Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
της πουτανας στο βολλευ 2-2 σετ και 9-9 στο πεμπτο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ, μην γινόμαστε υπερφύαλλοι.
Το θέμα είναι ποιος θα φτάσει πρώτος στις 3 νικες.
Θα δούμε.
Πάντως όπως και στο μπάσκετ, έτσι και στο βόλλευ, προσπαθούμε να σπάσουμε την κυριαρχία του τα τελευταία χρόνια.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Θα δούμε.
Πάντως όπως και στο μπάσκετ, έτσι και στο βόλλευ, προσπαθούμε να σπάσουμε την κυριαρχία του τα τελευταία χρόνια.
χωρις πλεονεκτημα εδρας στο βολλευ.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Θα δούμε.
ποια κυριαρχια του??
του ηρακλη θα εννοεις ετσι?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποια κυριαρχια του??
του ηρακλη θα εννοεις ετσι?
έλα μωρέ .... άσε τις μαλακίες¨έχουμε να δούμε πρωτάθλημα στο βέλλευ από τότε που κρέμασε ο Μουστακίδης τα κορδόνια του...μη χέσω.
Είπαμε, δεν είναι κακό να παραδέχεσαι την ανωτερότητα του άλλου. Αρκεί να κάνεις κάτι για να τον ξεπεράσεις. Και εμείς φέτος προσπαθούμε και στα δύθο αθληματα. Και είναι πάρα πολύ θετικό αυτό.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Θα δούμε.

Αδερφε εχεις δικιο μονο για το μπασκετ. Στο βολει κυριαρχος ηταν ο Ηρακλης απλα αυτοι τερματιζαν πανω απο μας. Το αναφερω απλα για την ιστορια. Οσο για το σημερινο ματς οποιος το ειδε η ακουσε τη εξελιξη του μπορει να καταλαβει οτι μαλλον ο Ολυμπιακος θελησε να παρει τον τιτλο με τον κοσμο του στο Ρεντη. Προηγηθηκε ευκολα 0-1 , ισοφαριστηκε χανοντας δικο του σετ κι ενω το μομεντουμ ηταν υπερ των λαγων (προηγηθηκαν μετα 2-1) εκανε το 2-2 για πλακα σε ενα σετ που εμοιασε στο 3ο στο Ρεντη. Στο ταιμ μπρεικ αν και ειχε συνεχεια το προβαδισμα με λαθος του το πηρε στο τελος ο ΠΟΑ και χασαμε 16 - 14 αφου ο Ριβερα καταφερε να φαει μπλοκ απο τον Αντραε.
Τωρα αν ηταν σωστο να τους δωσουμε το φιλι της ζωης θα το δουμε την Πεμπτη στο Ρεντη αλλα δεν νομιζω οτι μπορει ο Αγκαμεζ (γιατι Παναθηναικος δεν υπαρχει το βλεπει κι ο πιο ανιδεος απο βολει) να αντισταθει στον Ολυμπιακο του Κριστιανσον που και σημερα παρεταξε μια ομαδα που παρα την ηττα εδειξε ποιος κανει κουμαντο.
Ραντεβου την Πεμπτη στο Ρεντη.
Οσοι πιστοι προσελθετε....
 η κουπα θα μας περιμενει.

* μιας και δεν εχω ποσταρει τελευταια, με την ευκαιρια : ΝΑΙ ξενερωνουμε να χανουμε απο τον Παναθηναικο αλλα με 11 χρονια χωρις πρωταθλημα αυτος ειναι ο Νο1 στοχος που πρεπει με καθε τροπο να κατακτησουμε.

** Γιανναρε εισαι ενας απο μας, καλλα του ξηγηθηκες του λαγου στα αποδυτηρια χτες και ακομα καλλυτερα ο Παπαλουκας. Οσο για το ραντεβου που ορισες με τους λαγους ξερουμε απο τωρα οτι θα φανεις συνεπης... ελπιζουμε και οι υπολοιποι.

*** Το ΑΕΚακι αρκετο γελιο μας προσεφερε στον τελικο , με ολα υπερ του απο την τυχη μεχρι τον βαζελο-Κακο. Ουτε ετσι.? Ποτε?     Π Ο Τ Ε !!!!!!!!

****Οι ΑΕΚτζηδες ειχαν πιο πολυ γελιο.. πουλαγαν οπαδηληκι στο 2-0 και απο το 2-1 και μετα λες και εφυγαν απο το γηπεδο. Μου φανηκε οτι ξαναγυρισαν στο 3-2 αλλα ο Ματ τους ξαναστειλε για τσαι... Ας μην πουμε για τις παπατζες που διεδιδαν οτι μας την ειχαν στημενη στο δρομο ..απο Καραισκακη μεχρι ΟΑΚΑ αλλοι οδικως αλλοι με τρενα δεν τους ειδαμε ΠΟΥΘΕΝΑ μαλλον ειχαν στησει καρτερι στο δωματιακι...βρε ουστ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ! καλλα για την επιστροφη ουτε λογος και με τετοια ξενερα λογικο...

Αυτα τα ολιγα για το τριημερο που περασε ...

ΘΥΡΑ 7 RED ULTRAS

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
έλα μωρέ .... άσε τις μαλακίες¨έχουμε να δούμε πρωτάθλημα στο βέλλευ από τότε που κρέμασε ο Μουστακίδης τα κορδόνια του...μη χέσω.
Είπαμε, δεν είναι κακό να παραδέχεσαι την ανωτερότητα του άλλου. Αρκεί να κάνεις κάτι για να τον ξεπεράσεις. Και εμείς φέτος προσπαθούμε και στα δύθο αθληματα. Και είναι πάρα πολύ θετικό αυτό.
ποιες μαλακιες ρε ??
σου μιλαω για το βολλευ, οτι στα τεσσερα τελευταια χρονια τα τρια πρωταθληματα τα εχει παρει ο ηρακλης... με πολλα  κυπεελα, final four ευρωπαικα, και σουπερ καπ ελληνικα
και πολυ απλα ειπα οτι τον ηρακλη πρεπει να γκρεμισεις και οχι τον βαζελο!!
που ειναι το περιεργο ??

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αδερφε εχεις δικιο μονο για το μπασκετ. Στο βολει κυριαρχος ηταν ο Ηρακλης απλα αυτοι τερματιζαν πανω απο μας. Το αναφερω απλα για την ιστορια. Οσο για το σημερινο ματς οποιος το ειδε η ακουσε τη εξελιξη του μπορει να καταλαβει οτι μαλλον ο Ολυμπιακος θελησε να παρει τον τιτλο με τον κοσμο του στο Ρεντη. Προηγηθηκε ευκολα 0-1 , ισοφαριστηκε χανοντας δικο του σετ κι ενω το μομεντουμ ηταν υπερ των λαγων (προηγηθηκαν μετα 2-1) εκανε το 2-2 για πλακα σε ενα σετ που εμοιασε στο 3ο στο Ρεντη. Στο ταιμ μπρεικ αν και ειχε συνεχεια το προβαδισμα με λαθος του το πηρε στο τελος ο ΠΟΑ και χασαμε 16 - 14 αφου ο Ριβερα καταφερε να φαει μπλοκ απο τον Αντραε.
Τωρα αν ηταν σωστο να τους δωσουμε το φιλι της ζωης θα το δουμε την Πεμπτη στο Ρεντη αλλα δεν νομιζω οτι μπορει ο Αγκαμεζ (γιατι Παναθηναικος δεν υπαρχει το βλεπει κι ο πιο ανιδεος απο βολει) να αντισταθει στον Ολυμπιακο του Κριστιανσον που και σημερα παρεταξε μια ομαδα που παρα την ηττα εδειξε ποιος κανει κουμαντο.
Ραντεβου την Πεμπτη στο Ρεντη.
Οσοι πιστοι προσελθετε....
 η κουπα θα μας περιμενει.

* μιας και δεν εχω ποσταρει τελευταια, με την ευκαιρια : ΝΑΙ ξενερωνουμε να χανουμε απο τον Παναθηναικο αλλα με 11 χρονια χωρις πρωταθλημα αυτος ειναι ο Νο1 στοχος που πρεπει με καθε τροπο να κατακτησουμε.

** Γιανναρε εισαι ενας απο μας, καλλα του ξηγηθηκες του λαγου στα αποδυτηρια χτες και ακομα καλλυτερα ο Παπαλουκας. Οσο για το ραντεβου που ορισες με τους λαγους ξερουμε απο τωρα οτι θα φανεις συνεπης... ελπιζουμε και οι υπολοιποι.

*** Το ΑΕΚακι αρκετο γελιο μας προσεφερε στον τελικο , με ολα υπερ του απο την τυχη μεχρι τον βαζελο-Κακο. Ουτε ετσι.? Ποτε?     Π Ο Τ Ε !!!!!!!!

****Οι ΑΕΚτζηδες ειχαν πιο πολυ γελιο.. πουλαγαν οπαδηληκι στο 2-0 και απο το 2-1 και μετα λες και εφυγαν απο το γηπεδο. Μου φανηκε οτι ξαναγυρισαν στο 3-2 αλλα ο Ματ τους ξαναστειλε για τσαι... Ας μην πουμε για τις παπατζες που διεδιδαν οτι μας την ειχαν στημενη στο δρομο ..απο Καραισκακη μεχρι ΟΑΚΑ αλλοι οδικως αλλοι με τρενα δεν τους ειδαμε ΠΟΥΘΕΝΑ μαλλον ειχαν στησει καρτερι στο δωματιακι...βρε ουστ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ! καλλα για την επιστροφη ουτε λογος και με τετοια ξενερα λογικο...

Αυτα τα ολιγα για το τριημερο που περασε ...

ΘΥΡΑ 7 RED ULTRAS

χαλαρωστε ρε....ασχοληθειτε λιγο με πιο σοβαρα πραματα στη ζωη.Δεν υπαρχει νοημα στο τσαμπουκαλικι και τον ακρατο οπαδισμο.Μονο κακο κανει σε ολους μας.Σταματηστε αυτη τη καταστροφικη για τον αθλητισμο κατασταση και ασχοληθειτε με αυτον.Αφου..πατε που πατε στο γηπεδο προσπαθειστε να ασχοληθειτε με το αθλητικο περιεχομενο που βρισκεται μπροστα σας και οχι με τους εκαστοτε αντιπαλους οπαδους-καφρους!Πρεπει ο κοσμος να γυρισει στα γηπεδα(ασχετα αν δεν υπαρχει καλο θεαμα),οι οικογενειες και τα παιδια να ερχονται χωρις να υπαρχει φοβος για επεισοδια μεσα ή εξω απο το γηπεδο.Ειναι τοσο δυσκολο να μη φανατιζεσαι εσυ και οι υπολοιποι?Σταματηστε πια αυτο το καταστροφικο "παιχνιδι" για ολους μας.Χαρειτε το παιχνιδι,τον αθλητισμο και ψαξτε αλλου για την "καλη" εκτονωση...και δεν εννοω τα μπουρδελα....

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ ως φίλαθλος και φίλος του Ολυμπιακού ( και όχι οπαδός με την κακή έννοια),θέλω να σημειώσω τα εξής :

1)Όποιος δεν βλέπει οτι ο Παναθηναικός στο μπάσκετ ειναι απλά καλύτερη ομάδα,είναι τυφλός.θα το παιρνε το ματσάκι είτε έτσι είτε αλλιώς και το ξέραμε όλοι.Το μόνο θετικο είναι οτι ο Ολυμπιακός δεν έχει σαν ομάδα καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και έχει κάνει ΑΛΜΑΤΑ.Δηλαδή πλέον είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και το ξέρει αυτό και ο πιο πορωμένος βάζελος.

2)Όσο αναφορά την μπάλα,εκεί τα πράγματα είναι αλλιώς.Κατα την γνώμη μου δικαιώτατα ο Ολυμπιακός είναι εκεί που είναι,ίσως με εξαίρεση 1-2 χρονιές που άξιζε να το πάρει ο Παναθηναικός.Όποιος μιλάει για παράγκες και διαιτησίες,απλά παραδέχεται πόσο λίγος είναι σαν ομάδα γιατι πολύ απλά ελάχιστες είναι οι φορές που είχαμε αλλοιώσεις αποτελεσμάτων και έχω απόλυτη επίγνωση του τι λέω.Απλά ετσι συμφέρει τον οπαδό που θέλει να νιώσει κάποιος.Επίσης για την Ευρώπη που λένε πολλοί,μήν κάνετε το λάθος να συγκρίνετε το ευρωπαικό μπάσκετ με το αντίστοιχο ποδόσφαιρο γιατι εκεί οι διαφορές είναι χαώδεις,όταν για παράδειγμα μια μέτρια ομάδα στο Τσάμπιονς Λήγκ είναι πολύ καλύτερη απο τον Ολυμπιακό.Καταλαβένετε γιατι συγκρίσεις μιλάμε.

Αυτό που πραγματικά έχει σημασία,είναι οτι η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει απολύτως καμία φιλοδοξία και όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι επίσης τυφλός.Ο ολυμπιακός με την παρούσα διοίκηση ποτέ δεν θα κατακτήσει τρόπαιο έξω απο την ελλάδα γιατι πολύ απλά η διοίκηση δεν το έχει βαλει ούτε σαν μακροπρόθεσμο στόχο.Και αυτό είναι λυπηρό για εμάς τους Ολυμπιακους.

Αυτά χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλλω κανέναν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. διαφωνώ ως προς το "έτσι ή αλλιώς" - μια επίθεση ήτανε...ένα καλάθι. Αν είχε μπει δεν θα υπήρχε ούτε το έτσι ούτε το αλλιώς. Καλύτερη ομάδα μπορεί να έχει, αλλά το παιχνίδι ήταν νοκ άουτ, άρα όλα συμβαίνουνε. Για το πρωτάθλημα σαφώς και έχει προβάδισμα, γιατί μπορεί να το θέλουμε αλλά έχουνε δεμένη ομάδα πολλά χρόνια μαζί και με απίστευτη εμπειρία από τέτοια ματς.
Όμως λογικά κάποια στιγμή το σερί θα σπάσει όπως και αυτό του Ολυμπιακού έσπασε στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να μη χαλάσει η ομάδα αυτή που έχουμε πάνω σε αναβρασμό ψυχής. οι επιτυχίες έρχονται με την ομοιογένεια και όχι με τα πολλά λεφτά. Είδαμε και τι πήραμε τότε με τον Κοσκωτά που είχε αδειάσει την τράπεζα Κρήτης.

2. Διαφωνώ ως προς το τι θέλει ο κόκκαλης. Σαφώς και θέλει να πάει ψηλά η ομάδα αλλά βλέπει πως με τις παρούσες συνθήκες η καλή πορεία "σκάει" την ομάδα εντός. Το πρωτάθλημα το θέλει για να είναι πιο σίγουρα τα λεφτά του τσουλου. Και δεν δέχεται φυσικά να κάνει ένα παραπάνω γύρο για να χάσει το τσουλου της επόμενης χρονιάς. Θέλει προσεκτικές κινήσεις και γεμάτο ρόστερ...και αυτό δεν έρχεται με μία μεταγραφική περίοδο. Όποιος νομίζει πως του χρόνου θα πάμε στους 16 είναι γελασμένος πιστεύω. Μέχρι όμιλο και να είμαστε καλά.

3. Για το βόλλευ. Συμφωνώ πως ο Ηρακλής ήταν πρώτος τα τελευταία χρόνια, αλλά πιο πριν απο τον ΠΑΟ το χάναμε. Και τέλος πάντων, αν το θέλεις αλλιώς, εγώ έχω μεγαλώσει με ένα βόλλευ που το παίρναμε για πλάκα και θέλω να το ξαναδώ αυτό. Το οτι έβγαινα από κάτω από τον ΠΑΟ αυτά τα χρόνια μου λέει πως πρέπει να το νικήσω για να γίνω πάλι πρώτος.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
2)Όσο αναφορά την μπάλα,εκεί τα πράγματα είναι αλλιώς.Κατα την γνώμη μου δικαιώτατα ο Ολυμπιακός είναι εκεί που είναι,ίσως με εξαίρεση 1-2 χρονιές που άξιζε να το πάρει ο Παναθηναικός.Όποιος μιλάει για παράγκες και διαιτησίες,απλά παραδέχεται πόσο λίγος είναι σαν ομάδα γιατι πολύ απλά ελάχιστες είναι οι φορές που είχαμε αλλοιώσεις αποτελεσμάτων και έχω απόλυτη επίγνωση του τι λέω.Απλά ετσι συμφέρει τον οπαδό που θέλει να νιώσει κάποιος.

δυστυχως φιλε αν και ολυμπιακος στο φρονημα θα συμφωνησω με ολα τα υπολοιπα του ποστ σου εκτος απο τη συγκεκριμενη παραγραφο.Ναι μεν ο ολυμπιακος τα περισσοτερα απο τα 12 χρονια της κυριαρχιας του επαιζε χωρις αντιπαλο,αλλα σε 3,4 πρωταθληματα θα μπορουσε να ειχε χασει τον τιτλο αν η διαιτησια επαιζε 50-50.Δε συζηταω για περσυ γιατι το θεωρω ως μεγιστη ντροπη μας να εχουμε στη συλλογη μας ενα καλπικο πρωταθλημα.Το χειροτερο ομως δεν ειναι αυτο.Ειναι οτι με τη συμπεριφορα του συλλογου που τοσο αγαπαμε δε δινουμε ελπιδα στον δευτερο,στον τριτο,στον τεταρτο και γενικα στους απο κατω οτι μπορουν να μας κερδισουν..όχι γιατι ειμαστε μονο καλυτεροι ποδοσφαρικα,αλλα γιατι ξερουν(και το εχουμε αποδειξει πολλακις) οτι με τον ενα ή αλλο τροπο το ματσακι με μας το εχουν ψιλογραμμενο απο τη πιθανη συγκομιδη βαθμων.Τωρα αν δεν το παραδεχομαστε αυτο ποτε δεν προκειται να αποκτησει ο ολυμπιακος μακροπροθεσμο στοχο όχι για ευρώπη,αλλα για να φτιάξει μια ποιοτική ομάδα στον ελλαδικό χώρο.Μεχρι στιγμης με εξαιρεση τα 2,5 χρονια του μπαγεβιτς ο ολυμπιακος δεν ειχε πραγματικη ομαδα,αλλα πολυ καλους ποδοσφαριστες με πολλα τεχνικα προσοντα που ειχαν εξαρσεις για λιγα διαστηματα.Αμα οι καφροι μας και εμεις εν γενει οι λιγοτεροι καφροι συνειδητοποιησουμε αυτη την πραγματικοτητα τοτε θα μαστε σε καλο δρομο και εμεις και οι αλλοι που επιτελους θα παρουν ελπιδα..και ετσι θα αποκτησει νεο ενδιαφερον και το πρωταθλημα ως θεσμος και το ποδοσφαιρο ως πιο υγιη αμμιλα και ανταγωνισμο!

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
1. διαφωνώ ως προς το "έτσι ή αλλιώς" - μια επίθεση ήτανε...ένα καλάθι. Αν είχε μπει δεν θα υπήρχε ούτε το έτσι ούτε το αλλιώς. Καλύτερη ομάδα μπορεί να έχει, αλλά το παιχνίδι ήταν νοκ άουτ, άρα όλα συμβαίνουνε. Για το πρωτάθλημα σαφώς και έχει προβάδισμα, γιατί μπορεί να το θέλουμε αλλά έχουνε δεμένη ομάδα πολλά χρόνια μαζί και με απίστευτη εμπειρία από τέτοια ματς.
Όμως λογικά κάποια στιγμή το σερί θα σπάσει όπως και αυτό του Ολυμπιακού έσπασε στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να μη χαλάσει η ομάδα αυτή που έχουμε πάνω σε αναβρασμό ψυχής. οι επιτυχίες έρχονται με την ομοιογένεια και όχι με τα πολλά λεφτά. Είδαμε και τι πήραμε τότε με τον Κοσκωτά που είχε αδειάσει την τράπεζα Κρήτης.

2. Διαφωνώ ως προς το τι θέλει ο κόκκαλης. Σαφώς και θέλει να πάει ψηλά η ομάδα αλλά βλέπει πως με τις παρούσες συνθήκες η καλή πορεία "σκάει" την ομάδα εντός. Το πρωτάθλημα το θέλει για να είναι πιο σίγουρα τα λεφτά του τσουλου. Και δεν δέχεται φυσικά να κάνει ένα παραπάνω γύρο για να χάσει το τσουλου της επόμενης χρονιάς. Θέλει προσεκτικές κινήσεις και γεμάτο ρόστερ...και αυτό δεν έρχεται με μία μεταγραφική περίοδο. Όποιος νομίζει πως του χρόνου θα πάμε στους 16 είναι γελασμένος πιστεύω. Μέχρι όμιλο και να είμαστε καλά.

3. Για το βόλλευ. Συμφωνώ πως ο Ηρακλής ήταν πρώτος τα τελευταία χρόνια, αλλά πιο πριν απο τον ΠΑΟ το χάναμε. Και τέλος πάντων, αν το θέλεις αλλιώς, εγώ έχω μεγαλώσει με ένα βόλλευ που το παίρναμε για πλάκα και θέλω να το ξαναδώ αυτό. Το οτι έβγαινα από κάτω από τον ΠΑΟ αυτά τα χρόνια μου λέει πως πρέπει να το νικήσω για να γίνω πάλι πρώτος.

Εδώ έχουμε μία βασική διαφωνία καλέ μου φίλε (το φίλε το λέω σχήμα λόγου,και το λέω γιατι μερικοί παρεξηγούνται).Όταν έχεις σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα για χρόνια,είναι πλέον θέμα εξέλιξης του συλλόγου το παραπάνω βήμα,αλλιώς μην σου φανεί παράξενο αν τα πέτρινα χρόνια ξαναγυρίσουν.Είναι θέμα οπτικής των πραγμάτων,με μια λέξη φιλοδοξία.Όποιος δεν την έχει έστω μακροπρόθεσμα,πέθανε.Και αυτό ισχύει παντού στην ζωή πιστεύω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
χαλαρωστε ρε....ασχοληθειτε λιγο με πιο σοβαρα πραματα στη ζωη.Δεν υπαρχει νοημα στο τσαμπουκαλικι και τον ακρατο οπαδισμο.Μονο κακο κανει σε ολους μας.Σταματηστε αυτη τη καταστροφικη για τον αθλητισμο κατασταση και ασχοληθειτε με αυτον.Αφου..πατε που πατε στο γηπεδο προσπαθειστε να ασχοληθειτε με το αθλητικο περιεχομενο που βρισκεται μπροστα σας και οχι με τους εκαστοτε αντιπαλους οπαδους-καφρους!Πρεπει ο κοσμος να γυρισει στα γηπεδα(ασχετα αν δεν υπαρχει καλο θεαμα),οι οικογενειες και τα παιδια να ερχονται χωρις να υπαρχει φοβος για επεισοδια μεσα ή εξω απο το γηπεδο.Ειναι τοσο δυσκολο να μη φανατιζεσαι εσυ και οι υπολοιποι?Σταματηστε πια αυτο το καταστροφικο "παιχνιδι" για ολους μας.Χαρειτε το παιχνιδι,τον αθλητισμο και ψαξτε αλλου για την "καλη" εκτονωση...και δεν εννοω τα μπουρδελα....

φίλε μήπως είσαι βουδιστής-ταοιστής??

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Τωρα τα λες σωστα φιλε . Και που τερματιζανε απο πανω μας πολυ ητανε, αλλα με την ομαδα που φτιαχνει ο Κριστιανσον και με τις προσθηκες που ακουγονται για το καλοκαιρι οι μερες που αναπωλεις ερχονται..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
off topic.φιλε zerotolerance αν μπορουσες να κοιταξεις λιγο τα πμ σου σχετικα με ενα προβλημα μου μου θα το εκτιμουσα.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ !!!!!

[move]Αυτο ειναι σωστο .....αυτο ειναι σωστο [/move]

[move][glow=red,2,300]ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ[/glow]!!!!![/move]

Εισαι στο Μυαλο 
Κατι Μαγικο !!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε στο Θρεντ
"ρε μονο η κλαψομουνα"

Πολυ "Σκοτεινια" επεσε ......
Που κρυφτηκαν κατι Γλωσουδες????
στην "Σκοτεινη Πλευρα του Φεγγαριου Ισως"????????

[move]ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ [/move]

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Καλημερα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ !!!!!

[move]Αυτο ειναι σωστο .....αυτο ειναι σωστο [/move]

[move][glow=red,2,300]ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ[/glow]!!!!![/move]

Εισαι στο Μυαλο 
Κατι Μαγικο !!!
Καλημέρα Χρήστο νταμπλούχε! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom