doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για το 97....
για το 97....
το αστειο που ειναι?οταν μιλας εσυ για την ιστορια σου κ για τα πρωταθληματα που παιρνεις πρεπει να γελαμε?η ιστορια του Παοκ ειναι φιλτατε
τι αδικο ρε συ, αφου εισαι αλλη ομαδα!!!Όταν βρίζω ορμάτε όλοι! Τώρα που έγραψα κάτι καλό δεν ασχολείστε! Δεν είναι άδικο?
σημερα λοιπον κλεινουμε κ 12 χρονια απο εκεινη τη μερα....κλαψε εσυ για τα μπαλακια που εφαγες
δεν το καταλαβες?2009 εχουμε και ο βρυζας παιρνει συνταξη απο το νατ πλεοντο αστειο που ειναι?οταν μιλας εσυ για την ιστορια σου κ για τα πρωταθληματα που παιρνεις πρεπει να γελαμε?η ιστορια του Παοκ ειναι φιλτατε
Ωραία ιστορία δεν λέω αλλά ποιος την θυμάται!!!το αστειο που ειναι?οταν μιλας εσυ για την ιστορια σου κ για τα πρωταθληματα που παιρνεις πρεπει να γελαμε?η ιστορια του Παοκ ειναι φιλτατε
οσοι θα θυμοταν κ την νικη του γαυρου χθες,αν την επαιρνε γιατι πηρε κατι αλλο,μετα απο 12 χρονια.πολλοιΩραία ιστορία δεν λέω αλλά ποιος την θυμάται!!!
εσυ δεν το καταλαβες οτι δεν μας ενδιαφερουν τα πετσινα πρωταθληματα που εχεις παρει?δεν το καταλαβες?2009 εχουμε και ο βρυζας παιρνει συνταξη απο το νατ πλεον
οκ,εχεις δικιο.οποτε το κοβω αλλα θα πω οτι κριμα γιατι την χθεσινη πουτα....κλαψτε γαυροι κ μην πειτε με ποιον επαιζα εγω....εσεις τα θελετε ολα δικα σας σε αυτη τη χωρα,οποτε φατε κ μονοι σας τις πουτσεςελα σοβαρευτειτε, γραφτε ο καθενας στο δικο του θρεντ...
Ρε αρχηγέ,ρε αρχηγέ σε ψήφισα κιόλας στο mister bourdeloman Θεσσαλονίκης,όλα και όλα χάσαμε αλλά δεν ήταν και πούτσα 2 γκολ και το ένα οφσίντε!!!οκ,εχεις δικιο.οποτε το κοβω αλλα θα πω οτι κριμα γιατι την χθεσινη πουτα....κλαψτε γαυροι κ μην πειτε με ποιον επαιζα εγω....εσεις τα θελετε ολα δικα σας σε αυτη τη χωρα,οποτε φατε κ μονοι σας τις πουτσες
το οτι με ψηφισες το ξερω,το οτι σας την λεω κ μου τι λετε δεν σημαινει τιποτα εδω μεσα,χαβαλε κανουμε,ρωτα κ τους φιλους σου τους γαυρους τι γαμωσταυριδια ριχνουμε καθε 3 κ λιγο.αλλα η πουτσα ηταν οτι δεν εκανς ουτε μισο σουτ κ εφαγες κ ενα γκολ για το οποιο λες οτι ηταν οφ σαιτ.μαθε οτι εισαι ο πανθρακικος της ευρωπης.....σε βαζουν γκολ με οφ σαιτ κ δεν σου το δινουνΡε αρχηγέ,ρε αρχηγέ σε ψήφισα κιόλας στο mister bourdeloman Θεσσαλονίκης,όλα και όλα χάσαμε αλλά δεν ήταν και πούτσα 2 γκολ και το ένα οφσίντε!!!
Αν τρώγαμε 4 ή 5 τί θα λέγαμε δηλαδή;;
Mακρυά χοντρή πούτσα!!!
χαχα καλο!!το οτι με ψηφισες το ξερω,το οτι σας την λεω κ μου τι λετε δεν σημαινει τιποτα εδω μεσα,χαβαλε κανουμε,ρωτα κ τους φιλους σου τους γαυρους τι γαμωσταυριδια ριχνουμε καθε 3 κ λιγο.αλλα η πουτσα ηταν οτι δεν εκανς ουτε μισο σουτ κ εφαγες κ ενα γκολ για το οποιο λες οτι ηταν οφ σαιτ.μαθε οτι εισαι ο πανθρακικος της ευρωπης.....σε βαζουν γκολ με οφ σαιτ κ δεν σου το δινουν
Αισχός κύριε πρόεδρε το καταγγέλω!!!το οτι με ψηφισες το ξερω,το οτι σας την λεω κ μου τι λετε δεν σημαινει τιποτα εδω μεσα,χαβαλε κανουμε,ρωτα κ τους φιλους σου τους γαυρους τι γαμωσταυριδια ριχνουμε καθε 3 κ λιγο.αλλα η πουτσα ηταν οτι δεν εκανς ουτε μισο σουτ κ εφαγες κ ενα γκολ για το οποιο λες οτι ηταν οφ σαιτ.μαθε οτι εισαι ο πανθρακικος της ευρωπης.....σε βαζουν γκολ με οφ σαιτ κ δεν σου το δινουν
επειδη το ειδα το παιχνιδι γι αυτο σου λεω οτι δεν εκανες τιποτα.ααααα,εκανες κ μια κεφαλια απο κορνερ....Αισχός κύριε πρόεδρε το καταγγέλω!!!
Εκανά σουτ ρε μπάρμπα 6 και 4 βρήκαν εστία!!!
Είδες βγαίνει η αλήθεια σιγά-σίγα!!!επειδη το ειδα το παιχνιδι γι αυτο σου λεω οτι δεν εκανες τιποτα.ααααα,εκανες κ μια κεφαλια απο κορνερ....
Είδες βγαίνει η αλήθεια σιγά-σίγα!!!
Εκανά κάτι!!!
Ευχαριστούμε ρε!!!
μπραβο σας ρε
παρακαλουμε....σας χαιρετω γαυρακια παω να παιξω pro...Ευχαριστούμε ρε!!!