Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επειδή δεν είμαι κωλοτούμπας κ τα παντελόνια τα φοράω για να κρύψ κάτι κ όχι γιατί κρυώνω σαν κάποιους άλλους άκυρους κ άκαιρους,θα τοποθετηθώ για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέρντερ,μιας κ δεν το έκανα.

Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη πολύ.Έχουν γίνει κ μεγαλύτερες σε σημασία κ έκταση στην Ευρώπη από Ελληνικές ομάδες.Όμως η νίκη του Ολυμπιακού ήταν η σημαντικότερη που έχει γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.Η εμφάνιση του Ολυμπιακού σε σχέση κ με τη νίκη που έπίτευξε είναι η σημαντικότερη που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.Αυτό κ τίποτα άλλο για αυτη τη νίκη,κ παραδίδω τις απόψεις μου αυτές σε αυτούς που λένε τα Δικέφαλα κωλοτούμπες.Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Επειδή δεν είμαι κωλοτούμπας κ τα παντελόνια τα φοράω για να κρύψ κάτι κ όχι γιατί κρυώνω σαν κάποιους άλλους άκυρους κ άκαιρους,θα τοποθετηθώ για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέρντερ,μιας κ δεν το έκανα.

Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη πολύ.Έχουν γίνει κ μεγαλύτερες σε σημασία κ έκταση στην Ευρώπη από Ελληνικές ομάδες.Όμως η νίκη του Ολυμπιακού ήταν η σημαντικότερη που έχει γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.Η εμφάνιση του Ολυμπιακού σε σχέση κ με τη νίκη που έπίτευξε είναι η σημαντικότερη που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.Αυτό κ τίποτα άλλο για αυτη τη νίκη,κ παραδίδω τις απόψεις μου αυτές σε αυτούς που λένε τα Δικέφαλα κωλοτούμπες.Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

μαζί με το 6-2 επι της Μπάγερν -λεβερκούζεν

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Ερώτηση προς του φίλους του Ολυμπιακού.

Αν μπορούσατε να επιλέξετε για φέτος ανάμεσα σε:
α)Να πάρετε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αλλά να αποκλειστείτε νωρίς στην Ευρώπη(είτε να τερματίσει τέταρτος στον όμιλο του ή να αποκλειστεί στον επόμενο γύρο του ΟΥΕΦΑ)

β)Να χάσετε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αλλά να πάτε μακριά στην Ευρώπη(στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ή στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ, κι'ότι προκύψει)

Εσείς τι θα επιλέγατε;
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Μη μου απαντήσετε και πρωτάθλημα και Ευρώπη. Εδώ μιλάμε για διλληματική επιλογή.
το πρωτάθλημα φυσικά, πρώτος στο χωριο και όχι δεύτερος στην πολή ,και για να πάιζω C.L. πρέπει να παίρνω το πρωτάθλημα..καταθέτω την αποψή μου

Επισκέπτης

δεν μας παραθετεις & τα υπολοιπα που εγραφες εχτες???οσο για τα παντελονια,απο τρομοκρατες των πληκτρων & χουλιγκανς των σπρευ,εχουμε χορτασει..εγω ΠΟΤΕ δεν προσωποποιησα οτιδηποτε..εσυ με ρωτας αν τρωω ξυλο απο την γυναικα μου & γραφεις τις παπαριες σου περι παντελονιων..μονος σου γινεσαι ρομπα & μαλιστα ξεκουμπωτη..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παράθεσε τα εσύ,μιας κ τα ξέρεις.Συγχαρητήρια κ πολλά μπράβο είπα.Είπα κάτι άλλο;;;όσο για αυτά που σου έγραψα επί προσωπικό ΝΑΙ τα ξαναγράφω κ αναρωτιέμαι για όλα αυτά,γιατί προσπαθώ άνθρωπέ μου να σε ψυχαναλύσω.

Κ σε ξαναρωτάω,τρως ξύλο από την γυναίκα σου ;;;;;

Επισκέπτης
Παράθεσε τα εσύ,μιας κ τα ξέρεις.Συγχαρητήρια κ πολλά μπράβο είπα.Είπα κάτι άλλο;;;όσο για αυτά που σου έγραψα επί προσωπικό ΝΑΙ τα ξαναγράφω κ αναρωτιέμαι για όλα αυτά,γιατί προσπαθώ άνθρωπέ μου να σε ψυχαναλύσω.

Κ σε ξαναρωτάω,τρως ξύλο από την γυναίκα σου ;;;;;
συνεχισε να γελιοποιεισαι..στα λεει,στα ξαναλεει ο nik30 αλλα εσυ που να καταλαβεις???αλλα κουμπια η ρομπα δεν εχει..σκιστην τωρα..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
συνεχισε να γελιοποιεισαι..στα λεει,στα ξαναλεει ο nik30 αλλα εσυ που να καταλαβεις???αλλα κουμπια η ρομπα δεν εχει..σκιστην τωρα..

Δεν ξανασχολούμαι με σένα απλά.........αν είσαι όντως την ηλικία που έχεις πει, ΚΡΙΜΑ!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είδες λοιπόν? Ακόμα και η 3χρονη κόρη μου θα το είχε καταλάβει και θα σταματούσε ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Ρε αστείε(στο γράφω ευγενικά γιατί έχω επίπεδο) εμένα μου την είπε ο nik;Μου λεέι να μην ασχολούμαι γιατί είσαι αστείος.Εσένα έγραψε ο Αλέξανδρος στης ΑΕΚ το θρεν σήμερα:΄΄κουβεντα να κανουμε ρε φιλε δεν ειπα τιποτα....
αμαν΄΄.

Μέχρι κ τον πιο τρελλό γαύρο εδώ μέσα,έχεις καταφέρει να αγανακτήσεις.Πραγματικά δεν έχεις ταίρι.

Επισκέπτης
Είδες λοιπόν? Ακόμα και η 3χρονη κόρη μου θα το είχε καταλάβει και θα σταματούσε ;)
συγνωμη πατερα που συνεχιζω..ποιος εισαι εσυ ρε μαγκιτη που θα υποδειξεις ειτε σε εμενα,ειτε στον οποιονδηποτε αλλο ποτε θα αρχισει & ποτε θα σταματησει???κανε μας την χαρη σε παρακαλω..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
pleasuregiver:ο γαύρος που αγανάκτησε τον Αλέξανδρο1976
Respect :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ρε αστείε(στο γράφω ευγενικά γιατί έχω επίπεδο) εμένα μου την είπε ο nik;Μου λεέι να μην ασχολούμαι γιατί είσαι αστείος.Εσένα έγραψε ο Αλέξανδρος στης ΑΕΚ το θρεν σήμερα:΄΄κουβεντα να κανουμε ρε φιλε δεν ειπα τιποτα....
αμαν΄΄.

Μέχρι κ τον πιο τρελλό γαύρο εδώ μέσα,έχεις καταφέρει να αγανακτήσεις.Πραγματικά δεν έχεις ταίρι.
πικρααααααααααααααααααααααααααααααααααα..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τυχαίνει να είμαι Mod, και δουλειά μου είναι να σταματάω γραφικούς σαν και σένα. Υπάρχει ένα τέλειο κλίμα αυτή τη στιγμή στα οπαδικά και έχεις βάλει σκοπό να τα πηδήξεις όλα με το κούφιο μυαλό σου......45άρι......άντε για τώρα που λέτε και εσείς.

Επισκέπτης
Τυχαίνει να είμαι Mod, και δουλειά μου είναι να σταματάω γραφικούς σαν και σένα. Υπάρχει ένα τέλειο κλίμα αυτή τη στιγμή στα οπαδικά και έχεις βάλει σκοπό να τα πηδήξεις όλα με το κούφιο μυαλό σου......45άρι......άντε για τώρα που λέτε και εσείς.
ειχα & στον στρατο υποδεκανεις..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι αλλα εισαι ΑΕΚ!!!!! και αμα πεις κατι θα παρεξηγηθεις.....οποτε ΤΕΡΜΑ !!!!!και εσυ και ο dark......

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πάω στα δικά μας......let it be ;)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
και πρεπει να παραδεχτω οτι ειναι ο ΜΟΝΟΣ δημοσιογραφος που οταν ξαναηρθε ο Λεμονης ειπε οτι δεν επρεπε να εχει φυγει ποτε !!!!
το σωστό είναι να βγάλει την χρονιά και να τον κρίνουμε στο τέλος!
εδώ κρατήσαμε δεύτερη χρονιά τον μπαρμπα-σόλιντ, γιατί όχι στον κυρ-τάκη?
ελπίζω ο πρόεδρας στην πρώτη στραβή να μην πάρει αποφάσεις εν θερμώ και τα γαμήσει όλα!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ερώτηση προς του φίλους του Ολυμπιακού.

Αν μπορούσατε να επιλέξετε για φέτος ανάμεσα σε:
α)Να πάρετε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αλλά να αποκλειστείτε νωρίς στην Ευρώπη(είτε να τερματίσει τέταρτος στον όμιλο του ή να αποκλειστεί στον επόμενο γύρο του ΟΥΕΦΑ)

β)Να χάσετε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αλλά να πάτε μακριά στην Ευρώπη(στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ή στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ, κι'ότι προκύψει)

Εσείς τι θα επιλέγατε;
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Μη μου απαντήσετε και πρωτάθλημα και Ευρώπη. Εδώ μιλάμε για διλληματική επιλογή.
είναι σα να μου λέει η γκόμενα: ή πίπα, ή κώλο ή και τα δύο μαζί αλλά δεν θα χύσεις! γίνετε? δεν γίνετε!
απο τη στιγμή που θεωρώ ότι έχω καλύτερη ομάδα θέλω στο τέλος της σαιζόν να κρατάω κύπελλο στα χέρια.
εφόσον για να πάρω το CL έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, προτιμώ το πρωτάθλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom