You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
αψογος..ΕΥΓΕ που παραδεχεσαι το λαθος σου..συγνωμη Τακη,νομιζω οτι στην οφειλω.....
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Oπα μαγκες γιατι εχω πολυ δουλεια σημερα και ερχομαι και φευγω.....
ποτε ειπα κατι εγω για το φιλαρακι τον pleasuregiver??????
Π¨ΟΤΕ !!!
ουτε αγανακτησα μαζι του ουτε με νευριασε ουτε τιποτα...
ισα ισα κιολας....
συμφωνω στα πιο πολλα μαζι του
και στο κατω κατω οση μα οση καζουρα και να κανουμε εδω
δεν μπορουμε να λεμε ο ενας στον αλλο "αν τρως ξυλο απο την γυναικα σου"
ειναι μαλακια τι να κανουμε?
ποτε ειπα κατι εγω για το φιλαρακι τον pleasuregiver??????
Π¨ΟΤΕ !!!
ουτε αγανακτησα μαζι του ουτε με νευριασε ουτε τιποτα...
ισα ισα κιολας....
συμφωνω στα πιο πολλα μαζι του
και στο κατω κατω οση μα οση καζουρα και να κανουμε εδω
δεν μπορουμε να λεμε ο ενας στον αλλο "αν τρως ξυλο απο την γυναικα σου"
ειναι μαλακια τι να κανουμε?
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και για να τελειωνει το ζητημα και να κρατησουμε και ενα επιπεδο εδω...
εγω ειμαι της γνωμης
ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΑΝΤΑΩ....
και τερμα...
εγω ειμαι της γνωμης
ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΑΝΤΑΩ....
και τερμα...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αυτό έγραψες στο της ΑΕΚ θρεντ σε απάντηση του φίλου σου:
Παράθεση από: pleasuregiver στις Σήμερα στις 09:48
αμεσως εσυ να τον διαψευσεις..ασε ρε τα παιδια στην πικρα τους..
κουβεντα να κανουμε ρε φιλε δεν ειπα τιποτα....
αμαν
Αν το ΄΄αμάν΄΄ δεν σημαίνει αγανάκτηση,τότε συγχώρα με δεν ξέρω Ελληνικά.
αμαν
Επισκέπτης
το "αμαν" δεν ειναι ελληνικη λεξη..Αυτό έγραψες στο της ΑΕΚ θρεντ σε απάντηση του φίλου σου:
αμαν
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδια σχημα λογου ηταν...
δηλαδη θα τρελαθουμε ???
μετραμε τις λεξεις σαν συμβολαιγραφοι???? μια μια??
μιλαμε ειμαστε ΟΛΟΙ πολυ κακοπροαιρετοι ο ενας με τον αλλο....
δηλαδη θα τρελαθουμε ???
μετραμε τις λεξεις σαν συμβολαιγραφοι???? μια μια??
μιλαμε ειμαστε ΟΛΟΙ πολυ κακοπροαιρετοι ο ενας με τον αλλο....
Επισκέπτης
αμαν-αμαν πικραααααααααααααααααααααα σημερα οι πουθεναδες..
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μπα....για τον pleasuregiver,εγώ προσωπικά....δεν έχω λόγους....αν έλεγες για κάποιον άλλο που το παίζει γαύρος και όντως έχει αγανακτήσει όλους τους πραγματικούς Ολυμπιακούς...θα συμφωνούσα.......Μέχρι κ τον πιο τρελλό γαύρο εδώ μέσα,έχεις καταφέρει να αγανακτήσεις....
ΥΓ--->Άλεξ....αύριο προβλέπω...λαοθάλασσα....ας τα δούν επάνω πρός Αλεξάνδρας και Μαρούσι......
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Αυτη τη στιγμη παρουσιαζεται το μονοθεσιο του θρυλου που θα συμμετεχει σε ενα διαφορετικο πρωταθλημα μαζι με ομαδες οπως η Μιλαν , η Ρεαλ κ.α. Παντου πρωτοποροι...
Κοκκαλη Κοκκαλη σε παρακαλω φερε το Σουμαχερ στον Θρυλο οδηγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοκκαλη Κοκκαλη σε παρακαλω φερε το Σουμαχερ στον Θρυλο οδηγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
μπραβο στα παλικαρια μας και παλι
θα ηθελα να κανω ι επισημανση και μια ερωτηση συνγαυροι
1)ειδε χθες κανεις τον Γεωργιου που ειπε οτι ο Τακης επαιξε το συστημα που του υπεδειξε ο Γεωργιου μετα τον αγωνα με τον Αρη.Και το επανελαβε 2-3 φορες!!!
2) η ομαδα μπορει να ερθει 2η στο CL το θεμα ειναι εσεις πως το βλεπετε τι θα προτιμουσατε;
πχ. 2η και πιθανος αποκλεισμος ισως και με 2 ηττες (επαναλαμβανω πιθανος γιατι ως 2οι μαλλον θα κληρωθουμε με μια πολυ δυνατη ομαδα
Ή η ομαδα να ερθει 3η να συνεχισει στο UEFA και να κανει μια πιο αξιολογη πορεια παιρνοντας αρκετους ποντους και για την Ελλαδα αλλα και για την ομαδα στη ειδικη βαθμολογια της UEFA για τους συλλογους;
αναμενω σχολια
ΥΓ. προσωπικα για το πρωτο θεμα ενα εχω να πω
οτι κολακευτικο και να ειπε ο Γεωργιου για το Θρυλο μας ηταν λαλακια του να βγαλει χολη για τον Τακη.ηταν σαν να αναιρουσε οτι καλο ειπε
για το δευτερο θεμα προσωπικα ισως θα προτιμουσα UEFA για τους ποντους για την Ελλαδα αλλα και την ομαδα μας.ανετα στις κληρωσεις του CL ο Ολυμπιακος θα μπορουσε να ηταν στο 3ο γκρουπ δυναμικοτητας ή και στο δευτερο με καποιου αποκλεισμους εκπληξεις στα προκριματικα
μην το παρουν προσωπικα τωρα οι οπαδοι του ΠΑΟ και ΑΕΚ αλλα δεν αντεχω στις κληρωσεις απο πανω απο εμας μονο και μονο επειδη παιξανε στα τελευταια 5 χρονια με κατι καφενεια στα προκριματικα του CL ή πηγαν στο UEFA και τσεπωσαν τζαμπα ποντακια απο ομαδες που ειναι αδυναμες
Τα σχολια μου φιλικα παντα και με σεβασμο, αναμενω και τα δικα σας
θα ηθελα να κανω ι επισημανση και μια ερωτηση συνγαυροι
1)ειδε χθες κανεις τον Γεωργιου που ειπε οτι ο Τακης επαιξε το συστημα που του υπεδειξε ο Γεωργιου μετα τον αγωνα με τον Αρη.Και το επανελαβε 2-3 φορες!!!
2) η ομαδα μπορει να ερθει 2η στο CL το θεμα ειναι εσεις πως το βλεπετε τι θα προτιμουσατε;
πχ. 2η και πιθανος αποκλεισμος ισως και με 2 ηττες (επαναλαμβανω πιθανος γιατι ως 2οι μαλλον θα κληρωθουμε με μια πολυ δυνατη ομαδα
Ή η ομαδα να ερθει 3η να συνεχισει στο UEFA και να κανει μια πιο αξιολογη πορεια παιρνοντας αρκετους ποντους και για την Ελλαδα αλλα και για την ομαδα στη ειδικη βαθμολογια της UEFA για τους συλλογους;
αναμενω σχολια
ΥΓ. προσωπικα για το πρωτο θεμα ενα εχω να πω
οτι κολακευτικο και να ειπε ο Γεωργιου για το Θρυλο μας ηταν λαλακια του να βγαλει χολη για τον Τακη.ηταν σαν να αναιρουσε οτι καλο ειπε
για το δευτερο θεμα προσωπικα ισως θα προτιμουσα UEFA για τους ποντους για την Ελλαδα αλλα και την ομαδα μας.ανετα στις κληρωσεις του CL ο Ολυμπιακος θα μπορουσε να ηταν στο 3ο γκρουπ δυναμικοτητας ή και στο δευτερο με καποιου αποκλεισμους εκπληξεις στα προκριματικα
μην το παρουν προσωπικα τωρα οι οπαδοι του ΠΑΟ και ΑΕΚ αλλα δεν αντεχω στις κληρωσεις απο πανω απο εμας μονο και μονο επειδη παιξανε στα τελευταια 5 χρονια με κατι καφενεια στα προκριματικα του CL ή πηγαν στο UEFA και τσεπωσαν τζαμπα ποντακια απο ομαδες που ειναι αδυναμες
Τα σχολια μου φιλικα παντα και με σεβασμο, αναμενω και τα δικα σας
τέτοια κωλοτούμπα ούτε ο λούα λούα! και όχι μόνο αυτόςειδε χθες κανεις τον Γεωργιου που ειπε οτι ο Τακης επαιξε το συστημα που του υπεδειξε ο Γεωργιου μετα τον αγωνα με τον Αρη.Και το επανελαβε 2-3 φορες!!!
ελπίζω να το είπε σαν χαβαλέ γιατί τα πετάει καμμιά φορά "με άκουσε ο τζίγγερ, με άκουσε ο σόλιντ κλπ"
αν το πιστεύει είναι για πολλά στραγγιστά! εγώ τον συγκαταλέγω στη κατηγορία διασκεδαστής!
αν ένα πράγμα τον παραδέχομαι ειναι οι έξυπνες ατάκες του!
στα υπόλοιπα δεν μας λέει κάτι που δεν ξέρουμε! αυτόν περιμένω να μου πει αν ξέρει μπάλα ο Πάντος ή όχι?
και επειδή μας έχουν σκοτίσει τα παπάρια με τις κριτικές τους για τις μεταγραφές!
εφόσον είμαστε στην εποχή της δορυφορικής, θυμάστε κανέναν απο αυτούς να είπε "αυτός είναι παιχταράς, αξίζει τόσα φράγκα ίσως καλή περίπτωση να έρθει ελλάδα"? άντε να το έκαναν 2-3!
αν θες να λέγεσαι δημοσιογράφος που κάνεις ρεπορτάζ εκεί θα σε παραδεχτώ.
όχι επειδή ο κάθε λεντέσμα δεν έπιασε στο αμβούργο βγάζουμε το συμπέρασμα οτι είναι άχρηστος!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αν κανείς διάβασε μία εφημερίδα για το στοίχημα που γράφει στην τελευταία σελίδα(της Τρίτης πρίν τον αγώνα) θα καταλάβετε για τί νούμερο μιλάμε....γράφει κατά παιχτών και κατά αυτών που γράφει την Τετάρτη ήταν οι...κορυφαίοι...μιλάμε ο άνθρωπος δεν ξέρει πουν πάν τα...τέσσερα!!!Και όμως κάποιοι εδώ μέσα προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι δημοσιογράφος,σχολιαστής,μάνατζερ και ότι άλλο τους κατεβαίνει....έλεος...
Εγώ θέλω....τελικό!!!Και αφού του ΟΥΕΦΑ είναι ποιό εύκολος καλύτερα 3οι...δεν το έχουμε κατακτήσει και τόσες φορές που βαρεθήκαμε.....αλλά και επόμενη φάση θα είναι επιτυχία.....με αρκετά λεφτά και με αγώνες νοκ-άουτ.Που όλα μπορούν να συμβούν....2) η ομαδα μπορει να ερθει 2η στο CL το θεμα ειναι εσεις πως το βλεπετε τι θα προτιμουσατε;
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
ρε συ δεν βγηκες με το γκομενακι σημερα για να παμε αυριο γηπεδο και μετα μουσες που αναμενω και το αναλογο κερασμα και καθεσαι μεσα και αραδιαζεις φιφες?
θα σε κανω ντα, συνελθε
ρε την καλαμαρια θα φοβηθουμε?
ηρεμα ειπαμε παιζει καλη μπαλιτσα αλλα ως εκει
οπως ειπε και ο gp07 αντε να δουμε και τους μικρους!
και ελπιζω να μην εννοεις οτι φοβασαι για το πρωταθλημα?
θα σε κανω ντα, συνελθε
ρε την καλαμαρια θα φοβηθουμε?
ηρεμα ειπαμε παιζει καλη μπαλιτσα αλλα ως εκει
οπως ειπε και ο gp07 αντε να δουμε και τους μικρους!
και ελπιζω να μην εννοεις οτι φοβασαι για το πρωταθλημα?
την καλαμαριά λες να φοβάμαι? τον κακό μας εαυτό φοβάμαι!
ωραία, εσύ αναμενεις κέρασμα απο εμένα εγώ από τον vasso μας βλέπω "στο βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν"
αύριο πάντως παίζει να βρεθούμε!
με τέτοια μανούρα σήμερα στο τσακ είμαι να την ξαποστείλω
ωραία, εσύ αναμενεις κέρασμα απο εμένα εγώ από τον vasso μας βλέπω "στο βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν"
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
την καλαμαριά λες να φοβάμαι? τον κακό μας εαυτό φοβάμαι!
τις ισπανιδες που τριβανε στο βιλαμπαχο ομως φιλε μου τις ειδες?
αααααλλο πραγμα σου λεω!
ΥΓ.γιατι ρε τι εκανε το κοριτσι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις