Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αδελφια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!
Οι μεν Κλαινε απο χαρα που κερδισαν την ομαδα του μαλαρτζ του μελιση και της θυγατρικης της Μarfin.....
εβαλε και γκολ η σισε χαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι δε κλαινε ΠΑΛΙ επειδη τους αδικησε η διαιτησια χαχαχαχαα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και ειναι Μακρια ο ΜΑΗΣ ρε πουστη μου......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στο Φιλικο με την Τσατσολαρισα εβγαλαν ...........
Βύντρα (Man of the Match)!!!!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλημερα Αδελφια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!
Οι μεν Κλαινε απο χαρα που κερδισαν την ομαδα του μαλαρτζ του μελιση και της θυγατρικης της Μarfin.....
εβαλε και γκολ η σισε χαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι δε κλαινε ΠΑΛΙ επειδη τους αδικησε η διαιτησια χαχαχαχαα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και ειναι Μακρια ο ΜΑΗΣ ρε πουστη μου......

καλά αυτά τα βαζέλια έχουν τόσο φάρδος που δεν υπάρχει συγκρίσιμο μέγεθος...απο εκεί που ήταν να χάνουν 0-1,απο μια μαλακισμένη αντίδραση ελληνικής άμυνας μικροαστής ομάδος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χρήζουν τον βύντρα σκόρερ! :headbang:και μετά στο 50'χανει δοκάρι η λαρισα....πόσο φάρδος μπορεί να έχει αυτή η πράσινη κωλότρυπα?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μήπως και τελειώνει το πρωτάθλημα και δεν το ξέρουμε; Μήπως αυτή δεν ήταν η 6η αγωνιστική, αλλά η προτελευταία; Θα τρελαθούμε με αυτά που ακούμε. Έχουν παλαβώσει οι περίγελοι επειδή νίκησαν την Λάρισα σε… φιλικό παιχνίδι με σενάριο και έχουν βγάλει μία γλώσσα μέχρι το πάτωμα. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Καταλαβαίνουμε ότι για εσάς είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να είστε στην κορυφή. Δεν το ζείτε και συχνά και λογικό είναι να έχετε χάσει την… μπάλα. Τουλάχιστον μην λέτε βλακείες. Ακόμα και η χαζομάρα έχει τα όρια της. Γέλιο μας προκαλείτε με αυτά που λέτε, αλλά για το καλό σας μαζευτείτε γιατί δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε σε λίγο.

Για να μην σας ταλαιπωρούμε διαβάστε τι είπε ο Ρουκάβινα αμέσως μετά την λήξη του φιλικού με τους Θεσσαλούς: "Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σκοράρουμε συνέχεια, όπως αποδείξαμε για άλλη μια φορά. Έχουμε κερδίσει όλους τους αντιπάλους μας μέχρι στιγμής και είμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είμαστε ικανοί να μείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε φέτος το τρόπαιο του πρωταθλητή και ανυπομονώ να το γιορτάσουμε, σε φιέστα, με τους φιλάθλους μας".

Ήρεμα αδέρφια μην γελάτε άλλο. Αφήστε τα παιδιά έχουν ζαλιστεί και δεν ξέρουν τι λένε. Ότι κουταμάρα τους έρθει την ξεστομίζουν. Ρε Ρουκάβινα τι είναι αυτά που λες; Ποια φιέστα ρε κακομοίρη, πάλι από την τηλεόραση θα την βλέπεις. Δεν βάζετε μυαλό εσείς και γι' αυτό δεν σταματάμε εμείς. Αντί να ευχαριστείς τον Μάλαρτζ και την άμυνα της Λάρισας που πήρε μαθήματα από τον Πανθρακικό βγάζεις και γλώσσα;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τιμητική διάκριση για ΟΣΦΠ: 10ος στην Ευρώπη και 17ος στον κόσμο σύμφωνα με το «Eurosport»

Στη δέκατη θέση της βαθμολογίας των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων βρίσκεται ο Ολυμπιακός, για την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τον πίνακα βαθμολογίας που δημιούργησε το «Eurosport»!

Η τελική βαθμολογία προκύπτει από τους πόντους που έχει μια ομάδα στο εθνικό της πρωτάθλημα, συν αυτούς που έχει μαζέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υπάρχει και συντελεστής δυσκολίας του πρωταθλήματος. Για την Ελλάδα ο βαθμός δυσκολίας είναι στο 4, ενώ για την Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία είναι στο 5.

Μπροστά από τους Πειραιώτες υπάρχουν οι εξής εννιά ομάδες: Τσέλσι,Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λιόν, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Μπορντό και η Ντιναμό Κιέβου. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν στην έβδομη θέση.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
καλά αυτά τα βαζέλια έχουν τόσο φάρδος που δεν υπάρχει συγκρίσιμο μέγεθος...απο εκεί που ήταν να χάνουν 0-1,απο μια μαλακισμένη αντίδραση ελληνικής άμυνας μικροαστής ομάδος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χρήζουν τον βύντρα σκόρερ! :headbang:και μετά στο 50'χανει δοκάρι η λαρισα....πόσο φάρδος μπορεί να έχει αυτή η πράσινη κωλότρυπα?

πολυ.. αλλα οχι για πολυ..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Από τα χαμόγελα για την επιστροφή του Γκαλέτι σε κανονικό ρυθμό προπόνησης έπειτα από αρκετές εβδομάδες, ήρθε η κατήφεια και ο προβληματισμός. Στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να συνέλθουν με τα απανωτά και συνεχόμενα κρούσματα τραυματισμών και… προσεύχονται το σημερινό με τον Ντιόγο να είναι το τελευταίο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εξετάστηκε και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση αριστερής ποδοκνημικής με οίδημα στο σκαφοειδές. Η διάρκεια της αποθεραπείας του παραμένει άγνωστη.

νοκ αουτ ο ντριογο.

Από τα χαμόγελα για την επιστροφή του Γκαλέτι σε κανονικό ρυθμό προπόνησης έπειτα από αρκετές εβδομάδες, ήρθε η κατήφεια και ο προβληματισμός. Στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να συνέλθουν με τα απανωτά και συνεχόμενα κρούσματα τραυματισμών και… προσεύχονται το σημερινό με τον Ντιόγο να είναι το τελευταίο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εξετάστηκε και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση αριστερής ποδοκνημικής με οίδημα στο σκαφοειδές. Η διάρκεια της αποθεραπείας του παραμένει άγνωστη.

αληθεια ποσο φαρδος εχουν αυτοι οι γαυροι?

σαν βαζελος τουλαχιστον οσο επαιζε ο ντιογο ειχα ελπιδα για γκελα.

αυτος βρεθηκε να τραυματιστει???  :headbang: :headbang:

τωρα θα παιζει ο μητρογλου δυστηχως για εμας και ο ολυμπιακος θα σκοραρει πιο ευκολα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αληθεια ποσο φαρδος εχουν αυτοι οι γαυροι?

σαν βαζελος τουλαχιστον οσο επαιζε ο ντιογο ειχα ελπιδα για γκελα.

αυτος βρεθηκε να τραυματιστει???  :headbang: :headbang:

τωρα θα παιζει ο μητρογλου δυστηχως για εμας και ο ολυμπιακος θα σκοραρει πιο ευκολα.

O Ντιόγκο είχε αρχίσει να ανεβαίνει σε κάθε αγώνα.
Έβαλε και πολύ ωραίο γκολ στην ψησταριά! :rockon:
Στους εύκολους αγώνες θα έπαιζαν και οι 2 μαζί.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η... Ρόμπα!

Το ξέραμε ότι όποιος φοράει τη φανέλα με την αλογοτροφή στο στήθος αρχίζει να εμφανίζει προβληματική συμπεριφορά, αλλά κατάντημα σαν αυτό του Βαζε-Λέτο δεν το είχαμε ματαξαναδεί. Αρκετοί δικοί μας στο παρελθόν άφησαν το λιμάνι για την ομάδα του Κολωνακίου, όμως, η ξευτύλα δεν έχει όρια απ ότι φαίνεται....Να μας πει ο Μελισσανίδης της Αργεντινής, τελικά πότε έλεγε αλήθεια; Ο λόγος σου συμβόλαιο και γλύφουμε  όπου τα τσεπώσουμε, έτσι βιρτουόζε της... κωλοτούμπας; Πήγε, λέει ο Μελισσανίδης της Αργεντινής, στην μεγαλύτερη ομάδα (γελάει κάθε πικραμένος) της χώρας και μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές (εδώ γελάνε και τα τσιμέντα...).

Στον μεγαλύτερο πελάτη της ομάδας που μέχρι πέρσι φορούσε τη φανέλα της πήγες ρε κατακαημένε, σε αυτούς που κυνηγάνε το πρωτάθλημα με το... ντουφέκι. Εχεις και καλύτερους συμπαίκτες έ;

Επειδή είσαι και πολύ τσαμπουκάς, ναούμε,  με τα μπουκάλια του νερού στον πάγκο, όπως μας έδειξες πέρσι, έλα στο Καραϊσκάκη να βάλεις γκολ και να πάρεις το...διπλό

Και φρόντισε μέχρι τότε να μας «φτιάξεις» ακόμα περισσότερο για να έχεις... έξτρα περιποίηση.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο.... ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΤΩΡΑ

- Στην Αργεντινή είπες πως δεν θα έκανες ποτέ το πέρασμα στον μεγάλο αντίπαλο. Στην Ελλάδα πάντως το έπραξες…

«Ναι, αλλά δεν είναι το ίδιο. Καθόλου μάλιστα. Στη Λανούς έμεινα πολλά χρόνια και δέθηκα με την ομάδα, την αγάπησα. Στον Ολυμπιακό έμεινα για 10 μήνες και δεν έγινα ποτέ οπαδός του, δεν δέθηκα μαζί του».

Στον Παναθηναϊκό πως νιώθεις;

«Υπέροχα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος θα έλεγα. Όλοι μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο και νιώθω μέλος μιας οικογένειας».

- Είπες ότι βρήκες τα πράγματα καλύτερα απ’ ότι τα περίμενες. Δηλαδή;

«Είναι πολύ διαφορετικά να βλέπεις μια ομάδα απ’ έξω, όπως συνέβαινε πέρσι, και εντελώς διαφορετικό να τη ζεις από μέσα. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η οργάνωση της ομάδας. Όλοι όσοι δουλεύουν στο σύλλογο κάνουν πολύ καλή δουλειά. Οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί και ο κόσμος πάντα μαζί μας. Ειλικρινά σας λέω πριν γνωρίσω τα πράγματα από μέσα νόμιζα ότι -βάσει της βαθμολογίας- ο Παναθηναϊκός ήταν σαν σύλλογος πιο κάτω από την προηγούμενη ομάδα μου. Διαπίστωσα όμως ότι είναι πολύ πιο πάνω και ανήκει στις πραγματικά μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες».

- Σκέφτεσαι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι με δικό σου γκολ;

«Ναι. Θα ήταν πολύ ωραίο αυτό. Αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσουμε, όχι να βάλω γκολ εγώ. Αν τώρα υπάρξει συνδυασμός, θα είναι το τέλειο».

ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ

..."Πριν από περίπου δύο εβδομάδες με ενημέρωσαν οι εκπρόσωποί μου ότι επικοινώνησε μαζί τους ο Παναθηναϊκός για μένα. Μου μετέφεραν ότι με θέλουν στην ομάδα τους και πως προσφέρουν πολλά χρήματα. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, τους είπα ότι δεν θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό".

"Δεν γίνεται αυτό. Αγαπάω τον Ολυμπιακό και αν συνεχίσω στην Ελλάδα θα γίνει μόνο για χάρη του. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα για μένα πλην του Ολυμπιακού. Πέρασα μια εξαιρετική χρονιά, κέρδισα τα πάντα και δέθηκα με το σύλλογο και τους οπαδούς μας. Δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ αυτό. Είναι σαν να φεύγεις από την Μπόκα και να πηγαίνεις στη Ρίβερ".

"Το έχω πει δεκάδες φορές και το επαναλαμβάνω. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Αυτό έχω πει στους μάνατζέρ μου. Αν δεν επιστρέψω στη Λίβερπουλ, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο, θέλω να κάνω μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Περιμένω να με ενημερώσουν για την εξέλιξη του θέματός μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα βρει ο Ολυμπιακός με τη Λίβερπουλ για να συνεχίσω στην Ελλάδα".

" Υπάρχει επίσημη πρόταση για μένα από την Ιταλία. Ομάδα; Όχι δεν μπορώ να σας πω. Αν είναι η Γιουβέντους; Όχι, δεν είναι από τη Γιουβέντους. Επαναλαμβάνω όμως ότι προτεραιότητά μου είναι ο Ολυμπιακός".

Χωρίς άλλα σχόλια....

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας αδερφια,
συνεντευξη εδωσε ο μπα-Λετο. Εδω και καιρο κανει οτι περναει απο το χερι του για να μην περασει καλλα στο Ναο. Προβλημα του. Μετα το ματς θα τα μετανιωσει ολα, αφηστε που τον βλεπω να ζητα αλλαγη στο ημιχρονο. Δεν πειραζει, εχω ξαναπει μας ειχε δει μονο απο την καλλη, τωρα θα μας δει απο την πολυ αναποδα και μαλλον δεν θα ξανακουσει αυτους που του δινουν τετοιες συμβουλες. Αλλα γι αυτα εχουμε 1 μηνα ακομα..
Σημερα η ομαδα στο μπασκετ δινει το 1ο ματς στην Αμερικη , νομιζω με Σαν Αντονιο. Ξερει κανεις για τηλεοπτικη καλυψη...? :huh: :huh: :huh:

Τελος αυριο στο Ρεντη , οι νταμπλουχοι του βολει ξεκινουν το φετινο παρτι του ΘΡΥΛΟΥ. Ο Ιβαν ο τρομερος με την παρεα του αντιμετοπιζουν τις γριες στο  πρωτο ντερμπι της περιοδου. Οπως παντα θα 'μαστε διπλα στον Ολυμπιακο μας ανεξαρτητως χρωματος της μπαλας.. 19:00 κλειστο Ρεντη ,αυριο Σαββατο. Οσοι πιστοι προσελθετε..

[size=30pt]
ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ...ΘΑ 'ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ
GATE 7 RED ULTRAS
[/size]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
MONO H 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 2 81 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Μετα τον ριβαλντο ειναι ο δευτερος στη σειρα προδοτης του γαυρου. :headbang: :headbang: :headbang:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλα ασχολειστε με τον λετο?αν μας επαιρναν τον γκαλεττι που ειναι και παικταρας τι θα κανατε ρε?
σιγα τον παιχτη που πηρανε,στα 30 παιχνιδια επαιξε σε 5 καλη μπαλα και τσακωθηκε με τον προπονητη ελεος
οταν θα αρχισουν τα οργανα στη βαζελα και θα πλακωνετε στις μπουνιες στα αποδυτηρια να δω τι θα λεει ο ξεφτιλετο

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μετα τον ριβαλντο ειναι ο δευτερος στη σειρα προδοτης του γαυρου. :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν είναι προδότης ρε μάγκες, μπορούσαμε να τον αγοράσουμε αλλά καρμιρεύτηκε ο Κρόκους.

Σίγουρα είναι γραφικός με το οπαδιλίκι που πουλάει, αλλά κατά βάθος τα έχει με τη γκαντεμιά του,
που ο Κυριάκος από την αδεκάρα πήγε στη Λίβερπουλ, ενώ αυτός κόλλησε στο Ελλάντα.  :tickedoff:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν είναι προδότης ρε μάγκες, μπορούσαμε να τον αγοράσουμε αλλά καρμιρεύτηκε ο Κρόκους.

Σίγουρα είναι γραφικός με το οπαδιλίκι που πουλάει, αλλά κατά βάθος τα έχει με τη γκαντεμιά του,
που ο Κυριάκος από την αδεκάρα πήγε στη Λίβερπουλ, ενώ αυτός κόλλησε στο Ελλάντα.  :tickedoff:
γιατι δεν τσονταρες εσυ λιγα ρε να τον παρουμε?με τον ραουλ-καψη-μπραβο θα κανανε αχτυπητο διδυμο μαλακιας στα αριστερα  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom