Επισκέπτης
Πλάκα όταν πρωτό άκουσα την πρόσληψη του Ζίκο,νόμισα τον Ζήκο της ΑΕΚ πήρραμε και λέω όχι ρε πούστη μετά τον Αλέφαντο και Σολίντ και άλλον παπάρα!!!παρακαλουμε....σας χαιρετω γαυρακια παω να παιξω pro...
Πλάκα όταν πρωτό άκουσα την πρόσληψη του Ζίκο,νόμισα τον Ζήκο της ΑΕΚ πήρραμε και λέω όχι ρε πούστη μετά τον Αλέφαντο και Σολίντ και άλλον παπάρα!!!παρακαλουμε....σας χαιρετω γαυρακια παω να παιξω pro...
Πλάκα όταν πρωτό άκουσα την πρόσληψη του Ζίκο,νόμισα τον Ζήκο της ΑΕΚ πήρραμε και λέω όχι ρε πούστη μετά τον Αλέφαντο και Σολίντ και άλλον παπάρα!!!
Οι περισσότεροι θα ήθελαν τους κοιλιακούς μου.τη μετριοφροσύνη σου να 'χα
Έχει συμφωνήσει με τη Βιγιαρεάλ ενδεχομένως και γι'αυτό μας γράφει στα παπάρια του.O Βαλβέρδες έφυγε και ξέχασε το παλτό του...
ο μαλάκας ο Ντουντου τι διάλο έχει πάθει???
Δε θυμάμαι τον αγώνα, αλλά αν δεχθούμε ότι ισχύει μου αναφέρεις μια εξαίρεση που γίνεται 1 στα 1000 χρόνια, δηλαδή να παίξει ταμπούρι μια αγγλική ομάδα στο γήπεδο της εναντίον μιας ελληνικής.
Άσε που αναφερόμουν κυρίως στις φετινές ελληνικές ομάδες.
γιατί αναφερόσουν κυρίως στις φετινές; έχει αλλάξει φέτος ο συσχετισμός δύναμης μεταξύ ελληνικού και αγγλικού ποδοσφαίρου; πάντα ίδια δεν ήταν η κατάσταση; και η εξαίρεση που αναφέρεις, έγινε και 2η φορά εκείνη τη χρονιά, πάλι από τον ΠΑΟ κόντρα σε ''μεγαθήριο'': η μεγάλη Μπάρτσα έπαιζε λίγους μήνες αργότερα ταμπούρι για ένα τέταρτο (ο τέρμας έφαγε και κάρτα για καθυστέρηση). ούτε κι αυτό θα το θυμάσαι ίσως, αλλά έγινε
Ακουω προγραμμα...Οι περισσότεροι θα ήθελαν τους κοιλιακούς μου.
μην ξεχασεις να μας θυμισεις το γουεμπλευ..γιατί αναφερόσουν κυρίως στις φετινές; έχει αλλάξει φέτος ο συσχετισμός δύναμης μεταξύ ελληνικού και αγγλικού ποδοσφαίρου; πάντα ίδια δεν ήταν η κατάσταση; και η εξαίρεση που αναφέρεις, έγινε και 2η φορά εκείνη τη χρονιά, πάλι από τον ΠΑΟ κόντρα σε ''μεγαθήριο'': η μεγάλη Μπάρτσα έπαιζε λίγους μήνες αργότερα ταμπούρι για ένα τέταρτο (ο τέρμας έφαγε και κάρτα για καθυστέρηση). ούτε κι αυτό θα το θυμάσαι ίσως, αλλά έγινε
τώρα για να είμαστε και δίκαιοι εκείνη η μπάρτσα έχει τόση σχέση με τη σημερινή όση έχει η ΑΕΚ του Ντούσαν τώρα με την ΑΕΚ του Ντούσαν τότε......
σίγουρα, αλλά μήπως η σημερινή Άρσεναλ είναι καλύτερη από εκείνη;
συμφωνω.
ταχυτερη ομως ειναι...σίγουρα, αλλά μήπως η σημερινή Άρσεναλ είναι καλύτερη από εκείνη;
Βάλε ψηφοφορία σαν την παλιά:Ποσο σας Ποναει ο Αντωνης Τελικα? Τοοοοοοοοοσοοοοοο πολυ????
σκεφτεστε τα Νταμπλ που εχει παρει απο τοτε που εφυγε κα φρικαρετε ε?
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ποιος αρνι ρε???οπότε ας μην θεωρήσουμε και επιτυχία το γεγονός ότι ο ΟΣΦΠ έφυγε με ένα μόνο μπαλάκι, τη στιγμή που για 70+ λεπτά είχε χάσει τελείως την μπάλα, αλλά οι άλλοι είχαν βάλει στόχο τον κηπουρό. εκείνη την εποχή υπήρχε και Ανρί. αν τον είχαν και χθες...
ταχυτερη ομως ναι...
Εμένα δεν με πονάει!Κατέβασε τα ρολά στο πρώτο ημίχρονο και πληρώθηκα!Βάλε ψηφοφορία σαν την παλιά:
"Πόσο πονάει ο Νικοπολίδης στο Γαύρο:"
-Πολύ
-Πάρα πολύ
Σε πονεσε στον Τελικο εσενα!!! ;)Εμένα δεν με πονάει!Κατέβασε τα ρολά στο πρώτο ημίχρονο και πληρώθηκα!
όντως, γιατί τότε υπήρχαν και 3-4 βεντέτες. ενώ τώρα τα 19χρονα κάνουν λες και τους έβαλες νέφτι στο πωπουδάκι τους
ταχυτερη ομως ειναι...
Επειδή έβαλε το πέναλτυ?Άλλοι τριαντα τόσοι το βάλανε!!!Σε πονεσε στον Τελικο εσενα!!! ;)