΘΙΑ .....σας βαρεθηκα να κλαιγεστε... Ουστ !!!!

Επισκέπτης
σε εχω 14 χρονια καθε Μαη να μου  :pipa2: κι εσυ καθε Ιουνιο κανεις φιεστες  :2funny: :2funny:
Ρε αντε απο μαλακοπιτουρες φτιαχτε ομαδα και μετα μου τη λετε. ΖΩΑ ΟΡΘΙΑ .....σας βαρεθηκα να κλαιγεστε... Ουστ !!!!
μην ασχολεισαι λεμε..

Τερμα οδου βλακιας.oyk 3 μι ασχολιστε

Επισκέπτης
απο προχτες το βραδυ εχει γαμηθει να βρεχει..τι σκατα μπαλλα θα παιξουν αυριο???δεν το γυρναμε στο πολο???αυτη την ωρα στην δροσια γινεται το ελα να δεις..αστραπες-βροντες & βροχα με τους κουβαδες..
αααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
το γυρισε στο χαλαζι τωρα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
απο προχτες το βραδυ εχει γαμηθει να βρεχει..τι σκατα μπαλλα θα παιξουν αυριο???δεν το γυρναμε στο πολο???αυτη την ωρα στην δροσια γινεται το ελα να δεις..αστραπες-βροντες & βροχα με τους κουβαδες..
αααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
το γυρισε στο χαλαζι τωρα..

θα σας φταίει το χόρτο πάλι... όπως με τον τάκη......

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Who cares...?[size=20pt]

Βρεξει χιονισει ο ΘΡΥΛΟΣ θα γαμησει!![/size]